• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm kızlar ne kadar çabuk ilerliyo sayfalar benim bebiş kıpırdıyo baya 18. Haftam bitiyo bugün yarın doktor randevusu alacağım inş insan çok merak ediyo bu arada ben ankaradayım ankaralı hatnlara duyrulur :)

Doktor bununla ilgilenmiyor danışın tabi görüşü için.Sağlık ocağının takibi olmalı.Bağlı olduğunuz sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı?Yaptırdıysanız aşıyı size bildirmeleri lazım.Sağlık ocağına bir sorun derim.

sağlık ocağında kaydım var en son 2 hafta önce falan gitmiştim ama şu tarihte gel aşın var falan denmedi hiç.çok yoğundu belki ondan.

Doktor bununla ilgilenmiyor danışın tabi görüşü için.Sağlık ocağının takibi olmalı.Bağlı olduğunuz sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı?Yaptırdıysanız aşıyı size bildirmeleri lazım.Sağlık ocağına bir sorun derim.

Merkezdeyim canım ben :)

kaydımı bu hafta yaptırcam söylerler sanırım,teşekkürler.

hoşgeldin.bende öyle 64 ile başladım şuan 69 um.son ayların kilo paylarını düşününce korkutuyor beni bu durum :(

hoşbulduk,bende mide bulantısı falanda olmadı hep yedim özellikle hamur işine dayanamıyorum,
yediklerimi düşününce az bile aldım diyorum :1:
ama şişkinlik var,tuzu ve hamur işini azaltmam lazım,bide yemekten sonra acayip bir baş ağrısı oluyor bende.

kızlar okullar tatil olunca hamilelerde tatil mi oluyor? geçen senelerden öyle birşey hatırlıyorum.

canım ben artvindeyim valilik duyuru yaptı dün ve bugün hamileler idari izinli sayılıyor diye.bende evdeyim yarın işe gitcem.
ama her zaman okul tatil olunca hamilelerde tatil olmuyor,valiliğin sitesine bak bence.

Slm kızlar ne kadar çabuk ilerliyo sayfalar benim bebiş kıpırdıyo baya 18. Haftam bitiyo bugün yarın doktor randevusu alacağım inş insan çok merak ediyo bu arada ben ankaradayım ankaralı hatnlara duyrulur :)

benim bebişte kıpırdıyor,artık karnımın üstüne hiç yatamıyorum baya gerildi karnım sertleşti.

tecrübeli mayıs anneleri benim size bir sorum olacak
bu konu daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa affola :))

bizim nasipse ilk bebeğimiz olacak, mobilya beşik mi, oyun parkı beşik mi, yoksa küçük sallanır beşik mi alalım kararsız kaldık

netten modellere bakıyoruz mobilya takımlar çok şık duruyor ama ben ilk 1 yıl bebeğimi yanımda yatırırm diye düşünüyorum her ikisini demi alsak acabaa krarsızım, bir de bebeğe sadece çift kapılı gardrop yeter mi yoksa şifonyerde alayımmı?? yoksa almışken beşiği le beraber oda mı yapalım kafam çok karışık

Ben tecrübeli değilim ama biz odamıza park yatak almayı düşünüyoruz ama ayrıyeten bebek odasıda yapmak istiyoruz tabiki durumumuz müsait olursa

canım ben artvindeyim valilik duyuru yaptı dün ve bugün hamileler idari izinli sayılıyor diye.bende evdeyim yarın işe gitcem.
ama her zaman okul tatil olunca hamilelerde tatil olmuyor,valiliğin sitesine bak bence.

benim bebişte kıpırdıyor,artık karnımın üstüne hiç yatamıyorum baya gerildi karnım sertleşti.

benimde karnım baya sertleşti, geriliyor. artık ağırlaştığımı hissediyorum.

kaydımı bu hafta yaptırcam söylerler sanırım,teşekkürler.

hoşbulduk,bende mide bulantısı falanda olmadı hep yedim özellikle hamur işine dayanamıyorum,
yediklerimi düşününce az bile aldım diyorum :1:
ama şişkinlik var,tuzu ve hamur işini azaltmam lazım,bide yemekten sonra acayip bir baş ağrısı oluyor bende.

