arkadaşlaaaaarrrrr :)
az önce doktoruma tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim ve detaylı ultrasonla baktı cinsiyetini görmek için veeeeeeeeeeee
büyük bir ihtimalle kızım olacakmış,inşallah... :))
Rabbimden hep hayırlısını istedim. iki oğlum var,değişiklik iyi gelecek inşallah... :)
Kızlar bana yardıma gelen bir ablamız var kv ler baya uzun süredir tanıyor eşimin çocukluğunu biliyor diyeyim iyi biri ... Her neyse bugün bana temizliğe geldi bazı yerleri silmemiş ben o gidince tekrar sildim ama nasıl gerginim anlatamam Allah kabul etsin sabah kahvaltısını haZırladım pasta yapmıştım çay saatinde ikram ettim meyve soydum meyve tabağı yaptım işi bitince ben bu kadar iyi niyetle davranıyorum onun böyle yapması beni çok gerdi telefon açıp söyleyesim var ama yapamam çok uzun süredir tanıyoruz bi daha geldiğinde nasıl söylesem kırmadan kaldı ki eşim ben hamileyim yapmayayım diye onu alıyoruz
Hayırlı uğurlu olsun canım kızçen :))
Söyleyemiyorsan bir daha alma ozaman. Başka kadın mı yok. Oda anlar ozaman yanlış bişey olduğunu
Ya başkasını evime sokmadım 2,5 yıldır ı geliyor güven meselesi söyleyince yapıo ama ben söylemekten utanıyorum :)) kırmıcam diye korkuyorum .. Bi dakine söylücem
benim kızçem 1 hafta önden gidiyormuş arkadaşlar. erken doğum riski olabilir mi?
Ben seni anladım canım bi de ilk bebeği olup tatile çıkmak isteyen arkadaşlar vardı onlara yazmıştım senin ki biraz zor olabilir bi de miniğin emecek seni yanından ayrılamıcaksın şöyle olabilir sen bebkle ilgilenirken eşin oğluşunla ilgilense bebek uyuduğunda eşin bebeğin başında durur sonra oğluşunla sen ilgilenirsin :)) herkesin gönlü olmuş olur ...
Merhaba, 16. Haftada yapılabiliyor 17/18 olması şart değil diye biiyorum ben.
bugünde durup dururken bebek olunca beni unutmıycaksın demi die sordu :))
Merhaba kızlar nasılsınız ? Biz 16+3 olduk kızımla pazartesi günü 3'lü test yaptırıcam doktorum 16-18 haftalar arasında yaptır demişti 2!li test hiç yaptırmadım bende 16 haftama girdim yaptırayım diyorum sizce biraz daha beklemeli miyim ki en iyi sonuç kaçıncı haftalarda çıkar ki birde bu test kandan mı yapılıyo bilgi verirseniz çok sevinirim ilk bebeğim o yüzden biraz heycanlıyım ayrıca başka yaptırmam gereken bişeyler var mı aşı kaçıncı haftalarda vuruluyo??
Huhu Hanımlar biz 14+1 olduk sizce 2li test için geç kaldık mıdoktor yaptır dedi fakat bi türlü olmadı çünkü 2 cenazemiz oldu 10 gün arayla işyerinden izin alamıyorum
Huhu Hanımlar biz 14+1 olduk sizce 2li test için geç kaldık mıdoktor yaptır dedi fakat bi türlü olmadı çünkü 2 cenazemiz oldu 10 gün arayla işyerinden izin alamıyorum
Herkes bebek alışverişleri için fikirlerini paylaşmış. Ben de yazayım dedim;
Bebek odası olarak oğlumun odasını yeniden boyatıp kullanmayı düşünüyorum. Odayı aldığım firmayı aradım boyama işlemi için 1950!!!!?? TL fiyat istemez mi?? Ben üç sene önce 1.500 vermemiştim bile sıfır alırken inanamadım. Başka mobilyacılara soracağım artık.
Oğlumda ilk altı ay park yatak kullanmıştım hiç memnun kalmadım. Bir yere götürürken açması kapaması bir dertti, pek sağlam ve kullanışlı değildi. Altı ayın sonunda elimizde kaldı attık zaten... Chi... Vb markaların kaliteli görünen ürünleri vardı ama onlar da çok pahalıydı bence. O yüzden bu sefer yatak yanına minik beşik benzeri bişey alıcam bu sefer.
