2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar merhaba dün yoktum buralarda sayfalar baya ilerlemiş maşaAllah kızkardeşimle birlikte misafirliğe gittik iyide oldu tam yanlarına yeni bir hastane açılmış . bizde cinsiyet merakına yenik düştük gidelim görelim istedik ...... hastane yeni, aletler yeni, vallha doktorda yeni gibi hiç kullanılmamış tövbe yarabim adam hiç bişey bilmiyo aleti kullanamıyo kendinide kullanamıyo sinir oldum neyse zor bela kıza benziyo dedi bende oran verin dedim ve ekledi % 50 ...sonrada 18. haftadan önce belli olmaz dedi ... haftaya bugün kendi doktoruna gidicek one diyecek bakalım herşeyin hayırlısı

Canım ben böyle durumlarda eşim bana çok kızdı buraları temizletmedim diye diyorum, ya da yanında gördüysem bu kez değil ama gelecek sefere banyoyu daha iyi fırçala diyorum ya da herhalde bu temizlik malzemesi iyi değilmiş bak buralar hep kirli kalmış başkasını alayım da onunla temizle böyle olmaz diyorum. Artık aklıma ne gelirse atıyorum yani anlayacağınız

Evet canım merkezdeyim ben ... Keskioğlunda labaratuarda çalışan bir arkadaşım vardı o da evlenince istifa etti belki sen de tanıyorsundur baş harfi H....a :))) bi de bana yarım gün gittiği bi yerde çok iş yaptıtıyprlarmış dolap içleri ütü tüm kapı pencereler yarım günde siliniyormuş daha doğrusu yatsı ezanından sonra hala çalışıomuş onu anlatıyor sonra bırakmış ... Aslında işleri rahat benim kayın pederimin bağları var orda kadınlar tüm gün güneşin altıda çalışıyor 40 tl alıyor (başkaları 35 veriyor ) ve yaptıkları iş gerçekten zor ... Şimdi onla kıyaslayınca işleri çok rahat ama piyasayı biz yükseltiyorıuz :)

Son düzenleme:

:)) tuttum bu fikirleri bi şekilde söylücez artık ... 15 gün sonra tekrar gelicek ben söyleyebilirsem size yazarım :))

eyüp yeşilpınardayım canım ben yakınım

a bende yeşilpınardayım:)))) sevindim birden nedense sanki başka bi şehirde hemşerimi bulmuş gibi hissettiim birden

bende bilgeye gidiyorum oğuz beye tavsiye ederim.sıkılmadan sorularına yanıt veren bi doktor.sen sormadan herşeyi söyleyen

birde arkadaşlar tatilden bahsetmişsiniz benim eltim 50 günlük bebekle gitti havuzada soktu denizede soktu bişeycik olmadı .... hatta şöylede bişey var bebek doğduktan sonra isilik oldu denizin suyundan geçti benim kayınvalidemin bir sözü vardı hala hatırlarım 2 hamileliğimde de tatile gittik 2 sinde de bebek oranın sıcağına dayanamaz içinden kayar düşer derdi ..ayy ne gülerdim yaa bide nacizane tavsiyem havuzlara sokmayın sonuçta deniz gibi değil denizin artısı çok ama havuz öyle değil
mutlu günler herkese

benimki 3 ay oldu başlayalı....herşeye bakıyor..... hem çalışıp,hem iki çocuk,üstüne bir de hamilelik olunca,mecburen aldım...
çocuklarım büyük,biri anasınıfına,biri ilkokul 2 ye gidiyor...
onları okula götürüyor,alıyor,yemek yapıyor,temizlik yapıyor vs.....
baştan o şekilde anlaştım....6 gün sabahtan akşama kadar geliyor....

sana çok uzak değilmi medipol?

temden 15 dk.sürüyo canım trafik olmazsa tabi :) hiç yakalanmadım ama...

Sağol canım inşallah iyi olur :)oh ne güzel hayırlısı olsun arkadaşım cok sevindim.

aynı şeyi bizim merdivenleri silen ablada bana yapıyordu en üst katta oturduğum ve karşı dairem çalıştığı için hep benden su deterjan yarım saatte muhabbet isterdi ilk zamanlar kıyamadım ama şimdi mesafeyi koydum cok samimi olma canım bazı insanlar gerçekten cok rahat davranıyor.Abla şurayı unuttuk galiba bi silelim felan dersin oda anlar sanırım.Bu arada manisadamısın ne güzel benim kardeşimde orda okula başladı bu sene uncubözköy yerleşkesinde okuyor ama evde kalıyor bi sitede alışamadı bir türlü :) çok güzel olduğunu söylüyor yalnızca

aa ne güzel cok sevindim :)neresindesin aynen valla :) bu arada 4 boyutlu ultrasonlamı bakıyorlar

Son düzenleme:
kızlar dünkü doktorumuz hamileler ne yemeli konusunda ... karnabahar, brokoli, sarımsak, yoğurt dedi ... sanki yemek tarifi verdi hoşuma gitti ama ya ben hepsinide sevdiğimden öyle geldi ve hiç bir ilaç doğal besinlerden daha iyi olamaz dedi ben hastalarıma hiç bir şey vermiyorum dedi ...bu konuda çok haklı buldum çünkü benim düşüncelerim de o yönde. bu arada yanlış anlaşılmasın (vitamin) tarzı ilaçlar konusunda söyledi :26: risklidir başka tehlikelerde vardır tabi ki o zaman normal ... ama gerçektende bende böyle düşünüyorum ....sonuçta hiç bir ilaç masum değil, kimyasal içerikler falan filan

ay bizde de aynı problem var. kızım ısrarla anne yazın akrdeşimle havuza gircem vs diyor. erken rezervasyonda yararlanmak istiyoruz karar veremedim bir türlü. ne yapsak acaba. eylüde mi gitsek ?

