Evet canım calsiyum magnezyum eksikliğinden oluyo süt iç bol bol:)
Evet magnezyum alınca geçiyor.Kılzar merhaba :) 2 gün arayla gece uyurken bacağıma kramp girdi uykumdan uyandım o acıyla . Ablamın hamilelik döneminde de olmuş magnezyum eksikliğinden oluyor demiş doktoru tabi 5 yıl önce :) Aranızda böyle olan var mı ? Doktoruma söyleyeceğim ama randevumu bekleyeyim diyorum ..
tam kasık ağrısından kurtulmuşken hafta sonu yapacak çok işim vardı, çok ayakta kaldım, sağ boşluğumda inanılmaz ağrı başladı. inat ettim, zorladım kendimi daha da şiddetlendi, 2 gündür sağa yamuk şekilde duruyorum resmen. meğer kum döküyormuşum. ayağa kalkınca yürüyünce daha fena oluyor. yapacak bir sürü işim var, artık her gün yaptığım rutin işlere yetişemiyorum. sanki eski bir arabayla yokuş tırmanmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum. bedenim kaldırmıyor, çok çabuk yoruluyorum . işler birikiyor stres oluyorum, stres olunca acayip sigara istiyorum, içemeyince mutsuz oluyorum, mutsuz olunca iş yapasım gelmiyor, iş yapmayınca birikiyor... hava da kapkaranlık zaten.
Rüyamda doğum yaptım kızlarYatakta yatıyordum başımda annem vardı,sancılarım vardı iyiydim,sonra hemşire açılma var mı diye bakmaya geldi,ıkınn ara ara dedi bana Garip bir ağrıydı,ıkındım bir kaç kere sonra bebeği gördüm maşallahı vardı,uyanınca inşallah böyle sağlıkla kolay nasip eder Rabbim dedim,inşallah.. Hala etkisindeyim..
Rüyada doğum sıkıntıdan kurtulmak olarak yorumlanırmış :) Erkekse kız,kızsa erkek doğurmaya delaletmiş :) Bizim minik kız :) Rüyamdakide kız'dı :) Herşeyin hayırlısı bakalım.Psikolojik sanırım..Bu bebeğin eşi meselesinden sonra doğum düşüncelerim yine depreşti,eş şuan rahmi kapatmıyor yukarı çıkacak büyük ihtimalle ama çıkmadığı durumlarda mecburi sezeryan oluyormuş,ben sezeryandan çok korkuyorum da
:))) Hayırlısıyla inşallah öğrenirsin canım,çok mutluluk verici..Hele eşya almak çok güzel çok almadım tabii ki ama insan ohh be diyorr :)
İnşallah İstanbul işinizde olur için rahatlar,yollarda uğraşmazsın daha fazla..
Teşekkür ederim canım,amin inşallah..
Bende demir ilacını içemiyorum midem kasılıyor.Ama içmezsem doktorum iğneye başlarız dedi,zaten bir kere daha değiştirrmiştik ilacı..
İçtiğin saatleri ayarla,değiştir istersen,yatarken içiyorsan bu herkese iyi gelmiyor..
Amiinn cümlemize nasip etsin inşallah
Son haftalarda ne kadar büyüyor di mi göbekler :)
Oyy oyy Allah kolaylık versin..Biraz daha sakiin :) Hepsini birden yapmamaya çalış işe yarar belki..Sıkmayın canınızı.
Bende çok kötü olmuştum onu içince gece kalkıp kalkıp kusuyordum ama Demir ilacının küçük şişelerde olanından verdi doktorum adı da maltofer tavsiye ederim
Ooo arkadaşına bunları yaptıysan kendine neleri yaparsın kimbilir :) ellerine sağlık çok güzeller gerçektenn..
