2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yok öyle düşününce üzülmüyorum tabii ama, belki müdahale edersem daha az çatlarım ya da en azından psikolojik olarak rahatlarım dedim

Kesinlike BİO OİL öneririm hamilelikten önce çatlaklarım vardı onlar için aldım akşamdan bolca sürdüm ve sabaha derinliğinin azalıp daha az görünür olduğunu farkedip şok oldum halen daha kullanıyorum çatlamıyım diye

Kizlar doktordan geliyorum inatla cinsiyeti söylemiyor of ya 17 de söylerim dedi bide kasik ağrım bacağında olan ağrım vardı onun icinde kalsiyum eksiklii var dedi ilac verdi ilacın yan etkilerini okudum korkunç kullanmaya korkuyorum yarın başka bir doktora daha gideceğim bakalım hayırlısı

Kızlar aç karnına Demir ilacı benim midemi bulandırıyor çay ve sütle emilimi yapılamadığı için kahvaltıdan iki saat önce içmemi söyledi doktor ama beni hiç iyi yapmadı bu (
kahvaltiyi 2 saat beklemek cok zor.ben yapamazdim.aksam saat 10 gibi odada uyuyakaliyorum.esim 12 de yataga goturuyo o zamqn iciyorum.onden 2 saat olmasi da yetiyormus

Kizlar karnim baya buyudu ozellikle son hafta artik otobuste herkes yer veriyor
saclarimin beyazina da sac limeli kullaniyorum

Arkadaşlarımm nasılsınızz? Bayadır yoktum özledimmm Bebeğimin beşiğini gardrobunu aldık eşyalarını yıkamaya geldi sıra :) sizler ne yaptınız yıkadınız mı ya da yıkamayacak mısınız fikir verir misinizzz?

Merhaba canım biz bebek odası yapmayı düşünüyoruz ALlah nasip ederse ve durumumuz müsait olursa. Annemler belki biz alırız bebek odasını durumunuz müsait olursa dedi umarım olur :)) zaten 10 yaşına kadar falan kullanabiliyor odayı sanırım yatak büyüyor

Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz idrar kesesine kadar inceleyen bir doktor bulamadım ben henüz Benim bebeğiminde erkek olduğunu söyledi doktorum hemde gayet emin kısa zamanda öğrenirsin umarım :)

doktorlar baktıgı herseyı paylasmıyor.
yanı aslında baktıkları ınceledıklerı cok sey var.
-suda dogum ekıbınde calıstım uzun bı sure o sebeple bılıyorum-

kac haftalıksın kı?

Erken degıl mı?... bence 35ı bı devır sonra yıka.
ben oyle yapmıstım.. yıne de erken gelmıstı.. sabırsızlıgı arttırıyor zamanı ıyıce durduruyor.

öyle bi imkanınız varsa yapın tabiki ama dolabını falan ileriye dönük alın bence hani sade beyaz gibi:)

15 haftalık olduk

Saglamcıymıs doktor.. 15 haftalıkken bıseyler bellı olmustur aslında.
E ne yapacaksın..cok merak edıyorsan baska bı doktora gıdeceksın ya da annelıgın ılk kuralını uygulayacaksın; beklemek beklemek beklemek...

benim bulantılarım nerdeyse bitti gibi, hatta hafta sonu bebekten değil ama yemekten çatlamaktan korktum. karnım kocaman oldu. şimdiye kadar yalnızca 1 kilo aldım ama iştahım böyle giderse fena.
3. aydan sonra enerji patlaması falan yaşamadım hala çok uykum var hala çok çabuk yoruluyorum.
hareketlerim yavaşladı, istesem de hızlı yürüyemiyorum mesela, şimdiden eğilmekte güçlük çekiyorum. kendimi hantallaşmış hissediyorum.
bir gece hiç deliksiz 12 saat uyurken bazen çok huzursuzum, bazen gecenin bi yarısı zönk diye uyanıyorum bir kaç saat uyanık kalıp sonra bi daha uyuyorum.
akşam saatlerinde bel kemiğime aniden çok şiddetli iğne batar gibi 5-6 defa ağrı oluyor. hep aynı saatlerde.
birde yanıyorum ya :)) ben bu yaşıma kadar benden daha çok üşüyen bir insana daha rastlamadım ama bu aralar vücudum öyle sıcak ki rahatsız oluyorum, hala yazlıklarla dolaşıyorum.

Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz idrar kesesine kadar inceleyen bir doktor bulamadım ben henüz Benim bebeğiminde erkek olduğunu söyledi doktorum hemde gayet emin kısa zamanda öğrenirsin umarım :)
Manisadayım ben grand medical de Cüneyt bey e gittim aslında özgür atlı ya gişdyorum özel muayenehanesine onun hemşiresi hastalanmış kan alıcak kişi yoktu ertesi gün Cüneyt beye gittim ikisi de idrar kesesi parmakları vs. Anlattı gösterdi ama cinsiyetin net deil dediler erkek olabilir dedi ikisi de
kahvaltiyi 2 saat beklemek cok zor.ben yapamazdim.aksam saat 10 gibi odada uyuyakaliyorum.esim 12 de yataga goturuyo o zamqn iciyorum.onden 2 saat olmasi da yetiyormus
Ay ben de senin gibi oturma odasında uyuya kalıyorum eşim uyandırıp götürüo o zaman içeyim ben de :)

Merhaba hanımlar...

Birkaç gündür ağrılarla başım dertte. Kasıklarımda başlayan ağrı, bacaklarıma ve belime geçti şimdi.
Yürürken ağrı oluyordu kasıklarımda. Yoruldukça yayıldı sanırım.
Perşembe günü bir çocuğu kucağıma almıştım,o anda bıçak saplanması gibi oldu,ondan bu yana da geçmedi.
Bir de günübirlik şehirdışına gidip geldim cumartesi,iyice yoruldum. Dün dinlendim ama geçmedi...

Bu zamana kadar kısa süreli oluyordu,böyle birkaç gündür sürmesi beni endişelendirdi.
Akıntımda bir değişiklik, lekelenme,kanama falan yok ama korkuyorum böyle uzun sürmesinden.
Doktora gideceğim öğleden sonra ama zaman geçmiyor sanki.

Sizde böyle bir durum yaşayan oldu mu 14-15. haftalarda...

Erken degıl mı?... bence 35ı bı devır sonra yıka.
ben oyle yapmıstım.. yıne de erken gelmıstı.. sabırsızlıgı arttırıyor zamanı ıyıce durduruyor.

Oğlumun mobilyalarını boyatıp, bakım yaptırıp kızıma kullanmayı dusunuyorum. Cok severek almıstım daha eskımedıler bıle:)
Kıyafet hıç almadım henuz. Erken yıkanınca toz olur dıye son aya bırakmayı dsunuyorum. Henuz bırsey almadım ne bıleyım korkuyorum sankı erken almaya.

son aya girene kadar bir tek eşya almamayı düşünüyordum başlarda. alışverişe başlayan anneme bile kızmıştım 'sakın bir şey alma' diye. sonra doktor büyük ihtimalle kız dedi, sonra tüm dandik takvimler, fallar, tahliller hep kız çıkınca bende iyice havaya girdim. alışveriş hormonu diye bir şey henüz ispatlanmamış sa da ben bizzat hissettiğime yemin edebilirim. yoksa ben bunları yapacak insan değildim. internetten alışveriş pek huyum olmamasına rağmen internetten bebek elbiseleri aldım. hafta sonu yeni bebeği olan bir arkadaşımın da gazıyla şu özellikle badileri ünlü olan moth....re mağazasının outlet gibi bir mağazası varmış kozyatağında oraya gidip 20 den fazla çıtçıtlı yeni doğan kız badisi aldım. yaptığım mantıksızlığı ancak eve gelip paketleri açınca farkına vardım. hepsi minicik, ve hepsi kesinlikle kız için. mağaza kesinlikle çok ucuz herkese tavsiye ederim tanesi 5 tl ye falan geliyor ama benim gibi hepsini küçücük almayın. ha birde cinsiyeti bi belli olsun ondan sonra di mi!

Merhaba güzel anneler ve anne adayları,
Hepmize sorunsuz, hastalıksız hamilelik diliyorum. Mevcutta çocuğunuz var mı, kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?

Benim 2.5 yaşında bir oğlum var. İki tane yeter diyordum ama ahh bu hamilelik hormonları, şimdi içimden ikinci inş sağlıkla doğarsa hemen bir tane daha yapsam mı acaba diyorum:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…