2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım dra gitmedinmi bebek bayağı büyümüş olmalı şuanda bildiğin ufak bir bebek görünümündedir. bence hemen git dr a. göbekte bayağı belirginleşmiştir.

hemen git canım ama telaş etme. geçenlerde bende wc de ona benzer bi durum yaşadım yani daha ben yapmaya başlamadan o geldi gibi oldu. sanırım ordaki kaslarımız gevşiyo. bunun için fizyoterapist egzersiz vericem dedi haftaya perşembe. eğer onunla ilgiliyse seninlede paylaşırım. hamilelikte oluyomuş sanırım. hemen korkma sen.

bence var canım çünkü benim erkek, herkez cinsiyeti erkek mi diye tahmin edebiliyor. benimle beraber teyze kızımında kızı olacak onunda göbeği yanlara doğru yayılıyor. yinede bilmiyorum bu benim görüşüm belkide vücutta dolayıdır

canım Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ile kucağına alacaksın mayıs ayı gelince. içini refah tut bir şey çıkmayacak.

kızlar oğluşumu çok özledim. bugün nasip olursa öğleden sonra ilk kez ayrıntılı ultrasonda bebişimi görücem çok heyecanlıyım tarama testlerimde değerler güzeldi ama ALLAHıma dua ediyorum inşalllah bebeğimde bir sorun çıkmaz. benim için dua edin kızlar bebeğimden güzel haberler alayım

Ya kızlar herkesin göbeği kocaman beni gören hamile sanma ama neden böyle şimdi depresyona gircem bak(( göbeği küçük olanlar kimler

benn dün misafirliğe gittim.türbanlı olduğum için baya bol giyinirim.üşütmemek içinde alttan kat kat giymiştim.ilk gören bayan yayılmış baya dedi.bende yazma takmaya çıkarken gel gör bakalım yayılmışmıyım.elbisemi yukarı kaldırdım.pantolon ve badili halime baktı aaa senn hiç kilo almamışsın,karnında ne kadar küçük.hiç6 aylık gibi durmuyo dedi.bende elbiselerle hamile görüntüsü veriyom kendime.eltim bana hep insan bilmiyo sen hamilesin diyo.

Günaydn kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum:)

Canim şu içmenin kan şekerini etkileyeceğini sanmıyorum ama glikozlu su içeceğin için o kadar su mideni bulandırabilir bilgin olsun sabah az biraz icebilirsin bence

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için, inşallah şekerim yüksek çıkmaz:))

ofertacım hayırlı haberlerle gel inşallah...Rabbim seni de korusun bebeğini de inşallah

ALLAH yardımcın olsun.inş bi sıkıntı yoktur

canım iyi görüşmeler diliyorum RAbbim yardımcın olsun.

günaydın kızlar

21 haftalık hamileliğin anlaşılmayacağını hiç sanmam ben 18-19. haftadan beri hareketlerini hissediyorum nerdeyse. çok ilginç geldi. belki yanlış ifade edilmiştir.

oferta sıkma canını mühim birşey değildir umarım, olabiliyormuş duymuştum daha önce bir arkadaşım suyum geldi diye doktora gitmişti. sorun falan çıkmadı.

canım bence de melekimin dediği gibi bir durumdur,canını sıkma,doktordan gelince de mutlaka yaz buraya bizi merakta bırakma.

kızlar nur topu gibi bir dudak uçuğum oldu sabah itibari ile hayatımda hiç uçuk çıkmazdı bende ilk kez yaşamış oldum. grip sonrası vucudun yorgunlugu ve halsizliği ile birlikte üzerine bir de gebelik eklenmiş olunca uçuk çıkmış.

Canım bizi de haberdar et muhakkak merak ettim şimdi bak, inşallah kötü bir durum yoktur. Bir çocuk doğuracaz ama hepimizin ömründen ömür gidiyor valla.

hayırlısı ile birşey yoktur hepimiz bebişlerimiz için dua ediyoruz iyi haberlerle gelirsin inşallah...

Son düzenleme:

inş birşey yoktur,iyi haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle...

kızlar yarın 10 da randevum var,nerdeyse 1 ay olcak prensesimi görmeyeli,çok heyecan yaptım yine:) şeker yüklemeside yaptırcam yarın,inş iyi sonuç alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…