hamilelik hastalık demek değildir ki arkadasım benimde belirtim kalmadı.bence beynini şartlandırma
Herkesin hamile oldugu bir sayfada yer almak ne kadar guzel bir duygu
Rabbim hepimizin bebeklerini sag salim kucagimiza almayi nasip eder ins
solanin ellerine sağlık canım çok sağol
ben de bilgilerimi vereyim
yaş 30
ilk çocuk
öğretmenim
Antalya
61 kiloyum
Biliyorum da işte kendime engel olabilsem yarın tekrar doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktur güzel haber yazabilirim.
Sayfa ne kadar kalabalıklaşmış ne kadar hızlı ilerliyor
evet canım belirti olarak şimdilik sadecekasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var ağrıyla karışık...bulantılar daha başlamadı inşallah da başlamaz öğretmenim dersten böööğğ diye çıktığımı düşünmek dahi istemiyorum
bu arada kızlar şişkinliğiniz varmı ben tartıda fazla görünüyorum geçen haftaya göre yeme içmede bir değişiklik olmadı kilo olduğunu sanmam....mide bağırsak şiş benim afedersiniz tuvalet sorunum da başladı
kızlar canım ekşi istiyor turşu yiyorum sık sık, sadece tatlı yediğimde de hafifiten midem bulanıyor. neden ki... bide bazen hiç midem bulanmıyo hiç belirtim yok diyip korkuyorum. gögüslerimin ağrısı geçti, üstümdeki ağırlık geçti..1 haftadır doktora gitmiyorum o yüzden pimpiriklendim.bir çok kişi düşük yapıyo
kızlar canım ekşi istiyor turşu yiyorum sık sık, sadece tatlı yediğimde de hafifiten midem bulanıyor. neden ki... bide bazen hiç midem bulanmıyo hiç belirtim yok diyip korkuyorum. gögüslerimin ağrısı geçti, üstümdeki ağırlık geçti..1 haftadır doktora gitmiyorum o yüzden pimpiriklendim.bir çok kişi düşük yapıyo
canım ya ben de öğretmenim valla bu gün rezil oldum diyebilirim öğüre öğüre öğretmenler tuvalateinde müdür yardımcısı bile duydu geldi inan ki :/ bu arada sizin de var mı gazdan karnım okadar şiş ki süreklii çok afedersiniz gaz kaçırıyorum ve karnım sanki 5 aylık hamile gibi olduzaten zayıf bi insan değilim :/ çok fena oldum neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)
canım ya ben de öğretmenim valla bu gün rezil oldum diyebilirim öğüre öğüre öğretmenler tuvalateinde müdür yardımcısı bile duydu geldi inan ki :/ bu arada sizin de var mı gazdan karnım okadar şiş ki süreklii çok afedersiniz gaz kaçırıyorum ve karnım sanki 5 aylık hamile gibi olduzaten zayıf bi insan değilim :/ çok fena oldum neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)
Aynen ben, hele şu düşünüp düşünüp strese girmek yok mu(( iyice kötü oluroyurm.. Rabbim hepsini korusun
İçimden öyle şeyler geliyor ki, bağırıp ağlamak istiyorum deli gibi hemde
amin canım, yanlız değilsin gaz çoğumuzda var sanırım kendimi sıkıyorum bazen topluluk falan dinlemiyo bu gaz bide çok sık tuvalete çıkma olayı var tabi
Gebe olupta kıstı olan var mı aramızda dertlesmek ıstıyrm
canım balıkesirin neresinden benimde evim orda :) ama kısa bir süreliğine yozgattayımm
bende hep kötüleri duyduğum için sanki bişey olacakmıi gibi bi korku var içimde aslında iyi yapmıyoruzda duygulara hakım olunamıyo gerçekten bazen Allah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstrir inş
Aynen ben, hele şu düşünüp düşünüp strese girmek yok mu(( iyice kötü oluroyurm.. Rabbim hepsini korusun
İçimden öyle şeyler geliyor ki, bağırıp ağlamak istiyorum deli gibi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?