2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bu arada 1. sayfadan okuyup yetişeyim istiyorum sizlere ama dünden beri daha sadece 4 sayfa okuyabildim. ne ara toplaştınız da yazdınız o kadar

belirtilerden bahsetmişsiniz, kasık karın ağrıları, bulantı kusmalar. kızımda fazlasıyla yaşadım bu belirtileri. özellikle bulantı ve kusmalar 16. haftama kadar sürdü. yanlış hatırlamıyorsam 6 haftalıkken başlamıştı. şuan 4 hafta 5 günlüğüm. o kadar tırsıyorum ki aynı bulantılar yine olucak diye. çünkü çok şiddetli yaşadım, hatta öyle ki ilk 4 ayımda 4 kilo verdim. hıı, sonra hepsini aldım ama o zamanlar ne denediysem olmamıştı. bir ara doktorum emedur diye bir ilaç vermişti. o biraz olsun kesiyordu.

şimdi aslında başka bir sorunum daha var. 20 aylık olan kızım halen emiyor. ama göğüslerim o kadar ağrıyor ki bıraksın istiyorum. 2 gündür siyah bant yapıştırıp "kızım uf oldu meme" diyorum. ay ilk söylediğimde bi dudak büküp içli içli ağlayışı vardı ki görmeliydiniz. içim parçalandı. az daha dayanamayıp çıkarıcaktım bantları. şimdi gündüz 1 ya da 2 kez emzirme kararı aldım. gece zaten 1 kez kalkıyor. hemen bir anda kesersem göğüslerim şişer diye yavaş yavaş kesmeye çalışacağım. umarım hatalı biişey yapmıyorumdur...

kızlar, benim mide öğle yemeklerinden sonra biraz ağrısı eşkimesi bulantısı duruluyor.
bi kaç gündür yediğim yemeklerin yanında pilav vardı ondan mı acaba diyorum.
mesela bugün nohut, pilav, cacık yedim. saat 13'den beri bişey yok çok şükür.
(kendime nazar değdircem)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Umarım hepimiz sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Benim SAT 10 Agustostu 17 Agustos Salı günü test yaptım beta hcg 4212.00 çıktı. Doktor bugün tekrar yapmamı istedi.Bugün ki sonucum 5797.00 çıktı doktor az yükselmiş dedi progesteron testinin sonucu yarın çıkacak.Ona göre konuşuruz dedi Sizin beta hcg yükselişleri nasıldı.

Hoşgeldiniz..
Ben de tahlillerimi bugün verdim,yarın alıcam..

merhaba,hcg yükşelişi kişiden kişiyede değişebiliyormuş,benim adet gecikmesinden 2 gün sonra 2965 di,6 gün geçtikten sonrada 20876 çıktı

benim tüp bebekti.2 eylül bebeklerim transfer edildi. 11 eylülde bhcg 151 çıktı 13 eylülde 501 çıktı.doktorum bugün kese görmeye çağırdı .progesteron testini niye istedi ?

selam, amin.
kusura bakmayın, ben anlamadım. son adet tarihi 10 ağustos ise 17 ağustosta yani daha ağustos ayının yumurtlaması bile olmadan nasıl oluyor beta hcg 4212 çıkıyor. acaba 17 eylül mü demek istediniz? eğer 17 eylül ise benim bildiğim normal çıkmış ama artış çok olmamış. bir sorun olduğunu Allahın izniyle düşünmüyorum, inşallah da yoktur.

Hoşbulduk kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için henüz doktorumla yüz yüze konuşamadık telefonla konuşuyoruz.Bana beta hcg yenile bide progesteron yaptır sonuçlarına göre bir program hazırlarız gelirsin dedi.Neden yaptırdığını bilmiyorum yarın sonucu alınca arayacağım tekrar Sanırım cumartesi çağıracak

Merhaba Sat 10 ağustos testi 17 eylülde yaptım.Kafam çok karışık kusura bakmayın yanlış yazmışım.Normalde 1,5 -2 katı artması gerekli dedi.Umarım bir sorun yoktur.İyi dileklerin için teşekkür ederim.

kızlar hangi doktora/hastaneye gidiyorsunuz? özele gitmeyi mi yoksa sağlık ocağı-hastane takibi mi yapmayı düşünüyorsunuz? ben Ankaradayım. burada bazı özel merkezler var. kızıma hamileyken özele gitmiştim. doktorumuzu da çok severim. hatta keşke bu bebeğimin takibini de ona yaptırabilsem ama muayene ücretlerş 2 sene önce bile 300-350 arasıydı. kimbilir şimdi ne kadar olmuştur. o zaman çalışıyordum, şimdi evdeyim. tek maaşla bütçemiz kaldırmayabilir. özel bir merkezle görüşeceğim hafta sonu. gebeliğin başından doğum aşamasına kadar herşey dahil paket programı olan bir yerle. ne fiyet verecekler neler dahil olacak bilmiyorum ama bu kez çok kararsızım...

merhaba canım, ben Batıkent Bilgi Hastanesi Selçuk Bey'e gidiyorum, arkadaş tavsiyesi ile gittim çokta memnunum, tavsite ederim, sskn varsa muayene 27 tl, yoksa 90 tl, testlerde ssk varsa uygun, hastanede sadece o doktorun çok fazla hastası oluyor, ve inanılmaz psikolojime iyi geliyor doktorum ben çok memnunum. iş arkadaşlarımın gittiği yerde var muayene 187 tl medikal hastanesinde coşkun bey ama onu hiç tanımıyorum, gebeliğinin başında doktorunu bulmaya çalış takibin iyi olur, herkese hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip olsun.

Canım benide eklermisin
sat 11 ağustos
mdt 18 mayıs
nick ceylinnila
yaş 24
çocuk durumu ilk
doğum şekli belli değil:)nasıl elverirse
şehir izmir
meslek ev hanımı

Ben de özele gidicem,Medicakpark Mine Kaymakçı'ya gidicem,daha önce söylemiştim.Kızkardeşim orda çalışıyor,Benim de annemin dr.u,çok memnunlar ondan.Onu tavsiye etti.Doğumuda Allah kısmet ederse ona yaptırıcam.
İnşallah herşey yolunda olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…