Bana da bunu yeni verdi canım. Önceki maltoferdi bitti değiştirip bunu verdi. Ama ben hiç mide bulantısı yaşamadım. Ben şöyle yapıyorum gece mutlaka tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum aç karna içip tekrar yatıyorum hiç bişey hissetmiyorumda o uykuyla:)
2ay kullandım canım ben onu bi rahatsızlık vermedi. dokundu o zman sanadeğiştirsin drun ilacını. gynoferon dene bide bakalım. kan çok önemli çünkü bide senin ikiz iki kat daha fazla ihtiyacın var.
Kılzar merhaba :) 2 gün arayla gece uyurken bacağıma kramp girdi uykumdan uyandım o acıyla . Ablamın hamilelik döneminde de olmuş magnezyum eksikliğinden oluyor demiş doktoru tabi 5 yıl önce :) Aranızda böyle olan var mı ? Doktoruma söyleyeceğim ama randevumu bekleyeyim diyorum ..
Kızlarr İstanbul'a temelli dönmemiz için bir ihtimal var ne olur dua edinnn bizim içinde dönelim(
tam kasık ağrısından kurtulmuşken hafta sonu yapacak çok işim vardı, çok ayakta kaldım, sağ boşluğumda inanılmaz ağrı başladı. inat ettim, zorladım kendimi daha da şiddetlendi, 2 gündür sağa yamuk şekilde duruyorum resmen. meğer kum döküyormuşum. ayağa kalkınca yürüyünce daha fena oluyor. yapacak bir sürü işim var, artık her gün yaptığım rutin işlere yetişemiyorum. sanki eski bir arabayla yokuş tırmanmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum. bedenim kaldırmıyor, çok çabuk yoruluyorum . işler birikiyor stres oluyorum, stres olunca acayip sigara istiyorum, içemeyince mutsuz oluyorum, mutsuz olunca iş yapasım gelmiyor, iş yapmayınca birikiyor... hava da kapkaranlık zaten.
Arada geliyorlar ya insana benimde oluyor. Iş yapasım gelmiyor. Canım sıkılıyor sıkıntıdan sigara aklıma geliyor. Ve inadına aklımdanda çıkmak bilmiyor. Benim bi uğraş bulmam lazım acil çalışıyorum ama en azından evdeyken bişeylerde uğraşmam lazım. Aca şu bebek şekerlerinden bendemi yapsam ki :18: annemler sigarayı balkonda içiyor görmeyeyim diye ama içtiklerini bildiğim için aklım sürekli orada kalıyor. Allah yardımcımız olsun. Ben şimdiye kadar günde 1 tane içiyordum ama dün akşam çok kızdım kendime bu kadar iradesiz olamam bebeğim için içmememi lazıım. Ve içmeyeceğim
selam kızlar
kontrolümüze bir hafta var, bu hafta da tetanoz aşımı olmayı düşünüyorum. gerekli değil diyenler var çevremde. inşallah çok ağrı sızı yapmaz. sizler yaptıracak mısınız?
Kılzar merhaba :) 2 gün arayla gece uyurken bacağıma kramp girdi uykumdan uyandım o acıyla . Ablamın hamilelik döneminde de olmuş magnezyum eksikliğinden oluyor demiş doktoru tabi 5 yıl önce :) Aranızda böyle olan var mı ? Doktoruma söyleyeceğim ama randevumu bekleyeyim diyorum ..
İçme içme canım benim sakın. Ben bile bırakmışsam herkes bırakır
Bende hep içenleri okuyordum birşey olmuyor falan diye sonra birinin bi yazısını okudum kız 19 yaşında ve kronik astımı varmış annesi ona hamileyken sigara içmiş hep. Ben evladıma bunu yaşatamam diye düşündüm. Dedim Rabbim iğrendir bu sigaradan yoksa bırakamıcam ben bunu hep böyle dua ettim ve iğrendim çok şükür paketi görsem midem bulandı bırak kokusunu. Şimdilerde de canım çekiyor boşluğunu hissediyorum lakin bu kadar süre içmedim ölmedim daha da ölmezsin diyorum. Benimde eşim içiyor ve görüyorum ama O'na birşey olur korkusu üste çıkıyor saçmalama diyorum
selam kızlar
kontrolümüze bir hafta var, bu hafta da tetanoz aşımı olmayı düşünüyorum. gerekli değil diyenler var çevremde. inşallah çok ağrı sızı yapmaz. sizler yaptıracak mısınız?
