Merhaba arkadaşlar yazdıklarınıza denk gelince bende paylaşayım dedim:) bu arada uzun zamandır takipte olmama rağmen ilk kez yazmak kısmet oldu.. Bende dün ikili test için doktora gittim. Boyu posu ense kalınlığı burun kemiği vs herşeyi ince ince ölçü. Zaten bende tavsiye üzerine gittim doktora ve memnun kaldım çok şükür. Biz telefona çekeriz diye düşünürken doktor bey Bütün ultrasonu cd ye çekip bize verdi. kan sonucu içinde bize fakslayacaklarını söylediler. Mail olup olmayacağını sorduğumuzda telefonunuza fotoğrafını çekip yollarız olmazsa dedi :) böyle yani bizimde doktor maceramız bu şekilde geçti :) ikili test için doktor arayışında olan yada merak eden olursa söyleyebilirim hastaneyi. İstanbul büyükçekmecede.. Buarada 12+5 tik ama 13+1 çıktık ultrasonrda. Doktor kızımız olacak dedi çok emin bi şekilde. Hatta bizede gösterdi bacak arasını

ben havalara uçtum tabi :) eşim düne kadar erkek adamın erkek çocuğu olur diyordu bugünse erkek adamın erkek damadı olur diyor

Allah herşeyden önce sağlık versin tabi en düyük duam bu ama kızı duyuncada çok mutlu oldum yalan yok :) darısı başınıza inşalllah arkadaşlar güzel haberlerinizi almak dileğiyle..