• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar amniyosentez sonucumu aldim rabbime hesapsizbsukur tertemiz cikti oglusum bana geliyor hayirliaiylavinanilmaz mutluyum ayrica annemde bugun sonuclarini aldi oda temiz cikti rabbimmm sana aonsuz sukur sonsuz tesekkur.....darisi tum bekleyen lere ayrica manevi desteginizden dolayi hakkinizibhelal edin seviyorum sizibtanimasamdaaa

bugunku ıkınci kez mutlu oldum.cok zor bır surectı senı anlıyorum hadı gözun aydın.annenınkıne de cok sevındım. senın oğlanla benım oğlan bızı korkuttular:)ınan kendımınkı gıbı sevındım cunku ben aglayan uzulen hamılelere dayanamıyorum...

Kizlar amniyosentez sonucumu aldim rabbime hesapsizbsukur tertemiz cikti oglusum bana geliyor hayirliaiylavinanilmaz mutluyum ayrica annemde bugun sonuclarini aldi oda temiz cikti rabbimmm sana aonsuz sukur sonsuz tesekkur.....darisi tum bekleyen lere ayrica manevi desteginizden dolayi hakkinizibhelal edin seviyorum sizibtanimasamdaaa

Çok şükürrrr..:nazar::nazar: ne güzel haberler geliyor bugün. Yaşasınnn :16:

Merhaba arkadaşlar ben de Mayıs annesi olacagim inşallah. Nasılsıniz neler yapıyorsunuz :3:

İyiyiz cnm saol :) sen nasılsın cinsiyet bellimi :1:

Gozun aydin canim

ben de kayınanvalıde demem anne derım. evlenmeden once de yanımdaydı sonrada hep yanımdaydı. ben cok yogun çalışan bırıydım eşimi arayıp yemege gelın kız gec cıkıyor haftanın 3-4 gunu onlarda yemek yedıgımı bılırım.maddı olarak elınde olsa dunyalar yapar bılıyorum..ben ne yalan soyleyeym.. ben ılk evlendıgımde pek yemek yapamazdım...dugunden 3-4 ay sonra akrabalar gelcektı bırsuru cesıt yemek yapıp getırdı..çok mutlu olmustumm...sulale olarak ayda bır kez toplanırlar ama hep buyuklerın evınde... onlarda prensıp gelınler calısıyor onlar sadece cocuklarıyla gelsınler. ayda bır tum hala teyze kuzen toplanırız yenır ıclır..Gelınlerın de hepsı saygılı hatırşınaz yardım ederler...o yuzden tutkunluk var...bes yıl cocugum olmadı bırgun ne kayınvalıdemın ne kpederımın agzından bebek ne zaman lafı duymadım...soranları da tersledıler..bız tup bebegı kendı anneme dıyemedık annem çok içine atan bırıdır kayınvalıdem daha guclu. tedavıde tek ona dedık.transferden sonra geldı bana baktı kanamam olunca bır ay evınde baktı.. anneme dedırtmedı kadın uzakta uzlmesın. baktık kanamalar bıtmıyor anneme söyledık annem ıkı aydır yanımda. yılbasından önce gıdecek ben gene kayınvalıdme tasınacagım..Allah bınlerce kez ondan razı olsun ona Allah korusun bırsey olsun ben bakarım..bu sorunlar olmadan once evımıze gelmıslıgı azdır hep kızım sız gelın sen calısıyorsun yemekle ugrasma ben nasıl olsa yapıyorum. ben yaz tatıllerınde davet ederdım...sımdı her sabah telefon eder. haftada uc gun ugrar. hep lezzetlı seyler getırır. haftasonuda esım arabayla goturur annmle otururuz tabı ben yatarım...bız ılk kez esımle amınosentez konusunda kavga ettık annelerın yanında.. kayınvalıdem tuttu oğlunu gebertırım senı dedı.. bu kızı amınosenteze zorlamayacaksın doguracak gerekırse ben bakarım defol gıt sımdı rahat bırak kızı dedı. O zaman işte bu kadın benım ıkıncı annem dedım... benden gızlı gızlı bırseyler ordugunun farkındayım ıplerını yakalıyorum:) hersey maddıyat değil.. Bebışımde doğsun yaşlı olmasına ragmen ben bakarım kızım dedı allah ondan bınlerce razı olsun..Benım annem hem uzakta hem de bastan demıstı benım kafam cocuk sesıne gelemıyor dıye..kendı annem bıle kızım kadır gecesı doğmussun dıyor keşke bastan engel olmasaydık annemler tam uc yıl benı vermedıler:)))uzak yere kız verılmez dıye.. baska kayınvalıde olsa oğlum sana kız mı yok derdı:))) kayınpederım gıder koy yumurtası alır eve getırır. eşim yokken pazarımı yapar.. nazar degmesın haklarını ödeyemem... ama ben de asla saygımı bozmadım bozmam da.. hedıye alırım bırseyler örerım sevgımı ve saygımı bellı ederım..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah arkadaşım neden bilmiyorum gözlerim doldu ... Benim de keyınvalidemle olan ilişkimiz sizinki gibi şanslıyız maşallah diyelim :)

