mayıs anneleri merhaba :) umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı, hayırlı, kendisi de bahtı da güzel bebekleriniz olur :) benim sormak istediğim bir şey var yardım ederseniz çok sevinirim..
benim gebelik şüphem var.. 21+0 oldu bugün eğer varsa.. gebelik testleri negatif diyor ama sanki karnım şişiyormuş gibi geliyor bana ve göbeğim çıktı gibi hissediyorum.. sormak istediğim şey 21+0 bir bebek kendini iyice belli edermi, göbek nasıl olur ve hamile göbeği yatınca iner mi veya karnımızı içeri çekebilir miyiz, gerçekten çok merak ediyorum bunları şimdiden teşekkürlerr
hemen git canım ama telaş etme. geçenlerde bende wc de ona benzer bi durum yaşadım yani daha ben yapmaya başlamadan o geldi gibi oldu. sanırım ordaki kaslarımız gevşiyo. bunun için fizyoterapist egzersiz vericem dedi haftaya perşembe. eğer onunla ilgiliyse seninlede paylaşırım. hamilelikte oluyomuş sanırım. hemen korkma sen.kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
Tatlım ben hiç zayıf değilim 70 le hamile kaldım 1 bucuk kilo aldım şimdiye kadar ama bende de pek göbüş yok belim zaten incedir göğüs popo basen tabi eskiden beri almış başını gitmiş durumda koca göbeğe ben de meraklıyım ama sisecegiz merak etme bir de benim kız olduğu için yana mi yayılacak nedir anlamadım cınsıyetle alakası gerçekten var mi acaba bir arkadaşın kız olduğu halde top gibi sivriydi ama
canım Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ile kucağına alacaksın mayıs ayı gelince. içini refah tut bir şey çıkmayacak.kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
Ya kızlar herkesin göbeği kocaman beni gören hamile sanma ama neden böyle şimdi depresyona gircem bak(( göbeği küçük olanlar kimler
Canim şu içmenin kan şekerini etkileyeceğini sanmıyorum ama glikozlu su içeceğin için o kadar su mideni bulandırabilir bilgin olsun sabah az biraz icebilirsin bence
kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
canım iyi görüşmeler diliyorumkızlar oğluşumu çok özledim.bugün nasip olursa öğleden sonra ilk kez ayrıntılı ultrasonda bebişimi görücem çok heyecanlıyım tarama testlerimde değerler güzeldi ama ALLAHıma dua ediyorum inşalllah bebeğimde bir sorun çıkmaz. benim için dua edin kızlar bebeğimden güzel haberler alayım
heyy iyi haber bende o mağaza açılsın diye bekliyorumçok güzeller ellerine sağlık
kızlar bu arada ankarada açılacak olan bebek mağazası 1 şubatta açılış yapacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?