yok öyle düşününce üzülmüyorum tabii ama, belki müdahale edersem daha az çatlarım ya da en azından psikolojik olarak rahatlarım dedim
kahvaltiyi 2 saat beklemek cok zor.ben yapamazdim.aksam saat 10 gibi odada uyuyakaliyorum.esim 12 de yataga goturuyo o zamqn iciyorum.onden 2 saat olmasi da yetiyormusKızlar aç karnına Demir ilacı benim midemi bulandırıyor çay ve sütle emilimi yapılamadığı için kahvaltıdan iki saat önce içmemi söyledi doktor ama beni hiç iyi yapmadı bu(
evet canım 3 tane kocaman yaklaşık 5-6 cm lik çatlağım varbazı kişiler erken çatlayabiliyormuş..
Kizlar karnim baya buyudu ozellikle son hafta artik otobuste herkes yer veriyor
saclarimin beyazina da sac limeli kullaniyorum
Kızlar yaa biliyorum çok erken ama bebek odası yapacakmısnız. Yoksa sadece beşikmi alacaksınız biz cinsiyeti belli olunca düşünmeye başladık ama karar veremedik yapmasak sadece beşik yetmeyecek kıyafetleri içinde bişey almak gerekecek öyle yapmaktansa düzenli bir odası mı olsa?? Siz ne düşünüyorsunuz.. İlk bebeğimiz olacak bu arada birde ikimizde çalışıyoruz.
Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz idrar kesesine kadar inceleyen bir doktor bulamadım ben henüzBenim bebeğiminde erkek olduğunu söyledi doktorum hemde gayet emin kısa zamanda öğrenirsin umarım :)
Kizlar doktordan geliyorum inatla cinsiyeti söylemiyor of ya17 de söylerim dedi bide kasik ağrım bacağında olan ağrım vardı onun icinde kalsiyum eksiklii var dedi ilac verdi ilacın yan etkilerini okudum korkunç kullanmaya korkuyorum yarın başka bir doktora daha gideceğim bakalım hayırlısı
Arkadaşlarımm nasılsınızz? Bayadır yoktum özledimmmBebeğimin beşiğini gardrobunu aldık eşyalarını yıkamaya geldi sıra :) sizler ne yaptınız yıkadınız mı ya da yıkamayacak mısınız fikir verir misinizzz?
kac haftalıksın kı?
Kızlar yaa biliyorum çok erken ama bebek odası yapacakmısnız. Yoksa sadece beşikmi alacaksınız biz cinsiyeti belli olunca düşünmeye başladık ama karar veremedik yapmasak sadece beşik yetmeyecek kıyafetleri içinde bişey almak gerekecek öyle yapmaktansa düzenli bir odası mı olsa?? Siz ne düşünüyorsunuz.. İlk bebeğimiz olacak bu arada birde ikimizde çalışıyoruz.
15 haftalık olduk
Manisadayım ben grand medical de Cüneyt bey e gittim aslında özgür atlı ya gişdyorum özel muayenehanesine onun hemşiresi hastalanmış kan alıcak kişi yoktu ertesi gün Cüneyt beye gittim ikisi de idrar kesesi parmakları vs. Anlattı gösterdi ama cinsiyetin net deil dediler erkek olabilir dedi ikisi deMerhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz idrar kesesine kadar inceleyen bir doktor bulamadım ben henüzBenim bebeğiminde erkek olduğunu söyledi doktorum hemde gayet emin kısa zamanda öğrenirsin umarım :)
Ay ben de senin gibi oturma odasında uyuya kalıyorum eşim uyandırıp götürüo o zaman içeyim ben de :)kahvaltiyi 2 saat beklemek cok zor.ben yapamazdim.aksam saat 10 gibi odada uyuyakaliyorum.esim 12 de yataga goturuyo o zamqn iciyorum.onden 2 saat olmasi da yetiyormus
Erken degıl mı?... bence 35ı bı devır sonra yıka.
ben oyle yapmıstım.. yıne de erken gelmıstı.. sabırsızlıgı arttırıyor zamanı ıyıce durduruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?