Canım doktorum verdi GNC marka
Benim kuzenim medipole gidiyor Elif hanım varmış çok memnunum dedi
Ben kullanıyorum gün aşırı canım drum verdi bana kullanmamın yararı olucağını söyledi balık yesende aynı omegayı alamazsın hemde erken doğum riskini azaltıyormuş
Kızlar medicalparkta ayrıntılı ultrason ssklı 212 lira dedi ben daha fazla bekliyordum şaşırdım bilginiz olsun
valla bende tesadüfen ona randevu aldım dün :) hayırlısı artık pazartesi gideceğim
kızlar ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidin ilk önce aile hekiminiz sevkedicek çok fazla hasta bakmadıkları içinde devlet için konusuyorum o paraları hiç vermezsiniz yoğunda olmaz.
valla bende tesadüfen ona randevu aldım dün :) hayırlısı artık pazartesi gideceğim
kızlar ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidin ilk önce aile hekiminiz sevkedicek çok fazla hasta bakmadıkları içinde devlet için konusuyorum o paraları hiç vermezsiniz yoğunda olmaz.
Kızlar medicalparkta ayrıntılı ultrason ssklı 212 lira dedi ben daha fazla bekliyordum şaşırdım bilginiz olsun
Fatih canımHangi medicalparka gidiyorsun cnm
Hayırlısı olsun kızçeler çoğunlukta :)arkadaşlaaaaarrrrr :)
az önce doktoruma tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim ve detaylı ultrasonla baktı cinsiyetini görmek için veeeeeeeeeeee
büyük bir ihtimalle kızım olacakmış,inşallah... :))
Rabbimden hep hayırlısını istedim. iki oğlum var,değişiklik iyi gelecek inşallah... :)
Sonunda beklenen güne ramak kaldı, yarın sabah kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım, korkularımı bir kenara bıraktım, Allahım yardımıyla inşallah iyi haberlerle dönerim.
arkadaşlaaaaarrrrr :)
az önce doktoruma tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim ve detaylı ultrasonla baktı cinsiyetini görmek için veeeeeeeeeeee
büyük bir ihtimalle kızım olacakmış,inşallah... :))
Rabbimden hep hayırlısını istedim. iki oğlum var,değişiklik iyi gelecek inşallah... :)
Sonunda beklenen güne ramak kaldı, yarın sabah kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım, korkularımı bir kenara bıraktım, Allahım yardımıyla inşallah iyi haberlerle dönerim.
:))) Eşimde olur desem onu da tartıyor mu diye deneyecekti :) Bazen büyük bir oğlum var gb hissediyorum
ben katılmayı düşünüyorum görmüştüm yazını ocak 16da başlıyordu. en azından fikir edinmek açısından iştende çıkmış olucam yıl başında rahat rahat gezerim.
BENDE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASİPSE HEM KULLANIŞLI ÜRÜNLER HAKKINDA FİKİR ALINIR HEM ALIŞVERİŞ YAPILIR
orda buluşabiliriz bi arkadaşda demişti eğlenceli olur gerçekten.
bende daha fazla beklerdim değerlendirebilirim teşekkürederim bilgi için
Kızlar bana yardıma gelen bir ablamız var kv ler baya uzun süredir tanıyor eşimin çocukluğunu biliyor diyeyim iyi biri ... Her neyse bugün bana temizliğe geldi bazı yerleri silmemiş ben o gidince tekrar sildim ama nasıl gerginim anlatamam Allah kabul etsin sabah kahvaltısını haZırladım pasta yapmıştım çay saatinde ikram ettim meyve soydum meyve tabağı yaptım işi bitince ben bu kadar iyi niyetle davranıyorum onun böyle yapması beni çok gerdi telefon açıp söyleyesim var ama yapamam çok uzun süredir tanıyoruz bi daha geldiğinde nasıl söylesem kırmadan kaldı ki eşim ben hamileyim yapmayayım diye onu alıyoruz
benimde haftada bir gelen yardımcı bir ablam var.geçen aynı şey oldu televizyon sehpasının üstünde kitaplarım duruyordu alıp biraz okuyayım dedim bir baktım arkası toz önü temiz ama .abla ön tarafı görünen kısmı silmiş arkalar öyle duruyor şimdi ne desem bilemedim doğrusu bende.
aynı dertten ben de müzdaribim :)
benimki haftanın 6 günü geliyor,sabahtan akşama kadar,çocuklar,yemek,temizlik,hepsine bakıyor..
temizlik konusunda çok detaycı değil ama çocuklar memnun olduğu için de birşey söylemiyorum... :)
bi de ne kadar veriyorsunuz ayda?
Kızlar bana yardıma gelen bir ablamız var kv ler baya uzun süredir tanıyor eşimin çocukluğunu biliyor diyeyim iyi biri ... Her neyse bugün bana temizliğe geldi bazı yerleri silmemiş ben o gidince tekrar sildim ama nasıl gerginim anlatamam Allah kabul etsin sabah kahvaltısını haZırladım pasta yapmıştım çay saatinde ikram ettim meyve soydum meyve tabağı yaptım işi bitince ben bu kadar iyi niyetle davranıyorum onun böyle yapması beni çok gerdi telefon açıp söyleyesim var ama yapamam çok uzun süredir tanıyoruz bi daha geldiğinde nasıl söylesem kırmadan kaldı ki eşim ben hamileyim yapmayayım diye onu alıyoruz
benimde haftada bir gelen yardımcı bir ablam var.geçen aynı şey oldu televizyon sehpasının üstünde kitaplarım duruyordu alıp biraz okuyayım dedim bir baktım arkası toz önü temiz ama .abla ön tarafı görünen kısmı silmiş arkalar öyle duruyor şimdi ne desem bilemedim doğrusu bende.
benimki haftanın 6 günü geliyor,sabahtan akşama kadar,çocuklar,yemek,temizlik,hepsine bakıyor..
temizlik konusunda çok detaycı değil ama çocuklar memnun olduğu için de birşey söylemiyorum... :)
aynı dertten bende müzdaribim. kızlar nerdeyse 2 senedir düzenli olarak cuma günleri geliyor ilk başlarda çok iyiydi dört dörtlük yapıyordu işini şimdi o kadar memnun deilim ve nasıl söyliycemi bilemiyorum.
Ama nasıl sinirliyim anlatamam ben hu kadar iyi niyetliyim karşılığı bu olmamalı ben özel sektörde çalıştım yalnış bişey yapsam resmen kafamıza vura vura söylüyorlardı ... Ya kalp kırmak istemiyorum bi daki gelidiğinde şuraları da silelim abla dicem eşimin çok titiz olduğunu biliyor ( üç kuşak eşimin ailesini tanıdığı için temizlik konusunda hepsi çok titiz olduğunu biliyor ) o öyle görünce o sildi dicem napayım onun üstüne atayım bari ... Ben çalışırken her hafta alıyordum şimdi 15 gün de bir geliyor 80 tl günlüğü Manisa da iyi bir rakam büyük şehirlerde daha pahalıymış sanırım ...
Sen de benim gibi eşinin üstüne at ben öyle yapıcam :)) aaa .... Abla geçende mali görmüş o silmiş yazık oraları silelim bari diycem gülerek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?