Acaba keseyi görebilecek miyiz çok merak ediyorum
Bende mayiss annesi olucammmmm :))
Bugun kan sonucumu aldim sukurler olsun hamileyom.. Kasiklarm cok gerilio agrisi ne zamn dinecekk ://
ikinci bebeği olacak anneler ablalara abilere nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz minikleri.benim oğlum kardeş asla istemiyor arada soruyordum.şimdi nasıl söylesem diye düşünüyorum
Bende mayiss annesi olucammmmm :))
Bugun kan sonucumu aldim sukurler olsun hamileyom.. Kasiklarm cok gerilio agrisi ne zamn dinecekk ://
Hayırlı olsun, sağlıkla gelir inşallah. Kızlar kasık ağrısından bahsediyorsunuz. Merak ediyorum benim sancım şiddetli adet sancısına benziyor 10 dk sürüyor neredeyse ve yerlerde sürünüyorum. İlki de böyle olmuş iki ay her gün her saat çekmiştim. Sizin de mi böyle yoksa bana mı fazla geliyor ağrı? Acı eşiğim de yüksektir halbuki.
Ben agrim sanci gibi deil cnm devamli agrio gerilio gibi bnde anlamadm :/
Geçmiş olsun aynı şeyleri daha önce ben de yaşamıştım maalesef kim ne derse boş Allah hakkınızda hayırlısnı versin kalbinizi ferahlatsın.Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
Düşük olacaksa önüne geçemeyiz maalesef ama ben de günlerdir belirtilerim gitti diye moralimi bozmuştum göğüslerim indi gibi geliyordu bugün bebeğimi gördüm. psikolojik galiba bilmiyorum kendimizi alabilsek karamsarlıktan... hayırlısı olsun.benim mide bugün daha iyyi, birde sanki bugün daha enerjığım.
korktum belirtiler gidiyor mu diye
göğüslerim de sanki daha gevşedi.
Allah korusun düşük falan olursa hepsi bir günde olur mu? (dün duramıyordum, hiç enerjim yoktu, hatta öğlen işte uyudum)
Benim de kız gözüküyor bir oğlum var sağlıklı olsun tabiki ama kızım da olursa güzel olur bu arada oğlumda sürekli tatlı yemiştim bunda tatlı istemiyorum tuzlu ekşi istiyorum.Ay kızlar ben saçmaladım ama cinsiyeti merak ediyorum çin takvimi erkek diyor ama ben kız hissediyorum :) Rabbimin dediği olur sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil
Benim son haftaya kadar motor kullanmış arkadaşım var kendimizi fark ederiz zaten çok ağırlaşırsak kullanamayız ama ben de muhtemelen ben de kullanırım oğlumda çok rahattım son hafta ağırlaşmıştım.Bi de kaç aya kadar araç kullanabilecez geçen gün hamile bayan fren yerine gaza basmış pazarın içine girmiş haberlerde gördüm ... Acaba bi kaç aydan sonra dikkat eksikliği falan mı oluşuyor ?
Geçmiş olsun Allah gönlünüzü ferahlatsın kötü düşünmeyin ben düşükten bir ay sonra süpriz bir şekilde hamile kaldım gerçi henüz kalp atışını duymadık ama hamile kaldım hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar bebeğimi kaybettimgece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..
Benim oğlum çok istiyor sürekli karnımı dinliyor hareket ediyormu diye.ikinci bebeği olacak anneler ablalara abilere nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz minikleri.benim oğlum kardeş asla istemiyor arada soruyordum.şimdi nasıl söylesem diye düşünüyorum
Biz bugün gördük canım, tarihlerimiz yakın. sen de görürsün bence içini ferah tut.
ben de bugün gördüm 5mm di,ama yukardan görünmedi vajinal baktı dr :44tesi tekrar gideceğim
kızlar adetmiş gibi ağrıyor karnım böle ince ince...haftasonu çalışacağım 20 saat dersim var nasıl dayanırım bilmiyorum
teşekkür ederim. ben evlendikten 2 ay sonra akciğer embolisi geçirdim. doğum kontrol hapı yüzünden dedi tüm doktorlar hatta öyle ki yattığım hastanede benim yaşlarımda doğum kontrol hapı yüzünden emboli olan 4. kişiymişim. doğum kontrol hapıyla sigara içilmezmiş belki de ondan oldu diyorum. evlenmeden 3 ay önce başlamıştım doğum kontrol hapına ama genç kızlığımda da içmiştim polikistik over yüzünden. bir önceki gebeliğimde emboli öykümden dolayı clexane 0.4 kullanıyordum zaten ama bebeğin otopsi sonucunda pıhtılaşmayla ilgili bir sonuç çıkmadı Allahın takdiri. şu an clexane 0.6 ve coraspin kullanıyorum. göbeğim mosmor oldu iğneden :) inşallah bu sefer Allah bize bağışlar bebeklerimizi. ben hep çok uzun yazıyorum kusura bakmayın
Kızlar bebeğimi kaybettimgece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..
benim eşimde göğsümden süt geldiğini görmüş rüyasında hamile kaldığım ama bilmediğimiz günlerde , araştırmıştım, kız çocuğunuz olacağına işarettir diyordu. güzel rüya görmüşsün.
ikinci bebeği olacak anneler ablalara abilere nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz minikleri.benim oğlum kardeş asla istemiyor arada soruyordum.şimdi nasıl söylesem diye düşünüyorum
kızlarrrr 4 haftalık hamileyim ve sabah uyandıgımdan beri bel ve kasık ağrım var hani adet olcakmışız gibi hissederiz ya aynen öyle düşük riskmdee var sizce normalmi bel ve kasık ağrısı çok korkuyorummm
Kızlar ben hiçbir tahlilimi yaptıramadım daha işler çok yoğun.Sağlık ocağı tahlillerimizi yaparmı?Bu arada benim sürekli ağrım var sanki regl olacakmışım gibi yerleşme ağrısı bu kadar sürermi ilk çocuğumda böyle değildi iştahım hiç yok hiç bir şey yemek istemiyorum açım ama yiyemiyorumPsikolojikmi anlayamadım valla
ben cinsiyetini hissedemiyomm yaaaa nedenseama dün gece ilk aş erdim canım nasıl limonnnn çektiiii dilimledim tuzladımm nasıll yedim nasıl yedim anlatamam ekşi ve tuzlu şeylere aş eriyom
Kizlar karninin alt kisminda agrisi olanlar var mi ?
Benim neden cok agrimaya basladi
Oldukca fazla usuyorum o nedenle olabilir mi :26:
günaydın güzel anneler
kızlar bu adet ağrısı gibi ağrılar normal mi,bende de sabahları bi yokluyo bazen de akşamları
günaydın güzel anneler
kızlar bu adet ağrısı gibi ağrılar normal mi,bende de sabahları bi yokluyo bazen de akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?