• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Çok sevdigim bir arkadasim 6,5 aylik hamile kizlar rutin kontrolüne gitmis.Bebegin karin cevresi 5 hafta buyukmus.Hemen test yapmislar şeker cikmis ve daha da kötüsü bebegin kalbi durdu durucak gibi demiş. Ve dahada fenasi hic bir ozel hastahanenin doktoru seni dogurtamaz bu riski alamaz universiteye sevk etmiş. Allahim yardimcisi olsun cok üzüldüm :(

Şeker yüklemesin de sonuç çıkmamış mı acaba ya ?:((( Rabbim yardımcısı olsun çok zor

Çok sevdigim bir arkadasim 6,5 aylik hamile kizlar rutin kontrolüne gitmis.Bebegin karin cevresi 5 hafta buyukmus.Hemen test yapmislar şeker cikmis ve daha da kötüsü bebegin kalbi durdu durucak gibi demiş. Ve dahada fenasi hic bir ozel hastahanenin doktoru seni dogurtamaz bu riski alamaz universiteye sevk etmiş. Allahim yardimcisi olsun cok üzüldüm :(

Allah korusun. Allah evlatlarımıza sınamasın hiçbirimizi.İnşallah herşey yoluna girer

Burada 2 gündür çok güzel kar yağıyor. Seneye Allah nasip ederse kızımda ilk karını bu zamanda görecek. Ama dışarısı çok tehlikeli yerler kayıyor falan. Allah korusun:18::49:

Şeker yüklemesin de sonuç çıkmamış mı acaba ya ?:((( Rabbim yardımcısı olsun çok zor

malesefki şekeri çok yüksek çıkan kişiler erken doğum yapıyormuş. arkadaşım 27+5 günlük doğum yaptı 900 gram doğdu oğlu ay küvözde kaldı şimdi 3150 gram oldu ve maşallah toparladı kendini hiçbir sağlık sorunu yok bebeğin. yaşatan rabbim yaşatıyor.dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

eşimin bana sürprizini yazmaya kalksam sayfa yetmez.ALLAH eşimden razı olsun hep çok iyi bi eş oldu bana.kaynanam mutluluktan ne yapacağını bilmiyordu.gitmiş kocaman iki kişilik yorgan minder yapmıştı o yaşlı haliyle.düğünümüzde dolaplar dolusu yapmasına rağmen elinden gelen neyse hiç esirgemeden yapıp verdi.bebeğimin ilk hediyeside amcasından geldi.mutlu eksiksiz bi hayatım var çok şükür.eşimi ve ailesini komple çok çok seviyorum.biliyorumki onlarda beni aynı şekilde seviyorlar.çok anlayışlılar ve çok nazikler bana karşı.5tne görümcem ama çok şükür iğne başı kadar incinmiş değilim hiçbirinden.aslında mesele iman gücüyle alakalı.ALLAHTAN korkan evladının yada kardeşinin hep mutlu olmasını ister.YARADANA böyle insanlarla karşılaştırdığı için hep şükrediyorum.RABBİM hepinizin evini şenlendirsin.hep mutlu olun inş.

valla çevremde allah korkusu olanlarıda gördüm, hatta cemaatin önde gelenlerinide gördüm hepsi gelini ezmeyi seven tipler. nihat hatipoğlunun gelini falan mısın yoksa anca o adamın karısı ve o aile iyi davranır gibi geliyor. ne mükemmel eş vardır , ne mükemmel kaynana, ne mükemmel görümce. seninde yaşadığın şeyler illaki vardır ama sen onları takmıyorsundur senin için önemsiz geliyordur. belki senin hayatını başkası yaşasa birçok şikayeti olur. senin takmadığını görmezden geldiğini başkası sorun olarak algılayabilir.

Aa canım ben de aslen sakaryalıyım istanbula gelin oldum

Evet yaa dün gece bir pıt oldu ben acaba mı derken bir daha :)) dünden beri çikolata şeker yemekten bir hal oldum ama hissedeceğim tekrar şimdi de neden tekrar olmuyorlar başladı :)ama çok güzel birşeymiş
Bir kere başlayınca devamı geliyor. Henüz sürekli hissetmek için çok erken dert etme arkadasım. Hem sanırım uyuyarak gecırıyorlar cokuzunca bır sureyı.
Merhaba arkadaşlar ben de Mayıs annesi olacagim inşallah. Nasılsıniz neler yapıyorsunuz :3:
Merhaba hosgeldin. Bizim heyecanlarla, sabırla bekleyerek geçiyor zamanımız. Burada herseyı paylasır olduk, sen de tekrar hosgeldın:))

