2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydinnnnnn güzel anneler .Ben hala iyilesemedim Bogazlarim cok fena her türlü oneriye acigim.Hamileyken gastalanmak gercekten cok zormus
Sabahları buyuk boy dev bir portakal suyu... Doktorun ıhlamura izin verdiyse, ıhlamur, limon portakal dilimi, elma parcaları, cubuk tarcın, iyice kaynatıp bal ekleyip içebilirsiniz. Bol su, istirahat. Bir de doktorumun verdıgı balık yağı ve elevıt sankı bunyemı guclendırdı, onceden hastanede yatmıstım hasta olup sımdı bir iki keresinde bu yontemlerle iyileştim. Doktorunuza bır sorun ıstersenız balık yagını Fda Daily kullnıyorum. Geçmiş olsun.

hicccc uzulme ve korkma cnm.
benim sana gore daha erken haftada oldu kanamam. sabah aksam 5 gun progestan ignesi oldum. daha sonra da 17. hafta bitene kadar progestan hapi kullandim. inan Allahin izniyle toparliyr o ilaclar. bebeginin kalp atisi olduktan sonra gerisi onemsiz.. korkma sen. dikkat et. ben basindan beri yatiyrm. gezmiyrm. ev isi yapamiyrm. en fazla oturarak utu yapiyrm. iliski kesin yasak. bol su ic guzelim. bir de banyo da cok vakit gecirm. hizlica yikan ve ilik su olsun.

günaydın kızlar.bende geçen hafta hastaydım diye 2 gün izin alıp hafta sonuyla 4 gün boyunca dinlendim.çok şükür şuanda biraz daha iyiyim ama direncim çok düşük sanırım.en ufak bi soğukta rahatsızlanıyorum.geçen perşembe dr a gittim.çok şükür bebemde bi sıkıntı yok.gelişimi normal ama ben 3 kilo vermişim.75 ile kaldım en son 77 iken şuan 74 kiloyum.bebem sağlıklı olsunda benim kilo almak gibi bi derdim yok

Bizde bugün öğrendik oğlumuzz geliyor:):) çin takvimi tuttu:):)
3 gündür tekmeliyor ve hissediyormmm acayipp mutluyum:) meyve yerken nasıl vuruyor anlatamam:):)

tatlimm 19. haftada mi öğrendiniz cinsiyetini? öncesinde tahminde bulunmamışlarmıydı?? bişe daha soracam :)) ayrıntılı ultrasonmuydu ?? :))))))

günaydın güzel anneler

cuma günkü doktor kontrolümüzde bebeğimizin cinsiyeti belli oldu nasipse bir kızımız olacak, ismini elif koymayı düşünüyoruz

bu arada merak eden arkadaşlar vardı 11+5 te yapılan ikili testte hcg 100 çıkmıştı :))

şimdi hemen anketide oylayacağım

Başın sağolsun,mekanı cennet olsun babanın..
Ben oğluma 5 yaşındayken bu takımı almıştım,versiyonu çilek te o zaman farklıydı ama denizci takımıydı..Çok kullanışlı ve kaliteli,o zaman alırken bebekler için de koruyucu yanlıklarda vardı.Çilek çok kaliteli 5 yıldır kullanıyorum,çizik dahi yok..Şimdi yine oğlum oluyor,çilekten yanına bir yatak daha alıcam..Şimdiden güle güle kullanın..

Günaydın,hayırlı haftalar diliyorum..
Bizde herşey yolunda..
Herkes iyidir inşallah..

Bugün 4 buçukta randevumuz var kızlar :)) hem çok özledim em de daha cinsiyeti öğrenmedik ... Bugün heycan dorukta

arkadaşlar cuma günü doktor cinsiyeti görebilmek için karnıma ve rahmime baya bir bastırdı
ogünden beridir 3 gün hem kasıklarım hemde göbek deliği çevrem devamlı sızladı ara ara agrım oldu çok ehvamlandım
bu sabah kalktıgımda iyiydim eger geçmeseydi doktora gidicektim
16.17. haftalarda bu tarz ağrı çeken oldu mu ?
çevremdeki hamileler bebek büyüdüğü için karın kasların ve kasıkların agrımıştır doktorun bastırmasıyla alakası yok dediler

bu arada içinizde izmirde olup egepol hastanesine giden var mı

Son düzenleme:

canımmm hayırlı olsun :)) elif mükemmel bir isim. hem bebekken yakışıyor hemde büyüdüğünde. sağlıkla kucağına al inşallah. sende tuttu bak tatlim ikili test.bende tutmadı heralde :)) halbuki 11+5 de yapılmştı benimkide. 42 çıkmiştı. doktor labiaları bile gösterdi kız dedi.

polip kanaması olmuş, dediğin kesinlikle doğru bir anda işin rengi değişiyor,dipsiz bir kuyu gibi ruhen zorlanınca fiziken de sorunlar çıkıyor. çok iyi geldi bu mesajın içime su serpildi
Canım sen kendine dikkat et bisi olmaz ins.. Bol bol dinlen ve stresten uzak dur hamilelikte kanama bi yere kadar normal sayılır zaten polip ten olmuş galiba.. Hiç üzülme bisi olmaz bebeğine ama yorulmak yok kuzum hiç belli olmuyo iyiyim demeye gelmiyo hamilelikte cunku...
Günaydinnnnnn güzel anneler .Ben hala iyilesemedim Bogazlarim cok fena her türlü oneriye acigim.Hamileyken gastalanmak gercekten cok zormus
Canım elmayı ve limonu kabuklu doğra kaynat biraz ılısın icine bal koy iç canım cok gecmis olsun ya.. Havalar soğudu dikkat etmemiz lazım kendimize..

canım ben egepol gökalp beye gidiyorum.

polip kanaması olmuş, dediğin kesinlikle doğru bir anda işin rengi değişiyor,dipsiz bir kuyu gibi ruhen zorlanınca fiziken de sorunlar çıkıyor. çok iyi geldi bu mesajın içime su serpildi

Sen hiiiç sıkma canını bak arkadaşlar da yazmış sen dinlen gerisini düşünme, herşey çok güzel olacak :)))

Elif ismi cok guzel hem manası guzel hemde soylenisi guzel.. Yaşadığım sehirde hiç sevmediğim bi arkadasım koydu elif ismini kızına maalesef bende koysam sürekli karşıma çıkaracak diye koymayacagim yoksa bende elif koyardim bi tanesini. Elif sadece Arap alfabesinin ilk harfi degil belki biliyosundur Ebced hesabında da degeri 1 dir bu cihetle de bir ve tek olan Allah'ı temsil eden harfin adıdır ..

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar, cumartesi bir saatlik disari cikma sonucu yine kanamam oldu;( hic kalkmamak gerekiyor anlasilan.

Geçmiş olsun canım. Kalkmaman gerekiyor tabi. Ben hiç bir saat boyunca dışarda kalmadım. Sadece doktora gittiğimde oda arabada yatarak gidiyorum valla kim ne derse desin Yani kalksanda çok uzun durma ayakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…