merhaba kızlar.nasılsınız bakım?
yaa ben halen kızımın hareketlerini hissedemiyorum.ara ara bişey oluyo ama karnım gurulduyo gibi
bi hafta önce doktordaydım iyi dedi ama ben niye hissedemiyorum halen.20. haftasında olup halen hissedemeyen var mı aranızda?
Evet canım bende hissetmiyorum henüz Dr haftaya hissedersin demişti ama daha hissedemedim. Yavrucuğun azıcık hareketlense istiyorum. Dr banada iyi demişti. Ama işte herkes hissedip sen hissedemeyince ister istemez endişeleniyorsun![]()
cumartesi dr kontrolüm vardı, ben hala hareketleri hissetmiyordum, laf arasında akşam sinemada olduğumuzu söylemiştim, doktorum, ee kıpırdamadı mı sinemada, sese tepki veriyorlar genelde dedi. geçen defa hissetmemiştim, hissettiklerimi de gaza yoruyordum ama dün akşam yine sinemaya gittim, bu sefer bağırsak hareketi değil, kızımı hissettiğimden eminim :))o kadar ki filme konsantre olamadım. bebeğini hissetmekte sabırsızlanan arkadaşlar bir de bunu deneyin isterseniz :)))
ben hep tedirgin olurdum vücudumun içinde hareket eden bir şeyi hissedecek olmaktan korkardım. hiç korkmadım, hatta çok hoşuma gitti. darısı hepinizin başına:)))