merhaba kızlar dünden beri okuyorum daha yeni yazmaya fırsatım oldu
burç konusu açılmış bebişim erken gelmezse ikizler burcu olacak umarım ikizler olur boğayla uğraşamam boğa arkadaşlar alınmasın ben kovayımbabamız da aslan evde cümbüş olur ikizler de gelince
bebek hareketlerini hissediyorum 2 gündür sürekli bir kıpırtı var hele bugün hi durmadı kelebek varmış gibi hissediyorum karnımda yalnız birey dikkatimi çekti göbek deliğimin üzeri gibi ilginç yerlerde de hissediyorum aynı şeyi rahim orada değil ki ama neden böyle anlamadım:44:
kilo alan bayanlar çikolata severler dikkat edin lütfen bu zamana kadar hiç kilo almamış olan ben 1 haftada 1 kilo aldım bebeği hissedeceğim derken çikolata yedim bir sürü aman dikkat imdilerde bebekler daha küçükler abartılı kilolar almamamız lazım şimdiden sonra şeker falan çıkar Allah korusun:26:
bu arada dün görümcemler bize gelecekti iş çıkışı geldim hemen yemeğe giriştim altlı üstlü evi temizledim çiçek yaptım evi...zira sık gelmezler bana genelde biz gideriz özendim o yüzden neyse bir aksilik oldu gelmediler ben de en azından 2 kap yemek yaptım evi temizledim diye sevindim...ancak gelin görün ki sevgili kocam bugün benim peşimden evi eski haline çevirmiş yemek masasındaki meyve tabağının içinde tişörtü var kaldırmadım bilerek gelince burnuna sokacağım. beyfendi dr dikkat edin deyince yanıma yanaşmıyor kaç gündür ama sağolsun hiç acımıyor bana çok sinirliyim çooook....
Yükselenim yengeç iki kuzenimin cocuklarında ikizler burcu biri erkek biri kiz hic bir farkları yok inanılmaz yaramazlar kresten sürekli öğretmenleri sikayet ediyor hic durmak yok soz dinlemezler burcla alakalimi bilmiyorum
kızlar benim için ayetel kürsi okur musunuz? okuyan mesajımı beğenirse sevinirim
inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
darısı bize inşallah
Meyve tabağında tişört müüü:18: yani benim eşimde bana bi kaç bulaşık falan çıkarıyor diye kızıyordum bende birde çoraplarını ortalıkta bırakıyor diye kızıyordum. Okadar yapsa kıyameti koparırım herhalde. Kolay gelsin :)
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım bir aksilik yoktur umarım.
benim bebeişin karın çevresi haftasına göre ilerde çıktı. diğerleride 1 hafta ilerde ama karın çevresi 2 hafta ilerde.
annede şeker olursa karın çvresi ilerde çıkabiliyormuş nette öyle yazıyor. AC yazan değer önde çıkanlar var mı???
Sekerine bi baktir istersen.hic bilmiyorum cunku bu konuyu ama sen yazinca bende gittim baktim hemen.benimki gununden 1 gun onde boy olarak karni ise 3 gun onde.gunu gunune sayilir.ay benim annem babam seker hastasi acaba gebelik srkeriyle baglantisi olurmiki.
merhaba bende 2014 Mayıs ayında anne olacağım inşallah. ilk kez yazıyorum.. sat 12.08.2013 tahmini doğum 19 mayıs 2014. benide ekler misiniz? 27 yasındayım ankarada öğretmenim. bugün itibariyle 17 hafta 6 günlük. cinsiyetini yeni ögrendim erkek.. biz iki kız kardes oldugumuzdan erkek cocuk nasıl olacak pek bilmiyorum hayalimde hep kız vardı bu biraz beni sasırttı acıkcası ama şimdi alıştım. bebek esyalarıyla ilgili hiçbirsey bilmiyorum ne gerekiyor ne lazım arastırmaya calısıyorum yavastan kıyafet bakıyorum oyle geciyor. herkese selamlar
zormuş gerçektende durum.ama hiç üzülme bebeğinin herşeyini yapmak senin hakkın bu konuda ben hiç taviz vermedim oğlumda şimdiki bebeğimdede asla vermem.içinden geliyorsa alsın tabi ama senin duygularını eziyorsa açık açık söyle bence.çok kızıyorum böyle kv ben.
bugun çok mutsuzumsaol kasığımda hafıf bi ağrı var ve dünden beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedmçikolata yedm uzandm ama hala bşy yok ..çok korkuyorum ya bebeğime bşy olduysa [/Q
benimde sağ kasığımda sabahtan beri çok şiddetli batma şeklinde ağrılar oluyor adet sancısı gibi sanki.bende bebeği hissedemiyorum ama düzenli hissetmek için erken olduğunu düşünüyorum.ağrım o kadar arttıki bir ara sağ bacağım uyuştu resmen.şu saat oldu hala ağrım var eğer çok geçmezse bir doktora gitmeyi düşünüyorum.ilk çocuğumda değil ama çok evhamlıyım bende.oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım ne ağrı nede başka bir şey.
biliyorum canım erken ama biraz paniğim işte:26:
saolun kizlar.
denemeye calisirim dediklerinizi. ama fayda edecegini sanmiyrm.
oyle zibindi; kiyafetti degil derdim.
besik; bebek arabasi; mama sandalyesi gibi onemli esyalar konusunda...[/QUOT
aynı dert bendede var canım..allah yardımcımz olsn
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım bir aksilik yoktur umarım.
benim bebeişin karın çevresi haftasına göre ilerde çıktı. diğerleride 1 hafta ilerde ama karın çevresi 2 hafta ilerde.
annede şeker olursa karın çvresi ilerde çıkabiliyormuş nette öyle yazıyor. AC yazan değer önde çıkanlar var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?