merhaba bende 2014 Mayıs ayında anne olacağım inşallah. ilk kez yazıyorum.. sat 12.08.2013 tahmini doğum 19 mayıs 2014. benide ekler misiniz? 27 yasındayım ankarada öğretmenim. bugün itibariyle 17 hafta 6 günlük. cinsiyetini yeni ögrendim erkek.. biz iki kız kardes oldugumuzdan erkek cocuk nasıl olacak pek bilmiyorum hayalimde hep kız vardı bu biraz beni sasırttı acıkcası ama şimdi alıştım. bebek esyalarıyla ilgili hiçbirsey bilmiyorum ne gerekiyor ne lazım arastırmaya calısıyorum yavastan kıyafet bakıyorum oyle geciyor. herkese selamlar
Benimde dün detaylım vardı,herşey normal çok şükür.Sadece bebeğin eşi aşağıda dedi ağır kaldırma,kendini yorma zorlama,uzun süre ayakta kalma dedi,zamanla çıkacaktır yukarı dedi..:26:
Kendi doktorumun randevusunu bekliyorum merakla..
canım benim ilk bebeğimde gebelik şekeri çıkmıştı oldukçada yüksekti son üç ayı salatalık domates peynirle geçirdim diyebilirim.bebeğim 3.050 gr doğdu yani hiç öyle kilolu filan değildi.ben ise 18 kilo aldım bu tarafı kötüydü tabi.şimdi muhtemelen yine çıkacak çünkü öyle olurmuş genelde ilkinde çıkınca ikincide olma olasılığı yüksekmiş şuanda tam 5.5 kilo aldım yine çok hızlı alıyorum kilo.yediklerime dikkat ediyorum çok şekerlişeyler hamurişi tüketmemeye çalışıyorum ama bakalım sonuç ne oolacak.bebek ölçümlerde normal çıkıyor şimdilik gerçi asıl şimdi başlıyor kilo alımı.26 sında kontrolüm var doktorumla bu konuyu görüşeceğim benimde aklımda hep var zaten.şeker hastalığı genetik sonuçta ama benim ne annemde nede babamda yok şeker.ama bende gebelikte çıktı işte.
canım ben agustostan berı progestan kullanıyorum..sol tarafıma çok agrı ve kasılma gırerdı dıger drlar hep hamılelıkten derdı. bu yenı druma dedım magnezyum verdı manogram dıye suya atıyorsun portakal suyu gıbı oluyor. kesıldı bakalım..ama benım durumum her an degişebılıyor
ben biraz catlamak uzereyim anneler. sizlerde de ayni durum var mi merak ettim. varsa nasil bas ediyrsunuz bilmek istedim mumkunse...
beni. diger iki gebeligim.ne yazikki kotu sonuclandi ve kv beni sucladi. o nedenle terapi bile gordum. kaldiramadim cunku. neyse bu bebege gebe kaldim. tabi affetmeye calistim. ama cok fazla uzerime geliyr..delirmek uzereyim. ben riskli gebeyim..gezmem yasak. onun icin bebegime daha birseyler alamiyrm. ama almayi da cok istiyrm. dr arada cikip alabilecegimi soyledi. tabiki ilk goz agrim. herseyini kendim.secmek begenmek istiyrm. am gel gorki kv ye anlat. ya kadin hic laftan sozden anlamiyr. onu da alayim.bunu da alayim... vs... diyrm benim gormem lazim.ben begeneyim alirsin diyrm. yok . merde... hic dinlemiyr. alip geliyr. benim yerime bebegime nasil bakacagini; nerelere goturecegini vs anlatip duruyr. yani delirmek uzereyim. kisaca bunlar diyeyim... sizde de var mi bu sorunlar...
:)) allah allah bi yanlışlık olmalıneyse yaşayıp görücizz artık , ben hamile yogasına devam edeyim ozaman en iyisi, çok uslu oluyormuş çocuk, illa uslu yapıcam çocuğu yani
kızlar bu muayeneler vajinal mi oluyor hani eşi filan aşağıda demiş ya
kusuruma bakmayin. cok uzattim konuyu.
bebegim herseyini almaya gelecekmis bizimle...
kac kere dedim esim de kac kere dedi ama bildigini okuyr.
esimle de girdik birbirimize sayesinde... boyle giderse kovmayi planliyrm artik kadini. haddini cok asti...
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardııı.Sonundaa öğrendiim çok şükürrr
PRENSES'iimmm geliyormuuşşş:124::118::124:
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardııı.Sonundaa öğrendiim çok şükürrr
PRENSES'iimmm geliyormuuşşş:124::118::124:
çok sevindim canım güle güle büyüt kızçeni Rabbim sağlık nasip etsin.
Kızlar kullandığım demir ilacı beni mahvetti geceni bir yarısı uyandım cumartesi günü nasıl kustuğumu anlatamam gözlerimden yaşlar geldi ağzımdan acı sular ölüyorum sandım midem ve yemek borum hem yaanıyor hem ağrıyordu ccok şükür bugün biraz rahatım ilacı kestim hayırlısı olsun bakalım...
Hayırlı akşamlar canım.. Pazar olunca herkes kaybolmuş burdan kimsecikler yok:) herkes iyidir ins biz iyiyiz cok sükür göbüsümüzü büyütüyoruz :) biraz alışverişlere başladık biraz dinleniyoruz oyle geçiyo:)hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız siz ve bebişleriniz. :)
Kızlar bu konu daha evvel konuşuldu mu bilmiyorum malesef kaçırdım ama bu ara bu konuyu çok önemsemeye başladım. Geçenlerde bir yakınımızı kanserden kaybettik hastalığı yenmesi adına hekimleri kök hücre alabilmek için çok mücadele verdi malesef başarılı olamadılar ve hastamızı kaybettik. Çok trajik bir konu ve bu kadar sert konuya girmek ne derece doğru bilemiyorum tabi ki öncelikle allah evlatlarımıızı hiçbir hastalıkla sınamasın ve bize bağışlasın ancak daha sonra neden ben bunu yapmadım diye pişmanlık duymak da var. İşte bu nedenle ben minnak yavrumun kordon kanını dondurtmayı düşünüyorum. sadece küçük yavru değil allah korusun bir sorun olduğunda en başta kardeşi ve 1 derece aile yakınlarına da dokuların uyması halinde faydası var ve kök hücre alma işlemi sadece doğum esnasında yapılabiliyor. Sizlerden bu konuda araştırma yapmış olan bilgi edinen arkadaşlarım var mı acaba konu hakkında paylaşımda bulunsak :)
Allah Allah neyki ilacin cok gecmis olsun bende iciyorum uzun zamandir demir hapi. Dokundu muki acaba
gyno ferro sanol ben daha yeni kullanmaa başladım canım kötü oldum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?