Ne kadar sevindim anlatamam. Bugun guzel haberler gunuymus. Bayram etseniz yeridir, çok geçmişler olsun.

Bilmiyorumki :)) benimde canim cikolata istemiyor ama yiyince hareketleniyo :)

Aminnn insallahhh

Gonlunu ferah tutt iyi haber alicaz insallah

Evet bi tane var kucakta sayilmaz 4,5 yasinda.biri karnimda :)
Zor olsun sorun degil rabbim saglik versin evlat acisiyla sinamasin..
Gerisi bos tabiri caizse yemisim onlarin destegini :))

Böyle duyunca çok seviniyorum :)
Bende kaynanam demem bile gülerler bana :) Annem,babam,abim,ablam yeğenlerim var.Hiç kırmadılar sağolsunlar.Babam onlara aldığı sütten alıp yoğurt mayalar,sütümü ve yoğurdumu verir hemen gittiğimizde.Hep ararlar beni.Bende bazen ara uzuyor gidemiyoruz özlüyorum :) Eşim 40 yaşından sonra olmuş ablayla abiyle yaş aralığı fazla yeğenlerin en büyüğüyle benim aramda 3 yaş var zaten evli kendiside,kız kardeşim yok benim,onlar sağ kolum oldu hep.Eşim zaten maşallah,ondan bahsetmiyorum bile :) Hep dua ederdim,korkardım ailevi konularda olumsuz şeylerden,Rabbime şükürler olsun.Allah kimsenin evinden yüreğinden huzuru eksik etmesin.

Size kocaman masallahhhhh....benimkiler ne yazikki boyle degiller kizimnkonusmsdan aglaya aglaya bakiciya vermek zorunda kaldim kayinvalidem genc ve saglikli keyfi bakmadi bende o yaslaninca bi bakici tutarim diye dusunuyorum kimse yadirgamasin bu lafimi,insanin en kiymetlisi yavrusu simdi cok mutluyum bakicim cok iyi oglusumada o bskacsk insallah belki maddi olarak zorlaniyoruz ama cok huzurluyuz,Allah im hepimize huzur saglik ve bol rizik versinn aminnnn

bugunku ıkınci kez mutlu oldum.cok zor bır surectı senı anlıyorum hadı gözun aydın.annenınkıne de cok sevındım. senın oğlanla benım oğlan bızı korkuttular:)ınan kendımınkı gıbı sevındım cunku ben aglayan uzulen hamılelere dayanamıyorum...

Canim benim cok sagol ,canlari sagolsun annesi anne olmak kolaymi dogduklarinda popislerinden isiririz onlariii;))) samimiyetin icim Allah razi olsunn...

Sana birşey diyeyim mi? Amniyosentez konusunu yazdığında kayınvalidenin neler söylediğini hatırlıyorum. Sözlerini okuyunca Allah razı olsun o kadından demiştim. Sana da yazmak istemiştim çok sanslısın, benim için de o mübarek ellerinden öp o kadıncağızın diye ama derdin çok farklı oldugu için çekindim yazmadım. Nazar değmesin diyorum şimdi de, Allah başınızdan eksik etmesin. Benim kayınvalidem de kendi annemden yakındır çoğu zaman, Allah onun da başımızdan eksik etmesin.

çok sağol canım benım..bence eşte kayınvalıdede şans işi...bazen arkadaslarımın kvdelerıne bakıyorum kızlara davranışlarına uzuluyorum.allah senın kavınvalıde ve pederınıde basından eksık etmesın..bu zmnda tek lımanımız aıleler..

