2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
oy oy odert bendede var bazen çıkıyorum tuvaletten elimi yıkarken gene geliyo bune ya diyorum tutuncada uzun süre sancılı oluyo yapmak, eşim dalga geçiyor gene mi tuvalete diye

:)) aynen bende alay konusu oldum.sokağa cıktığımda çok zorlanıyorum ne pastanesi kaldı ne cafesi

Canım için rahat etsin bi doktoruna danış istersen. Kızlar bi de bilmeyenler için diyeyim hamileyken korunmayınca bazen erken doğum sancısı oluyor bu kişidenkişiye değişen bişi ben ilk hamileliğimde sancının da nasıl bişi olduğunu bilmiyodum haliylen 26. Haftamda bi gece hastanede kalmıştım iğne yapmışlardı sancı nasıl bişi araştırın bence kızlar benim karnım taş gibi oluyordu rahatsız edici bi şekilde. Karnın bazı yerleri yumruk gibi de oluyor çeşit çeşit sancı var

Tebrikler canım :) sen de öğrendiğine göre bir tek ben kaldım :) Pazartesi kontrolüm var ben de merak ediyorum

Teşekkürleeerr Darısı başınızaa Cinsiyetide öğrenince hayaller biraz daha netleşiyor

vaouwww süper.bayılıyorum kızlara ben .

Eşime diyorum ki artık havandan geçilmez,evde sana hayran 2 bayan Nasıl kasılıyor anlatamam

Mrb arkadaşlar,burayı uzun süreden beri takip ediyorum, yeni üye oldum.benimde kızım olucak inşallah:)20. haftamdayım.herkes bebişlerine hayırlısıyla kavuşur inşallah

İki gündür özellikle sağ kasığımda haraket edince şiddetlenen ağrı vardı. Doktorumu aradım hemen gel dedi. Acil gittim, rahim ağzı açıklığı normal dedi bebektede sorun yok dedi ama rahmimde kasılmalar ve ağrı için progestan verdi. Yoğun çalıştığımı bildiği için evde yat demedi, üstüne bgn çok yoğundum. İlacı içtim eve gelince, şimdi yattığım yerden doğrulamıyorum. Progestan kullanan arkadaşlar, sizde de bu oluyor mu, kalça kemiğim, belim batıyor sanki. Pelte
Gibi kaldım ben, yalnızım da..

canım ben agustostan berı progestan kullanıyorum..sol tarafıma çok agrı ve kasılma gırerdı dıger drlar hep hamılelıkten derdı. bu yenı druma dedım magnezyum verdı manogram dıye suya atıyorsun portakal suyu gıbı oluyor. kesıldı bakalım..ama benım durumum her an degişebılıyor

bende hamileliğimin başından beri var malesef ( bugün kasıklaım ağrıdı ama kızlar normal bu tür sancılar..

gece atarken bıcak sağlanır gibi ani sancı oluyor bazen kalakalıyorum yatakta ama çok şükür 19 olduk hamileliğin başından beri avrdı bu sancı.

Kaç gündür devam eden soğuk ve karın ardından bugün dışarı çıktım. Ümraniyede bir hamile giyim mağazasından 2 tane hamile pantolonu aldım. Ayyy ne rahat bişeymiş bunlar. Bir giydim çıkarasım gelmedi.

Bir de beli ayarlamalıymış. Ben bunları doğumdan sonra bile giyerim.

Canım ya bı yanlışlığın olmasın ikizler burcu cocukları cok hareketlidir ben ikizler burcuyum kendim gibi bir kızım olsun istemezdim :) ikinci kızıma hamileyim ilki terazi hic anlaşamıyoruz bakalım ikinci kızımla durumumuz ne olur :)

Kızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı? Ben dr uma sordum bağ bahçede doğum yapacaksan yapılmalı ama yoksa yapılmasa da önemli değil dedi yaptırma ... Ama sağlık ocağında bazen çok üsteleyip ısrar ederlerse uzatmamk için yaptırabilrisn ama yoksa yapma dedi ben yapmıyacam siz

canım bilmiyorum ama bence yaptırmalısın tetenoz aşısı seni dogumda kullanılacak malzemelerden mikrop kapmanı önlüyor benim hemşirem allah korusun yapmayanlar için ölüme kadar gidebildiğini söyledi istersen başka doktora da sor

