çok güzel olumş elinize emeğinize sağlık
bence yuvarlağın orta kısmına da oyunca bir erkek bebek yada oyuncak araba tarzı bişi yerleştirirsen çok hoş olur :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33208
anneler. kapi susumuz hazir)
ben yaptim oglum icin.
simdilik album acik herkese. sizler bakinca tekrar kapatirim.
17 tl ye mal oldu bana)
ben yaptim oglum icin.
17 tl ye mal oldu bana)
kızlar akam akşam acayip canım sıkıldı bugün iş çıkışı dr a gittim kasık ağrım oldu yine zaten gidecektim o da bahanesi oldu, kendi drum değil işe yakın bir hastaneye gittim ödümü kopardı dr...ağrıyı tarif etmemi istedi aşağıdan bebek çıkacakmış gibi bir his oluyor mu dedi ben de ilişkiden sonra oluyor bazen dedim.idrar yollarında bir problem olmadan ağrın oluyorsa ilişki kesinlikle yasak dedi bel ağrısı kasık ağrısı bunlar 9. aya kadar normal değil rahim ağzına açıklığa bakmamız lazım ağrı düşük tehdididir yatış bile gerekebilir dedi emin olamadım alttan muayene için birey olur diye korktum o zaman yarın muhakkak kendi druna gidiyorsun dedi öyle olunca panikledim izin verdim vajinal muayeneye şükür ki açıklık falan yokmuş şuan için progestana devam etmekten başka bir şey yok dedi ,ki bir süredir kullanıyorum zaten,ama diğer dediklerime dikkat et dinlen yat ilişki yasak falan...ben dershane öğretmenim oturmaya çalışıyorum ama genelde ayaktayım cinsel hayatımız da hamilelikten önceki seyrinde aktif yani...off kızlar çok korktum ya dr muayene ettği için birşey olursa vajinal muayene iyi değil diyorlar...ama o zaman panik olmuştum, zaten kızıma da erkeğe benziyor dedi keşke gitmeseydim hiç offff offf.....
benim de bir kızım oluyo Allah' ın izni ile İnşallah. 14 haftalıkken erkek olabilir demişti doktorumuz ama benim bebişimde kızmış :)
çok güzel olmuş, elinize sağlık..
nasip olursa bende buna benzer bişey yapmak istiyorum, heyecanlandım:)
tülü simite nasıl yerleştiriyoruz?
ben yaptim oglum icin.
17 tl ye mal oldu bana)
kızlar 16. haftanızda karnınız büyüdümü ve bebeğini hisseden var mı.
saol cnm.
simitin bi ucuna silikon sikip kurdeleyi tutturdum. sonra kurdeleyi sarip en sonunu yine silikonla tutturdum.
tulu de 15 cm eninde kestim. 1 m boyu. iplikle buzdurdum. sonra da silikonla simitin etrafina yapistirdim. uzerine biblo vs yi de silikonla tutturunca en son uzum tule geldi sira. onu da once iple buzdum. sonra da silikonla yapistirdim. kurdeleyi de yine silikonla yapistirdim.
nem de omrumde ilk kez yaptim. zor degil cnm. u tube dan videolara baktim.
of ya ne güzel maşallah kızına
benimde çok şükür 1 oğlum var bu da kız olamsını çok istiyordum 12+1 de drum erkeğe benziyo dedi
allahım inşallah nolur yanılmış olsun diye dua ediyorumdevletin ultrasonları çok iyi sayılmaz onda olsa yanılırdı diyorum ama özelde pek yanılma payı olsada az gibi
sen nerde baktırdın ilk olarak özelde mi devlette mi
of ya ne güzel maşallah kızına
benimde çok şükür 1 oğlum var bu da kız olamsını çok istiyordum 12+1 de drum erkeğe benziyo dedi
allahım inşallah nolur yanılmış olsun diye dua ediyorumdevletin ultrasonları çok iyi sayılmaz onda olsa yanılırdı diyorum ama özelde pek yanılma payı olsada az gibi
sen nerde baktırdın ilk olarak özelde mi devlette mi
aradim ama o biblolardan bulamadim cnm..
cok gezemedigim icin artik bununla idare edecek kzucum
çok güzel olmuş, eline sağlık
iyi günlerde kullansın yavruşun cok güzel olmuş canım
çok güzel olmuş canım ya yeni gördüm ben eline sağlık
Oyy kıyamaam :) O böyle bir annesi olduğu için zaten şanslı,büyüyünce sseni dinledikçe ellerini öpecek uğraşların için inşallah :))
benim bebeğiöin kalbinde ekojen odak çıktı
benim bebeğiöin kalbinde ekojen odak çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?