Artık kurabiyeler de moda biliyorsunuz. Aslında hazırlaması da çok basit. Uzun süre dayandıkları için izne ayrıldığımızda yapabiliriz.
Kurabiyenin hamurunda sadece;
- 1 paket Margarin
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Aldığı kadar un koyuyorsunuz.
Yaptığınız şekle göre çıkacak kurabiye değişiyor tabiki. Ama bu malzemeyle 25 adet civarı çıkıyor.
Sonrasında pasta malzemeleri satan biryerden şeker hamuru, gıda boyaları ve isteğe göre kalıplar alıyorsunuz. Süslemesi hayal gücünüze kalmışş :))
Eki Görüntüle 880437 Eki Görüntüle 880447 Eki Görüntüle 880446 Eki Görüntüle 880445 Eki Görüntüle 880444 Eki Görüntüle 880443 Eki Görüntüle 880442 Eki Görüntüle 880441 Eki Görüntüle 880440 Eki Görüntüle 880439 Eki Görüntüle 880438 Eki Görüntüle 880448
ben minik prensesimi hissediyorum çok net bi şekilde.. sizde başladımı kızlar..
ben aslında bi kaç hafta önce başlamıştım ufacık seyirme şeklinde ama artık çok net hissediyorum gaz olmadığından eminim..
Git doktoruna ben dayanamıyorum çok yoruldum ayaklarım belim ağrıyor falan de verir bence öküz değilse :)
ben minik prensesimi hissediyorum çok net bi şekilde.. sizde başladımı kızlar..
ben aslında bi kaç hafta önce başlamıştım ufacık seyirme şeklinde ama artık çok net hissediyorum gaz olmadığından eminim..
merhaba kızlar nasılsınız?
benim göbeğimin altında bazen ağrı oluyor sonra bebeğin döndüğünü hissediyorum topak gibi oluyor ve hemen ağrı geçiyor.
tekmeler çok sert değil ama hissediliyor daha çok dönmeleri rahatsız ediyor. tecrübeden anlıyorum hareketlerini hisseden var mı başka? biri o sertlikleri idrar yolu demiş ben çoıcuk gibi yoruyorum umarım yanılmam
Arkadaşlar 6 Aralık ta beni tetanoz aşısı için çağırdılar siz naptunız yaptırmanın bir yan etkisi zararı var mi ve en uygun hafta kaçıncı hafta ?
Ne guzel raporlardan bahsediyorsunuz benim oyle bi sansim yok.ogrencileri birakmayi dusunemem bile ortada kalirlar.ama doktorlar hemen veriyor isiniz uygunsa alin.hatta nobetler hamile olunca kaldirilmali.sizin nasil bilmem ama benim basim donuyodu bur kac hafta oncesine kadar
Kan aldirmak degilde tetenoz korkutuyo beni.3 hafta var gun sayiyorum yaa.gecmis olsun 1 kere mi vuruluyor
slm kızlar..buaralar kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum.. çok çabuk sinirleniyorum ve herşeye ağlıyorum..sizde böyle şeyler yaşıyormusunuz? yoksa bnmi olup olmdk herşyi dert ediniyorum kendime?
Kızlar boşversenize, kimseyi memnun edemeyiz zaten. Göbeğimiz çıkar "ay ayoll bu ne erken mi doğuracaksın" derler! Göbeğimiz çıkmaz bu sefer "ay ayool bu ne nerde tasıyosun sen bebeği çantanda mı" derler! Sağlıklı olalım, sağlıkla doğuralım gerisini boşverelim:))
Biz biliyoruz ki, göbek görüntüsü bebeğin gelişimi ile ilgili değil. Muhtemelen bebeğin yerleşim yeri, kadının kas yapısı, iç karın genişliği, kaçıncı doğum olduğu vs deniliyor bunlarla ilgili...
aynen canım henüz 1 kg aldım 17. haftadayız ve oğlusumun maşallahı var 217 gr 15 cm olmuş karnım çok yok bu hafta biraz belirmeye başladı şimdiye kadar bana da diyolardı bebek nerede bak gelişmeyecek karnın yok abuk subuk şeyler ama maşallah çok saglıklıyız gerisi boşş
Karnın tokken, sıvı ve mumkunse sekerli birşeyler yemıs içmişken, dümdüz sekilde yataga uzan. Derin uzun nefesler al.Elini bebegin olması muhtemel yerlerde hafifçe bastırarak gezdir. Diğer yerlere göre biraz daha sert olan bir yer gelecek muhtemelen eline. Oralarda biraz tut elini çok hafif şekilde bastır muhtemelen pat diye bir tekme atacaktır. Gün içinde birkaç kez denersen birinden birinde hissedersin umarım. Eğer hissedemezsen canını sıkma dusun kı ultrasona gırınce gozumuzun onunde hareket edıyordu ama hıssedemıyorduk. Yerlesım yerı ıcerıde oldugu ıcın, belkı gaz oldugu ıcın vb daha gec hıssedenler olabılıyor, her halukarda bol bol hıssetmene cok az kalmıs zaten hafta olarak...Ben 19.haftama girdim ama hala bebeğimi hissedemiyorum ya
eşim beklemediğimiz bir anda işinde maaş ve statüde yükseliyor.çok duygulandımAllah herkesin gönlüne göre versin her şeyi. amin.
kızlar,idrarımda lökosit çıktı,dr uro care ve fitil verdi
aranızda kullanan var mı,düşük riski de var
lütfen bana cvp yazın,dr a sordum,düşecekse zaten düşer dedi
Arkadaşlar 6 Aralık ta beni tetanoz aşısı için çağırdılar siz naptunız yaptırmanın bir yan etkisi zararı var mi ve en uygun hafta kaçıncı hafta ?
HEhehhe cıktımmm... cıktım ama oldum yaaaa hala yorgunum uzandım ama toparlanamadım. Gelır gelmez baktım kı kan gelmıs.
hakıkaten yorulmusum. yıne kızıma calıstım; ıhtıyaclarını aldım. KAban ve cızme alacaktım bı turlu begenemedım yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?