Rabbim herkese kolay doğumlar versin inşallah. Bende normal doğumdan korkuyorum senin tersine. Gerçi stajerliğim de bir kez normal doğuma girmiştim oyüzden sanırım. Asla normal yapamam kendimi biliyorum. Doktorum sorduğunda hemen sezeryan başka türlüsü mümkün değil diyeceğim. Birde bana bayağı bi zaman önce aşılama yapılmıştı ozaman doktor çok uğraştı rahim ağzın dar demişti hepten vazgeçtim. Aşılamada bile çok ağlamıştım çünkü. Canım az benim biraz ağrı eşiğim düşük:44::18:
Canım, lütfen kendini kötü hissetme. İçimizde heran büyümeye devam eden bir can taşıyoruz. Oturup yatarken bile dağa tırmanan insanın enerjısını harcıyoruz. Daha sonraki aylarda, tuvalete gitmek, çorabını giymek, ayağını kaldırıp banyodan çıkmak bile eziyet oluyor. Bir yetersizlik duygusu kaplıyor insanın içini... Çok şükür bunu kısa bir dönem için yaşayacağız. Her işi için başkalarına muhtaç olan hasta ya da yatalak kimseleri düşünüp şükredelim ki biz tüm zorluklarına rağmen bir mucizeyi yaşıyoruz:)tam kasık ağrısından kurtulmuşken hafta sonu yapacak çok işim vardı, çok ayakta kaldım, sağ boşluğumda inanılmaz ağrı başladı. inat ettim, zorladım kendimi daha da şiddetlendi, 2 gündür sağa yamuk şekilde duruyorum resmen. meğer kum döküyormuşum. ayağa kalkınca yürüyünce daha fena oluyor. yapacak bir sürü işim var, artık her gün yaptığım rutin işlere yetişemiyorum. sanki eski bir arabayla yokuş tırmanmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum. bedenim kaldırmıyor, çok çabuk yoruluyorum . işler birikiyor stres oluyorum, stres olunca acayip sigara istiyorum, içemeyince mutsuz oluyorum, mutsuz olunca iş yapasım gelmiyor, iş yapmayınca birikiyor... hava da kapkaranlık zaten.
Canım bende de çok sık oluyor. Doktoruma söyledim hamilelikte çok sık oluyor dedi. Kalsiyum, demir ve magnezyum içeren bir ilaç verdi. Eğer ileriki haftalarda çok zorlarsa fizik tedavi uzmanıyla görüşürüz dedi. Sana da aynı şeyleri söyleyecektir.
Çok teşekkür ederim canım ozaman ben daha fazla süt içeyim artık :) Yok öyle bir ağrı her gece eşim bağırmama uyanıyor
Bugün 4 buçukta randevumuz var kızlar :)) hem çok özledim em de daha cinsiyeti öğrenmedik ... Bugün heycan dorukta
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımsen de öğrennce sanırım cinsiyetler tamamlanmış olcak :))
Selam kizlar nasilsiniz.kac gundur dogru duzgun bakamadim.tabletim kirildida(( telden giriyorum bisey anlamiyorum.burclar konusu acilmis benimki ikizlere denk geliyo ama ben boga istiyorum.cok yakin arkadaslarim var boga.umarim olur.birde ayrintili ultrason icin doktorum baska doktora yonlendirdi.ankaradaki arkadaslar ayrintili icin kime gidiyorsunuz.beni eyup ekiciye gonderdi doktorum.fikir verirseniz sevinirim.
Kızlar ben elevitle ilgili birşeyler duymuştum size bir link atıyım okuyun ama doktorum yok öyle birşey firmanın adını karalamak için yapılan birşey dedi
Hamilelere verilen ilaçta şok iddia! haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?