2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba kızlar bi slm vereyim dedim.

geçen hafta tartıldığımda iki kilo almıştım bende hızlı hızlı geliyor mu kilolar ne

Ben de almadım canım hatta hamile kaldığım zamana göre 2 kilo zayıfım. Bulantı ve tiksinmeler devam ettiği için pek birşey yiyemiyorum.

Canım ben ilk bebeğimi 28 inci haftada hissetmiştim :))) herkesin değişiyor ikinciler erken hissedilir diyorlardı ben ufak kıpırtılar hissediyorum bazen gaz falan değil sırt üstü yatinca ara sıra gidiklanma gibi :)

tatlim be 2 kilo verdim ama inan isteyecegin bir durum degil. Cunku miden surekli agzinda ve yedigini cikariyorsun,bence sen kilolarini al kafana tama kilo aliyorum diye, keske bende yemek yiyebilsem agiz tadiyla diyorum(

Kızlar bende kaç gündür nefes darlığı oluyor. Aniden nefesim sıkışıyor gibi oluyor, uzanıp derin nefesler aldıkça düzeliyor. Sizde de oluyor mu böyle bir şey?

Valla benimde bulantım olmadı bende 5 kilo aldım ama her yarım saatte bir kusmaktan iyidir heralde. Kilo veren arkadaşlarında bu durumdan çok mutlu olduğunu sanmıyorum. Bu arada kilo verenlerde bence takmasın kafasına bebiş büyümeye başlasın kiloların nasıl geldiğini anlamayacağız gibi görünüyor.

Kızlar iyi akşamlar. Çok fena gribim devam ediyor bugün 4.günümdeyim hala bi değişklik yok Artı olarak çok fena tıkanığım nefes alamıyorum acaba vicks benzeri şeyler kullanabilirmiyim ??

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar. Çok fena gribim devam ediyor bugün 4.günümdeyim hala bi değişklik yok Artı olarak çok fena tıkanığım nefes alamıyorum acaba vicks benzeri şeyler kullanabilirmiyim ??

Canım ben yeni atlattım gribi. Serum fizyolojik kullanabilirsin yada su kaynatıp buharını burnuna çekebilirsin. Ben hepsini denedim olmadı. Viks doktor önermiyorum ne olduğu kanıtlanmadı dedi. Ben bir iki kez kullandım yinede.çok kötü durumdaydım.

Bir kere burun kenarlarıma sürdüm vicksi o kadar Serum fizyolojik dediğn ne canım serum mu yedin ?

Kızlar bende kaç gündür nefes darlığı oluyor. Aniden nefesim sıkışıyor gibi oluyor, uzanıp derin nefesler aldıkça düzeliyor. Sizde de oluyor mu böyle bir şey?

Evet tabii. Ben de alerjik astım var onu tetikliyor. Nefes açıcı ilaç kullanmam bile gerekiyor . İlerleyen aylarda rahim büyüyüp ciğerleri sıkıştırdıkça daha da artıyor şikayetler.

Sinüs rinse kullandınız mı? Tüm sinüslerdeki iltihap ve birikntiyi temizliyor.

Benim hamileliğimin ilk haftalarından beri var pencereyi ac yavas yavas nefes al birde cok hızlı hareket etme birde cok sıcak suyla dus alma bunlar benim deneyerek bulduklarım..
Aynen canım bulantilardansa 5 kilo almayı yeglerdim cok zor bi 3 aydı cok sükür gecti..

Son düzenleme:

ay ne güzel karnın çıkmış bende daha birşey yok dümdüz ama ben hamile kaldım kalalı 7 kilo verdim. ondan olsa gerek. yaaa merak ediyorum bende karnım çıkınca nasıl olacak diye.

Kızlar yaa biliyorum çok erken ama bebek odası yapacakmısnız. Yoksa sadece beşikmi alacaksınız biz cinsiyeti belli olunca düşünmeye başladık ama karar veremedik yapmasak sadece beşik yetmeyecek kıyafetleri içinde bişey almak gerekecek öyle yapmaktansa düzenli bir odası mı olsa?? Siz ne düşünüyorsunuz.. İlk bebeğimiz olacak bu arada birde ikimizde çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…