Kızlar çok sevindim sonuçlarınıza Rabb'ime şükürler oldun kimseyi evlat acısı ile imtihan etmesin

kesınlıkle haklısın çok zor bırsey ...baska hıcbır sıkıntıya benzemıyor...ınsallh bundan sonra herkesten guzel haberler alırız.şu aylar hemen gecsın hemennnn

Canim benim cok sagol ,canlari sagolsun annesi anne olmak kolaymi dogduklarinda popislerinden isiririz onlariii;))) samimiyetin icim Allah razi olsunn...

kızlar sizi takip ettim hep ve sonuçlarınıza sevindim, kalbim sizinleydi

Herkese iyi akşamlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bi türlü. Allahım hepimize sağlıklı günler nasip eyler inşallah. Ben ve oğlusum gayet iyiyiz haftasonuda kontrolumuz var cok ozledım gorucem dıye baya heycanlanıyorum. Tam olarak hissedemesemde bazen tek tarafa toplanıyo elimle sevınce duzelıyo miniğim :1: Bu arada 1000. Sayfamıza ulaşmısız bi maşallahta bize :nazar:

arkadaşım bugün doğum yaptı güya en iyi doktora gidiyor bir sürü de para döktü. doktor bugün için gel demiş. bakmış açıklık yok uğraşmamak için sezeryan yapmış , ne bir açıklama ne bir cevap.doktorumuzu çok iyi seçmeliyiz

cok sevindim.
cok sukur testleriniz guzel gelmis. masallah.
Allah baska sikinti vermeden gebeliklerinizi tamamlamanizi nasip etsin.

arkadaşım bugün doğum yaptı güya en iyi doktora gidiyor bir sürü de para döktü. doktor bugün için gel demiş. bakmış açıklık yok uğraşmamak için sezeryan yapmış , ne bir açıklama ne bir cevap.doktorumuzu çok iyi seçmeliyiz

kesinlikle haklisin cnm.
benim dr.um gece 3 bile olsa gelip normal dogumu yaptiriyor...

kızlarr şaka maka 1000 sayfa yapmışız be

Evet 1000. Sayfamız hayırlı olsun. :)

Bu arada amniyosentez sonuçları temiz çıkan KIZLAR çok sevindim. Allah bize evlatlarımızın yokluğunu göstermesin onların sağlığı ile sınamasın inşallah. Cennet kokulu onlar Miss..:16:

kesınlıkle arakdasım.. benım kanama sorunum oldugu ve tup oldugu ıcın devlet hastanesınde bekleyemezdım. hep ünvana aldandım proflara dunya paralar döktum. koca prof ölçumu yanlış yapıp sonuc yanlış cıkrı bıze 5 gun ezıyet cektırdık dava acsak kazanırız kım bılır kaç kısıyı sırf para ugruna boştan yere amınısentez yapıyor fıyatıda amınonun 1000 tl... rısklı gebelık uzmanı sonuca bakıp hemen amıno dedı ben aglıyorum adamın umrunda degıl hastam beklıyo dedı bastı gıttı. muane ucretı de 250 ım bu dra tabı bız sonuc gösterdık para vermedık ya yuzumuze bakmadı.. hazır geldıysenız hemen amınoyapalım. ucret 1250 tl....kımseye guvenım kalmadı... bugun sureklı arastırma hastanesınde ve fakuldede calısmış operatöre gıttım ılk kez bebegımı uzun gordum hemde 37 tlye:) bebışlerın hayatı bu kadar ucuz mu... ıkı druda bıraktık... dr ben soru sormayı bırakmadan heraeyı anlattı ıcecegım caya yasak olan seylere kadar. maydanoz ada cayı greyfurt medıne hurması yasak dusuk yapıyormuş. pılav makarna 3 kasık gecmeyecek. zaten yemıyorum ama bu bes gunde sınırden karbonhıdratlı beslendım. sunu anladım drun bıle ınsanını bulmak lazım paragözler kaç ay ne hale getırdıler bızı....basıt bır testı bıle yanlış olçumden kaynaklı hatalı cıktı

Çok sevdigim bir arkadasim 6,5 aylik hamile kizlar rutin kontrolüne gitmis.Bebegin karin cevresi 5 hafta buyukmus.Hemen test yapmislar şeker cikmis ve daha da kötüsü bebegin kalbi durdu durucak gibi demiş. Ve dahada fenasi hic bir ozel hastahanenin doktoru seni dogurtamaz bu riski alamaz universiteye sevk etmiş. Allahim yardimcisi olsun cok üzüldüm :(

Back
X