2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sagol canim benim.
Ayy ne guzelll ben de oyle hissetmek istiyorum artik

kızzlarr biz bugün oğlusumla tetenoz aşımızı olduk cok az kolum acıyo ama onun dısında sıkıntı yok sizler neler yaptınız bakalım

kızlar,idrarımda lökosit çıktı,dr uro care ve fitil verdi
aranızda kullanan var mı,düşük riski de var
lütfen bana cvp yazın,dr a sordum,düşecekse zaten düşer dedi
sistit mi oluyo o.oyleyse ben bebis 5 haftalikken kulanmistim bi seyler.dusmedimi dusmuyo bence riskli haftalari atlattik

Ne guzel raporlardan bahsediyorsunuz benim oyle bi sansim yok.ogrencileri birakmayi dusunemem bile ortada kalirlar.ama doktorlar hemen veriyor isiniz uygunsa alin.hatta nobetler hamile olunca kaldirilmali.sizin nasil bilmem ama benim basim donuyodu bur kac hafta oncesine kadar
kızzlarr biz bugün oğlusumla tetenoz aşımızı olduk cok az kolum acıyo ama onun dısında sıkıntı yok sizler neler yaptınız bakalım
Kan aldirmak degilde tetenoz korkutuyo beni.3 hafta var gun sayiyorum yaa.gecmis olsun 1 kere mi vuruluyor

bugün bebeğimin büyük ihtimalle kız olacağını öğrendik:)
hayırlısı bakalım, doktor 14 haftalık hamile olarak gözüktüğümü geç hamile kaldığımı söyledi.. kemik yapısı kıza benziyormuş, yanlız tecrübeli anneler 14. haftada yapılan tahmin ne kadar doğrudur?

saol cnm,geçti mi sorunun

bende yanma falan yoktu dr bir gecelik bir ilaç verdi bol su iç dedi hamilelikte oluyor bunlar dedi 3 hafta sonra randevum var bakar herhalde çevremde çok kişide oldu araştırdıysan biliyorsundur hamilelik bu durumu çok sağlayan birşey 17 haftadaya kadar sağlıkla geldim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız herşeyin başı moral iyi düşün geçer

cok gecmısler olsunnn
HEhehhe cıktımmm... cıktım ama oldum yaaaa hala yorgunum uzandım ama toparlanamadım. Gelır gelmez baktım kı kan gelmıs.
hakıkaten yorulmusum. yıne kızıma calıstım; ıhtıyaclarını aldım. KAban ve cızme alacaktım bı turlu begenemedım yaaa
Gıt hıc sıkıntı etme.. ben kızıma hamıle ıken -mıde sıkıntılarına ragmen ve mecburen- ucaktan ınememıstım. ınsaellah cok guzel bı tatıl olur senın ve bebegın ıcın.
O zaman benden sana ıyıkı dogdunnnnnnn:)
Kizlarr benimde kizim oluyo allah nasip ederse cok tatliydi ya kipir kipirdi valla :)
MAsaellah... hayırlı olsunn
eşim beklemediğimiz bir anda işinde maaş ve statüde yükseliyor.çok duygulandım Allah herkesin gönlüne göre versin her şeyi. amin.
oooo ne guzel bereketle gelen bebek!!! Rabbım daha da versın ınsaellah
kızlar,idrarımda lökosit çıktı,dr uro care ve fitil verdi
aranızda kullanan var mı,düşük riski de var
lütfen bana cvp yazın,dr a sordum,düşecekse zaten düşer dedi
ya su "dusecek bebek duser" meselesı cok dogru... amma bu donemden sonra dusme ıhtımalı de dusuktur..
SIkıntı etme ınsaellah bısey olmaz.

Merhabalar,
Aranizda grip asisi olan var mi? Ben 16. haftamdayim ve doktorum iki hafta sonra grip asisi ve whooping cough asisi ol dedi... Turkiye'de bu asilari istiyorlar mi? Yani zorunlu degil burada da ama olmami onerdi...Bu arada Amerika'dayim.. Bir de gunese cikamiyorum cok fazla, havalar burada cok sogudu, oyle deyince de Vitamin D -400 IU al dedi gunde bir tane... Bunlarin disinda normal hamilelik icin olan vitaminleri ve gunde 4000 mg'lik balik yagi kulaniyorum.. Balik yaginin da iyi bir marka olmasina dikkat et demisti, bir de marka onermisti...

