2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Acaba keseyi görebilecek miyiz çok merak ediyorum

ben de bugün gördüm 5mm di,ama yukardan görünmedi vajinal baktı dr :44tesi tekrar gideceğim
kızlar adetmiş gibi ağrıyor karnım böle ince ince...haftasonu çalışacağım 20 saat dersim var nasıl dayanırım bilmiyorum

Bende mayiss annesi olucammmmm :))
Bugun kan sonucumu aldim sukurler olsun hamileyom.. Kasiklarm cok gerilio agrisi ne zamn dinecekk ://

ikinci bebeği olacak anneler ablalara abilere nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz minikleri.benim oğlum kardeş asla istemiyor arada soruyordum.şimdi nasıl söylesem diye düşünüyorum

Benim kızım çok meraklı kardeşe. Arkadaşlarının kardeşleri olacak. Ben de istiyorum deyip duruyordu. Dün söyledim başladı ben ona çorba yedireceğim masal okuyacağım demeye =) Aslında çok kıskanç tam olarak algılayamadı daha =)

Bende mayiss annesi olucammmmm :))
Bugun kan sonucumu aldim sukurler olsun hamileyom.. Kasiklarm cok gerilio agrisi ne zamn dinecekk ://

Hayırlı olsun, sağlıkla gelir inşallah. Kızlar kasık ağrısından bahsediyorsunuz. Merak ediyorum benim sancım şiddetli adet sancısına benziyor 10 dk sürüyor neredeyse ve yerlerde sürünüyorum. İlki de böyle olmuş iki ay her gün her saat çekmiştim. Sizin de mi böyle yoksa bana mı fazla geliyor ağrı? Acı eşiğim de yüksektir halbuki.

Ben agrim sanci gibi deil cnm devamli agrio gerilio gibi bnde anlamadm :/

Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
Geçmiş olsun aynı şeyleri daha önce ben de yaşamıştım maalesef kim ne derse boş Allah hakkınızda hayırlısnı versin kalbinizi ferahlatsın.

Düşük olacaksa önüne geçemeyiz maalesef ama ben de günlerdir belirtilerim gitti diye moralimi bozmuştum göğüslerim indi gibi geliyordu bugün bebeğimi gördüm. psikolojik galiba bilmiyorum kendimizi alabilsek karamsarlıktan... hayırlısı olsun.

Ay kızlar ben saçmaladım ama cinsiyeti merak ediyorum çin takvimi erkek diyor ama ben kız hissediyorum :) Rabbimin dediği olur sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil
Benim de kız gözüküyor bir oğlum var sağlıklı olsun tabiki ama kızım da olursa güzel olur bu arada oğlumda sürekli tatlı yemiştim bunda tatlı istemiyorum tuzlu ekşi istiyorum.

Bi de kaç aya kadar araç kullanabilecez geçen gün hamile bayan fren yerine gaza basmış pazarın içine girmiş haberlerde gördüm ... Acaba bi kaç aydan sonra dikkat eksikliği falan mı oluşuyor ?
Benim son haftaya kadar motor kullanmış arkadaşım var kendimizi fark ederiz zaten çok ağırlaşırsak kullanamayız ama ben de muhtemelen ben de kullanırım oğlumda çok rahattım son hafta ağırlaşmıştım.

Geçmiş olsun Allah gönlünüzü ferahlatsın kötü düşünmeyin ben düşükten bir ay sonra süpriz bir şekilde hamile kaldım gerçi henüz kalp atışını duymadık ama hamile kaldım hakkınızda hayırlısı olsun.

ikinci bebeği olacak anneler ablalara abilere nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz minikleri.benim oğlum kardeş asla istemiyor arada soruyordum.şimdi nasıl söylesem diye düşünüyorum
Benim oğlum çok istiyor sürekli karnımı dinliyor hareket ediyormu diye.
Siz de kardeşin güzel yanlarını anlatın konulara ekleyin nasıl oyun oynayacaklarını, ona öğretebileceklerini abiliğin güzelliklerini anlatın.
Ben şimdi kıskanmasın diye acaba kardeşin senin kadar güzel olur mu senin kadar sever miyim diye oğlumla konuşuyorum gülüyor hoşuna gidiyor da seversin anne diyor ben seveceğim diyor

Vajinal da olsa görmek istiyorum bendeeee

Canım çok geçmiş olsun. Bende clexan kullanıyorum, kızımda kullanırken benimde her yerim mosmor oluyordu, hatta iğne yapılan yerlerdeki morluk zamanla genişliyordu. Ben hergün hemşire bir arkadaşa yada sağlık ocağına gitmiştim, iğneden çok korkarımda :S
Gebeliğim son aylarında eşim vurmaya başladı uzmanlaştı baya şimdide o vuruyor. İğneyi dik bir şekilde iki parmak arasında sıkıştırılmış yere batırıyor yavaş enjekte edip hızlı bir şekilde çekiyor. Çok şükür 1 haftadır oluyorum henüz morarma olmadı sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama yapma şeklimizi yazmak istedim.