Bilmiyorum ne yapıcaz vallahi? Benimki de bebeği yazın denize sokucam diyor:) acaba nasıl bebekler olacaklar? Sağlıklı olsunlar da ama kolikli filan olurlarsa zaten işimiz zor olur. Benim oğlum kolik filan bilmedi hiç yani tecrübesizim o konuda..

Öğrendinmi cinsiyeti merak ettim. Istanbulda mi yaşıyorsunuz?

Manisa çok güzel tam yaşanabilecek bir şehir uncubozköy de gayet nezih bi yer bir sürü siteler cafeler restaurantlar var ... Izmire 20 dakika ... Bişeye ihtiyacı olursa söylersin bana :)

Merhaba kızlar nasılsınız ? Biz 16+3 olduk kızımla pazartesi günü 3'lü test yaptırıcam doktorum 16-18 haftalar arasında yaptır demişti 2!li test hiç yaptırmadım bende 16 haftama girdim yaptırayım diyorum sizce biraz daha beklemeli miyim ki en iyi sonuç kaçıncı haftalarda çıkar ki birde bu test kandan mı yapılıyo bilgi verirseniz çok sevinirim ilk bebeğim o yüzden biraz heycanlıyım ayrıca başka yaptırmam gereken bişeyler var mı aşı kaçıncı haftalarda vuruluyo??

Kızlar benim kuzenim 6 aylık bebeği ile gitti geçen sene tatile ama doktor 1 yaşından önce denize havuza sıkmasına izin vermemiş doktor ve şunu söylemiş küçük şişme havuz alın yanınıza içini hazır içme suyuyla doldurun Güneş'te şu biraz ılıyınca bebeğiniz orda girsin ve her gün suyu yenileyin demişti ve öyle yaptılar hiç rahatsızlanmadı bebiş ... Siz de böyle yapabilirsiniz isterseniz ... Ben de sokmayacağım denize havuza zaten çok küçük olacaklar bağışık sistemleri zayıf olucak o yüzden en fazla yaparım ...

Arkadaşlar hiç ama hiç utanacak sıkılacak birşey yok. İçinize atıp, daha iyi birini bulduğunuzda o insanı işsiz bırakmaktansa, baştan uyarmakta fayda var. Karşınıza alıp neler beklediğinizi, nasıl iş yapılmasını istediğinizin detaylarını tek tek anlatın. Ben ilk tecrübemde kağıda madde madde yazmıstım konusurken unutmayayım diye:) En azından uyarmanıza rağmen düzelmiyorsa başka birine geçtiğinizde vicdan azabı çekmezsiniz.
Maalesef yardımcı kadınlar arasında, evişleri için dışardan destek alan kadınları küçümseyen bir grup var. Aman ne var bu evin işinde, ben onun yerınde olsam 1-2 saatte tum işimi bitirir keyif bile yapardım diye düşünenler var. Bu durumda bizim evişinden anlamadığımızı, kitapların arkasındaki ve önündeki tozun arasındaki farkı anlayamayacağımızı zannedenler var. Eğer sizinki öyleyse hiç umut yok demektir, paranıza boşa harcamayın, doğru kişiyi bulana dek araştırın, deneyin. Bebek olunca o konularda peşinden takip etmek zorunda kalmayacağınız, güvenilir birine ihtiyacınız olacak.

Çocukların büyükmüş aslında herşeyi yapması lazım dediğin gibi ... Ayy ne güzel üç çocuk ben bayılıyorum .. Benim ilk bebeğim 29 da doğum yapmış olucam :)) ikinciyi anca yaparım heralde :) böle kalabalık ailelere bayılıyorum

Aslında ben tam anlatamadım endişemi... İki çocukla tatil nasıl oluyor? Biri en hareketli koşturma, oynama çağında... Diğeri de anneye 7/24 bağımlı yeni doğmuş bir bebek olacak. Hangi birine yetişebileceğim, nasıl olacak?
Yoksa sadece küçük bebek olsa tatile bir sonraki sene giderdim. Oğlumu mahrum bırakmamak için gitmek istiyorum ama nasıl yetişicem ikisine birden orasını kestiremiyorum.
Havuza gelince ona yeni doğanı hayatta sokmam, oğlumu bile sokmuyorum çok zorunlu kalmadıkça. Havuzun yerini göstermiorum o görene dek istemesin diye, denize sokuyorum. Hastalık pislik yuvası havuzlar

Merhaba, 16. Haftada yapılabiliyor 17/18 olması şart değil diye biiyorum ben.

Ben seni anladım canım bi de ilk bebeği olup tatile çıkmak isteyen arkadaşlar vardı onlara yazmıştım senin ki biraz zor olabilir bi de miniğin emecek seni yanından ayrılamıcaksın şöyle olabilir sen bebkle ilgilenirken eşin oğluşunla ilgilense bebek uyuduğunda eşin bebeğin başında durur sonra oğluşunla sen ilgilenirsin :)) herkesin gönlü olmuş olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…