Bilmiyorumki :)) benimde canim cikolata istemiyor ama yiyince hareketleniyo :)

Aminnn insallahhh

Gonlunu ferah tutt iyi haber alicaz insallah

Evet bi tane var kucakta sayilmaz 4,5 yasinda.biri karnimda :)
Zor olsun sorun degil rabbim saglik versin evlat acisiyla sinamasin..
Gerisi bos tabiri caizse yemisim onlarin destegini :))
Amanın maaşallah... Kız çocugu nasıl oluyor çoook merak edıyorum.... kısmetse benım de kızım olacak, oglusumdan sonra...
Durumuna ise üzüldüm ben yine de... Çok kırgınsın belli ki, haklı olarak... Neyse Allah sana güç kuvvet versin, evlatlarını bağışlasın sana.

Size kocaman masallahhhhh....benimkiler ne yazikki boyle degiller kizimnkonusmsdan aglaya aglaya bakiciya vermek zorunda kaldim kayinvalidem genc ve saglikli keyfi bakmadi bende o yaslaninca bi bakici tutarim diye dusunuyorum kimse yadirgamasin bu lafimi,insanin en kiymetlisi yavrusu simdi cok mutluyum bakicim cok iyi oglusumada o bskacsk insallah belki maddi olarak zorlaniyoruz ama cok huzurluyuz,Allah im hepimize huzur saglik ve bol rizik versinn aminnnn
Bazı insanlar ne kadar bencil, acımasız olabiliyorlar. Gelini sev ya da sevme kardesım o ufacık bebek senın de torunun. Dusunsenıze hıcbır sorununuz yokken sız ılerde yavrunuzun yavrusuna bakmaz mısınız? Guvenıp bana bırakıyorlar dıye mınnettar bıle olurum. Bızım canlarımız onlar...
arkadaşım bugün doğum yaptı güya en iyi doktora gidiyor bir sürü de para döktü. doktor bugün için gel demiş. bakmış açıklık yok için sezeryan yapmış , ne bir açıklama ne bir cevap.doktorumuzu çok iyi seçmeliyiz
Kacıncı haftasındaydı, acaba bebek sıkıntıya fılan mı gırmıstı? Hemen negatıf dusunmemek lazım. Doğumda doktorla inatlasma olmaz bence. Bir arkadasım hastanede yatarak gecırdı hamılelıgını nerdeyse. Doktor 7 aylıktı herhalde sezeryana alıcam senı dedı. bu bebegı bı sıkıntısı var, ne oldugunu bılmıyorum ama oyle hıssedıyorum beklemıcem demıs. ıyı kı almıs, kızcagız acılır acılmaz amelıyatta rahmi patlamıs resmen, ıkı uc doktor zor dıkıp kurtarmıs. Hastane odası da bıle bu olsaydı senı kurtaramazdım demıs... Bebek erken dogdu, cok sornlar yasadılar ama cok sukur sımdı ıyı... O olaydan berıdır ben dogumda doktorun ısıne karısmaktan korkarım. En ıyısıbastan ıyı secmek ve sonradan buyuk bır hatası olmadıkca kararlarına guvenmek.

Cok cok gecmıs olsun. Daha onceden bellı olmuyor muymus bu durum? Bır anda mı one gecmıs boyle boyle olmus acaba

testleri iyi çıkan arkadaşlara çoks evindim. hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah..

oferta cnm rabbim darda bırakmaz hiçbir zaman içini rahat tut hayırlı kapılar açılacak sanada

cok gecmis olsun cnm. benim arkadasim 6 aylik dogum yapti. birden suyu bosaldi 5.5 aylikken. 15 gun hastanede yatti. bebek o kadar dayandi. sonra sezeryanla.aldilar. 70 gun kuvezde kaldi. ama suan yasini gecti de kocaman oldu sipa. masallahi var.

arkadasi da mutlaka arastirma hastanesine basvursun cnm.

Arkadaslar bende hayirlisiyla mayis annesi olcam....16haftalik hamilyim...bulantilarim gexti ama arasira kusmalarim ve her sabah sari su ogurmem var...ha bide tukurup duruyorum anlmis diilim.asil derdim ikili testim riskli cikmisti 31yasindayim 1/125 cikti...sukur ulttrasonda ensede burunda bisi yok ama haftaya 4lu yapilacak ve beni telas sardi...aklina gelirse bana bi dua okuyayim bebegim sagliklidir ins

Arkadaslar bende hayirlisiyla mayis annesi olcam....16haftalik hamilyim...bulantilarim gexti ama arasira kusmalarim ve her sabah sari su ogurmem var...ha bide tukurup duruyorum anlmis diilim.asil derdim ikili testim riskli cikmisti 31yasindayim 1/125 cikti...sukur ulttrasonda ensede burunda bisi yok ama haftaya 4lu yapilacak ve beni telas sardi...aklina gelirse bana bi dua okuyayim bebegim sagliklidir ins

Insallah sende benim gibi guzel sonuclar alirsin arkadasim ben bir ayetel kursi okudum senin icin...

