2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
çok güzel olumş elinize emeğinize sağlık
bence yuvarlağın orta kısmına da oyunca bir erkek bebek yada oyuncak araba tarzı bişi yerleştirirsen çok hoş olur :)

aradim ama o biblolardan bulamadim cnm..
cok gezemedigim icin artik bununla idare edecek kzucum
 
LCW internet sitesinden alışveriş yaptınız mı diye soran anne adayları vardı.
ben hamile bölümünden - outlet kısmından - alışveriş yaptım. pazartesi sipariş verdim. bir çok online alışveriş sitesinin aksine çok hızlı gönderdi. çarşamba elimdeydi. normalde 38 beden giyiyorum. çok beğendiğim bir üründe 36 beden kalmıştı yalnızca, olmazsa iade ederim diyip risk aldım, tam geldi. biraz kilo alınca olmayacak. 38 beden siparişim ise biraz büyük oldu. hamile kalıpları ile normal kalıpları arasında biraz fark var sanırım. deneyerek almak tabiki daha mantıklı ama, outlet kısmında bazı ürünlerde ciddi indirim olduğu için risk alınabilir diye düşünüyorum.

bide sırt ağrısı yaşayan arkadaşım, ben 3 gündür kıvranıyorum, tam sütyenimin olduğu hizada yumruk yemiş gibiyim, ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum, yel girdi der ya eskiler, o durumdayım. bel ağrısı ile ilgili bişiler bulup okudum, ama sırt ağrısı çok sık yaşanmıyor sanırım. çözüm bulursan bana da söyle.
 
benim de bir kızım oluyo Allah' ın izni ile İnşallah. 14 haftalıkken erkek olabilir demişti doktorumuz ama benim bebişimde kızmış :)
 
merhaba bayanlar uzun zaman oldu yazamadım e haliyle 21 aylık bir kızım var ayrıca yaklaşık olarak 16 haftalık hamileyim. pazartesi doktora gittim kordon dolanmış bacak arasında erkek olabilir dedi tabi kesin sonuç bir ay sonra...
herkese saglıklı sıhhatli hamilelikler diliyorum
 

Selam canım geçmiş olsun ben hamile kaldığım günden beri kasık ağrısı çekiyorum.Sanki biraz ayakta durunca ve yürüyünce rahmim dışarı çıkacak ,alttan öyle bir basınç ve ağrı hissediyorum progestan kullanıyorum moralim çok bozuk sanki heran bişey olacak Rabbim yardımcımız olsun
 
Son düzenleme:
benim de bir kızım oluyo Allah' ın izni ile İnşallah. 14 haftalıkken erkek olabilir demişti doktorumuz ama benim bebişimde kızmış :)

of ya ne güzel maşallah kızına
benimde çok şükür 1 oğlum var bu da kız olamsını çok istiyordum 12+1 de drum erkeğe benziyo dedi
allahım inşallah nolur yanılmış olsun diye dua ediyorumdevletin ultrasonları çok iyi sayılmaz onda olsa yanılırdı diyorum ama özelde pek yanılma payı olsada az gibi
sen nerde baktırdın ilk olarak özelde mi devlette mi
 
selam kızlar,
oğluşum çok hareketlendi bugünlerde çok değişik bir duyguymuş herkesin en kısa zamanda hissetmesini dilerim. tabi uyutmuyor o ayrı detaylı ultrason gününü sabırsızlıkla bekliyorum
 
çok güzel olmuş, elinize sağlık..
nasip olursa bende buna benzer bişey yapmak istiyorum, heyecanlandım:)
tülü simite nasıl yerleştiriyoruz?

saol cnm.
simitin bi ucuna silikon sikip kurdeleyi tutturdum. sonra kurdeleyi sarip en sonunu yine silikonla tutturdum.
tulu de 15 cm eninde kestim. 1 m boyu. iplikle buzdurdum. sonra da silikonla simitin etrafina yapistirdim. uzerine biblo vs yi de silikonla tutturunca en son uzum tule geldi sira. onu da once iple buzdum. sonra da silikonla yapistirdim. kurdeleyi de yine silikonla yapistirdim.
nem de omrumde ilk kez yaptim. zor degil cnm. u tube dan videolara baktim.
 

çok güzel olmuş canım ya yeni gördüm ben eline sağlık
 

sağolasın :) 14. haftadaydı devlet hastahanesinde bakmıştı doktor ama bence erkenden tahmin yapılmamalı ben çok merak ediyordum erkek diyince bende genç ve tecrübesiz olarak sanki kesin gözü ile bakmıştım daha sonra 10 gün sonra kız olabilir diyince bu sefer de acaba diyorsun bende bundan sonra ki çocuğum da Allah kısmıt ederse 17. haftadan önce cinsiyetini sormayacağım bu kararı aldım çünkü bu haftalardan önce görmek zor oluyo
 

İnşallah hayırlısı ile gönlündeki olur
 
aradim ama o biblolardan bulamadim cnm..
cok gezemedigim icin artik bununla idare edecek kzucum

Oyy kıyamaam :) O böyle bir annesi olduğu için zaten şanslı,büyüyünce sseni dinledikçe ellerini öpecek uğraşların için inşallah :))
 
çok güzel olmuş, eline sağlık

iyi günlerde kullansın yavruşun cok güzel olmuş canım

çok güzel olmuş canım ya yeni gördüm ben eline sağlık

Oyy kıyamaam :) O böyle bir annesi olduğu için zaten şanslı,büyüyünce sseni dinledikçe ellerini öpecek uğraşların için inşallah :))

tesekkur ederim tatli annisler )
insallah sizler de icinize sinen susleri yapar ya da bulursunuz )
 
benim bebeğiöin kalbinde ekojen odak çıktı

İlk defa duydum :44:

KALP İÇERİSİNDE PARLAK ODAK İZLENMESİ
Ekojentik intrakardiyak fokus (EIF, Echogenic Intracardiac Foci) fetusun ultrasonografik değerlendirlemesi sırasında kalp içerisinde parlak beyaz nokta (white spot) izlenmesidir. Gebeliğin ilk 3 ayında görülmesi çok nadirdir, ikinci 3 ayda % 4-7 oranında görülebilir. Gebeliğin orta aylarında görülenler sıklıkla son 2 ayda kaybolurlar. Asya ırkına ait insanlarda daha sık rastlanır.

Kalp içerisinde mikrokalsifikasyon ve fibrozise bağlı olduğu düşünülmektedir. Kalp içerisinde yapısal bir anomali ve myokardiyal disfonksiyona bağlı olmadığı için doğumdan sonra sıklıkla kendiliğinden kaybolur, görülemez.

Ekojentik intrakardiyak fokus (kalp içerisinde parlaklık izlenmesi) tespit edildiğinde başka anomali var mı diye ileri düzey ultrasonografi ile araştırılması gerekir. Fetal ekokardiyografi yapılması gerekir. Eşlik eden başka anomali saptanmamışsa tek başına intrakardiyak ekojenik odak olması kötü bir gösterge değildir, bu bebeklerde sıklıkla bir probleme rastlanmaz.



Böyle sanırım.Doktorun ne dedi canım?Kaybolan birşey sanırım,başka sorunda yoktu sende hatırlayabildiğim kadarıyla,geçecektir inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…