2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım sanırım siz tabloda değişiklik yapamıyorsunuz sen bilgilerini yaz ben eklerim

kilo 66
ilkcocuk
16.08.2013 sat
24.05.2013 beklenen doğum tarihi
66 kilo
istatistik uzmanı

ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum geçen gün iyice kızarttımda yedim artık napim
ete neden dokunmuyacağız canım anlayamadım?yemek yaparken mecbur dokunuyorum

Son düzenleme:

cig ette bulunan bir bakteri var. cig eti ydiginde yada dokundugunda direk bebege geciyor baya ciddi sorunlara sebep oliyor. ben yemek yaparken eldiven giyiyorum cnm mecburen. eger kullan at eldiven yoksa su bulasik filan yikadiklarimiz var ya onunla dokun ete baliga ve tavuga.
hatta ben dusuk yaptigimda bir kadin vardi. bebegi 4 aylikti. cig kofte yemis. kimse soylememis ona. tabi bebek hastalanmis. o dedigim bakteriyi kapmis. alacaklardi en son..

İnşallah düşük filan olmaz arkadaşlar..hepimizin için dua edicem..

Ben folibol kullanıyorum sadece ,vitamini 3.aydan sonra veriyorlarmış.

canım bende sadece folibol kullanıyorum, sağlık ocağındaki doktor hapın yarısını içmemi söyledi yarım içiyorum ben
yalnız ben gebelikten önce kullanmadım folik asit sen kullanmışmıydın

ne kadar çokmuşuz maşallah bize Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağimiza almamızı nasip eder inş.
Ben beslenmede bu aralar hiç acıkmıyorum sabahları zorla nerdeyse kahvaltı yapıyorum bide yanlız yemek zor oluyo süt içmeye dükkat ediyorum meyve bolbol yiyorum fındık yiyorum

çok geçmiş olsun canım, kendine çok dikkat et. inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur. senin çektiklerini rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah.

inşallah canım benimkiler buz bebekti sıcağı görünce bırakmasalar bari içerde.

selamlar. ben de kısmet olursa mayıs annesi olacağım. mayıs annelerine selamlar

hoş geldin canım

uyuyorum uyanıyorum yine bulanıyor, hiç durmadan bulanıyor. yavrim senin için katlanıyorum. sen sağlıkla büyü yeter ki. ama arada bir kesilse bu bulantım ben de rahat bir nefes alsam olmaz mı?

çok teşekkür ederim bişey öğrenmiş oldum bir daha dokunmam Allah korusun

tam adina baktim. toksoplazma denen bir hastalik. cig ette bulunan bir parazit.

ilk 3 ayda daha tehlikeymis. bebege bulasma orani daha dusuk ama bulastigi zaman dusuk yada ölü doguma nexen okuyormus. ayrica beyin hastaliklari; zihinsel hastaliklar vs. ye sebep oluyrmus.
gebeligin son 3 ayinda da bebege gecmesi cok kolaymis. %70 diyor . ama tehlikesi aha azmis. onun icin cig ete dikkat edin lutfen.
salam sosis sucuk vs yenmeyecek.

eline sağlık
eksik bilgilerim varmış tamalayalım
ev hanımıyım
60 kloyum

canım benim allah ım bu beebeğini sağsağlim kucağına nasip etsin inşallah.. hepimizinkini inşallah. ben düzenli kullanıyrum ama çok korkuyorum pazartesi dr kontrolüne gidince diğer doktoroda uğrucam hapın dozunu falan artırır belki.

çiğ et yemiyorumda çiğ köfteyi severi geçende alacaktım nerdeyse iyiki almamışım bide ben hamile kaldığımdan beri daha çok et tüketmek istiyorum ve hep tatlılara elim gidiyo

uyuyorum uyanıyorum yine bulanıyor, hiç durmadan bulanıyor. yavrim senin için katlanıyorum. sen sağlıkla büyü yeter ki. ama arada bir kesilse bu bulantım ben de rahat bir nefes alsam olmaz mı?

çok zordur eminim ama ben ilk hamileliğimdede hiç bulantı yaşamadım şimdide bişey olmuyor bazen insan heves ediyor yavvv hamileysen miden bulanacak azıcık başın dönecek dimi.

kızlar ben acayip duygu patlaması yasıyorum herşeye ağlıyorum.

Birde nasıl bakarım ben ona diyorum kücück okadar büyük sorumluluk ki şimdi yazarken bile ağlıyorum offff

Birde nasıl bakarım ben ona diyorum kücück okadar büyük sorumluluk ki şimdi yazarken bile ağlıyorum offff

galiba hamileliğin ilk haftalarında duygusallık oluyo bende de geçen haftaya kadar vardı, geçti.
hele hayırlısı ile bir doğsunlarda öyle bakarız ki, kimsenin kucağına bile vermeyiz:))

canım hiç öyle düşünme öylede güzel bakıcaksınki sen bile şaşıracaksın.bende ya ağladığında duymazsam diye düşünürdüm ama inan yan odadaki oğlumun nefes alış verişini bile hala duyuyorum.anne olunca duyular ve yetenekler çok gelişiyor hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…