2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Valla cok tatli şeyler, kendi emeğimiz olunca insan daha mutlulukla verir sevdiklerine.

ben minik prensesimi hissediyorum çok net bi şekilde.. sizde başladımı kızlar..

ben aslında bi kaç hafta önce başlamıştım ufacık seyirme şeklinde ama artık çok net hissediyorum gaz olmadığından eminim..

Ne güzel cinsiyetini ogrenmissin ben daha net bir şekilde ogrenemedim 15 haftadayim bende hissetmeye başladım hareketleri

Bende 14. Haftadan beri hissediyorum 2. Hamileliğim diye erken oldu heralde kızımda 22. Haftada hissetmiştim benimde çok net bayağ içerde taklalar atıyor :))

Benim ikinci hamileliğim 17. Haftam bitecek hala emin olamadım karnımda bü sürü kıpırtı ama çocuk olsa emin olurum herhalde diyorum

selam kızlar, çocuk hareketlerini 1 haftadır çok net hissediyorum 14. haftadan beri hafif hafif hissediyordum ama değildir diyede düşündüm.
ilk oğlumu 20. haftada anca hissettim, 2. ye tecrübeli oluyoruz haliyle....

oturup kalkarken çocuğa ayakkabı giydirrirken artık zorlanmaya başladım sizde de varmı kızlar.

bende kan aldırmaktan korkuyorum:))) ince bir iğne oluyo yapılırken hissetmedim bile sonrasında hafif agrı oluyo ama şimdi geçti hiç korkma bugün ilk dozu yaptılar canım 2 ocakta 2. doz yapılacak. ve çok önemliymiş doğumda kullanılan aletlerden mikrop kapmamızı önlüyo

slm kızlar..buaralar kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum.. çok çabuk sinirleniyorum ve herşeye ağlıyorum..sizde böyle şeyler yaşıyormusunuz? yoksa bnmi olup olmdk herşyi dert ediniyorum kendime?

hormonlardan canm aynısı bende de war sinirleniyorum durup dururken ağlıyorum hamilelikten kaynaklanıyor ama sen hep pozitif düşünmeye çalış bebişin için

aynen canım henüz 1 kg aldım 17. haftadayız ve oğlusumun maşallahı var 217 gr 15 cm olmuş karnım çok yok bu hafta biraz belirmeye başladı şimdiye kadar bana da diyolardı bebek nerede bak gelişmeyecek karnın yok abuk subuk şeyler ama maşallah çok saglıklıyız gerisi boşş

Böyle konusanlara guzel bir cevap olmus dogrusu)) Ben bugun AFP için kan aldırıcam, gitmişken bebeğe bakar herhalde. Hem minyon minyon diyor uzuluyordum. Bakarsa kac gr cm olmus soyleyecegım bakalım sız ne dıyeceksınız? Oglum da 3.100 dogmustu zaten cok asırı kilolu beklemıyodum ama mınyon denılınce de ınsanın kafasına takılıyor.

Ben 19.haftama girdim ama hala bebeğimi hissedemiyorum ya
Karnın tokken, sıvı ve mumkunse sekerli birşeyler yemıs içmişken, dümdüz sekilde yataga uzan. Derin uzun nefesler al.Elini bebegin olması muhtemel yerlerde hafifçe bastırarak gezdir. Diğer yerlere göre biraz daha sert olan bir yer gelecek muhtemelen eline. Oralarda biraz tut elini çok hafif şekilde bastır muhtemelen pat diye bir tekme atacaktır. Gün içinde birkaç kez denersen birinden birinde hissedersin umarım. Eğer hissedemezsen canını sıkma dusun kı ultrasona gırınce gozumuzun onunde hareket edıyordu ama hıssedemıyorduk. Yerlesım yerı ıcerıde oldugu ıcın, belkı gaz oldugu ıcın vb daha gec hıssedenler olabılıyor, her halukarda bol bol hıssetmene cok az kalmıs zaten hafta olarak...

Buarada benım onerdıgım seylerı herhang bır saglık nedenınden oturu normalde yapmıyor/yapamıyorsan lutfen deneme tabii aklım sen de kalmasın.(ne bıleyım seker problemın varsa sekerlı sey yemıyorsan, sırt ustu yatınca belın vs zorlanıyor agrıyorsa vb)
Hadi bekliyoruz haberlerını)

eşim beklemediğimiz bir anda işinde maaş ve statüde yükseliyor.çok duygulandım Allah herkesin gönlüne göre versin her şeyi. amin.

Aminn..Ne mutluu :) Bizde de ilginç şeyler oluyor,herşey hemen halloluveriyor.Çok şükür.Minik yeni yeni güzellikler getirsin inşallah hep.

kızlar,idrarımda lökosit çıktı,dr uro care ve fitil verdi
aranızda kullanan var mı,düşük riski de var
lütfen bana cvp yazın,dr a sordum,düşecekse zaten düşer dedi

Sağlıksızca zaten kendi kendine sonlanıyormuş gebelik.İlk zamanlarıda geçtik.İyi düşün moralini bozma derim.Sadece dr'un tutumu biraz itici

Arkadaşlar 6 Aralık ta beni tetanoz aşısı için çağırdılar siz naptunız yaptırmanın bir yan etkisi zararı var mi ve en uygun hafta kaçıncı hafta ?

Benimde 6 Aralık'ta aşım.2 doktora da sordum bir sakıncası yok yaptır dedi.

Oyy Allah kolaylık versin.Ufaklıkta anlayamıyordur seni böyle gördükçe,huzursuz olmuyordur inşallah.2. gerçekten ayrı bir sorumluluk :) İnternetten bildiğin yerlere baksan kolaylık olmaz mı?

Ben Rovamycine kullanıyorum,Cuma günü de tetanoz aşım var.Bir sorun olur mu ki bilen var mı kızlar?:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…