Marhaba kizlar cumleten iyi aksamlar hamilelik mujdesinden hediyelerden konu acilmis benim esim ne istersin hediye diye sordu adimj vucudunun herhangi bi yerine yazdir dedim hahahaha :) dovme istedim yani neyseki tamam dedi bu hafta yaptircak bakalim. Kasiklarimda 3 gundur deli gibi agri var tahlil yaptirdim idrar tahlilimde iltahap cikti antibiyotik verdi doktor 1 hafta kullancam ilerlerse yatirmam lazim seni dedi daha sıkıntılı :( aman dikkat edin havalar malum ayaklarinizi sicak tutun arkadaslar kalin giyinim ben mahvoluyorum surekli idararim var saniyorum ve yanma hissi var insallah biran once :(

Mucize kardes allah razi olsun...senin yazini okududiim.hangi testin riskli cikti kac xikti.aminosentezi 4luden sonrami ikiliden sonrami yaptirdin.bana umur olsun diye biraz anlatirmisin

Melisaa ben yaptircam haftaya yine kan vercekmisiz.3lunun gelismis haliymis.ben 3lu yaptirmadim.ikilim riskli xiktigi icin 4lu yaptirxam

kızlar bı arkadasım hedıye patik örücek paşama :6: bi kac tane model buldum sizin içinde örnek olur belki. Ben beceremiyorumda hiç :1:

$images.webp Eki Görüntüle 891178

Merhaba Kedim değil ama köpeğim var :)
Hamilelikte kedi yada köpek beslenmesi ile ilgili bir sorun varsa cevaplayabilirim :)

ben eşime nişanlıyken hediye almıştım eşim çok sewiyor kedileri tabi bende.. yaklaşık 3 yıldır bakıyoruz artık aileden biri gibi hep onu kızım diye seviyorum ya resmen çocugun gibi oluyor bide hamileliğimden beri bana çok ilgili davranıyo gelip karnımın üstünde mırmır yapıp uyuyor.tekir oldugu için tüy problemimiz de yok. bi tek bahar ayında döküyor yazlık tüy çıkartıyolar onun dısında yani bi 1 ay tüy döküyor rahatız:)) ama beni endişelendiren kedim dişi ve haliyle kıskanç ama bebeğimi sever mi nasıl tepki verir yani ben bebişimle kedimi rahatlıkla oda da yalnız bırakabilir miyim ev hali sonucta kediyi bir odaya kapatamam :50: yada dogumum yaza geliyor bebegin 40 ı çıkana kadar kedimi uzak mı tutsam karar veremiyorum eşim çok rahat bu konuda ama ben endişeliyim kedim kıskanç ama sakin çok kafam karışık :50:

ben de bir ayetul kursi okudum cnm.

merhaba kızlar.nasılsınız bakım?
yaa ben halen kızımın hareketlerini hissedemiyorum.ara ara bişey oluyo ama karnım gurulduyo gibi
bi hafta önce doktordaydım iyi dedi ama ben niye hissedemiyorum halen.20. haftasında olup halen hissedemeyen var mı aranızda?

Melisaa ben yaptircam haftaya yine kan vercekmisiz.3lunun gelismis haliymis.ben 3lu yaptirmadim.ikilim riskli xiktigi icin 4lu yaptirxam

slm lar bende sizin gibi az da olsa endişler taşıyorum.ikili benimde yuksek çıktı yaşım 33 biraz ustunde dedi doktor direk 3lu testi önerdi onun sonucunuda pzt aldım risk daha da yuksek çıktı .devletteki doktor hemen amnio sentez önerdi.kendi doktorumsa önce ağzımı arayıp sonra amnıo yu önermediğini ayrıntılı ultrason istediğini belirtti.
tum bu endişelerden dolayı başka bir doktora gittim oda amnio önerdi.aynı zamanda konrollerinde herhengi bir anormalliğe rastlamadığınıda belirtti.önceki haftalarda ense pilisi burun kemiğinin normal olduğunu belirttim.
gunlerdir eşimle uzuntuden yıprandık.ama amnioyu yaptırmayacağım.çok araştırdım amnıo yaptırıpta sonucunun kötu ewt bu çocuk down sendromlu diyen kişi sayısı yok.

bana hiç dörtlüyü yaptırmamı söyleyen olmadı.

Back
X