kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
canım butikbebe com da puıko diye mağaza var şuan orda satılıyo mesela:)Kızlar ya bu güzel bebek saç bantlarını nerden buluyorlar acaba fikriniz var mı ?
Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
ohh çok şükür hadi geçmiş olsun canım. ben çok sıkıştığım zaman öksürünce bile kaçırıyorum artıkSımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
bugun forums sakinkimse geçmiş olsun bile demedi bana
canım çok teşekkür ederim valla sabah uyanınca şok oldum.hamilelikte yorulunca halsiz düşünce çıkarmış aman dikkat edin.geçmiş olsun kızlar
bugun forums sakinkimse geçmiş olsun bile demedi bana
Hadi..cok severim ben de oyle:)benim kızım bana benzerse aynı bunlar gibi olur:) çünkü bebişler aynı benim küçüklüğüm. çekikgözlü beyaz tenli siyah saçlı:)
kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
Canım cok gecmis olsun ya ödüm koptu resmen okuyunca cok sükür bisi yokmuş..Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
başınız sağolsun arkadaşım. aminnnnn aminnnn arkadaş.Selam kızlar. Kac zamandir giremedim umarim hepiniz iyisinizdir.bizdede 2 haftada 2 cenaze oldu nedir bu anlamadimki. Uzulmeyeyim diyorum ama olmuyor.bu arada 22.haftadayim ve artik oglusumu cok net hissediyorum.allahim yavrularimizi korusun insallah.
Hadi..cok severim ben de oyle:)
Canım cok gecmis olsun ya ödüm koptu resmen okuyunca cok sükür bisi yokmuş..
ses sanada gecmis olsun canım
çok şükür canım.Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
canım dra gitmedinmi bebek bayağı büyümüş olmalı şuanda bildiğin ufak bir bebek görünümündedir. bence hemen git dr a. göbekte bayağı belirginleşmiştir.
bugun forums sakinkimse geçmiş olsun bile demedi bana [
geçmiş olsun canım
teşekkür ederim sağolsun.Gecmise bakamadim ama ne sıkıntın varsa gecmis olsun
canım çok teşekkür ederim çok dikaktli olun.bugun forums sakinkimse geçmiş olsun bile demedi bana [
geçmiş olsun canım
Kızlar ya bu güzel bebek saç bantlarını nerden buluyorlar acaba fikriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?