2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın arkadaşlar , cumartesi kontrole gittim. ben 7 haftalık diyecek diye beklerken 5+2 dedi. çok şükür keseyi gördük ama bebek henüz görünmüyor.
mide bulantılarım var diyince dediki o zaman bu iyi bişey bebeğinin kalbi atıyordur ama küçük olduğu için biz ultrasonda göremiyoruz dedi.
2 hafta sonrasına gün verdi. bir de tahlil istedi. erken mi acaba?
buradaki kimseden henüz istenmedi galiba.

mide bulantısı olunca kalbi atıyormuymuş bunu ilk kez duydum telaşlandım benim mide bulantım çok az oldu oda sattan önceydi...Şu anda hiç bulantım yok sadece baş dönmem oluyor ara ara

Günaydın arkadaşlar,

İnşallah ben de mayıs annesiyim:) Allah hepimizinkini tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Ben henüz etraftan duyduğum kadarıyla birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Burada tecribelerimizi paylaşsak, neler yiyoruz nelere dikkat ediyoruz. Benim için çok faydalı olur diye düşünüyorum:))
Hepinize güzel bir gün diliyorum.

mide bulantısı olunca kalbi atıyormuymuş bunu ilk kez duydum telaşlandım benim mide bulantım çok az oldu oda sattan önceydi...Şu anda hiç bulantım yok sadece baş dönmem oluyor ara ara

mide bulantısı gibi gebelik belirtileri bebeğin tutunduğunu gösterir diyorlar ama bilmiyorum :/ benim aşırı bulantım var sürekli öğürüyorum kusmadım ama :/ ben de de baş dönmesi yok mesela.. her hamiş aynı belirtileri yaşamıyormuş hatta bazıları hiç birini bile geçirmyormuş..

Günaydın arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız ?
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,Ben cuma akşamı kan testi yaptırarak öğrendim hamileliğimi,çok şaşkın çok mutluyuz ailecek.30 yaşındayım,9 yaşında oğlum var benimde.Sanırım 3-4 hatfalık bebeğim,2 hafta sonra dr.a gitmeyi düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun hepimizin,ben çok ara verdiğim için bir çok şeyi unutmuşum.
İlk önce beyin gelişmeye başlarmış ceviz yenilmesi öneriliyor,bende düzenli olarak yemeye başlıcam.
Balık,yeşil yapraklı sebzeler yine öneriliyor.
Şimdilik bir şikayetim yok,evimin işlerini rahatça yaptım,52-53 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam.
Sadece 2 gecedir çok sık tuvalete çıkıyorum,yatarken su az içmeliyim sanırım.
Takipteyim sizi :)

ben ben ben kesinlikle bu su toplamadan falan kaynaklanıyor heralde aksi takdirde mümkün değil bu kadar kilo almam ben de 2 kilo civarında almış görünüyorum canım 57 ile başladım şu an 59-60 arası

Geçmiş olsun canım bilgi için çok teşekkürler :) yalnız benim kafama takılan hiç bir bitki çayını içmeyin diyorlar düşük riski artar diye ? Ben buna takıldım

Evet yaaa ne içicez biz ben de deli çay tiryakisiydim resmen içecek bişey bulamıyorum adaçayı ve yeşilçay zararlı diye duydum ıhlamur içiyorum ama onun zararları konusunda en ufak fikrim yok

Arkadaşlar günde en azından yarım saat yürüyüş yapabiliriz,tabi adımları yavaş atıcaz :)
Su toplanmış olabilir evt,bende oturarak çalışıyorum bakalım şişerim herhalde..

Çayı sabah içiyorum ,akşamları kaçamakta olsa bir bardak içiyorum,alışkanlıkları bırakmak zor,kahvemi içmedim bugün ..
Napalım sabredelim ..

Çayı sabah içiyorum ,akşamları kaçamakta olsa bir bardak içiyorum,alışkanlıkları bırakmak zor,kahvemi içmedim bugün ..
Napalım sabredelim ..

ayy evet ya bi de kahve var di mi :) heralde az az içmenin açık içmenin bir zararı yoktur diye umuyorum valla ben de ceviz yumurta süt falan hak getire nasıl bi çocuk çıkacak benden çok merak ediyorum, inşallah tosunumu kötü etkilemiyordur

ilk çocuğumda hiç bir belirtim yoktu şu anda da yok benim.şanslıyım bu konuda

cay gunde bir iki bardak acik icilebilirmis ama kahve yazik
cunku miniklerin kalbini gereksiz yere yoruyormus. cok caniniz cekerse sutun icine azicik kahve atip icin bari.

kızlarrr midem beni kötü yapıyor, habire öğürüyorum. nasıl rahatlicem

elma yiyebilirsin canım mideyi rahatlatır diye biliyorum.

benimde sol kasığım acaip ağrıdı sabaha karşı birde yumurta yiyemiyorum .Balık desen ağzıma koymam ilk 3 ay cok önemliymiş napıcam bilmiyorum.

hergün yürüyüş yapıyorum kilo problemim var cok almamam gerekiyor hayırlısı inş.

kalp atışları hangi hafta duyuluyor bilgisi olan varmı?

Mide bulantılarına zencefilli şeker öneriliyor.
Kalp atışları 6.haftadan itibaren başlıyormuş bende o yüzden dr. a gitmedim daha :) 6-7 haftalık olsun istiyorum.
Benimde hiç bir belirti şikayetim yok,sadece oturarak çalışıyorum sanırım ondan belim ağrıyor ...

aynen bende ona dayanraktan gitmedim istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyeleriniz varmı peki ?

Özel hastane çalışma deneyimim olduğu için cok tedirgin yaklasıyorum bu konuda daha da karar veremedim

aynen bende ona dayanraktan gitmedim istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyeleriniz varmı peki ?

Özel hastane çalışma deneyimim olduğu için cok tedirgin yaklasıyorum bu konuda daha da karar veremedim

Sizinle çok yakın günlerimiz,benim tahmini 21.05.2014 de geliyor.Ben anadolu yakasındayım,dr.a henüz karar veremedim devletemi gitsem özelemi bilmiyorum,kardeşim medicalpakta sorumlu hemşire ,kendisi ebe zaten,oraya gelmemi istiyor,başka yere yollamam seni dedi ..ben kararsızım özeller çok pahalı ,devlet hastaneleri eskisi gibi değil ben çok beğeniyorum mesela,neden o kadar para verim bilmiyorum yani ,henüz netleşmedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…