9. haftada rahim içininde kanamaya benzer birşey görmüştü dr dolayısıyla progestan kullandırmıştı 1 kutu 12-13 haftalarda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antiseptikle atlattım ama kasık ağrım devam edince tekrar progestana bala dedi ama ilişki ile ilgili bir şey söylememişti :18::) ohh kolaygelsin..İşlere dalıp çok karnını sıkıştırarak oturma derim ya da uzun uzun oturma,sırtın ağrıyabilirDikkat et
Eşimin yeğeni Feyza,yani abisinin kızı.Öyle olmasa düşünebileceğim bir isimdi ama çok yakınız sonuçta :) Ben çok seviyorum bu ismi.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben burda doğumevine gittim ilk kan testimde ve kalp atışı muayenesinde.Sonra hep özele gittim doktorumdan çok çok memnunum çok ilgili,bilgilendirici,girdiğim andan itibaren hemşiresinin bile ilgisi memnun edici,çok yüklü bir mebla değil sadece 40 lira veriyorum.Doğumevine devamlı gitmememin sebebi bana veterinere gelmiş inek gibi hissettirdiklerinden dolayı,biraz ağır bir cümle belki ama ciddi anlamda böyle.Oraya çok fazla giden oluyor,çok çeşit insan var bazı doktorların çalışanların bundan dolayı bıktığını çok genelleme yaptığını düşünüyorum.En son bir doktora gittim yine doğumevinde kendi doktorumdan başkasına gitmedim diye ve ilk normal geçen randevumdu diyebilirim sağolsun ilgiliydi.Yani devletti özeldi doktor büyük şans.Ebeler doktorlardan daha fazla doğuma girer ki normal doğumda bütün rol annededir bi nevi anne doğurur doktor tutar diye tabir ederler.Yani seçimler insanların yaşadıklarıyla alakalı,önyargılı kişilerde vardır tabi ama en azından ayırt eden biri olarak düşüncemi belirtmek istedim :)
Ben bu hafta atağa geçtim resmen hızla büyüyor,1-2 hafta önce hiç yoktu desem yeridir.
Sakin sakiiin.Önce kendi doktoruna git,hemen üzülme lütfen.Vajinal muayenenin şuan bir sakıncası olacağını düşünmüyorum.Hem sen progestan kullanıyorsun riskin olduğu için bildiğim kadarıyla,kendi doktorun sana hiç ilişkiyi yasaklamadı mı?
canım dua ediyorum ben de insan kaybedebileceğini düşündükçe ok kötü oluyorÜzülme canım Allah yardımcın olsun.Dua et Allah'a sığın o esirgerse hiç birşey olmaz. Kendini yorma dikkat et. Ayrıca hangi haftada öğrenmiştin cinsiyetini.
9. haftada rahim içininde kanamaya benzer birşey görmüştü dr dolayısıyla progestan kullandırmıştı 1 kutu 12-13 haftalarda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antiseptikle atlattım ama kasık ağrım devam edince tekrar progestana bala dedi ama ilişki ile ilgili bir şey söylememişti :18:
canım dua ediyorum ben de insan kaybedebileceğini düşündükçe ok kötü oluyor16. haftada çok emin olmamakla beraber kız demişlerdi bebeğime baka dr bugün de erkek gibi dedi
9. haftada rahim içininde kanamaya benzer birşey görmüştü dr dolayısıyla progestan kullandırmıştı 1 kutu 12-13 haftalarda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antiseptikle atlattım ama kasık ağrım devam edince tekrar progestana bala dedi ama ilişki ile ilgili bir şey söylememişti :18:
Normalde riskli olan gebeliklerde ilişki önermiyorlar ya doktorlar ondan sordum canım.Belki de çok risk görmemiştir ilişki için demek ki.Allah yardımcın olsun ama hemen çok stres yapma,miniğinide üzme derim.
Geçmiş olsun canım doktor ilişkinin serbest olup olmamasını duruma göre söylüyor aslında atlamış demek ki dikkat kendine yorma ilişkiye de ara vermeniz bence daha mantıklı tabi sizin bileceğiniz iş ... Bol bol dinlen
Bugün çok güzel bir haber aldım KPSS den 1,5 yıldır atanmayı bekliyordum bugün PTT ye atandığımı Öğrendim hem de bulunduğum ile :) bebeğimin şansına bu bana çok büyük moral oldu nasibiyle geliyor miniğim ...
hayırlı olsun canım. çok sevindim.
ankarada cnm
arkadasimin dr.u. soyleki kiz gece arayip.hastaneye gitti. bir yandan dr.la tel.de konusurken bir yandan da hemsireler muayenesini yapti. belli acikliga ulasinca dr geldi ve dogumu yaptirdi. gece 3 te. onun icin de sectim bu dr.u. cag hastanesi erol bayraktar.
Bugün çok güzel bir haber aldım KPSS den 1,5 yıldır atanmayı bekliyordum bugün PTT ye atandığımı Öğrendim hem de bulunduğum ile :) bebeğimin şansına bu bana çok büyük moral oldu nasibiyle geliyor miniğim ...
Teşekkürler eminecim :) çok mutlu oldum
Hayirli olsun cnm cok sevindimm gozun aydin bebisin sana her ugurlu gelsin valla memur olmak gibisi de yok bu arada bence
Huy56
Hayırlı uğurlu olsun canım. Senin adına çok sevindim.
önemli değil canım. sonuçta biz burada birbirimiz sıkıntısını ve mutluluğunu paylaşmak için konuşuyoruz. :)
kızlar akam akşam acayip canım sıkıldı bugün iş çıkışı dr a gittim kasık ağrım oldu yine zaten gidecektim o da bahanesi oldu, kendi drum değil işe yakın bir hastaneye gittim ödümü kopardı dr...ağrıyı tarif etmemi istedi aşağıdan bebek çıkacakmış gibi bir his oluyor mu dedi ben de ilişkiden sonra oluyor bazen dedim.idrar yollarında bir problem olmadan ağrın oluyorsa ilişki kesinlikle yasak dedi bel ağrısı kasık ağrısı bunlar 9. aya kadar normal değil rahim ağzına açıklığa bakmamız lazım ağrı düşük tehdididir yatış bile gerekebilir dedi emin olamadım alttan muayene için birey olur diye korktum o zaman yarın muhakkak kendi druna gidiyorsun dedi öyle olunca panikledim izin verdim vajinal muayeneye şükür ki açıklık falan yokmuş şuan için progestana devam etmekten başka bir şey yok dedi ,ki bir süredir kullanıyorum zaten,ama diğer dediklerime dikkat et dinlen yat ilişki yasak falan...ben dershane öğretmenim oturmaya çalışıyorum ama genelde ayaktayım cinsel hayatımız da hamilelikten önceki seyrinde aktif yani...off kızlar çok korktum ya dr muayene ettği için birşey olursa vajinal muayene iyi değil diyorlar...ama o zaman panik olmuştum, zaten kızıma da erkeğe benziyor dedi keşke gitmeseydim hiç offff offf.....
AAa benim şimdiki doktorum :) ilki Sezeryan olmasaydı keske cok istemiştim normal dogumu
Çok teşekkürler meleklerimiz bizim en büyük şansımız nasipleriyle gelicekler inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?