• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Teşekkür ederim hoşbuldum :) ben normalde anadolu yakasında oturruyorum ama özlelikle ikili test için bu doktoru tercih ettim. Şuan ataşehir şifaya gidiyorum emel hanıma . Genel anlamda memnunum ama hastene biraz pahalı ben özel sigorta yaptırdığım halde 110 tl ödüyorum sadece yatış ve doğumu kapsadığı için muaynelerde indirimden yararlanıyorum sadece. Ama anadolu yakasında doğum için özellikle tavsiye edilen hastanelerden biri.. Umarım gönlüne göre bi doktor bulursun. İnsan gözü kapalı güvenmek istiyor doktoruna. Öylesini bulmakta zor tabi.. Hangi yakada oturuyorsun sen bu arada?
canım bizim enişte şifada başhekim harika bir hastane ama maalesef ssk geçmiyor özel sigorta lazım bundan ötürü ben gidemiyorum anadolu yakasında oturanlara emrah kol u tavsiye ederim ataşehir şifada kendisi ve 10 numara bir doktor görümcemin ilk çocuğunu o doğurtmuştu....artık kısmet 2.ye ben de ona gitmek istiyorum
Ben Anadolu yakasındayım. 50 kere doğursam yine aynı doktora giderim. Allah mahçup etmesin ama çok çok memnunum. Burada hastane doktor vs ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben kesinlikle kendisini tavsiye ederim.
kime gidiyosun canım bizimle paylaşır mısın?
merhaba,ne güzel şanslısın ben özele gittigim halde 10 dk bile bakmıyorlar deliriyorum,dogru düzgün doktor bulamadım ya off,tam buldum derken hayal kırıklıgı oluyor,maalesef özel hastaneler soyguncu resmen,12 kasımda muayeneye gittim gültepe avıcenna hastanesine,doktor çok iyi ilgilendi begenmiştim tamam doktorumu buldum artık diyordumki bugün yanıldıgımı anladım,arada sırada sag tarafımda sancı oluyor tedirgin oldum,10 günlük kontrol süremden yararlanmak için hastaneye gittim ama,doktorla bile görüştürmediler ilk başta kontrol oldugu için,yanındaki asistanı kapıyı açıp neyin var diye sordu,sancım oluyo dedim,kanaman varmı dedi,yok dedim,içeriye girdi,tahlil kagıdı getirdi idrar tahlili bunu yaptır gel dedi,neyse yaptırdım,sonucu göstercem,yine içeriye alınmadım,asistan dışardan aldı doktora gösterdi,sonuç iyiydi bakmıştım zaten,sonuç iyi çıkınca beni içeriye almak zorunda kaldılar,sancım var diyorum kadına,ultrasondan bi bakalım içim rahatlasın bari diyorum,daha 1 hafta oldu bakalı baksam nolcakki aynıdır dedi,12 kasımda gittigimde 1 ay sonra gel demişti,bugünde diyorki bu ay sonu gel o zaman bakarım,muayene ücreti verseydim bayılarak bakardı,ne kadar fırsatçılar Allahım özel hastanelerden bıktım artık,kızlar avrupa yakasında önerebilceginiz hastaneler varmı leventte oturuyorum,çok uzak olmasın yeter,2 hafta sonrada haliç hospıtale gitcem,çogu kişi orayı önerdi,bide oraya gidim bakalım,k.bakmayın uzun oldu bayagı,içimi döktüm:(

inşallah gönlüne göre doktor bulabilirsin

kızlar ben de pendik bölge hastanesine gidiyorum güzel bir hastane evime de yakın yoğunbakımı falan var, doktorum oya hanım biraz soğuk bir kadın ama tecrübeli hastane ücretleri de çok uçuk olmadığından orada devam etmeyi düşünüyorum belki arada farklı bir doktora daha görünürüm gerekli görürsem

