- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
canım bizim enişte şifada başhekim harika bir hastane ama maalesef ssk geçmiyor özel sigorta lazım bundan ötürü ben gidemiyorum anadolu yakasında oturanlara emrah kol u tavsiye ederim ataşehir şifada kendisi ve 10 numara bir doktor görümcemin ilk çocuğunu o doğurtmuştu....artık kısmet 2.ye ben de ona gitmek istiyorumTeşekkür ederim hoşbuldum :) ben normalde anadolu yakasında oturruyorum ama özlelikle ikili test için bu doktoru tercih ettim. Şuan ataşehir şifaya gidiyorum emel hanıma . Genel anlamda memnunum ama hastene biraz pahalı ben özel sigorta yaptırdığım halde 110 tl ödüyorum sadece yatış ve doğumu kapsadığı için muaynelerde indirimden yararlanıyorum sadece. Ama anadolu yakasında doğum için özellikle tavsiye edilen hastanelerden biri.. Umarım gönlüne göre bi doktor bulursun. İnsan gözü kapalı güvenmek istiyor doktoruna. Öylesini bulmakta zor tabi.. Hangi yakada oturuyorsun sen bu arada?
kime gidiyosun canım bizimle paylaşır mısın?Ben Anadolu yakasındayım. 50 kere doğursam yine aynı doktora giderim. Allah mahçup etmesin ama çok çok memnunum. Burada hastane doktor vs ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben kesinlikle kendisini tavsiye ederim.
merhaba,ne güzel şanslısın ben özele gittigim halde 10 dk bile bakmıyorlar deliriyorum,dogru düzgün doktor bulamadım ya off,tam buldum derken hayal kırıklıgı oluyor,maalesef özel hastaneler soyguncu resmen,12 kasımda muayeneye gittim gültepe avıcenna hastanesine,doktor çok iyi ilgilendi begenmiştim tamam doktorumu buldum artık diyordumki bugün yanıldıgımı anladım,arada sırada sag tarafımda sancı oluyor tedirgin oldum,10 günlük kontrol süremden yararlanmak için hastaneye gittim ama,doktorla bile görüştürmediler ilk başta kontrol oldugu için,yanındaki asistanı kapıyı açıp neyin var diye sordu,sancım oluyo dedim,kanaman varmı dedi,yok dedim,içeriye girdi,tahlil kagıdı getirdi idrar tahlili bunu yaptır gel dedi,neyse yaptırdım,sonucu göstercem,yine içeriye alınmadım,asistan dışardan aldı doktora gösterdi,sonuç iyiydi bakmıştım zaten,sonuç iyi çıkınca beni içeriye almak zorunda kaldılar,sancım var diyorum kadına,ultrasondan bi bakalım içim rahatlasın bari diyorum,daha 1 hafta oldu bakalı baksam nolcakki aynıdır dedi,12 kasımda gittigimde 1 ay sonra gel demişti,bugünde diyorki bu ay sonu gel o zaman bakarım,muayene ücreti verseydim bayılarak bakardı,ne kadar fırsatçılar Allahım özel hastanelerden bıktım artık,kızlar avrupa yakasında önerebilceginiz hastaneler varmı leventte oturuyorum,çok uzak olmasın yeter,2 hafta sonrada haliç hospıtale gitcem,çogu kişi orayı önerdi,bide oraya gidim bakalım,k.bakmayın uzun oldu bayagı,içimi döktüm![]()
inşallah gönlüne göre doktor bulabilirsin
kızlar ben de pendik bölge hastanesine gidiyorum güzel bir hastane evime de yakın yoğunbakımı falan var, doktorum oya hanım biraz soğuk bir kadın ama tecrübeli hastane ücretleri de çok uçuk olmadığından orada devam etmeyi düşünüyorum belki arada farklı bir doktora daha görünürüm gerekli görürsem