2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar kan tahlilini kaçıncı haftada yaptırdınız?
Sağlık ocağına mı hastaneye mi gitmem daha iyi olur?
Tecrübesizlik diz boyu :26:

Önceki sayfalara bakarken bi cevap buldum sanki

Çok teşekkür ederim.6 gün geçmişti canım. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi.

Pazartesi kan tahlili yaptırırsam benimde 6 gün geçmiş oluyor, zamanlama için iyi sanırım bu.

Aminn bu arada..

Günaydın arkadaşlar.. Ben doktora gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyarız dua edin nolur çok heycanlıyım..

Ben olayı çözdüm sanırım, kan tahlili yapılacak değer 1500ün üzerine çıktığında kese görülebilecek inşallah. Kese görüldükten 2 hafta sonra kalp atışına sıra geliyor.. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla görürüz bunları..

cnm, benim değer 2300 lerdeyken kese görünmedi, bir hafta sonra gittim. anca görüldü

Kızlar kan tahlilini kaçıncı haftada yaptırdınız?
Sağlık ocağına mı hastaneye mi gitmem daha iyi olur?
Tecrübesizlik diz boyu :26:

Günaydın..
Ben kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım,bugün sonucumu alıcam ve idrar tahlili vericem aynı gün idara bakıyorlar bizim burda..Dr.a gidebileceğin tarihi söylüyor..gebelik dosyamı açtırdım..Çünkü her ay düzenli olarak olarak arayıp çağırıyorlar,tansiyonu v.s. bakmak için,kontrol durumunu yazıyorlar,testlerini hatırlatıyorlar..

Aile hekimi sizi zaten yönlendiriyor,hiç merak etmeyin.Sonuçlarını alıp,dr.una götürebilirsin..

cnm, benim değer 2300 lerdeyken kese görünmedi, bir hafta sonra gittim. anca görüldü

farklı farklı olabiliyor demek.. :26:

Açıklayıcı olmuş cidden, çok teşekkür ederim
Benim aile hekimim internetten baktığımda bekarkenki şehrimde görünüyor. Nüfus kaydımı evlendiğim şehre almıştık ilk zamanlarda, aile hekimim otomatik alınmamış demek ki, önce bunu halletmem gerek sanırım...

Ben yaptırdım canım,sonuçları alıp dr.uma götürcem,özellerde tahliller pahalı..gerek yok diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar.. Ben doktora gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyarız dua edin nolur çok heycanlıyım..

inşallah canım güzel haberlerle gel .bende dün kesemi gördüm iki tane embriyomdan bir tanesi annesine tutunmuş.doktorum iyi buldu ama yinede ortalığa yayma henüz hamileliğini dedi malum tüp bebekte temkinli olmakta yarar var.şimdi 15 gün geçmesini bekliyeceğim bakalım miniğim büyüyecekmi

keseden sonra 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar doğru benim doktorumda öyle yaptı.

aynı durumdayım :S çatlıcam artık kendimi sıkmaktan şişkinlikten.. benmde pazartesi randevum hadi hayırlı haberler getirelim inşallah:)

benimde transferden sonra acayip bir şişliğim vardı.ama artık bişey kalmadı.hatta hiçbir şikayetim yok benim oğlumdada olmamıştı.3 ayı bir atlatalım hamileliğin keyifli zamanları başlayacak.

canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle :)
Sağol canım doktoru bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…