Kıyafetlerde oğlumunkileri dün ayırdım iki hurç çıktı kızımın da giyebileceği uygun renklerde. Tabii yeni alışverişler de olacak, olmaz mı? İlk aldığım şey m...care den body ve tulumlar oldu. Yine oğlumda hastane çıkışlarını hiç kullanamamıştım. O eldivenleri filan çıkarıp atıyordu minik ellerinden. En çok kendinden eldivenli( el kısmı kıvrılıp eldiven oluyor) önden çıtçıtlı body içine tulum kullanmıştım. Şimdi de ilk başlar için sadece bunları alıcam.
Biberon, emzik zaten steril şeyler, nuk ve avent'ten şaşmam. Steril makinası çok kullanılıyor Arzum almıştım.
Ateş ölçer, kulaktan ölçen Braun almıstım çok memnunum.
Süt sağma makinalarının çok çeşidi var, hiç olmazsa manueli her annenin elinin altında muhakkak olmalı. Emmezse bile düzenli sağıp sütü korumayı, depolamayı sağlıyor. Benim ilk aldığım elektriklinin motoru bozulmuştu, pek çok arkadaşımın da aynısı oldu sanırım genel bir problem elektiriklilerde...
Oğlumda ıslak mendil kullanmıştım bir süre sonra ama sonradan içindekiler ile ilgi öğrendiğim şeyler beni çok soğuttu. Sadece su ve pamuk denilenlerde bile neler neler var. Dışarı çıkaren ve acil durumlarda uniwipes ve niveanın beyaz olanını kullanıyorum çünkü testlerde en az katkı ve alerjen onlardan çıktı.
Her alt temizliğinde de sebamed pişik önleyici kullanmıştım ciddden pişik nedir bilmedik görmedik çok şükür.
Şimdilik benden bu kadar:)
Selam kızlar, ayva hakkında konuşmuşssunuz, ben oğluma hamileyken 1 kasa ayva yedim oğlum gamzeli doğdu. Gamzeli olsun diye değilde şifa olsun diye yemiştim.
birde ayrıntılı ultrasona niye giriyorsunuz kızlar doopler dediklerimi ayrıntılı ultrason?
yalnız değilsin tatlım ben de 14+4 te öğrenemedim bacak arasında kordon vardıkızlar bugün esim görsün diye baska bir doktara gittik.bende özlemiştim zaten,esimde görmüş oldu çok şükür.hersey yolunda 106 grammıs 14+4 haftalık.cinsiyetini sordum baktı.bacak arası çatalda yatar gibi açıktı ekranı dondurdu ben hemen çıkıntıyı gördüm.tekrar sordum doktora.flu görünüyo tam olarak bisey diyemem dedi ve hiç birsey demedi.yine cinsiyetini öğrenememiş oldum yani.doktor randevuma 2 bucuk hafta var yaaaaaaaaa cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım heralde.
yok canım olmaz merak etme ben yumurta takibi yapılarak hamile kaldım erken döllenme olamaz yani, bebeğim 10. haftaya kadar uyumluydu satla 13. haftada sonra 5 gün 15 te 8 gün ileri çıktı yani bebek ortalama hesaplara göre biraz daha büyük olduğu için...büyük derken o da endişelendirmesin seni milimetrik hesaplar sonuçta bunlar dr ölçerken bile minik hatalar yapabiliyor ayrıca ölçümler -+ 5 hata verebilirbenim kızçem 1 hafta önden gidiyormuş arkadaşlar. erken doğum riski olabilir mi?
kesinlikle sana katılıyorum 200-300...gibi verilen miktarlara yazık bebişlerimize ciciş alırız :)valla bende tesadüfen ona randevu aldım dün :) hayırlısı artık pazartesi gideceğim
kızlar ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidin ilk önce aile hekiminiz sevkedicek çok fazla hasta bakmadıkları içinde devlet için konusuyorum o paraları hiç vermezsiniz yoğunda olmaz.
öncelikle başın sağolsun canım,bazı dr lar 2liye gerek bile duymuyor 3 lüye çağırıyorlar 16-18 haftalarda sıkıntı yapmaHuhu Hanımlar biz 14+1 olduk sizce 2li test için geç kaldık mıdoktor yaptır dedi fakat bi türlü olmadı çünkü 2 cenazemiz oldu 10 gün arayla işyerinden izin alamıyorum
Öğrendinmi cinsiyeti merak ettim. Istanbulda mi yaşıyorsunuz?
Arkadaslar bende araniza yeni katildim 27 mayis gibi insaallah bebegimi kucagima alacagim ikili tesette doktor kesin olmamakla beraber cinsiyet tahminin de bulundu erkek gibi dedi ama yanilma oluyor mu bunu merak ettim aranizda bu haftalarda erkek olupta daha sonra kiz oldugunu ogrenen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?