merhaba,ne güzel şanslısın ben özele gittigim halde 10 dk bile bakmıyorlar deliriyorum,dogru düzgün doktor bulamadım ya off,tam buldum derken hayal kırıklıgı oluyor,maalesef özel hastaneler soyguncu resmen,12 kasımda muayeneye gittim gültepe avıcenna hastanesine,doktor çok iyi ilgilendi begenmiştim tamam doktorumu buldum artık diyordumki bugün yanıldıgımı anladım,arada sırada sag tarafımda sancı oluyor tedirgin oldum,10 günlük kontrol süremden yararlanmak için hastaneye gittim ama,doktorla bile görüştürmediler ilk başta kontrol oldugu için,yanındaki asistanı kapıyı açıp neyin var diye sordu,sancım oluyo dedim,kanaman varmı dedi,yok dedim,içeriye girdi,tahlil kagıdı getirdi idrar tahlili bunu yaptır gel dedi,neyse yaptırdım,sonucu göstercem,yine içeriye alınmadım,asistan dışardan aldı doktora gösterdi,sonuç iyiydi bakmıştım zaten,sonuç iyi çıkınca beni içeriye almak zorunda kaldılar,sancım var diyorum kadına,ultrasondan bi bakalım içim rahatlasın bari diyorum,daha 1 hafta oldu bakalı baksam nolcakki aynıdır dedi,12 kasımda gittigimde 1 ay sonra gel demişti,bugünde diyorki bu ay sonu gel o zaman bakarım,muayene ücreti verseydim bayılarak bakardı,ne kadar fırsatçılar Allahım özel hastanelerden bıktım artık,kızlar avrupa yakasında önerebilceginiz hastaneler varmı leventte oturuyorum,çok uzak olmasın yeter,2 hafta sonrada haliç hospıtale gitcem,çogu kişi orayı önerdi,bide oraya gidim bakalım,k.bakmayın uzun oldu bayagı,içimi döktüm:(

Cnm yaa cok zor gercekten kendi paranla rezil oluyosun valla ya insan ona kiziyi valla benim evim hastaneye de iki dakika doktorum hem genc hem de cok anlayisli o yuzden cok seviuorum hatta bugun rica ettim 1 ay cok uzun oluyo randevu icin 15 gunde 1 gelsek dedik esimle guldu tabi dedi sali gunlerine denk getirin gelin dedi yani bi cok ozeldeki doktordan cok cok daha iyi insallah en kisa zamanda iyi bi doktor bulursun

Benim doktorum 10 degıl 100 numara internationel hospital tefik ertürk. her gittiğimde yarım saat ilgileniyor nerdeyse o anlatıyor ben dinliyorum hiç soru sormama fırsat vermiyor şiddetle tavsiye ederim kızlar

biraz erken atlamışsın bol krem kullan nemlendir kakao yağı iyi geliyor diye biliyorum,bu zamana kadar kilo aldın mı eğer birden kilo aldıysan onun da etkisi olur ayrıca fazla sıcak suyla duş alma cildi kurutuyor

hangi ilacı verdi sana benim bacak ağrılarım kalsiyum kullanmaya başlayınca kesildi caldımax-d kullanıyorum ben yan etkilerini ben de okuyunca korkmuştum ama yeterince süt ürünü tüketemiyorum maalesef

Evet canım aynı ilac başka doktora gittim kullanma dedi

Cnm yaa cok zor gercekten kendi paranla rezil oluyosun valla ya insan ona kiziyi valla benim evim hastaneye de iki dakika doktorum hem genc hem de cok anlayisli o yuzden cok seviuorum hatta bugun rica ettim 1 ay cok uzun oluyo randevu icin 15 gunde 1 gelsek dedik esimle guldu tabi dedi sali gunlerine denk getirin gelin dedi yani bi cok ozeldeki doktordan cok cok daha iyi insallah en kisa zamanda iyi bi doktor bulursun

inş cnm,bende senin yazını okuduktan sonra devletten randevu aldım yarın 3 e,bakalım yarın bebişimi görürüm inş...

biraz erken atlamışsın bol krem kullan nemlendir kakao yağı iyi geliyor diye biliyorum,bu zamana kadar kilo aldın mı eğer birden kilo aldıysan onun da etkisi olur ayrıca fazla sıcak suyla duş alma cildi kurutuyor

hangi ilacı verdi sana benim bacak ağrılarım kalsiyum kullanmaya başlayınca kesildi caldımax-d kullanıyorum ben yan etkilerini ben de okuyunca korkmuştum ama yeterince süt ürünü tüketemiyorum maalesef

Evet canım aynı ilac başka doktora gittim kullanma dedi
hmm korkuttun bak şimdi beni ne yapsam ki desem dr a bu zararlıymış o zaman çok konuşma süt iç der:26:
inş cnm,bende senin yazını okuduktan sonra devletten randevu aldım yarın 3 e,bakalım yarın bebişimi görürüm inş...

