2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Guzel haberlerini bekliyorum canim bence bir sıkıntı yoktur insallah.

Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.

Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
ohh çok şükür hadi geçmiş olsun canım. ben çok sıkıştığım zaman öksürünce bile kaçırıyorum artık bu yüzden fizyoterapistten egzersiz öğrencem ordaki kasları geliştirmek gerekiyomuş sanada anlatırım öğrenince. çok dayanıklı bi bebişin olcak annesi ne badireler atlattı maşallah

Selam kızlar. Kac zamandir giremedim umarim hepiniz iyisinizdir.bizdede 2 haftada 2 cenaze oldu nedir bu anlamadimki. Uzulmeyeyim diyorum ama olmuyor.bu arada 22.haftadayim ve artik oglusumu cok net hissediyorum.allahim yavrularimizi korusun insallah.

benim kızım bana benzerse aynı bunlar gibi olur:) çünkü bebişler aynı benim küçüklüğüm. çekikgözlü beyaz tenli siyah saçlı:)
Hadi..cok severim ben de oyle:)

Canım cok gecmis olsun ya ödüm koptu resmen okuyunca cok sükür bisi yokmuş..

ses
sanada gecmis olsun canım

başınız sağolsun arkadaşım. aminnnnn aminnnn arkadaş.

Çok geçmiş olsun canım okuduğumda telaşlandım valla. Çok şükür yokmuş bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…