2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar merhaba nasilsiniz? Sizi okuyorum ama okadar hizlisinizki yetisemiyorum yazmaya:) Hasta olanlar gecmis olsun, bebeklerinden hayirli haber gelsin sonuc bekleyen herkese insallah.. Bugun kontrolum vardi seker yuklemesini yaptirdim cok sukur iyi cikti kizimda masallah buyumus 680 gr 30 cm dedi drum. Hersey yolunda coksukur bu ay 1,5 kg almisim. Doktordan sonra eminonune indim havuzluhana gittik annemle hastane cikisi aldim idil bebenin 180 di 150 ye birakti satici gaye bebe diye bir markanin indirime girmisti cok begendim 50 tl onu aldim chiccoda %40 indirim vardi pijama tulum aldim cok uyguna geldi hastane icin gecelik sabahlik pijama takimi aldim indirime girmisti pierre cardin normalde 300 tl indirimle 180e aldim. Benden bukadar iyi aksamlar..

21 haftalık gebeliği farketmemen mümkün degil canım bebek hareketlerini hissediyor olman gerekir ve bebek yarım kiloya yakın büyümüş olur bence bi doktora git su anda hcg yüksek çıkmayabilir artık..ama anlaşılmayacak bi durum degil ultrasona girdiğin anda bebek gorunur..

Ya Esra Erol bebeğini kaybetmiş 4 aylık çok üzüldüm. Allah evlatlarımızı korusun
ewet canim amin ama sebebini solenmiii kimse tarafindan heralde

cok pardon anlayamadim 20 haftalik mi ayrintili ultrasona girioz bu hafta sen ne dedigni farkindamisin ustune bile yatamioz yan yatioz artik sen bi kan tahlili de mi yaptirmadin dr da mi gitmedin 5 aydir anlamadim ewli bi bayansin dimi sen bi dr git adetine gore konusuasan baska sorun olabilir goguslerimiz gobeklerimiz catlio yani daha ne diim bilemedim

bi tanem bayildim yaaAaaaaaAa ayni ben seni goren beni de tahmin etsin iste ama ilk catlagimi gorduumde dun gece yazdillarimi. okumussundur hayatim sondu sanki nasil bulcaz caresini yaaa

Ya kızlar herkesin göbeği kocaman beni gören hamile sanma ama neden böyle şimdi depresyona gircem bak(( göbeği küçük olanlar kimler

Yok canım. Benımkı kız ama basket topu gıbı

Yani ben ne diyecegimi bilemedim sizeSosyal ortamlarda oldugunuza gore bazi seylerden haberiniz var demekki yani hic doktora gitmemis olmaniz ilginc haftalarinizi hatta gunlerinizi saydiginiza gore hamile oldugunuzu dusunuyosunuz cinsiyetini biledemi kerak atmediniz hemen birndoktora gitmelisiniz eger hamile degilseniz baska bi problem var dmektir

Canım böyle bir sayfa var,dikkatini çekmemiş olabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-gobusleri-mucizelerimiz-buyuyor-3.html

Yani nasıl halledilir bilmiyorum ama ben ara ara bakıyordum ordan biliyorum..

Ya kızlar herkesin göbeği kocaman beni gören hamile sanma ama neden böyle şimdi depresyona gircem bak(( göbeği küçük olanlar kimler

Ben Evde giydiklerimle biraz belli ama dışarı fln çıktığımda öyle hiç hamile muamelesi yapılacak bi durum yok..Yapmıyorlarda zaten,öyle minibüste fln bana yer versinler diye gözlerine sokacak bir göbeğim yok daha Bizde birden poff diye şişecez galiba,zaten kısa aralıklarla hızlı büyüyor..

21+0 dediğin zaman dilimi nedir? Gün mü?
Biz mesela 23+3 diyorsak o 23 hafta 3 günlük demek..Ki 23 hafta gebelikte şüpheden öte bebeğin hareketleriyle yaşamayı öğrendiğin zamanlara tekabül ediyor canım..Şüphe demek garip olur..Daha iyi ifade edersen yardımcı olabiliriz

Canım böyle bir sayfa var,dikkatini çekmemiş olabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-gobusleri-mucizelerimiz-buyuyor-3.html

Yani nasıl halledilir bilmiyorum ama ben ara ara bakıyordum ordan biliyorum..
Yeni gördüm bir süredir yazılmamış o yüzden çıkmıyordu sanırım ilk sayfada

Arkadaşlar on göbek leri görünce depresyona girdim çok güzel hamile elbiseleri var alip giymek istiyorum olmuyor diye sinir oluyorum yaz geliyo elbiseler kalkacak reyonlardan 1 2 ay için de almak istemem belki sonra diye üzülüyorum imreniyorum gobeklere

Günaydın herkese :) 20 haftalik bebeği olduğunu düşünen arkadasim gercekmisin ??? 5 aydir hicmi birsey anlamadin ? Hamilelik testi 20 haftalik bebege negatif cikiyorsa tabiki hamile degilsindir ve sen 20 haftadir hic adet gormediysen hic durma hemen bir doktora git arkadasim...

Bunu ilk sayfaya ekleyelim bari Diğer konuların sahibi olmadığım için eklemiyordum ama artık göbüşlerden çok konuşucaz sanırım :) Sağoll canımcım.

Son düzenleme:
kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…