2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hamilelik hastalık demek değildir ki arkadasım benimde belirtim kalmadı.bence beynini şartlandırma

Biliyorum da işte kendime engel olabilsem yarın tekrar doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktur güzel haber yazabilirim.

Sayfa ne kadar kalabalıklaşmış ne kadar hızlı ilerliyor

solanin ellerine sağlık canım çok sağol
ben de bilgilerimi vereyim
yaş 30
ilk çocuk
öğretmenim
Antalya
61 kiloyum

Son düzenleme:
Biliyorum da işte kendime engel olabilsem yarın tekrar doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktur güzel haber yazabilirim.

Sayfa ne kadar kalabalıklaşmış ne kadar hızlı ilerliyor

inşallah cnm güzel hber vereceğine inanıyorum.ben de salı günü gideceğim ilk kontrolüme hayırlısı bakalım.

canım ya ben de öğretmenim valla bu gün rezil oldum diyebilirim öğüre öğüre öğretmenler tuvalateinde müdür yardımcısı bile duydu geldi inan ki :/ bu arada sizin de var mı gazdan karnım okadar şiş ki süreklii çok afedersiniz gaz kaçırıyorum ve karnım sanki 5 aylık hamile gibi oldu zaten zayıf bi insan değilim :/ çok fena oldum neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)

bende hep kötüleri duyduğum için sanki bişey olacakmıi gibi bi korku var içimde aslında iyi yapmıyoruzda duygulara hakım olunamıyo gerçekten bazen Allah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstrir inş

Aynen ben, hele şu düşünüp düşünüp strese girmek yok mu (( iyice kötü oluroyurm.. Rabbim hepsini korusun

İçimden öyle şeyler geliyor ki, bağırıp ağlamak istiyorum deli gibi hemde

amin canım, yanlız değilsin gaz çoğumuzda var sanırım kendimi sıkıyorum bazen topluluk falan dinlemiyo bu gaz bide çok sık tuvalete çıkma olayı var tabi

evet gazım var maalesef ben de şiş halde geziyorum içeri de çekilmiyorgünde 1-2 maden suyu götürüyorum valla hem rahatlatıyor hem canım çekiyor maden suyuna aşeriyorum hepimizin temennisi bebişlerin sağlıklı olmaları umarım hepimiz hamileliğimizi güzel geçiririz ve bebişlerimiz de nur topu gibi olur

Aynen ben, hele şu düşünüp düşünüp strese girmek yok mu (( iyice kötü oluroyurm.. Rabbim hepsini korusun

artık birbirimize moral vererek umudumuzu yüksek tutacaz ayni şeyleri yaşadığımız için en iyi biz birbirimizi anlarız birbirimizin direncini yüksek tutmalıyız hep iyiye yönlendirelim inş güzel olur herşeyimiz

amin canım, yanlız değilsin gaz çoğumuzda var sanırım kendimi sıkıyorum bazen topluluk falan dinlemiyo bu gaz bide çok sık tuvalete çıkma olayı var tabi

hiç sormayın kızlar
hele akşamları ne misafirliğe gidesim geliyor ne de çağırasım
uyku da cabası,durmadan uyuyasım gelyor

kızlar yalnız olmadığıma sevindim.deli değilim yani.Allah hepimizin bebeklerini korusun.bugün durup duruken ağladım durdum. kendimizi toparlayalım bari sağlıklı bebeklerimizi düşünüp heyecanlananlım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…