Dut pekmezini her sabah 3 tatlı kaşığı kadar yiyordum zaten,devam ederim..Ekmek tam tahıllı yerim zaten,aslında ben normalde de çok sağlıklı beslenirim o yüzden hiçbişey değişmeyecek beslenmemde ,sadece ilk üç ay bende ceviz balık yumurta düzenli tüketeceğim..
ücretler ne kadar acaba?
Allahım gönlüme göre birini bulurum inşallah
Ne güzel sağlıklı besleniyorsun balık çok severim ama senin dediklerinin bir tanesini yapmıyorum( sadece drun verdiği vitamini içiyorum okadar
zencefilli şekerler nerede satılıyor? ben hiç rastlamadın da
Arkadaşlar slm,
Ocak ayından beri uğraşıyorduk, bir sürü hayalkırıklığından sonra sonunda bebişime hamile kaldımmm..Koyu bir sigara-kahve tiryakisiydim ve kendimde o kadar zevk aldığım bu şeyleri bırakacak kuvvet bulamıyordum ve hep "hamile kalınca bırakıcam" diyordum. Cuma günü testim pozitif çıktı, o an ikisini de bıraktım,işte 3-4 gün oldu zaten. Asabiyet yapıyor hafiften ama genel olarak sırıtarak geziyorum, çok mutluyum; umarım hepiniz de öylesinizdir:)
Sigarayı bıraktığım için ve bebeğim güzel beslensin diye sürekli doal şeylerle besleniyorum. Bol yeşillikkuru meyva ve yemiş yiyorum, bol su tüketiyorum.Allah'ım sağlıklı, bahtı güzel bir bebiş nasip etsin İnşallah..(hepimize)
Tebrik ederim :) bebişini sağsalim kucağına alırsın inş. Sigara bebiş için deil senin için de kötü belki bu bir vesile olur senin için de :)) hayat bundan sonra daha güzel olucak daha anlamlı ...Arkadaşlar slm,
Ocak ayından beri uğraşıyorduk, bir sürü hayalkırıklığından sonra sonunda bebişime hamile kaldımmm..Koyu bir sigara-kahve tiryakisiydim ve kendimde o kadar zevk aldığım bu şeyleri bırakacak kuvvet bulamıyordum ve hep "hamile kalınca bırakıcam" diyordum. Cuma günü testim pozitif çıktı, o an ikisini de bıraktım,işte 3-4 gün oldu zaten. Asabiyet yapıyor hafiften ama genel olarak sırıtarak geziyorum, çok mutluyum; umarım hepiniz de öylesinizdir:)
Sigarayı bıraktığım için ve bebeğim güzel beslensin diye sürekli doal şeylerle besleniyorum. Bol yeşillikkuru meyva ve yemiş yiyorum, bol su tüketiyorum.Allah'ım sağlıklı, bahtı güzel bir bebiş nasip etsin İnşallah..(hepimize)
Bende ilk hamileliğimde 20 yaşındaydım ve iştahım çook açıktı ozaman zararlı yararlı ne varsa yedim ve tam 30 kg aldım ;( bu sefer daha dikkatliyim kahve ve çay içmiyorum asitli içecek içmiyorum ama pekmez ceviz bunlara dikkat etmiyorum şimdi 23 yaşındayım doktrum decavit verdi folik asit içinde var bundan sonra bende dikkat edicem inşallah benim ve bebeğimin sağlığı için . birbirimize destek olalımFolik asit kullanıyorum ben ,kalmadan önce başlamıştım.3.ayın sonuna kadar kullanıcam,sonra da dr. vitamin veriyormuş.
Yapmaya çalışın en azından az da olsa yiyin derim..Hep dikkat ederim dünde alışveriş yaptım ot ,sebzeye ağırlık verdim..
Yediklerimiz çok etkiliyor,ilk hamileliğimde 20 yaşındaydım ne olduğunu anlamadım bile hatırlamıyorum ne yedim ne içtim,şimdi daha dikkat ediyorum ve bilinçliyim..İlkinde de sağlıklı yolunda gitti herşey,inş.buda öyle olur,hepimizin ki inş.
Arkadaşlar slm,
Arkadaşlar slm,
Bende ilk hamileliğimde 20 yaşındaydım ve iştahım çook açıktı ozaman zararlı yararlı ne varsa yedim ve tam 30 kg aldım ;( bu sefer daha dikkatliyim kahve ve çay içmiyorum asitli içecek içmiyorum ama pekmez ceviz bunlara dikkat etmiyorum şimdi 23 yaşındayım doktrum decavit verdi folik asit içinde var bundan sonra bende dikkat edicem inşallah benim ve bebeğimin sağlığı için . birbirimize destek olalım
Hayırlı olsun canımm :)
merhaba kızlar benide alabilirmisiniz aranıza bende allah nasip ederse doğum tarihi 16 mayıs ama o günü görmeyiz herhalde çünkü 2. bebeşim ilki sezeryan olduğu için buda 1-2 hafta önce sezeryanla alınır. Mayısın başı diyorum ben o yüzden Allah hepimizin bebişlerini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
Günaydın arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız ?
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,Ben cuma akşamı kan testi yaptırarak öğrendim hamileliğimi,çok şaşkın çok mutluyuz ailecek.30 yaşındayım,9 yaşında oğlum var benimde.Sanırım 3-4 hatfalık bebeğim,2 hafta sonra dr.a gitmeyi düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun hepimizin,ben çok ara verdiğim için bir çok şeyi unutmuşum.
İlk önce beyin gelişmeye başlarmış ceviz yenilmesi öneriliyor,bende düzenli olarak yemeye başlıcam.
Balık,yeşil yapraklı sebzeler yine öneriliyor.
Şimdilik bir şikayetim yok,evimin işlerini rahatça yaptım,52-53 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam.
Sadece 2 gecedir çok sık tuvalete çıkıyorum,yatarken su az içmeliyim sanırım.
Takipteyim sizi :)
hoşgeldin cnm hayırlı olsun..ilk bebişin nekadarlık ??banad adoktor aynısını ddi önceki sezeryan olduğu için muhtenmel doğum tarihi 1 hafta önce yani 7 mayıs dedi :)
oğlum 26 aylık benimde 16 mayıs bende muhtemelen 1 hafta önce alınır 10 mayıs gibi aslında keşke 16 mayıs olsa evlilik yıldönümümüz ama bu mümkün değil son güne bırakmazlar kesinlikle
hoşgeldin cnm hayırlısıyla kucağına al bebişini inş. :)
ben uzun ara vermiyim rahatlayınca ikinciyi zor isterim diye düşündüğümden 2.yi hemen istedim şimdi hamileyim çok şükür..oğlum 1.5 yaşında 3-4 yıl çok zor olacak bizim için ama ondan sonra rahat ediceğimizi düşünüyorum..arkadaş gibi büyür giderler bende rahat ederim..diye düşünüyorum..hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek bize
oğlumda 53 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girmiştim bakalım bende bu sefer kaç kilo alcam merak ediyorum..ama iştahım acaip açık sanırım gene okadar olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?