günaydın arkadaşlar , cumartesi kontrole gittim. ben 7 haftalık diyecek diye beklerken 5+2 dedi. çok şükür keseyi gördük ama bebek henüz görünmüyor.
mide bulantılarım var diyince dediki o zaman bu iyi bişey bebeğinin kalbi atıyordur ama küçük olduğu için biz ultrasonda göremiyoruz dedi.
2 hafta sonrasına gün verdi. bir de tahlil istedi. erken mi acaba?
buradaki kimseden henüz istenmedi galiba.
mide bulantısı olunca kalbi atıyormuymuş bunu ilk kez duydum telaşlandım benim mide bulantım çok az oldu oda sattan önceydi...Şu anda hiç bulantım yok sadece baş dönmem oluyor ara ara
Merhaba kızlar bende 6+6 günlük hamileyim. Mide bulantısına problemi yaşıyorum ayrıca halsizlik var.mide bulantıma havuç leblebi yiyerek biraz çare oluyorum.artık çubuk karaler yemekten bıktım.56 kilo ile hamile kaldım.şimdi 1,5 kilo kadar aldım.halbuki doğru düzgün yemek bile yemiyorum.neden nasıl azaldım bu kiloyu bilmiyorum.kendimi çok şiş ve ağırhissediyorum.benim gibi olan var mı?
Geçmiş olsun canım bilgi için çok teşekkürler :) yalnız benim kafama takılan hiç bir bitki çayını içmeyin diyorlar düşük riski artar diye ? Ben buna takıldım
Çayı sabah içiyorum ,akşamları kaçamakta olsa bir bardak içiyorum,alışkanlıkları bırakmak zor,kahvemi içmedim bugün ..
Napalım sabredelim ..
Kızlar günaydınn :)
Gece bir rüya gördüm..Yemyeşil bir alanda oturuyordum..ve böyle hac kıyafeti gibi bir kıyafet giyen yaşlı beyaz sakallı bir dede bana gülerek dedi bebeklerin ikiz diye :) :)
inşallah allah gönlüne göre versin.yerleşme kanaması olabiliyor korkma bence.bhcg kaçtı senin ikizse belki bir ip ucu verir :)
Ama saba kalktığımda kahverengi akıntım oldu biraz korktum doktor bana cuma gel dedi
mide bulantısı olunca kalbi atıyormuymuş bunu ilk kez duydum telaşlandım benim mide bulantım çok az oldu oda sattan önceydi...Şu anda hiç bulantım yok sadece baş dönmem oluyor ara ara
ayy evet ya bi de kahve var di mi :) heralde az az içmenin açık içmenin bir zararı yoktur diye umuyorum valla ben de ceviz yumurta süt falan hak getire nasıl bi çocuk çıkacak benden çok merak ediyorum, inşallah tosunumu kötü etkilemiyordur
ilk çocuğumda hiç bir belirtim yoktu şu anda da yok benim.şanslıyım bu konuda
kızlarrr midem beni kötü yapıyor, habire öğürüyorum. nasıl rahatlicem
benimde ne bi miğde bulantısı ne de tiskinti sadece bel ağrım var o kadar bazen kendimden şüpe ediyorum niye böyle her şey yolunda mı diye
benimde aynı şekilde bel ağrım var hafif..
aynen bende ona dayanraktan gitmedim istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyeleriniz varmı peki ?
Özel hastane çalışma deneyimim olduğu için cok tedirgin yaklasıyorum bu konuda daha da karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?