2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Evet magnezyum alınca geçiyor.

Arada geliyorlar ya insana benimde oluyor. Iş yapasım gelmiyor. Canım sıkılıyor sıkıntıdan sigara aklıma geliyor. Ve inadına aklımdanda çıkmak bilmiyor. Benim bi uğraş bulmam lazım acil çalışıyorum ama en azından evdeyken bişeylerde uğraşmam lazım. Aca şu bebek şekerlerinden bendemi yapsam ki :18: annemler sigarayı balkonda içiyor görmeyeyim diye ama içtiklerini bildiğim için aklım sürekli orada kalıyor. Allah yardımcımız olsun. Ben şimdiye kadar günde 1 tane içiyordum ama dün akşam çok kızdım kendime bu kadar iradesiz olamam bebeğim için içmememi lazıım. Ve içmeyeceğim

Rabbim herkese kolay doğumlar versin inşallah. Bende normal doğumdan korkuyorum senin tersine. Gerçi stajerliğim de bir kez normal doğuma girmiştim oyüzden sanırım. Asla normal yapamam kendimi biliyorum. Doktorum sorduğunda hemen sezeryan başka türlüsü mümkün değil diyeceğim. Birde bana bayağı bi zaman önce aşılama yapılmıştı ozaman doktor çok uğraştı rahim ağzın dar demişti hepten vazgeçtim. Aşılamada bile çok ağlamıştım çünkü. Canım az benim biraz ağrı eşiğim düşük:44::18:

Bende çok kötü olmuştum onu içince gece kalkıp kalkıp kusuyordum ama Demir ilacının küçük şişelerde olanından verdi doktorum adı da maltofer tavsiye ederim

Bakalım canım doktor ne diyecek çok teşekkür ederim

Ooo arkadaşına bunları yaptıysan kendine neleri yaparsın kimbilir :) ellerine sağlık çok güzeller gerçektenn..

Aklımda okadar cok şey varki :) boş duramayan bir insanım ben ...

Kahvaltıdan 2 saat önce içiyordum 3.gününde nüksetti bu olay aklıma cok takıldı kan gibi kustum yarın randevum var bakalım hayırlısı..

2ay kullandım canım ben onu bi rahatsızlık vermedi. dokundu o zman sana değiştirsin drun ilacını. gynoferon dene bide bakalım. kan çok önemli çünkü bide senin ikiz iki kat daha fazla ihtiyacın var.

evet canım zaten demr eksikliğm başlamıştı benm o yüzden aldım bu ilacı...

Ben yürürken bile zorlanıyordum magnezyum içmeye başladım canım cok rahatladım kramplarım geçt yürürken kasılmıyor artık rahimim..

Kızlarr İstanbul'a temelli dönmemiz için bir ihtimal var ne olur dua edinnn bizim içinde dönelim(

Bende İstanbuldan gitmek istiyorum sende bzi dualarından eksik etme :)

heyyy sigaramı içiyorsun halen sen Benim annem en küçük kardeşmde ara ara içtğ çin astım bronşitli doğmuştu bilyomusun hem havalardan hemde hamlelikten canım hepsi geçecek Allahın izniyle...Kum için bol bol su içmeni tavsiye edyorum.çok yanar idrar yaparken bilrm..

İçme içme canım benim sakın. Ben bile bırakmışsam herkes bırakır
Bende hep içenleri okuyordum birşey olmuyor falan diye sonra birinin bi yazısını okudum kız 19 yaşında ve kronik astımı varmış annesi ona hamileyken sigara içmiş hep. Ben evladıma bunu yaşatamam diye düşündüm. Dedim Rabbim iğrendir bu sigaradan yoksa bırakamıcam ben bunu hep böyle dua ettim ve iğrendim çok şükür paketi görsem midem bulandı bırak kokusunu. Şimdilerde de canım çekiyor boşluğunu hissediyorum lakin bu kadar süre içmedim ölmedim daha da ölmezsin diyorum. Benimde eşim içiyor ve görüyorum ama O'na birşey olur korkusu üste çıkıyor saçmalama diyorum

ben doktoruma sordum 17.haftamı doldurdurugum zamana tetenaz aşım denk geliyor yaptırayımmı diye, yaptır dedi

Canım bende de çok sık oluyor. Doktoruma söyledim hamilelikte çok sık oluyor dedi. Kalsiyum, demir ve magnezyum içeren bir ilaç verdi. Eğer ileriki haftalarda çok zorlarsa fizik tedavi uzmanıyla görüşürüz dedi. Sana da aynı şeyleri söyleyecektir.

ben hamile kaldıgım andan itibaren sigaradan tiksindim ama biliyorum bnmki tamamen psikolojik zaten kafaya koymuştum hamile kalırsam içmeyecem diye herşey onların sağlığı için sigara aklına gelince hemen başka şeyleri düşünün

Ben yaptırdım,2 doktorada sordum onlarda yaptırabilirsin demişti.Ağrım çok olmadı ilk gece kolumun üzerine yatamadım sadece ertesi günde etkesiği derler ya onun gb oldu.

