ben 19.haftamdayım ama histtetmiyorum daha
bende kapı süsü yapmayı istiyorum keçeler beni aşarda :) tüllüleri becerebilirim diye düşünüyorum malzemeleri nerden aldın canım malum ankaradasın bide neler aldın onlarıda yaz bana fikir olsun :)
:)
slm kıvanç güzel isim,benimde kızım olucak eşim hep kız olsun adını eylül koyucam diyordu Allah gönlüne göre verdi.
bende hareketlerini hissediyorum bu hafta özellikle yorgun olup yatağa uzandığım zamanlarda.
zayıflar daha çok kilo alır diyorlar ama sizin sadece göbeğiniz varmış ne güzel bende 5 kilo aldım ama hep bacaklardan ve kalçadankarnım hala belli değil.
Kizlar evet ilk gebelikler 20-22. haftalarda ikinci gebeliklerde ise 16-17. haftalar da hissedilir diyor heryerde ben bu teoriyi yiktim İkinci gebeligim ve daha yeni yeni hissediyorum. Herkesin bebeği ve vücut yapısı farkli.Lutfen sıkmayın canınızı
Teşekkür ederim..Kızlarda bacak-basen -kalça dan daha çok alınıyormuş..Benim ilk aylarda karnım vardı ama yaygındı,şu 1 aydır toparladı sivrildi,sadece karnım var,bacaklarım aynı yanlarımda çıkmadı.Diğer oğlumdada böyle olmuştum..Doğumdan sonra hemen aynı kiloma döndüm,doğum sırasında 10-11 kilo yakın gitmişti..Bebekte iri doğunca bir o kadar eşi-su kan v.s.
kızlar sanki bir şeyler hisseder gibi oldum hemen mozart açtım kulaklığı dayadım karnıma çikolata da yiyorum uzancam şimdi umarım işe yarar
Mozart onu sakinleştirir hiç duyamazsın :)))) Çocuğun aklını bulandırma bence kendin konuş,kendin şarkı söyle :)) Birşeyler yiyerek uzanıp bekle,mesela ben konuşarak elimi koyduğumda kıpırdamaya başlıyor.
aynen dediğin gibi oldu sakinleşti sanırım ben arkı söylersem çocuk benden ilerde nefret eder diye korkuyorumgeçenlerde sinemada bebeklerin coştuğu yazılmıştı ona istinaden gürültü olsun dedim ama kıyamadım mozart açtım
Senin sesini her türlü duyuyor nasılsa ,sesini hafifleterek sakince konuştuğunda hoşuna gider.Doğum sonrası anne sesini duymaları bu yüzden sakinleştirirmiş.Yani ne kadar çok konuşursan iletişiminiz için iyi :) Hareketleri sertleştikçe daha rahat duyacaksın ben bu haftamda dışardan görüyorum karnım pıt diye oynuyor.Zaten belli zamanlarda oynuyor en azından benim ki,tatlı yediğimde değil tat olarak tuzlu şeyler yediğimde oynuyor,ve arkama genişçe yaslanınca hissediyorum özellikle yaptıklarım bunlar:) Geçen gece çok sıkıntı basmıştı bana ağladım biraz o zaman çok oynadı kızıyor galiba,bide biraz eğilerek oturuyorsam dürtüyor hemen doğruluyorm :) Hissetmeye başladıysan arkası gelecektir.
Benim ilk gebeliğim çok erken hissetmeye başladım,kızdır o kızdır dediler çok kıpırdarmış kız :) Ben daha bu hafta 1 kilo fln aldım karnım bu hafta atağa geçti ve sadece dediğin gb göbeğim var bide göğüslerimbaşka birşeyde değişiklik yok.Ne karışık teoriler :) Deneyimli bir anne olarak ne diyorsun durumuma :))) Yarın öğrenecem inşallah cinsiyetini ayrıntılı ultrasonum var.
Mozart onu sakinleştirir hiç duyamazsın :)))) Çocuğun aklını bulandırma bence kendin konuş,kendin şarkı söyle :)) Birşeyler yiyerek uzanıp bekle,mesela ben konuşarak elimi koyduğumda kıpırdamaya başlıyor.
Bende ilk gebeliğimde erken hissettim,5.ayda karnım çıkmıştı.Göğüslerim hiç büyümemişti,son aylarda büyüdü..
Bunda göğüslerim çok büyüdü inanamıyorum utanıyorum bol giyiyorum hatta,karnım 3,5 aydan sonra çıktı ve bayada belli..
Hareketlerini yeni hissettim..Yani deneyimli de olsam fayda etmiyor..İkiside erkek..İlkinde yemediğim herşeyi bunda yiyorum..
Tezler,teoriler pek tutmuyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33208
anneler. kapi susumuz hazir)
ben yaptim oglum icin.
simdilik album acik herkese. sizler bakinca tekrar kapatirim.
17 tl ye mal oldu bana)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33208
anneler. kapi susumuz hazir)
ben yaptim oglum icin.
simdilik album acik herkese. sizler bakinca tekrar kapatirim.
17 tl ye mal oldu bana)
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?