canım yaa ben de gittim devlete 10. haftamda adam yüzüme bakmadı şikayetiniz ne dedi, dedim kasıklarımda ağrı var gebeyim baktı ultrasonda bana bile çevirmedi monitörü bebek canlı kalbi atıyor haftaya zeka testi var burada yapılmıyor başka hastaneye sorabilirsiniz dedi idrar testi yaptırın sonuçları getirin dedi tabi gitmedim bir daha oraya 5 dk sürmedi hepsi bahsettiğim yer tuzla devlet hastanesi...biraz da doktorla alakalı umarım iyi çıkar seninki

benim de 25,9 çıkmıştı doktorum bu hafta %80 erkek dedi ultrasonda ama ne kadar doğrudur bilemem benim ikili test sonucuna göre cinsiyet tutmuş oluyor allah herkesin kalbine göre versin sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Benim 118 çıkmıştı kızım olacakmış bizimtuttu

canım bizim enişte şifada başhekim harika bir hastane ama maalesef ssk geçmiyor özel sigorta lazım bundan ötürü ben gidemiyorum anadolu yakasında oturanlara emrah kol u tavsiye ederim ataşehir şifada kendisi ve 10 numara bir doktor görümcemin ilk çocuğunu o doğurtmuştu....artık kısmet 2.ye ben de ona gitmek istiyorum

kime gidiyosun canım bizimle paylaşır mısın?

inşallah gönlüne göre doktor bulabilirsin

kızlar ben de pendik bölge hastanesine gidiyorum güzel bir hastane evime de yakın yoğunbakımı falan var, doktorum oya hanım biraz soğuk bir kadın ama tecrübeli hastane ücretleri de çok uçuk olmadığından orada devam etmeyi düşünüyorum belki arada farklı bir doktora daha görünürüm gerekli görürsem
Ataşehir Memorial hastanesinde Arzu İlknur Özdemir'e gidiyorum. Oğlumu onunla dünyaya getirdim şimdi kızımı takip ediyor. Sıkılmadan üşenmeden açıklama yapar. Güleryüzlü ve hassastır. Herzaman ulaşılabilir durumdadır. Başkasına önemsiz gibi gelen konuları bile atlamaz inceler hele ki kanama, ağrı, kasılma vs asla...Hastanenin doğum ve yenidoğan bölümleri de doktorundan hemşiresine kadar çok iyi.

Bir kızım daha olacakmış öğrendik bugün darısı isteyenlerin basına

Cinsiyetini göstermemiş olsada,dr kemik yapısından bir kiz olabileceğini söyledi :)
Benimde 4 yaşında bir kızım var, kız çocuklarını çok severim zaten. Allah sağlık versin yavrularımıza inşaAllah.
sonrası hiç mühim değil..:34:

Bence de değiştirmelisiniz.Bu haftaki randevularda doktorun kontrol etmesi gereken çok şey var,kafa yapısı,genişliği,kaval kemikleri,idrar kesesi vs. kontrol etmiştir tabi ki ama daha iyi bilgilenmek,ilgi görmek diyalogta olmak insanı rahatlatıyor,sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa değiştirmelisiniz diye düşünüyorum.Buarada sorunlarınız geçti değil mi artık?Evdesiniz,yemek yapabiliyorsunuz?

Yazdıysanız kaçırdım mı bilmiyorum ama kontrol ne zaman ya da oldu mu?Tedirginliğiniz geçti mi yani miniği gördünüz mü diye merak ettim. :)[/QUOTE
İki testi yaptık sonucu iyi çıktı, ultrasonda da haftasına göre hiçbir sorun yoktu ama işte ne bileyim Allah korusun özellikle ilk üç ayda antibiyotik kullanınca nasıl bir yan etkisi olur tam bilemiyorum ki, umarım olmamıştır. Düşünmemeye çalışıyorum. Sanırım 20. Haftada çok daha detaylı bir ultrason var, onu bekliyorum heyecanla.

Kizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Tüm annelerin bebegini Allah bağı slasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.
Dualarim sizinle. Lutfen siz de benden esirgemeyin :(

Kizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Tüm annelerin bebegini Allah bağı slasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.

Büyük geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin ...

Merhaba arkadaslar bugun ikili test icin usg bakildi ortalama 1 saat surdu arkasindan kan alindi sonuc pazartesi gunu cikacakmis dr o zaman degerlendircek. Bende ümraniye erdem hastnesine gidiyordum birde sigortamiz yok bizim ucretli hastayiz son bikac gidisimde memnun kalmadim usg falan gercekten kotu ve cok kalabalik ama orda yasemin cakarkement var iyi bir dr yine ona gitmek isterim aslinda ama cok yogun ve hastane kalitesi baya düsmüs bu kontrolumde sancaktepe bölge hastanesine gittim usg leri cok yeni gercekden odr da cok ilgiliydi hic bir arkadasim tavsiye etmedi orayi ama ben cok memnun kaldim hatta muayene ucretide cok uygun geldi tekrar ayni dr gidicem kismetse...

Ayrica usg dr cinsiyeti söylemedi kendi dr um pzt si bakicak saglikli olsunda kiz erkek fark etmez artik....

Allah sabırlar versin canım en kısa zamanda yeniden hayırlısıyla hamile kalırsın inş

Back
X