2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hoşgeldin canım ben d ankarada yaşıyorum benim bi boğa burcu oğlum var zaten bi anneler hep kız istiyoruz tabi ama merak etme erkekler de çok tatlı oluyor şimdi ikinci de erkek olcakmış :) hayırlı evlat olsunlar da üzmesinler bizi. Oğlumun huyu suyu iyi maşallah

kızlar bu muayeneler vajinal mi oluyor hani eşi filan aşağıda demiş ya

canım ben kilo vermiştim daha onları alamadım ama verdiklerimi saymazsak 3 kilo aldım.bende ailemde var diye dikkat edeyim bari.en kısa zamanda bunu sorayım ailemde olmasının etkisi varmı diye

kızlar ben hem progestan hem magnezyum kullanıyorum ama ağrılarımda hiç azalma yok inşallah yakın zamanda bu sıkıntılarımız geçer

canım sen üzme kendini eminim doğduğu zaman durum değişir sen bakmasını istersin o kaytarır.Sen çocuğa bak ben gezmeye gidicem eşimle de yeter:)

kızlar bu muayeneler vajinal mi oluyor hani eşi filan aşağıda demiş ya

Ayrıntılı ultrasonda yapılan ölçümlerle rapor veriyor orada yazıyor canım doktor bakıyor zaten sonra rapora.Bende vajinal ultrason hiç olmadı şimdiye kadar.

Aşk olsun yardımcı olabilsek keşke..İçine atmaman önemli,insan bazen anlatınca rahatlıyor.Eşinde sende dediğiniz halde böyleyse eşininde işi zor demek..Aranızın böyle birşeyle bozulmasına izin verme canım.Aklı başında nasıl tepki vereceğini bilen birisin hissettiğim kadarıyla bu zamana kadar yüzgöz olmamışsınız hala böyle tepkiler verdiğine göre,kendini çok çok üzme de,sana yine çok zararı dokunmadan halledilsin inşallah..Allah yardımcın olsun..

Bugün ayrıntılı ultrasonum vardııı.Sonundaa öğrendiim çok şükürrr
PRENSES'iimmm geliyormuuşşş:124::118::124:

çok sevindim canım güle güle büyüt kızçeni Rabbim sağlık nasip etsin.

Kızlar kullandığım demir ilacı beni mahvetti geceni bir yarısı uyandım cumartesi günü nasıl kustuğumu anlatamam gözlerimden yaşlar geldi ağzımdan acı sular ölüyorum sandım midem ve yemek borum hem yaanıyor hem ağrıyordu ccok şükür bugün biraz rahatım ilacı kestim hayırlısı olsun bakalım...

Allah Allah neyki ilacin cok gecmis olsun bende iciyorum uzun zamandir demir hapi. Dokundu muki acaba

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız siz ve bebişleriniz. :)
Hayırlı akşamlar canım.. Pazar olunca herkes kaybolmuş burdan kimsecikler yok:) herkes iyidir ins biz iyiyiz cok sükür göbüsümüzü büyütüyoruz :) biraz alışverişlere başladık biraz dinleniyoruz oyle geçiyo:)

plojovic kızın hayırlı olsun canım cok sevindim..allah kucağına almak nasip etsin.

cnm benim 2.kızım olacak inş bir daha çocuk yapamayacağım için bu olayın üstüne çok gittim. araştırdım acıbadem yapıyor bu bankacılığı. ama şöyle birşey var kök hücre aldığın çocuğun başına birşey gelirse o kök hücresini kullanamıyor. kanserli gen ona ait olduğu için miş. yani ailenin hayatını kurtarıyor kendinin değil. ve çok pahalı bankacılık hizletleri. allahım evlerimizden uzak etsin dua edelim bol bol bu tür ihtiyaçlarımız olmasın

Eki Görüntüle 896997

kızlar bunları arkadaşıma yaptım nasıl olmuş...

ayyy ok güzel olmuş ellerine sağlık

yavru ceylanlarım bugün benim için çok yorucuydu artık iyiden iyiye hissettirmeye başladı bebeğim kendini karnımın içi nasıl hareketli içimde örümcek var gibi kaşındırıyor içten içten karnımın her yerinde hissediyorum miniğimi midemde bile birkaç gündür ilaçlarımı aksatıyorum daha dikkatli olmalıyım bugün hafta içi ve hafta sonu olmak üzere örnek beslenme planı hazırladım kendime artık rastgele yememeliyiz planlı olmayı seviyorum umarım uyabilirim yeme planıma ama kızlar tatlıya karşı tiksintim geçti canım sürekli istiyor önünü almam lazım ama az önce waffle diye yedim eşimi bir de istemeden önce tatlı şeyler istersem beni uyar demiştim tatlıdan uzaklaşabilmek için canan karatayın ilkelerini uygulamayı planlıyorum daha önce işe yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…