Kızlar bende dün kontrole gittim özele cumartesi ilk defa kanamam olmuştu istirahat edince düzeldim dün dr herşey normal dedi kalp atışlarını duyduk ama yan durduğundan cinsiyetini öğrenemedik 10 gün sonra tekrar gidicem
Gelecek nesil bu kadar çok Boğa burcu ile nasıl baş edecek acaba
boğamı olcak bızım kuzucuklar valla yenı öğrendım ben kendı burcum ve esımın burcundan baskasını bılmıyorum:::::::)))hemen bakacagım zor bır burc mu .... kaseker tatlım benım sat 3 agustos yer ızmır meslek matematık öğrtmenı tabloda eksıklıkler var da...bır de kızlar ben klasık muzık dınleyeyım dedım içim şişti.mozart vıvaldı dınleyeyım dedım ben daraldım valla bebege ne faydası var yawww..sakınlestırıcı muzıkte sıkıyor....
:)) biz eşimle çocuk yapmaya düşündüğümüzden beri hatta öncesinden bile hep ikizler burcu kız çocuk isterdik. Eğer kızım zamanında doğarsa ikizler burcu olacak Allah gönlümüze göre verdinerde akıllı uslu bi kız çocuğu görsek burcunu bi soruyorduk ikizler diyorlardı her seferinde gözlerimiz parlıyordu tamam ikizler yapalım diye
:)) ben müzik öğretmeniyim ama benim bile bi yere kadar dayanma gücüm oluyor ne yalan söyleyeyim :) bende babasının yanına gidiyorum sık sık o çalıyor, ben söylüyorum kızım bizim sesimizle huzur bulsun diye
Kanama nasildi yogunmuydu, ben de surekli yatiyorum ama kanama tekrarliyor maslesef
arkadaslar ben de kanamyla ugrasıyorum ve benım kanamalar rahım agzında allh korusun..yerını öğrenın kanamanın..hala progestan ve ıgne kullanıyorum. dr 24. haftaya kadar bebek yukarı cıkana kadar yatcaksın ve 10 dkdan fazla ayakta urmucaksın dedı. dıkkat edelım
Gelecek nesil bu kadar çok Boğa burcu ile nasıl baş edecek acaba
benım eşimin muzık kulagı ıyı hem gıtar hem saz calıyor...aksamları çalıyor....ben de hıc muzık kulagı yok sarkıları bıle uydurarak söyluyorum. ben matematık öğretmenıyım..esım cocuk senın yuzunden sanattan uzak olcak sana cektıyse vay halıme dıyor...esım bana söyletmıyor bet sesınle korkutma oğlanı dıyor. esımın yumusacık sesı var..ama ben gene sıkılıyorum hareketlı yabancı muzıklerde bızımkı kımıldıyor tam benlık sarkılar::))))esımın zoruyla klasık muzık ve sakınlestırıcı muzıklere basladık.aman sankı ne faydası olcak bana sacma gelıyor..
kızlar ben cok sık idrara cıkıyorum ama miktarı cok olmuyor,mesane tam boşalmıyormuş gibi, bu bir sorunmudur yoksa sizlerde yaşıyormusunuz bunu
tebrik ederim.hayırlı olsun.güzel bir haber
gözünüzaydın çook sevindim,hayırlı olsun inşallahh,Allah ım hepimizin rızkını bol versin
mine cok sevindim nekadar şanslısın darısı bizim başımıza :)
öncelikle vajinal muayeneyi çok gerekmediikçe birdaha her doktora yaptırma canım.
İlişki banada yasaktı ilk 3,5 ay devam eden kasık ağrılarım vardı kanama felanda yok ha doktorum tedbir amaçlı olmamasını söyledi yapmadık ama bol bol dinlenmelisin bunu yabana atma ben yemek yapıyorsam yedikten sonra uzanıyorum genelde eşim hallediyor kalanı temzlik ağır iş kesinlikle yapmıyorum arasıra kasık ağrılarım yine oluyor
progestan verdi banada ama ben kullanmadım.Diyeceksiniz belki doktordn iyimi biliyorsun hayır tabiki ama kanama yoksa neden kullanayım? Araştırmalarıma göre onunda kanıtlanmış bir etkisi yok doktorlar kendini gaRanti almak için veriyolarmış genelde ki bazı hastaLarda vajinaL kanama bile yaPabiliyor bu ödünün kopmasına yeterli olur zaten.Korma telaşlanacak birşey yoktur Allahın izniyle...
çok tebrık ederım canım bebeğin kısmetiyle geliyor annesi.hayırlı olsun cnm
canım bır ıdrar tahlılı yaptır bende de aynısı olurdu..enfeksıyon cıktı antıbıyotık kullandım. sımdılık rahatım..urolojı dru bol su ıç ıdrarını tutma sık cık bır de bekle mesaneyı tam boşalt dedı..zaten ılaçtan sonra hıç sorun kalmıyor cnm
selam kızlar;
biz cinsiyeti bugün öğrendik veee bi kızımız olacakmışş:)))
ben de bu cevaptan korkuyordum açıkçası haftaya kontrolüm var dr a hatırlatayım idrar tahlini.teşekkür ederim cnm
canım korkulcak bırsey yok her gebede oluyor.. ayrıca saglık ocagı bıle yapıyor benım drlara guvenım kalmadıgı ıcın dun saglık ocagında hem kan hem ıdrar tahlılı verdım..antıbıyotıkten sonra alt karındakı sertlık gıttı ıdrarı cok rahat yapıyorum..ıcın rahat olsunn .saglık ocagında ıkı-3 gunde sonuç çıkıyor ..rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?