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah'ım sana hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Düşüğün arkası çabuk gelir derler. Nitekim öylede oldu bende kalbini ferah tut hayırlısını iste

Aaaaa bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda gece denize girmiştim. sadece sağ göğsümden denize sütüm boşaldı. sütümün akışını denizin içinde görebiliyordum, o aktıkca ben rahatlamıştım.

Yengem çocuk gelişimi mezunu 60 yaşına yakın onunla bir konuşmada kardeşin olacağı söylenmemeli, bebek doğduktan sonra ilk çocuğun en istediği bir oyuncağı alıp kardeşini ilk gördüğü gün "aaaaaa bak kardeşin gelmiş sana hediye getirmiş" demek gerektiğini söylemişti. Kafamda yer etmişti banada mantıklı geliyor. Şimdiki gelişimci ve psikologların önerileri nedir bilmiyorum.

Kızlar günaydın bugün kontrole gidecek arkadaşlar var bebişlerini görecekler ne güzel :)) kontrolden sonra buraya yazarlar da biz de mutlu oluruz ...

ben cinsiyetini hissedemiyomm yaaaa nedense ama dün gece ilk aş erdim canım nasıl limonnnn çektiiii dilimledim tuzladımm nasıll yedim nasıl yedim anlatamam ekşi ve tuzlu şeylere aş eriyom

Kizlar karninin alt kisminda agrisi olanlar var mi ?
Benim neden cok agrimaya basladi
Oldukca fazla usuyorum o nedenle olabilir mi :26:

Merhaba kızlar
Benimde adetim geçtikten sonra bahsettiğiniz türden ağrılarım oldu sanki adet olacakmışım gibi, gelip giden türden ağrılar ama her gün bi öncekinden daha azalmış halde oluyor, sonra geçecekmiş inşallah böyle okudum bi yerde.

Üşüyorum bende baya, bazen de sıcak basıyor. Ve ekşi şeyler güzel geliyor limonu çok kullanmaya başladım yemek yerken hatta hızımı alamadım bi dilim limonu da böyle sade olarak ohh ekşi ekşi bi güzel yedim:)

rüyalarım çok enteresanlaştı, bi uykuda birden fazla rüya görüyorum:))

bu sabah farkettiğim bişi, koku almam gelişti baya, uzaktaki şeylerin kokusunu alıyorum, her zamanki şeyler biraz daha farklı kokuyor gibi geliyor, yeni kokular keşfettim.

bulantı filan yok henüz bende.

hcg ölçümü için pazartesiyi bekliyorum, ama bu sabah bi tane daha kaset test yaptım, ilk yaptığımdan daha koyu halde çıktı ikinci çizgi. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla sorunsuz geçiririz ve hayırla mutlu sonla tamamına erer..

Günaydın ...

Asilem bende öyleyim biliyormusun..Bulantım yok,limonu daha çok kullanmaya başladım..Salata çok yiyorum,tatlı olarak sadece pekmez yiyorum,tatlı bişey yemiyorum canım istemiyor..Kokuları çok net alıyorum..Ama rahatsız olmuyorum..Rüyalarım hiç bitmiyor tam uyumamışken bile rüyalar görüyorum..Bu sabah gözüm hafif açıktı valla bir sürü rüya gördüm ..Yatıyorum kalkıyorum su içiyorum tam uyku uyuyamıyorum...Yorgunluk yok ,stres yok..oğlum 9 yaşında dersleri dışında bir yükü yok,şimdilik rahatım ama.sonra ne olur bilemem..

günaydın güzel anneler
kızlar bu adet ağrısı gibi ağrılar normal mi,bende de sabahları bi yokluyo bazen de akşamları

Yaşadıklarımız birbirine benziyor cidden prenscim :)

Ben hala anneme bile bişi demedim, eşim onlar anlayana kadar gittiği yere kadar söylemeyelim kimseye sürpriz olsun diyor ama ben tam olarak öyle düşünmüyorum o kadar dayanamam sanırım hcg iyi çıkarsa sadece anneme söyleyebilirim, kese vs den sonra birkaç kişilere daha söyleyebilirim, annemlerin ilk torun olacak inşallah, heyecanı başka..

günaydın güzel anneler
kızlar bu adet ağrısı gibi ağrılar normal mi,bende de sabahları bi yokluyo bazen de akşamları

O ağrılar okuduğum kadarıyla herkes de var lekelenme ve kanama olmadıktan sonra endişe etmeyin diyorlar ... Ben de öle çok olmuyor gün içinde bi kaç kez hissediyorum am şiddetli bi ağrı değil ... Yani yaşamımı engellemiyor ..

günaydın güzel anneler

Normal biliyorum ben,ara ara bende de oluyor ama rahatsız etmiyor beni..mesela benimde reglinin ilk günü gibi bacaklarımda biraz ağrı var..

Asilem ben annemden saklayamazdım ya..ilk torunları olucakmış..sen bilirsin..anneme kardeşlerime hemen herşeyimi söylerim ben..

Bende ki agrilarin nedeni belli oldu asiri gaz :18:
Kuru kayidi yiyerek astim ben kizlar ... yemeklerden sonra 3-4 adet kuru kayisi yiyerek gaz problemini en aza indirgeyebilirler
Bu arada hergun en az 2 tane ceviz mutlaka tuketin kizlar ... bebislerimizin zihinsel gelisimi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…