2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayırlı uğurlu olsun canım kızçen :))

Söyleyemiyorsan bir daha alma ozaman. Başka kadın mı yok. Oda anlar ozaman yanlış bişey olduğunu

Söyleyemiyorsan bir daha alma ozaman. Başka kadın mı yok. Oda anlar ozaman yanlış bişey olduğunu

Ya başkasını evime sokmadım 2,5 yıldır ı geliyor güven meselesi söyleyince yapıo ama ben söylemekten utanıyorum :)) kırmıcam diye korkuyorum .. Bi dakine söylücem

Ya başkasını evime sokmadım 2,5 yıldır ı geliyor güven meselesi söyleyince yapıo ama ben söylemekten utanıyorum :)) kırmıcam diye korkuyorum .. Bi dakine söylücem

Ben gördüğüm şeyleri ikinci geleceği zaman annemi çağırıp ona söylettirmiştim :) ama anneniz yakın değilse söylemek zorundasınız bişekilde. Ya da bu sefer şunu yapmayalım onun yerine şunu daha dikkatli yapalım şeklinde söyleyebilirsin.

Huhu Hanımlar biz 14+1 olduk sizce 2li test için geç kaldık mı doktor yaptır dedi fakat bi türlü olmadı çünkü 2 cenazemiz oldu 10 gün arayla işyerinden izin alamıyorum

selam anneler.. cinsiyetleri öğrenenlerin gözüaydın bizde hala tık yok doktorla akraba olucam artık kan testi idrar testi o test bu test bitmiyo bide eşim benden sabırsız cinsiyet konusunda ona kalsa hergün gidicez acayip şiştim moralim yerlerrde

benim kızçem 1 hafta önden gidiyormuş arkadaşlar. erken doğum riski olabilir mi?

Belli bir süre önden gitmesinin doğum zaman ile ilgisi yoktur. Yumurtlama erken olmustur ya da bebisiniz o haftalık bebeklerden daha kilolu ya da uzundur Yumurtlama erken olduysa zaten bu haftada doktorunuz bunu tespit edip son adet tarihinizi geriye almıştır. (yani yeni belirlediği tarihte regl olmamanıza rağmen artık o tarihi söylemenizi istemiştir) Geriden gidip erken doğum da olabilir (Allah korusun) Benim bilgim bu şekilde.

Ah eşime bir güvenebilsem o konularda. Çok iyidir, eşi yoktur sağolsun pek çok konuda ama çocuk bakımı onlardan biri değil.
Sabırsızdır, çünkü çok çalışıyor çok yoruluyor, tatilde dinlenmek rahatlamak istiyor.

bugünde durup dururken bebek olunca beni unutmıycaksın demi die sordu :))

Düşününce onlarında işi zor :) Kimbilir ne sorular var kafalarında söyleyebildikleri dışında.

Aslında oran olarak en iyi sonuç ikili testte.Yaş olarak sıkıntı yok sanıyorum ki yaptırmadığınıza göre.3lü test 16-20. haftalar arası yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.Yakın zamanda detaylı ultrason yapılacaktır doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz.Aşı 17-18. haftalarda olabiliyor.Bunlara gün veriyor olmaları lazım aslında sizin gününüze göre,sağlık ocağından gün vermediler mi aşı için?

Huhu Hanımlar biz 14+1 olduk sizce 2li test için geç kaldık mı doktor yaptır dedi fakat bi türlü olmadı çünkü 2 cenazemiz oldu 10 gün arayla işyerinden izin alamıyorum

Bildiğim kadarıyla geç ama doktorunuza danışmanızda fayda var.Yaş unsuru varsa geçirmemek önemli aslında yoksa da ille de yaptırmak istiyorsanız 2li ye göre oran biraz daha düşük ama 3lü 4lü yapılır, hem detaylı ultrasonda var bilgi edinilebilecek.

Selam kızlar, ayva hakkında konuşmuşssunuz, ben oğluma hamileyken 1 kasa ayva yedim oğlum gamzeli doğdu. Gamzeli olsun diye değilde şifa olsun diye yemiştim.

birde ayrıntılı ultrasona niye giriyorsunuz kızlar doopler dediklerimi ayrıntılı ultrason?

13+6ya kadar yapiliyor diye biliyorum canim.bence arayabiliyorsan doktorunu ara yada yarin git hemen.basinsagolsun

Güvenli yan yatış yastığını unutmusum. Yenidoğanlarda olmazsa olmaz desem yeridir bence. Hem kafası sağlıklı şekilli gelişiyor. Hem de kusmaya bağlı Allah korusun ölümlere karşı güvenli yan yatış sağlıyor.
Banyo işini nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz banyonuzun şekline de bağlı ama çoğunlukla bebek banyo kuvetı ve ayaklıgı da gerekiyor.
Bebek havlusu, emzirme örtüsü(bu da elzem heryerde emzirmek zorunda kalacaksınız), emzirme yastığı(kılıfı çıkan hamile yastığı alırsanız kılıf yıkanıp emzirme yastığı oluyor, nasılsa belli bir aşamadan sonra hamile yastıksız rahat yatılmıyor)

Bende yiyeyim bari ayva gamzeli olsun .bugun saglik ocagina kayit yaptirdim dopler cihazi orda vardi kalp atisini dinledi onla.ayrintili ultrasonla cihazin alakasi yok sanirim.ayrintilida bildigim kadariyla bebegin ic organlarina kadar herseye bakiyorlar kemiklerine gelisimine falan her yerine bakiyorlar

yalnız değilsin tatlım ben de 14+4 te öğrenemedim bacak arasında kordon vardı
benim kızçem 1 hafta önden gidiyormuş arkadaşlar. erken doğum riski olabilir mi?
yok canım olmaz merak etme ben yumurta takibi yapılarak hamile kaldım erken döllenme olamaz yani, bebeğim 10. haftaya kadar uyumluydu satla 13. haftada sonra 5 gün 15 te 8 gün ileri çıktı yani bebek ortalama hesaplara göre biraz daha büyük olduğu için...büyük derken o da endişelendirmesin seni milimetrik hesaplar sonuçta bunlar dr ölçerken bile minik hatalar yapabiliyor ayrıca ölçümler -+ 5 hata verebilir
kesinlikle sana katılıyorum 200-300...gibi verilen miktarlara yazık bebişlerimize ciciş alırız :)
öncelikle başın sağolsun canım,bazı dr lar 2liye gerek bile duymuyor 3 lüye çağırıyorlar 16-18 haftalarda sıkıntı yapma

kızlar 1 haftada 1 kilo vermişim üstelik annemde 3 gün kalmış güzel güzel yemiştim...biraz tombişim zaten kilo vermek güzel de bebeğim bedenim beslenmiyor mu diye endişeleniyorum doğru düzgün öğünlü yemek yemiyorum ne zaman acıkırsam...o da günde 2 defa oluyor genelde iştahım yok mecbur kalmasam yemem, süt peynir tüketemediğimden kalsiyum takviyesi alıyorum b12 takviyeli folik asite devam ediyorum...en kısa zamanda ceviz alacağım zira balığı pişiremem pişirdiğimi yiyemiyorum bebeğin gelişimi önden gidiyor ama zeka gelişimi için korkuyorum:18:

12+4 te erkek dendi farklı bir dr 14+4 te kız dedi.ikili test tahminleri cok erken bir hafta hata olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…