Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana tetanoz aşısıyla ilgili bişey söylemediler neden acaba??
Doktor bununla ilgilenmiyor danışın tabi görüşü için.Sağlık ocağının takibi olmalı.Bağlı olduğunuz sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı?Yaptırdıysanız aşıyı size bildirmeleri lazım.Sağlık ocağına bir sorun derim.
sağlık ocağında kaydım var en son 2 hafta önce falan gitmiştim ama şu tarihte gel aşın var falan denmedi hiç.çok yoğundu belki ondan.
Doktor bununla ilgilenmiyor danışın tabi görüşü için.Sağlık ocağının takibi olmalı.Bağlı olduğunuz sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı?Yaptırdıysanız aşıyı size bildirmeleri lazım.Sağlık ocağına bir sorun derim.
Merkezdeyim canım ben :)
hoşgeldin.bende öyle 64 ile başladım şuan 69 um.son ayların kilo paylarını düşününce korkutuyor beni bu durum![]()
Canim o teori bende çöktü, hcg 25 cikti ama dr kizim olacagini soyledi.
kızlar okullar tatil olunca hamilelerde tatil mi oluyor? geçen senelerden öyle birşey hatırlıyorum.
Slm kızlar ne kadar çabuk ilerliyo sayfalar benim bebiş kıpırdıyo baya 18. Haftam bitiyo bugün yarın doktor randevusu alacağım inş insan çok merak ediyo bu arada ben ankaradayım ankaralı hatnlara duyrulur :)
bende hcg 47 cıkmıştı cınsıyet erkek... ıkılı testte dr kız demıştı ama 16. haftada erkek oldugu kesınleştı.
tecrübeli mayıs anneleri benim size bir sorum olacak
bu konu daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa affola :))
bizim nasipse ilk bebeğimiz olacak, mobilya beşik mi, oyun parkı beşik mi, yoksa küçük sallanır beşik mi alalım kararsız kaldık
netten modellere bakıyoruz mobilya takımlar çok şık duruyor ama ben ilk 1 yıl bebeğimi yanımda yatırırm diye düşünüyorum her ikisini demi alsak acabaa krarsızım, bir de bebeğe sadece çift kapılı gardrop yeter mi yoksa şifonyerde alayımmı?? yoksa almışken beşiği le beraber oda mı yapalım kafam çok karışık
ben de aranıza katıldım uzun zamandır takip ediyordum sizi 15 haftalık gebeyim ama profil düzenlemesi nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz?
canım ben artvindeyim valilik duyuru yaptı dün ve bugün hamileler idari izinli sayılıyor diye.bende evdeyim yarın işe gitcem.
ama her zaman okul tatil olunca hamilelerde tatil olmuyor,valiliğin sitesine bak bence.
benim bebişte kıpırdıyor,artık karnımın üstüne hiç yatamıyorum baya gerildi karnım sertleşti.
slm mayıs anneleri bende geldim,68 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 cm.
şu an 18 haftalık ve 5 kilo aldım :18: dikkat etmem lazım ama iştahım çok.
kaydımı bu hafta yaptırcam söylerler sanırım,teşekkürler.
hoşbulduk,bende mide bulantısı falanda olmadı hep yedim özellikle hamur işine dayanamıyorum,
yediklerimi düşününce az bile aldım diyorum
ama şişkinlik var,tuzu ve hamur işini azaltmam lazım,bide yemekten sonra acayip bir baş ağrısı oluyor bende.
sağlık ocağında kaydım var en son 2 hafta önce falan gitmiştim ama şu tarihte gel aşın var falan denmedi hiç.çok yoğundu belki ondan.
Hoşgeldin canım dikkat edemiyoruz napalım :)
Sorma benide mahvetti o hamur işleri nasıl canım istiyor anlatamam gün aşırı mutlaka bi çeşit hamur işi yapıyoruz. Geçen gece 12 de anneme krep yaptırdım :) benim kilodan çok korktuğum şeker çıkması Allah korusun doğuma kadar bi tane yiyemiyorsun bebeğini ılerden gidiyor gelişimi çok. Iri bebek olabiliyor. İnş bişey çıkmaz
Sorma benide mahvetti o hamur işleri nasıl canım istiyor anlatamam gün aşırı mutlaka bi çeşit hamur işi yapıyoruz. Geçen gece 12 de anneme krep yaptırdım :) benim kilodan çok korktuğum şeker çıkması Allah korusun doğuma kadar bi tane yiyemiyorsun bebeğini ılerden gidiyor gelişimi çok. Iri bebek olabiliyor. İnş bişey çıkmaz
bana tetanoz aşısıyla ilgili bişey söylemediler neden acaba??
Ben tecrübeli değilim ama biz odamıza park yatak almayı düşünüyoruz ama ayrıyeten bebek odasıda yapmak istiyoruz tabiki durumumuz müsait olursa