Bende 14. Haftadan beri hissediyorum 2. Hamileliğim diye erken oldu heralde kızımda 22. Haftada hissetmiştim benimde çok net bayağ içerde taklalar atıyor :))
bak baslarda bulantıların vardı ama bebek ne guzel beslenmıs... masaellahaynen canım henüz 1 kg aldım 17. haftadayız ve oğlusumun maşallahı var 217 gr 15 cm olmuş karnım çok yok bu hafta biraz belirmeye başladı şimdiye kadar bana da diyolardı bebek nerede bak gelişmeyecek karnın yok abuk subuk şeyler ama maşallah çok saglıklıyız gerisi boşş
kızımda doktorumdan baska bır doktor bana "mınyon bı bebegınız olacak" demıstı... sasırdım nasıl mnyon dıye bana... "e kendınıze bakın, ne olabılır kı" demıstı.. o zaman anlamıstım kadının gormede bı problemı oldugunu hıhı cunku benım boy 163 ama kılo ve kemık yapım amannın!!! hele kı o sıra kılo90+tı... neyse kızım 4.5kg dogdu...Böyle konusanlara guzel bir cevap olmus dogrusu)) Ben bugun AFP için kan aldırıcam, gitmişken bebeğe bakar herhalde. Hem minyon minyon diyor uzuluyordum. Bakarsa kac gr cm olmus soyleyecegım bakalım sız ne dıyeceksınız? Oglum da 3.100 dogmustu zaten cok asırı kilolu beklemıyodum ama mınyon denılınce de ınsanın kafasına takılıyor.
Aminn..Ne mutluu :) Bizde de ilginç şeyler oluyor,herşey hemen halloluveriyor.Çok şükür.Minik yeni yeni güzellikler getirsin inşallah hep.
Sağlıksızca zaten kendi kendine sonlanıyormuş gebelik.İlk zamanlarıda geçtik.İyi düşün moralini bozma derim.Sadece dr'un tutumu biraz itici
Benimde 6 Aralık'ta aşım.2 doktora da sordum bir sakıncası yok yaptır dedi.
Oyy Allah kolaylık versin.Ufaklıkta anlayamıyordur seni böyle gördükçe,huzursuz olmuyordur inşallah.2. gerçekten ayrı bir sorumluluk :) İnternetten bildiğin yerlere baksan kolaylık olmaz mı?
Hiç duymadım çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir...arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. 17 haftalık hamileyim. Bebeğimin karın boşluğunda asit varmış. Hiç böyle bir şey duydunuz mu?
bak baslarda bulantıların vardı ama bebek ne guzel beslenmıs... masaellah
kızımda doktorumdan baska bır doktor bana "mınyon bı bebegınız olacak" demıstı... sasırdım nasıl mnyon dıye bana... "e kendınıze bakın, ne olabılır kı" demıstı.. o zaman anlamıstım kadının gormede bı problemı oldugunu hıhı cunku benım boy 163 ama kılo ve kemık yapım amannın!!! hele kı o sıra kılo90+tı... neyse kızım 4.5kg dogdu...
yooo huzursuz degıl masaellah "2yas"ı bayagı yasıyor:)) ınternetten bakıyorum bakıyorum.. olmuyor yaaa
bugun yıne cıkacagız... kızıma aldıklarımda ekstra tıtızım hala kurtulamadım su hastalıktan.. o sebeple dokunacagım muhakkak.
bugun becerebılmeyı umuyorum.
Gunaydınlar yahuuuuuu
inşallah ama doktor çok korkuttu bakalım yarın kontrolüm var asitin azalıp azalmadığına bakacak
Kilo takipleri:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-...lo-takibi.html (2014 Mayıs Anneleri Kilo Takibi)
Anneler malum kilo alımları başlamıştır, diğer forumu da, yani kilo takibini de hatırlatıyım dedim, o tarafa pek uğrayan yok gibi de :)
Öptüm herkesi
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. 17 haftalık hamileyim. Bebeğimin karın boşluğunda asit varmış. Hiç böyle bir şey duydunuz mu?
Kizlarr benimde kizim oluyo allah nasip ederse cok tatliydi ya kipir kipirdi valla :)
Merhaba arkadaşlar,
hafta sonu nete giremedim, o kdr çok şey yazmışsınız ki oku oku işten güçten anca bitirebildim.
ben yaklaşık 10 gün önce nezle olmuştum 3-4 gündür geçti. geçti ama özellikle akşamları çok kötü öksürüyorum.
ve karnımın alt kısmına ara ara şiddetli ve beni korkutan ağrılar giriyor.
ben de acaba bebek sık ve şiddetli öksürmekten dolayı zara görmüşmüdür. bebeğin aşağıya inmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
ayrıca öksürüğe ne iyi gelir?
doğum tarihlerimiz aynıymış bebişlerimizde öyle benimde kızım olacak allah izin verirse. ne zman gittin dr a arkadaşım. 15+0 da gttim ben 115 gr dedi dr. sana bişey dediğimi kilo ve boyla ilgili? karşılaştrmak istiyourm küçükmü büyükmü bilemedim:) boyuda 13 cm çıktı:)
son geceler uykumdan uyanıyorum, kızımın benı tekmeledıgını sanıyorum.. sonra "kızım hamılesın yenısı bu" dıyorum:)))
15+3 de gittim cnm bende valla o kadar guzeldi ki ne boyunu ne kilosunu sordum sonra aklima geldi ama neyse hafyaya 3lu tarama yaptiracam o zaman sorarim cnm
Bende 14. Haftadan beri hissediyorum 2. Hamileliğim diye erken oldu heralde kızımda 22. Haftada hissetmiştim benimde çok net bayağ içerde taklalar atıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?