2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba arkadaslar bende 6. haftam ıcındeyım sureklı bı adet agrısı cekıyrm kan kokusu alıyrm ama bulantısı kusma yada baska bısı yok suanda normal mi bu:44:

günaydın kızlar benim 2. hamileliğim bende İnş. 6 mayıs 2014 anne olucam inş. ilk bebeğimde 14.05.2012 yine mayıs doğumlu inş. güzel paylaşımlarda bulunuruz .

sat:13 ağustos
mdt:21 mayıs
çocuk sayısı:0
doğum şekli:sezeryan
meslek :mimar :)[/QUOTE]

derler ki ye ekşiyi doğur ayşe yi ye tatlıyı doğur hakkı yı:)))

Kızlar dün akşam 2 damla kan geldi tuvalet sonrası tuv. kağıdıyla silince. Hemen terler boşaldı tabii. Dr.umu aradım progestron başladık başka yapacak bir şey yok. Şimdi kan verip geldim sağlık ocağına. İlk değerim 386 idi keseyi görememiştik. İnşallah değerimde düşme olmaz bebeğim bana tutunur. Size sorum oturduğunuz zaman alt kısmınızdan hava kabarcığı çıkıyormuş gibi bir his var mı diğer gebeliklerimde bu yoktu.

Birde tabloda doğum şekli kafa karıştırıyor sanırım. Bilgilerde çocuk sahibi olanlarımız doğum şekillerinide yazdıkları için eklemiştim, karışıklığı önlemek için o kısmı çıkartıyorum bilginize.

canım bende de o luyor o hava kabarcığı:)

Merhaba kızlar, listede bilgilerim boş görünüyor hemen yazayım bilgilerimi
nick herşey mumkun, yaş 27, kilo 68, bilgisayar programcısıyım, Sat: 22.08.2013, izmir, ilk çocuk
henüz kadın doğum doktoruna gitmedim ama kk dan baktım doğum tarihini 30.05.2014 gösteriyor,

Son düzenleme:

Canım bi üst mesaja ekledim bilgilerimi tabloya eklersen sevinirim
Bu site sayesinde bilmediğim çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum Allah hepinizden razı olsun

bu arada ben her gün ceviz, yoğurt, süt,peynir tüketmeye çalışıyorum
yalnız meyve ile hiç aram yok
sizler nasıl besleniyorsunuz

Son düzenleme:
korkma cnm. progestandan baska icebilecegin birsey yok.
bol dinlen. agir kaldirma. ev isi de yapma canim.

canim. 3-4 tane kayisi ye ki kabiz olmayasin. cunku suan kabizlik bizler icin tehlikeli.
en azindan her gun olmasa da 2 gunde bir 1 muz ye. rahim duvarlarini guclendiriyor. bebek daha rahat tutunuyor )
en onemlisi. lutfen yumurtayi haslanmis yiyin. cunku cok iyi pismeyen yumurtadan bebege hastalik geciyor. yani yagda filan yemeyin. haslanmis olacak.
son olarak da cig et yemeyin ve cig ete dokunmayin. mutlaka eldiven kullanin. bebege cok zararli.
bu kadar

Merhaba , benim de bilgilerim, yaş 36, kilo 62, kimya mühendisi, Sat: 01.08.2013, lüleburgaz, ikinci çocuk , ilki sezeryan
doğum tarihini 08.05.2014 gösteriyor, nick: scaarlet

beni de tabloya ekler misiniz? çoooook teşekkürler

Son düzenleme:
sonanin benide listeye eklermisin yaşım:30 2. bebeğim muhtemel doğum tarihim:06.05.2014 61 kiloyum satım:21 temmuz doğum şekli sezeryan malesef ve meslek sağlık memuru

Son düzenleme:

çok saol tşk ederim

Bendede var o tsh 7 aydır falan ilaç kullanıyorum drum gebelik olursa gel dozunu ayarlayalım demişti pazartesi onada gitcem çok korkuyorum onun yüzünden bişey olmaz inşallah

çok geçmiş olsun canım ama sakın ihmal etme.TSH gebelikte çok önemli. ben ilk bebeğimi onun yüzünden kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…