Merhaba. Benim kedim vardı bekarken. Evlenip hemen hamile kalınca kedimi kayınvalidemler aldı. Kayınpederimin kedisi yeni ölmüştü ve üzgündü pek te kıyamadım açıkçası geri almaya. Aşıları vs hepsi tamdı ama kedi işte sonucta. Yastığa çıkıp insanın kafasına yatma huyu var, bebeğin yüzüne yatsaAllah korusun boğulur ya da büyüyünce şimdi benim oğlan peşinde hep sevmek için, bazen rahatsız ediyor, sıkılıp bi tırmık atar diye korkuyorum. Çok iyi huyludur benim güzel kızımda ama kedi işte belli olmaz...
Buarada kayınvalidem gibi çok güvendiğim, görebileceğim bir yer olmasaydı veremezdim ne olursa olsun. Şimdi her hafta görüyorum.
canım ben doktorumla görüştüm ve çocuk doktoruyla dahi görüştüm hiçbir zararı yok hatta bebeklerin hayvanlarla büyümesi psikolojik olarak daha iyi dedi.aşıları herşeyi tam.bide tuvaletini yanii kumunu balkona koyuyoruz eşim temizliğiyle ilgileniyor.ama ben bebek için balkonda olması saglıklı deil dedim internetten araştırdık kedi tuvaleti klozet şeklinde içine 3 aydan aya kum koyuyorsun günde 2 defa kum kendini yıkıyor ve kurutup parfümlüyor çok temiz ve kullanışlı ondan alacagız tam rahat olcaz tek sorun bebişimle anlaşır inşl. kızım:)) çünkü çok baglıyım anlaşamassa ayrılacagız o da üzecek beni