2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
2 hafta önce 3lü test yaptırmıştım dün sonucu öğrendim çok şükür normalmiş.
bu ayın sonunda ayrıntılı ultrasona giricem.inşallah herşey güzel olur sağlıkla kavuşurum kızıma.

Canım ben de bebek odasına tül ponponlar yapıcam hem kolay hem de çok tatlı görünüyor ben yabancı sitelerin görsellerinden baktım tulle pom poms yaz çıkıyor çokkkk şekerlerrrrrrr bir de senin kızın mı olacak oğlun mu kız bebekler için bez bebek kapı süsleri var onlardan yapmayı planlıyorum :) sen de orjinal şeyler bulursan paylaşırsak sevinirm :)

canım yaa herkes aynısı söylüyor bir başladı mı devamı geliyor diye ben ilk kez 3 gün önce 16+3te 2kere üst üste pıtlama hissettim ama ondan sonra tık yok dr a da gittim bebekte sorun yok dedi...

Kizlar evet ilk gebelikler 20-22. haftalarda ikinci gebeliklerde ise 16-17. haftalar da hissedilir diyor heryerde ben bu teoriyi yiktim İkinci gebeligim ve daha yeni yeni hissediyorum. Herkesin bebeği ve vücut yapısı farkli.Lutfen sıkmayın canınızı

Son düzenleme:

Teşekkür ederim..Kızlarda bacak-basen -kalça dan daha çok alınıyormuş..Benim ilk aylarda karnım vardı ama yaygındı,şu 1 aydır toparladı sivrildi,sadece karnım var,bacaklarım aynı yanlarımda çıkmadı.Diğer oğlumdada böyle olmuştum..Doğumdan sonra hemen aynı kiloma döndüm,doğum sırasında 10-11 kilo yakın gitmişti..Bebekte iri doğunca bir o kadar eşi-su kan v.s.

Ben de bende :)) ilkinde yumurta kadarken elime geliyordu ve balık gibi yüzüyordu..çok erken başlamıştı yani..18.haftamdayım daha dün kıpırdadı :))

kızlar sanki bir şeyler hisseder gibi oldum hemen mozart açtım kulaklığı dayadım karnıma çikolata da yiyorum uzancam şimdi umarım işe yarar

Benim ilk gebeliğim çok erken hissetmeye başladım,kızdır o kızdır dediler çok kıpırdarmış kız :) Ben daha bu hafta 1 kilo fln aldım karnım bu hafta atağa geçti ve sadece dediğin gb göbeğim var bide göğüslerim başka birşeyde değişiklik yok.Ne karışık teoriler :) Deneyimli bir anne olarak ne diyorsun durumuma :))) Yarın öğrenecem inşallah cinsiyetini ayrıntılı ultrasonum var.

kızlar sanki bir şeyler hisseder gibi oldum hemen mozart açtım kulaklığı dayadım karnıma çikolata da yiyorum uzancam şimdi umarım işe yarar

Mozart onu sakinleştirir hiç duyamazsın :)))) Çocuğun aklını bulandırma bence kendin konuş,kendin şarkı söyle :)) Birşeyler yiyerek uzanıp bekle,mesela ben konuşarak elimi koyduğumda kıpırdamaya başlıyor.

aynen dediğin gibi oldu sakinleşti sanırım ben arkı söylersem çocuk benden ilerde nefret eder diye korkuyorumgeçenlerde sinemada bebeklerin coştuğu yazılmıştı ona istinaden gürültü olsun dedim ama kıyamadım mozart açtım

Senin sesini her türlü duyuyor nasılsa ,sesini hafifleterek sakince konuştuğunda hoşuna gider.Doğum sonrası anne sesini duymaları bu yüzden sakinleştirirmiş.Yani ne kadar çok konuşursan iletişiminiz için iyi :) Hareketleri sertleştikçe daha rahat duyacaksın ben bu haftamda dışardan görüyorum karnım pıt diye oynuyor.Zaten belli zamanlarda oynuyor en azından benim ki,tatlı yediğimde değil tat olarak tuzlu şeyler yediğimde oynuyor,ve arkama genişçe yaslanınca hissediyorum özellikle yaptıklarım bunlar:) Geçen gece çok sıkıntı basmıştı bana ağladım biraz o zaman çok oynadı kızıyor galiba,bide biraz eğilerek oturuyorsam dürtüyor hemen doğruluyorm :) Hissetmeye başladıysan arkası gelecektir.

Son düzenleme:

geldi zaten teyzesi bu seferki kelebek gibiydi çok hafif candy crush oynarken pırrrladı

Bende ilk gebeliğimde erken hissettim,5.ayda karnım çıkmıştı.Göğüslerim hiç büyümemişti,son aylarda büyüdü..
Bunda göğüslerim çok büyüdü inanamıyorum utanıyorum bol giyiyorum hatta,karnım 3,5 aydan sonra çıktı ve bayada belli..
Hareketlerini yeni hissettim..Yani deneyimli de olsam fayda etmiyor..İkiside erkek..İlkinde yemediğim herşeyi bunda yiyorum..
Tezler,teoriler pek tutmuyor..

slm lar 11.haftda hcg değerim 99 du cinsiyeti kesinleşti kızçe..
11. haftadaki usg görüntüsündeki nup a görede tahminler vardı ...kuyryuk kızmı gibi çıkıntı yataysa kız 30 derceik açıyla yukarı bakıyorsa erkek deniliyordu benim oda bariz kız gözüküyordu..

Maşallah Miniklerin bize süprizleri demek :) Onlarda ayrı bir birey her anneye göre zaten değişiyor ama her bebeğe göre de değişiyor demek ki.Sağlıklı olsunlarda değişikliklerde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…