2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
solanin beni de eklersen sevinirim...sat bilmiyorum 7 ay once dogum yaptim adet gormuyordum:)) 29 yasindayim 2.cocuk..ist..meslegim tsm hekimligi ama ev hanimi oldum sayilir:)

Hanımlar bişey sorucam size, ben 5 haftalık hamileyim ve düşük riskim var TSH yüzünden.
kasıklarımda ağrı oluyordu ama dün itibariyle yerini karın ağrısına bıraktı. sanki rahmimin olduğu yerde bir yara var ve o acıyormuş gibi. değişik bir ağrı.

sizce neden olabilir? bebeğimi kaybetmiş olabilir miyim?

saklanıcak bir şy yok cnm. ben öğretmenim okulakilere söyledim. ona göre gelmediğim zamanlar haberleri oluyor. dedikoduların önüne geçmiş oluyorum. bana daha farklı davranıyorlar. geçen dönemde düşüğüm vardı çünkü.

tsh benim de yüksek çıktı cnm. düşük olunca kanama olur ilk belirti odur cnm.

Herkese günaydınnnnn...
Cetvelimiz ne güzel olmuş,yapanın eline sağlık..

Eklemişsiniz beni de ,teşekkür ederim,eksiklerimi tamamlayım bari..İstanbul-Normal-Muhasebeci..

Sağlık ocağındayım 9 dan beri
kan tahlilerimi yaptırdım,yarında idrar tahlili vericem,gebelik dosyamı açtılar,a dan z ye anlattılar neler yapacağımı sıkıldım :)
20 kasımda tekrar gidicem..
ikili testini dr. söylücek orda yaptırıcaksın dediler..
Tansiyonum iyi,kilom 52-53 arasıydı hep,orda da tartıldım 53 çıktım..
Herşey yolunda çok şükür..
Günde iki bardak süt içmelisin dedi,kemiklerimiz zayıflıyormuş ,ilerde kasılmaların olucak onları önlemek için içmelisin dedi.
Ben kutu sütlerini sordum içemiyorum güvenemiyorum dedim,günlük sütler var bulamassan kutu da olsa mutlaka fayda sağlar dedi.Yatmadan 1 kase yoğurt,her akşam mevsime uygun yeşil yapraklı salata yicekmişiz..Mutlaka ceviz,badem ,fındık ,yumurta,balık v.s.Konuştukta konuştuk yani..:)))

tsh benim de yüksek çıktı cnm. düşük olunca kanama olur ilk belirti odur cnm.

yaklaşık bir yıl önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.normalde 7 haftalık olması gerekirken 5 haftada kalmış bebek gelişmemiş ve düşük oldu.yani 2 hafta boyunca ben bebeğimi yaşıyor sanmıştım ama onda canlılık olmamış. o yüzden kanama daha sonra oldu bende.

çok korkuyorum, haftaya kontrolüm var kalp atışını dinlemek için. acaba şimdi de gitsem mi doktora?

sancın çok şiddetliyse içinde kalmasın doktora git cnm. bende
düşük yaşadım kalbi durdu. birinde kanama sonra oldu belirtileri şiddetli ama bağırtacak cinsten kasık ağrısıydı.
tsh kaç çıktı cnm sende?

her sabah mutlaka süt diğer öğünlerdede yoğurt yada ayran. meyve bende peki sevmiyorum ama en azından 1 tane tüketmeye çalışıyorum.et, balık özen göster:)

saol canım,
ilk gebeliğimde tsh 7 çıkmıştı ve sonuç hüsran oldu. bunda 5,70 çıktı. ilaç kullanıyorum, kadın doğum doktorum çok etkilemez bu değer korkma dedi ama ilk tecrübe kötü olunca korkuyorum ben.

sende durumlar nasıl? tsh için ilaç kullanman gerekiyor sakın ihmal etme.

peki hapını düzenli olarak alıyormuydun ona rağmenmi düşük oldu?

Canım ellerine sağlık...Eksik bilgilerimi ben de vereyim hemen...

Yas: 30
Kilo: 64
Çocuk: yok
Şehir istanbul
Meslek: psikolog

Teşekkürlerr herkesee

peki hapını düzenli olarak alıyormuydun ona rağmenmi düşük oldu?

hamile kalmadan tsh diye bişeyden haberim bile yoktu. sevinçle gittik hastaneye ama kan testinde çıktı tsh yüksek olduğu. hemen ilaca başladım tiroid ilacına. ayrıca düşüğü engellemek için progestan iğneleri vurundum. çok kötüydü o iğneler. felç olmuş gibi yapıyodu insanı. ona rağmen bebeğim tutunamadı ve terketti bizi.

progestan iğneler gerçekten çok fena bende 2 eylülden beri yaptırıyorum artık popom taş gibi oldu resmen.oturamıyorum yürüyemiyorum.işin kötüsü 12. haftaya kadar da devam edecekmiş.

İnşallah düşük filan olmaz arkadaşlar..hepimizin için dua edicem..

Ben folibol kullanıyorum sadece ,vitamini 3.aydan sonra veriyorlarmış.

progestan iğneler gerçekten çok fena bende 2 eylülden beri yaptırıyorum artık popom taş gibi oldu resmen.oturamıyorum yürüyemiyorum.işin kötüsü 12. haftaya kadar da devam edecekmiş.

çok geçmiş olsun canım, kendine çok dikkat et. inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur. senin çektiklerini rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah.

eline sağlık canım güzel olmuş
Ben çok tırsıyorum doğumdan normal doğum videoları izliyorum sürekli birde sezeryan normal doğum daha iyi gibi ama ben çok korkuyorum sezeryanda iyileşme uzun normalde 2 saat sonra ayaktasın
izleme öyle şeyler korkutma kendini yavrum yanında konuşurlarsa kalk git dinleme zamanı gelince dr uygun olanı söyler zaten içini ferah tut.

Canım ellerine sağlık...Eksik bilgilerimi ben de vereyim hemen...

Yas: 30
Kilo: 64
Çocuk: yok
Şehir istanbul
Meslek: psikolog

Teşekkürlerr herkesee

benimde eksik bilgilerim var....
Kilo:75
Meslek: Veteriner Hekim
Bir tane tontiş oğlum var
Sezeryan doğum olacak
Teşekkürler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…