Yükselen neydi senin ya en 4-5 çocuk yada bebeğe rastladık bizde, hatta özellikle soruyorduk burcu ne diye, her sorduğumuz ikizler çıktı vala benim en korktuklarım balık ve koçtu ama Allatsn atlattık onları şaka bi yana Allah sağlık versin tabiki herşeyden önce, kendi adıma çocuğu yapana kadar canımız çıktı bide burç derdine girdik o olsun şu olmasın diye

Su gelmesi diye korktum doktora gittim, doktor daha bana sormadan 4lü taramanı da yaptık aşağı kan ver dedi. Bu arada keseden su testi yaparken de canım acıdı doğrusu ki normal ultrasonda yok ya iyi kesenin durumu yine de içimize sinsin die yaptı test ama bunun yanı sıra 3 test daha yaptı. Neyse su mu gelmemiş ama sigortamız var diye mi yüz bin tane test oluyorum, ya olmasaydı, bu kadar rahat 4lünü de yaptık diyebilir miydi? Bazen afakanlar basıyor çıkan faturaları gördükçe. Artık daha serinkanlı olacağım, paniklediğimi anlayınca sanki daha bir katakulliye getiriliyor her şey.

Arkadaşlar benim sizden ricam Anadolu yakasında Kadıköy-Maltepe- Ataşehir bölgelerinde bildiğiniz dürüst, hastayı yolmalık tavuk görmeyen, eli hafif, halden anlayan bir doktor biliyor veya tanıyorsanız benimle paylaşır mısınız? Ben forumda bir süre olmama rağmen tam bilmiyorum bu konuda ayrı başlık var mı, mesaj fasilitesi nasıl kullanılıyor falan. Bana yardımcı olursanız minnettar olacağım. Hepinize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler.

Canım ben ataşehir şifada emel balkana gidiyorum ne zaman pahada ağır tutacak şeyler olsa devlettede yaptırabilirsiniz bunları dedi. Sadece 2li ve 4lü testleri burda yapalım dedi. Özel sigortam var benimde ama hepsini karşılamıyor doğum ve yatış %100 sadece onun haricinde indirimden yararlanıyorum. Biraz pahalı bi hastane ama sigortan var sanırım sıkıntı olmaz.

Öncelikle çok çok teşekkür ederim, Emel Hanımın ismi de yabancı değil sanırım yine bahsi geçmişti bir tanıdıktan iyidir diye, ikinci kez duyunca iyi oldu hem tam adını öğrenmiş oldum. Randevu durumu nasıl çok sarkıyor mu? Sormamın sebebi Ataşehir Şifa'da iki kez Yasemin Hnma gittim hep aksaklık çıktı, randevu gün/ saatlerini değiştirmek için telefon aldım, bırakmak zorunda kaldım. Artık pamuk gibi bir doktorum olsun hep onunla devam edeyim istiyorum doğum sonrası da, her zaman..

Benim iki tanıdığım yasemin hanıma gitti ikiside memnunkardı ama ben hiç ona gitmeden nedendir bilmem emel hanıma gittim. Sonra hamile kaldığımda emel hanım istanbul dışında olduğu için 1 hafta sonrasına gün verdiklerinde yasemin hanıma gittim iyiydi aslında ama babalarla çok ilgilenmiyor hatta eşim bi soru sordu cvp bile vermedi ona ona doğum yapan tanıdığım yasemin hanımın sabahın 5 inde normal doğum için koşa koşa gittiğini söylediğinde çok hoşuma gitmişti ama doktorumun eşimlede iletişim kurmasını ve eşim de muaynedeyken rahat olmasını çok istediğim için içime sinmedi. Bildiğim kadarıyla emel hanımda normal doğum konusunda öyle aslında hastane olarak fikirleri öyle..

Saatler bende çok sarkmadı en fazla yarım saat beklemişimdir ama onun haricinde sıkıntım olmadı hiç. Çok acil bi durumum olmadığı için telefonla konuşmadım hiç mail yolluyorum o da cvp veriyor çoğunlukla gidemediğim zamanlarda öyle anlaştık,, yumuşak bi kadındır öyle çok cıvık değildir ama sorarsan veya espri yaparsan güler katılır.. Çok uzattım sanırım sen istersen bi kre randevu al kendin görüp karar öyle ver daha rahat olur anlaman sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…