Benim de öyle oluyor. 2 gün geciktiğim halde o ağrılardan dolayı adet olcam sanıyordum. Pazartesi test aldım yaptım pozitif çıktı. Bu sabah ta asm ye kan verdim yarın sonuçları alacağım. Mayıs annesi olcam inşallah. Doktor araştırıyorum şimdi de. Siz ne tavsiye ediyorsunuz. Özel hastanede mi devlet hastanesi mi. Kafam çok karışık. Nasıl beslenmeliyim, neler yapmalıyım. Mesajlarınızdan çok şey öğreniyorum ama Allah sizden razı olsun. Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben evimin yanında büyük bir devlet hastanesi var tahilillerimi oraya yaptırıyorum. doğumu özelde yaparım diyorum. bir çok kişi özel seciyor ama ben tahliller için boşuna para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. sağlık ocağı kapsamlı olmaz ama.
kızlar benimde hem cumartesi hem pazartesi randevum var çok heyecanlıyım cumartesi nasıl gelir bilmiyorum sat 10 ağustostu 11 eylülde 591,30 la hamile olduğumu öğrendim kan tahlili yaptırmak istiyorum aslında 10 günde arttımı acaba diye bir yandan da doktora gidip öğrenmek istiyorum kanamam falan yok çok şükür ama korkuyorum birşey olmasın diye bebeğim inşallah ordadır
İçinizi rahat tutun neden korkuyorsunuz ki,birşey olmaz Allahın izniyle..
korkma cnm. progestandan baska icebilecegin birsey yok.
bol dinlen. agir kaldirma. ev isi de yapma canim.
solanin beni de eklersen sevinirim...sat bilmiyorum 7 ay once dogum yaptim adet gormuyordum:)) 29 yasindayim 2.cocuk..ist..meslegim tsm hekimligi ama ev hanimi oldum sayilir:)
beklenen dogum tarihi 21 mayis
Benim hamileliğe ait hiç bir belirtim kalmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gittikçe boş gebelik şüphelerim kafamı sarıyor iyice sona gelip artık düşüğe mi dönecek acaba çok moralim bozuk
saol canım çok şükür kanamanın gerisi gelmedi, hcg değerim 386 dan 1251 e çıkmış çok şükür yükselişte. Aldığım progestrondan mı bilmiyorum öğleden sonra yataraken bile sürekli bir baş dönmesi yaşadım. Çok şükür şimdi daha iyiyim.
selam kızlar
ben de 6 haftalık hamileyim
malesef 5 cmlik bir kistm var,Allah a şükür kötü huylu değilmiş
bugün keseyi gördük 6 mm dedi dr
yalnız kızlar benden öyle kan tahlilleri falan istenmedi,tsh gibi şeyler yazıyorsunuz ya,kendimiz mi isteyeceğiz o tahlilleri
bi de si ze de adet olacak gibi karnınıza ağrılar giriyor mu,benim bazen çok şiddetli oluyor
dr düşük riski olabilir dedi,Allah korusun,ama içeride bi sorun yok dedi,şimdilik düşük önleyici bir şey vermdi
sizin de kasık ağrılarınız oluyor mu
günaydın annelerr
tablo çok güzel olmuş yapan arkadaşımın ellerine sağlık yalnız 2013-2014 ler karışmış sanırım :) satta 2014 yazıyo mdtde 2013 :)
benim oğlumda midem hiç bulanmadı öğürtülerim vardı ama bu sefer biraz iraz bulanıyo..az önce evi süpürürken öldüm midem ağzıma geldi
masallah cnmm guzel artmis degerin.
ictigin ilac baya bas donmesi yapar korkma sakin. tecrubeyle sabittir
3x2 verdi birde sanırım ondan dr.um da endişelendi sanırım
canim. tabloyu ilk sayfaya eklesen hem senin hem bizim takip etmemiz daha kolay olmaz mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?