2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
KIZLAR yılbaşında ne yapacaksınız bir planınız var mı? Ben çalışırmışım bilmiyorumda çalışmazssmda ne yaparız hiç bilmiyorum ya evde otururuz heralde ama evde oturmayı nasıl eğlenceli hale getirebiliriz onu düşünüyorum fikri olanlar? Yada planı olanlar paylaşalım bizede fikir olsun.

Meyve tabağında tişört müüü:18: yani benim eşimde bana bi kaç bulaşık falan çıkarıyor diye kızıyordum bende birde çoraplarını ortalıkta bırakıyor diye kızıyordum. Okadar yapsa kıyameti koparırım herhalde. Kolay gelsin :)

kızlar benim için ayetel kürsi okur musunuz? okuyan mesajımı beğenirse sevinirim
inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
darısı bize inşallah

Yükselenim yengeç iki kuzenimin cocuklarında ikizler burcu biri erkek biri kiz hic bir farkları yok inanılmaz yaramazlar kresten sürekli öğretmenleri sikayet ediyor hic durmak yok soz dinlemezler burcla alakalimi bilmiyorum

:)) allah allah bi yanlışlık olmalı neyse yaşayıp görücizz artık , ben hamile yogasına devam edeyim ozaman en iyisi, çok uslu oluyormuş çocuk, illa uslu yapıcam çocuğu yani

ah canım ne planlarım vardı onun için az önce aradı bugün dışarda yiyelim diyor biliyor suçunu eşşek,yemegimi yerim gelirim eve kızılcık hoşafını içiririm

Selam kizlar nasilsiniz.kac gundur dogru duzgun bakamadim.tabletim kirildida (( telden giriyorum bisey anlamiyorum.burclar konusu acilmis benimki ikizlere denk geliyo ama ben boga istiyorum.cok yakin arkadaslarim var boga.umarim olur.birde ayrintili ultrason icin doktorum baska doktora yonlendirdi.ankaradaki arkadaslar ayrintili icin kime gidiyorsunuz.beni eyup ekiciye gonderdi doktorum.fikir verirseniz sevinirim.

Bebekligi çok zor geçti :S Karakter olarak cok farkli bbircocuk.Cok vicdanli bazen ben bile sasiyorum.Ama bir zamani bir zamanina tutmaz.Biraz zor bir çocuk. Eglenceli ayni zamanda şaşırtıcı digerlerinden biraz farkli bir cocuk :) Derslerinde ve günlük yaşamda eğer teşvik ederseniz çok başarılı olur .

Bu arada bunu söylemeyi unuttum. En en en önemli özelliği aşırı girisken oluyorlar Daha bebeklikden herkese sevimlilik yapiyordu.Simdi koca sitede beni degil oglumu taniyorlar.Herkesle muhabbet eder halini hatrini sorar cok insan canlisidir.

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım bir aksilik yoktur umarım.

benim bebeişin karın çevresi haftasına göre ilerde çıktı. diğerleride 1 hafta ilerde ama karın çevresi 2 hafta ilerde.
annede şeker olursa karın çvresi ilerde çıkabiliyormuş nette öyle yazıyor. AC yazan değer önde çıkanlar var mı???

Sekerine bi baktir istersen.hic bilmiyorum cunku bu konuyu ama sen yazinca bende gittim baktim hemen.benimki gununden 1 gun onde boy olarak karni ise 3 gun onde.gunu gunune sayilir.ay benim annem babam seker hastasi acaba gebelik srkeriyle baglantisi olurmiki.

Kızlar ben de boğa burcuyum 6 mayıs hıdırellez doğumluyum ve hala çocukluğumda beni tanıyan teyzeler ne kadar uslu bir çocuk olduğum konusunda yorum yaparlar, boğa burçları kuralları, hayatı düzenli yaşamayı, sabit şeyleri sever sanırım bununla alakalı ama bir yandan da doğru bildiğinden asla döndüremezsin kimi zaman çok inatçıdır, ergenliği biraz sıkıntılı geçer ama onun dışında dürüst ve güvenilir bir burçtur benim nazarımda, tüm bunları kendime bakarak söylemniyorum bu arada tüm yakın dostlarım boğa burcudur gözlemim bu yönde umarım anlattıklarımın burçlarla ilgisi vardır da bizim balkabaklarımızda uslu ve akıllı olurlar

canım benim ilk bebeğimde gebelik şekeri çıkmıştı oldukçada yüksekti son üç ayı salatalık domates peynirle geçirdim diyebilirim.bebeğim 3.050 gr doğdu yani hiç öyle kilolu filan değildi.ben ise 18 kilo aldım bu tarafı kötüydü tabi.şimdi muhtemelen yine çıkacak çünkü öyle olurmuş genelde ilkinde çıkınca ikincide olma olasılığı yüksekmiş şuanda tam 5.5 kilo aldım yine çok hızlı alıyorum kilo.yediklerime dikkat ediyorum çok şekerlişeyler hamurişi tüketmemeye çalışıyorum ama bakalım sonuç ne oolacak.bebek ölçümlerde normal çıkıyor şimdilik gerçi asıl şimdi başlıyor kilo alımı.26 sında kontrolüm var doktorumla bu konuyu görüşeceğim benimde aklımda hep var zaten.şeker hastalığı genetik sonuçta ama benim ne annemde nede babamda yok şeker.ama bende gebelikte çıktı işte.

merhaba bende 2014 Mayıs ayında anne olacağım inşallah. ilk kez yazıyorum.. sat 12.08.2013 tahmini doğum 19 mayıs 2014. benide ekler misiniz? 27 yasındayım ankarada öğretmenim. bugün itibariyle 17 hafta 6 günlük. cinsiyetini yeni ögrendim erkek.. biz iki kız kardes oldugumuzdan erkek cocuk nasıl olacak pek bilmiyorum hayalimde hep kız vardı bu biraz beni sasırttı acıkcası ama şimdi alıştım. bebek esyalarıyla ilgili hiçbirsey bilmiyorum ne gerekiyor ne lazım arastırmaya calısıyorum yavastan kıyafet bakıyorum oyle geciyor. herkese selamlar

hoş geldin aramıza.eminim burdaki paylaşımlar faydalı olacaktır sana.

canım 12. haftadan sonra benimki de ilerliyor crl si uyumlu oluyor kafası haftasına göre 1 hafta önde ac karın çevresi 10 gün falan önde
evet canım genelde gebelik şekeri çıkınca bebek kilolu olabiliyor oferta arkadaşım son zamanlarda perhiz yapmış ondan çok kilolu doğmamış olabilir bebeği. glisemik indeksi yüksek besinlerden kaçınmalıyız gebelikte özellikle karın bölgesinden kilo aldığımız için şeker riskimiz yükseliyor zaten yediklerimize dikkat edelim unutmayalım kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…