2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugün çok güzel bir haber aldım KPSS den 1,5 yıldır atanmayı bekliyordum bugün PTT ye atandığımı Öğrendim hem de bulunduğum ile :) bebeğimin şansına bu bana çok büyük moral oldu nasibiyle geliyor miniğim ...

9. haftada rahim içininde kanamaya benzer birşey görmüştü dr dolayısıyla progestan kullandırmıştı 1 kutu 12-13 haftalarda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antiseptikle atlattım ama kasık ağrım devam edince tekrar progestana bala dedi ama ilişki ile ilgili bir şey söylememişti :18:
Üzülme canım Allah yardımcın olsun.Dua et Allah'a sığın o esirgerse hiç birşey olmaz. Kendini yorma dikkat et. Ayrıca hangi haftada öğrenmiştin cinsiyetini.
canım dua ediyorum ben de insan kaybedebileceğini düşündükçe ok kötü oluyor 16. haftada çok emin olmamakla beraber kız demişlerdi bebeğime baka dr bugün de erkek gibi dedi

Geçmiş olsun canım doktor ilişkinin serbest olup olmamasını duruma göre söylüyor aslında atlamış demek ki dikkat kendine yorma ilişkiye de ara vermeniz bence daha mantıklı tabi sizin bileceğiniz iş ... Bol bol dinlen

Normalde riskli olan gebeliklerde ilişki önermiyorlar ya doktorlar ondan sordum canım.Belki de çok risk görmemiştir ilişki için demek ki.Allah yardımcın olsun ama hemen çok stres yapma,miniğinide üzme derim.

Arkadaslar cok saolun testler hakkindaki yorimlarinizi esirgememiss paylasmisiniz banada guc oldu.innanin nerdeyse 4luyu bile yaptirmiycam.....

Normalde riskli olan gebeliklerde ilişki önermiyorlar ya doktorlar ondan sordum canım.Belki de çok risk görmemiştir ilişki için demek ki.Allah yardımcın olsun ama hemen çok stres yapma,miniğinide üzme derim.

sağolun canlarım içimi rahatlattınız en azından paniğim geçti en azından, tekrar kendi doktoruma gidene kadar ara vermemiz en doğrusu...dr gerekli olanı gidince söyler zaten.bu topikte huzur buluyorum Allah hepimizden razı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın

Eşimin yeğeni Feyza,yani abisinin kızı.Öyle olmasa düşünebileceğim bir isimdi ama çok yakınız sonuçta :) Ben çok seviyorum bu ismi.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

çok sağol canım. allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

hayırlı olsun canım. çok sevindim.

AAa benim şimdiki doktorum :) ilki Sezeryan olmasaydı keske cok istemiştim normal dogumu

Hayirli olsun cnm cok sevindimm gozun aydin bebisin sana her ugurlu gelsin valla memur olmak gibisi de yok bu arada bence

Huy56
Hayırlı uğurlu olsun canım. Senin adına çok sevindim.

Hayirli olsun cnm cok sevindimm gozun aydin bebisin sana her ugurlu gelsin valla memur olmak gibisi de yok bu arada bence

Huy56

Hayırlı uğurlu olsun canım. Senin adına çok sevindim.

önemli değil canım. sonuçta biz burada birbirimiz sıkıntısını ve mutluluğunu paylaşmak için konuşuyoruz. :)

Çok teşekkürler meleklerimiz bizim en büyük şansımız nasipleriyle gelicekler inşallah ...

Canım öncelikle telaşlanma. Ben 2 aydır o ağrıları çekiyorum. Ve biri merkezde biri de başka bir ilçede iki doktora gittim o süre zarfında ilçede eldeki imkanlar yüzünden 16. haftaya kadar hep vajinal muayene etti. Korkutmasın yani seni sorun olmuyor. Her gittiğimde sordum ağrılarımı rahim ağzı kapalıydı hep. İdrar tahlilide yapıldı ama en son tahlilde enfeksiyon var dendi. He ilacı bitirdim geçti mi geçmedi. Hatta dünden beri çok ağrıyor dünde çok korktum. Olabilecek herşeyi sordum bebek mi aşağıda neden oluyor diye bebeğin yerleşim yeride gayet normal dendi. Ama net bir cevap yok yani Ama şu bir gerçek ilişki bana en başından beri yasaktı. Progestana gelince bana bıraktırdılar artık iki haftadır kullanmıyorum. Doktor normal hayatına dönebilirsinde dedi ama ben ağrılarım geçmediği için hep tedirginim tabi. 10 dk. ayakta yemek falan yapıyorsam 1 saat yatıyorum. Yani oturmayı falan direk es geçip yatıyorum.

Bu ağrılara kesin cevap verebilecek bir doktor çıkacak mı bilmiyorum. 1 ay içinde İstanbul'a gideceğim. Umarım sebebi anlaşılır artık. Sürekli bebeğe bir şey olacak mı korkusu 3 aydır bitirdi beni.

bir karlı ve soğuk istanbul sabahından daha günaydınlar iyi sabahlar arkadaşlarım.

bugünün cuma olmasını isterdim.yarında işe gelecek olmak işkence gibi geliyor bana
grip oluyorum sanıyorum sabah boğazımın ağrısından ağzımı açıp dişlerimi bile fırçalayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…