tatlılar bundan böyle göbüş resimlerimizi bu topikde paylaşalım mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683420&p=33538002#post33538002
katılımınızı bekliyorum konu burda baya bir dağılıyor ilerliyor okumaya yetişemiyoruz sonra
agda yapior musunuz yada yaptirio musunuz die sordum bnde
Nasıl şüphe anlamadım 21 haftalık. Bebek kendini tabiki belli eder hiç ultrasona girmedinmi? Kilo işi kişiye göre değişiyo kimi 1 kilo alıyo kimi 7... yattığın zamanda ayaktaki gibi olmuyo yayılıyo biraz
Karnımı içeri çekmeyi denemedim bilmiyorum
21 haftalık gebeliği farketmemen mümkün degil canım bebek hareketlerini hissediyor olman gerekir ve bebek yarım kiloya yakın büyümüş olur bence bi doktora git su anda hcg yüksek çıkmayabilir artık..ama anlaşılmayacak bi durum degil ultrasona girdiğin anda bebek gorunur..mayıs anneleri merhaba :) umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı, hayırlı, kendisi de bahtı da güzel bebekleriniz olur :) benim sormak istediğim bir şey var yardım ederseniz çok sevinirim..
benim gebelik şüphem var.. 21+0 oldu bugün eğer varsa.. gebelik testleri negatif diyor ama sanki karnım şişiyormuş gibi geliyor bana ve göbeğim çıktı gibi hissediyorum.. sormak istediğim şey 21+0 bir bebek kendini iyice belli edermi, göbek nasıl olur ve hamile göbeği yatınca iner mi veya karnımızı içeri çekebilir miyiz, gerçekten çok merak ediyorum bunları şimdiden teşekkürlerr
ewet canim amin ama sebebini solenmiii kimse tarafindan heraldeYa Esra Erol bebeğini kaybetmiş 4 aylık çok üzüldüm. Allah evlatlarımızı korusun
mayıs anneleri merhaba :) umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı, hayırlı, kendisi de bahtı da güzel bebekleriniz olur :) benim sormak istediğim bir şey var yardım ederseniz çok sevinirim..
benim gebelik şüphem var.. 21+0 oldu bugün eğer varsa.. gebelik testleri negatif diyor ama sanki karnım şişiyormuş gibi geliyor bana ve göbeğim çıktı gibi hissediyorum.. sormak istediğim şey 21+0 bir bebek kendini iyice belli edermi, göbek nasıl olur ve hamile göbeği yatınca iner mi veya karnımızı içeri çekebilir miyiz, gerçekten çok merak ediyorum bunları şimdiden teşekkürlerr
Eki Görüntüle 933539
herkes göbeklerden bahsetmiş üzülmüş felan filan ya kızlar Allah askına yapmayın bakın şu halimeValla bişey desinler göbeğimle döverim onları... Hımm bu arada kasıklarımdan da catladım hiç üzülmüyorum tıp ilerliyo ileride sorun yaratırsa bakarız caresine :) üzmeyin tatlı canınızı
Telefondan benim gobuse mi alıntıdaki gobuse mi yorum yaptın anlamadım lacivert donlu olan benim siyah elbiseli burdan bir arkadas ama tabi herkese maşallah
Canim şu içmenin kan şekerini etkileyeceğini sanmıyorum ama glikozlu su içeceğin için o kadar su mideni bulandırabilir bilgin olsun sabah az biraz icebilirsin bence
Canim açıkçası çok da güzel bir tadı yok tabi berbat da değil kötü olmadığını düşünmek lazım şeker şerbeti içiyoruz işte limonlu ama gazlı içecek şeklinde olanları var bulabilirsen onlardan al ben bulamadım yeni cikmis
Maşallah yav yerim o göbüşü
Aleyküm selam teyzosum maşallah sana
Burda okuyunca hatirladim ben de aşı olduğumu dün şükür hicbirsey yok henuz az önce üzerine uzaninca hafiften bir ağrı vardı neden diyorum ben de kafa gitti
Kepekli makarna yersin sen de az da olsa yanına da büyük bir yoğurt ya da ayran dengelemek için arkadaşım öyle yapıyordu şeker çıkmıştı onda da
Tatlım ben hiç zayıf değilim 70 le hamile kaldım 1 bucuk kilo aldım şimdiye kadar ama bende de pek göbüş yok belim zaten incedir göğüs popo basen tabi eskiden beri almış başını gitmiş durumda koca göbeğe ben de meraklıyım ama sisecegiz merak etme bir de benim kız olduğu için yana mi yayılacak nedir anlamadım cınsıyetle alakası gerçekten var mi acaba bir arkadaşın kız olduğu halde top gibi sivriydi ama
Yani ben ne diyecegimi bilemedim sizemayıs anneleri merhaba :) umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı, hayırlı, kendisi de bahtı da güzel bebekleriniz olur :) benim sormak istediğim bir şey var yardım ederseniz çok sevinirim..
Bende dogumdan korkuyorum ama bir yandanda diyorumki kimsenin karninda kalmamis benimde kalmaz bi sekilde allah yardimcimiz olur insallah
[/B]
tatlılar bundan böyle göbüş resimlerimizi bu topikde paylaşalım mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683420&p=33538002#post33538002
katılımınızı bekliyorum konu burda baya bir dağılıyor ilerliyor okumaya yetişemiyoruz sonra
Ya kızlar herkesin göbeği kocaman beni gören hamile sanma ama neden böyle şimdi depresyona gircem bak(( göbeği küçük olanlar kimler
mayıs anneleri merhaba :) umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı, hayırlı, kendisi de bahtı da güzel bebekleriniz olur :) benim sormak istediğim bir şey var yardım ederseniz çok sevinirim..
Yeni gördüm bir süredir yazılmamış o yüzden çıkmıyordu sanırım ilk sayfadaCanım böyle bir sayfa var,dikkatini çekmemiş olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-gobusleri-mucizelerimiz-buyuyor-3.html
Yani nasıl halledilir bilmiyorum ama ben ara ara bakıyordum ordan biliyorum..
BenEvde giydiklerimle biraz belli ama dışarı fln çıktığımda öyle hiç hamile muamelesi yapılacak bi durum yok..Yapmıyorlarda zaten,öyle minibüste fln bana yer versinler diye gözlerine sokacak bir göbeğim yok daha Bizde birden poff diye şişecez galiba,zaten kısa aralıklarla hızlı büyüyor..
21+0 dediğin zaman dilimi nedir? Gün mü?
Biz mesela 23+3 diyorsak o 23 hafta 3 günlük demek..Ki 23 hafta gebelikte şüpheden öte bebeğin hareketleriyle yaşamayı öğrendiğin zamanlara tekabül ediyor canım..Şüphe demek garip olur..Daha iyi ifade edersen yardımcı olabiliriz
CİCİLER
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erimize-aldigimiz-cicileri-paylasalim-10.html
KİLO TAKİBİ
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/656545-2014-mayis-anneleri-kilo-takibi-18.html
GÖBEKLER
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-gobusleri-mucizelerimiz-buyuyor-3.html
Bilmeyenler olabilir diye düşündüm..
benim kızım bana benzerse aynı bunlar gibi olur:) çünkü bebSagol canım benimkiler boyle olmaz buyuk ihtimal sarı sarı olurlar ama olsun:)
4 aldım ben canım. hızlandı sanki kilo alımım:)Kızla kaç kilo aldınız şimdiye kadar??
En büyük benim göbeğim sanırım 9 aylı gibi kocaman bir göbek zaten eskiden de vardı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?