Galiba rahim ağızı darsa önermiyor doktorda di mi normali..Rabbim kolaylıklar versin hepimize..Artık doğum hikayelerimizi paylaştığımız zamanlara gelince inşallah öğreniriz :))

Canım, lütfen kendini kötü hissetme. İçimizde heran büyümeye devam eden bir can taşıyoruz. Oturup yatarken bile dağa tırmanan insanın enerjısını harcıyoruz. Daha sonraki aylarda, tuvalete gitmek, çorabını giymek, ayağını kaldırıp banyodan çıkmak bile eziyet oluyor. Bir yetersizlik duygusu kaplıyor insanın içini... Çok şükür bunu kısa bir dönem için yaşayacağız. Her işi için başkalarına muhtaç olan hasta ya da yatalak kimseleri düşünüp şükredelim ki biz tüm zorluklarına rağmen bir mucizeyi yaşıyoruz:)
Gelecek uykusuz yorgun aylar hatta yıllar için bugunleri kendimizi sıkmadan, yormadan, herseyı oldugu kadar yaparak geçirelim; hem ruhumuz hem bedenimiz dinlensin...
Ayrıca aşırı yorgunluk hıssettıgın her donem yavrunun cok hızlı buyudugu donemdir, aklına bunu getırıp olumlu dusunmeye calıs...Sigara konusuna gelince aman diyeyim arkadasım aklına hiç getirme. İnşallah bu dönem tamamen bırakmana bile vesile olur.

Selam Canlar...

Bu haftaki durumumu özet geçeyim.

- Cumartesi Kontrolümüz vardı. Doktorumuz ilk kez kilomuzu da söyledi. 227 gram olmuşuz :) 12 cm boyumuz. Ama rahim biraz aşağıdaymış o nedenle ilişkiyi yasakladı ve dinlenmemi söyledi. Çok riskli bir durum yokmuş, bir daha ki ay yukarı çıkar ama yinede dikkat et dedi. 1 ay sonra yani 22. haftamızda detaylı ultrason için çağırdı.

- Birkaç gündür bebeğimin hareketlerini daha iyi hissetmeye başladım. Artık ben burdayım demeye başladı çok şükür.

- Bu ara çok fazla gaz problemim var. Bunun için önerebileceğiniz bir şey varmıdır ?

- Kalçamın ağrısı için doktorumla görüştüm. Kalsiyum, Magnezyum ve Demir bulunan bir ilaca başladık. Eğer ilerki haftalarda devam ederse fizik tedavi uzmanıyla görüşürüz dedi.

Bunun dışında şuanlık bizden bu kadar. Dinleniyoruz ve randevu günümüzü bekliyoruz.

Teşekkür ederim canım bende kontrolümde söyleyeyim de gerekirse ilaç versin :)

Çok teşekkür ederim canım ozaman ben daha fazla süt içeyim artık :) Yok öyle bir ağrı her gece eşim bağırmama uyanıyor

hamile bi arkadaşım bişey tavsiye etti sana söyleyeyim. benim daha kramp girmedi girerse yapcam. kramp girdiği anda bacağını uzak ve ayak parmaklarından tutup ayağını öne doğru ger. o yapmış bidaha hiç olmamış. dene istersen

Arkadaşlarım Merhaba Dün 3 lü test için kan verdim 2 liyi yaptıramadım inş bi sorunumunz yoktur..3lüde neler oluyor..
Birde elevit verdi ama eczane vermedi eleviti ssk'da geçmiyormuş dr yüksek olanını vermiş :44:

Aynı soruyu soracaktım :) bana da dr.um eyüp ekici yada lütfü önderoğlu nu önerdi. Lütfü önderoğlu na gideceğm sanırım. Bide senin dr.un ayrıntılıyı kaçıncı hafta yaptırmanı önerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…