Sorma benide mahvetti o hamur işleri nasıl canım istiyor anlatamam gün aşırı mutlaka bi çeşit hamur işi yapıyoruz. Geçen gece 12 de anneme krep yaptırdım :) benim kilodan çok korktuğum şeker çıkması Allah korusun doğuma kadar bi tane yiyemiyorsun bebeğini ılerden gidiyor gelişimi çok. Iri bebek olabiliyor. İnş bişey çıkmaz

sağlık ocağında kaydım var en son 2 hafta önce falan gitmiştim ama şu tarihte gel aşın var falan denmedi hiç.çok yoğundu belki ondan.

Öyle bir lüksleri yok,belki ararlar ama yoğunduk unuttuk fln olamaz.5. ve 6. aylarda 2 doz var gebelikte,bunu takip etmek görevleri.Aşıyı yaptırmak istemiyorsan bile senden imza almaları gerektiğini söylüyorlar yaptırmadım bu yüzden olabilecekleri kabul ediyorum diye.Ben 1 ay önce yaptırmıştım kaydımı gün verdi bana 6 Aralık diye.Bir de aşımı o gün yapmadık 2 gün sonra yaptık,idrar yollarından dolayı antibiyotik kullanıyordum.İlaç kullanıyorsan belirtirsin bir sıkıntı olmasın Allah korusun:34:

Son düzenleme:
kızlar birazdan işe gideceğim erken çıkıp dr a da uğramayı düşünüyorum yolumun üzerinde :1: neyse bu arada çok yazmayın olur mu?:34:öpüldünüz hepiniz:54:

Hoşgeldin canım dikkat edemiyoruz napalım :)

Sorma benide mahvetti o hamur işleri nasıl canım istiyor anlatamam gün aşırı mutlaka bi çeşit hamur işi yapıyoruz. Geçen gece 12 de anneme krep yaptırdım :) benim kilodan çok korktuğum şeker çıkması Allah korusun doğuma kadar bi tane yiyemiyorsun bebeğini ılerden gidiyor gelişimi çok. Iri bebek olabiliyor. İnş bişey çıkmaz

hoşbulduk canım, ay evet sorma bende dün gece 11 de yedim,ondan sonrada bir baş ağrısı tuttu zor uyudum.
dedimki kendime aç yatsaydında bu baş ağrısını çekmeseydin oh olsun sana dedim ama tutmam lazım kendimi.
benim arkadaşım bu ay doğum yapıcak,bebeği iriymiş önden gitti hep zaten ama şekerim var demiyor hiç,
sanki güzel bişeymiş gibi bebeğim iriymiş diye seviniyor safmı ne :1:

arkadaslar ben dun yenı dra basladım.. hemsıre tarttı 59,5 geldım.. 4 lutest sonucum kotu cıkınca stresten ıkı ıko vermısım.. dr pılav makarna 3 kasıgı gecmeyecek, ekmek bır dılım sadece, pasta boregı tadımlık bır tane ama bence hıc tadına bakma bırakamıyoruz yoksa:))) eşim de hocam eşimle bebek aclıktan mı olecek dedı:) kız zaten bes gunde ıkı kılo verdı. bana dedıgı kılon normal ama karbonhıdratın sekerın bebege hıc faydası yok. bebekte seker cıkmasın dıye önlemı bastan alalım.proteın agırlıklı besleneceksın. haftada 2-3 gun mutlaka balık.. yıyorum zaten de .ya hocam ben tatlıya dayanamıyorum...özellıkle yaptırmıyorum kı yemeyeyım dıye sakın dedi. sekere bır baslarsan sonu gelmez..zaten yatıyorsun hareketın yok. ılerde herseyı sayıyla yemektense sımdıden önlemımızı alalım. Vaalla eşime de dedı zorla yemek yedırmeye calışmayın çok işime geldı. her akşam zorla agzıma cevız badem sokuyor mıdem bulanıyor.. esım de ısrar etmıyor artık..şimdi bıle aklımdan sutlu tatlılar gecıyor ama 23. haftada seker yuklemesı var bebeklerımız ıcın dıkkat edelım..dogurunca hepsınden yerız:)

Ben tecrübeli değilim ama biz odamıza park yatak almayı düşünüyoruz ama ayrıyeten bebek odasıda yapmak istiyoruz tabiki durumumuz müsait olursa

sanırım maddi imkanlar elverirse bizde öyle yapıcaz çünkü ben mobilya odaya heves ediyorum zaten mobilya beşik olmasan bile şifonyer gardrop lazım olacak ona ilave büyüyen beşik alabiliriz, her yere taşımak için de bir park yatak yada küçük beşik olabilir

Back
X