Bitki caylari icin de yan etkilerini tam olarak bilemiyoruz o yuzden mumkun oldugunca sadece su ic dedi... Suyu da gunde 15 bardak icmemi soyledi!! Ben nasil o kadar su icecegim hic bilemiyorum! 8 bardaga yeni alistirmaya calisiyordum kendimi, o kadar bile icemiyorum... Sizin doktorlar bir sey diyor mu bu konuda??
20. haftada detayli ultrason yapilacak, o zaman cinsiyetini de ogrenebilecegim insallah!

Onun disinda benim de karnima bazen sancilar giriyor ama cok kotu degil.. Normal diye okudum internetten...
Arada bas agrilarim oluyor, bir de mide yanmasi... Simdiye kadar 3.5 kg aldim, sanirim normal... Cok daha az aliyordum aslinda ama bu hafta birden bire 1 kilodan fazla almisim! Dikkat etmem gerekecek!! Hala zayifim gerci ama yine de korkuyor insan...

Cok uzun yazdim ama Turkiye ile Amerika arasinda her acidan bir suru fark farkediyorum yazilarinizi okuyunca...

kızımda grıp asısı olmadım, bu defa da dusunmuyorum.
Dvıtamını ıle ılgılı de sunu soyleyebılırım; kızımı dogurduktan 2.5 ay sonra cıddı dvıtamını eksıklıgı gorulmustu bende.
Ustelık eylulde dogum yapmıs yazdan yenı cıkmıstım.
sımdı osteocare kullanıyorum (kızıma hamıle ıken de kullanmıstım ama herseyı cıkardıgımdan fayda mı etmemıs ne).
kılo ıcın bısey dıyemeyecegım ben hala -lerdeyım.
tetanoz asısı var burada hamılelere onerılen... 2doz kalmıstı gebelık dısında vurulmam gereken. vurulmadım...dogumu yapmısım
ne vurulacagım yaww:)))
sımdı o ıkı dozu tamamla dedıler ama dogumu cadırda yapmayacagım kı ben...ıstemıyorum.
sımdıden kolay gele..

anammmmmmmmmmmmmmm cok yorgunummmmmmm
ya zaten zor cıkıyorsun dısarı, haldır haldır alısverıs de senın neyıneeeeee
-ya hamıle olabılırım ama bı kızım var ve "hamıleyım kızım anlayıs goster" desem

Burada da whooping cough'i iceren asinin adi Tdap'mis.. Tetanoz, difteri ve Pertussis (whooping cough)'a karsi koruma sagliyormus...

cnm sistit gibi,klitorist çevresinde sızı ve ağrı var,bi de sürekli idrarım varmış gibi geliyor
seninki de mi öyleydi
evet canim her bes dk wc gidiyordum.ve idrarimdan kan pihtisi geliyordu .idrar yaparken acidan ciglik atiyordum

merhaba kızlar nasılsınız?

benim göbeğimin altında bazen ağrı oluyor sonra bebeğin döndüğünü hissediyorum topak gibi oluyor ve hemen ağrı geçiyor.
tekmeler çok sert değil ama hissediliyor daha çok dönmeleri rahatsız ediyor. tecrübeden anlıyorum hareketlerini hisseden var mı başka? biri o sertlikleri idrar yolu demiş ben çoıcuk gibi yoruyorum umarım yanılmam

Burada da whooping cough'i iceren asinin adi Tdap'mis.. Tetanoz, difteri ve Pertussis (whooping cough)'a karsi koruma sagliyormus...

bu durumda tamamen senın kararına baglı.
Dedıgım gıbı ben yaptırmayacagım gercı 5te3unu yaptırdım. (bızde doz doz)

Arkadaşlar 6 Aralık ta beni tetanoz aşısı için çağırdılar siz naptunız yaptırmanın bir yan etkisi zararı var mi ve en uygun hafta kaçıncı hafta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…