2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına

Ay ne güzel yaaa :) maşallah
kızlar bu arada fena gaz ve mide bulantım ve kabızlığım var bi öneriniz var mı

Sabah karnına ılık suyun içine limon sıkıp içersen ve kahvaltıda 2 tane günkurusu kayısıyı yiyip bi kaç bardak su içersen kabızlık kalmaz .... Ben her gün 2 günkurusu kayısı tüketiyorum hamilelikte çok faydalı ...

Çok sevindim maşaAllah diyelim

[SUP][/SUP]
Bulantılar için leblebi iyi geliyor ama onun da fazlası kabızlık yapar. Gaz ve kabızlık için kurukayısı çok iyi geliyor

Gözün aydın hayırlı oksun canım maşallah
Benimde gaz problemim başladı ( Sabah karnım çok fena oldu gaz yüzünden yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum. Üşüttüm bence çorapsız dolaşmamak lazım canım

teşekkür ederim canım. ilk hamileliğimde benim de eşim yapıyordu ben asla kendime iğne batıramam diyordum ama bu sefer bir cesaretle yaptım ve artık alıştım insanın kendisinin yapması daha stressizmiş ben de iki parmağımla göbeğimi şıkıştırıp dik şekilde batırıp yavaşça enjekte ediyorum ama ilaç tam bitince iğne otomatik atıyor zaten eşinin geri çekmesine gerek yok prospektüsünde de yazıyor. bir dene istersen.

kızlar 8.haftamız dolmak üzere fakat bebeğimizi hala göremedik en son geçen hafta gittim doktora devlet hastahanesi acaba başından mı atıyo acaba doktor daha küçük göremezsin die monitörü göstermedi bile

Aşırıya kaçmadan limonlu su mide bulantına,kuru kayısı ve yeşil elma kabızlığına ,gaz içinde dereotunu salatadan eksik etme,kimyon seversen çorbalarına ...dereotunu ben ilk hamileliğimde yedim,doğumdan sonrada yedim oğlumun ve benim hiç gazı olmadı çok rahatlık yani..belki bilirsiniz bebeklere verilen gaz ilaçlarının içinde dereotu esansı var koklayınca anlaşıyor..

Canım çok üzüldüm hakkında demek ki böyle hayırlısıymış, öyle düşünme ben hemen 1 ay sonra hamile kaldım 3 yaşınargirecek oğlum var.. Lütfen kendini fazla yıpratma. Allah'ın izniyle daha kaç tane çocukların olacak.

Günaydın bu arada arkadaşlar..

Hamilelik kabusları başladı bende, daha önceleri kesinlikle hamile değilim dediğim zamanlarda her gün bebekle alakalı rüyalar görüyordum. Şimdide kabuslar başladı...

Kabızlık bende de var, gaz yok şükür yalnız yemekler dokunuyor hemen midem yanıyor boğazıma kadar acıyor..

Kızlar Dr gittim keseyi gördük çok şükür 5+2dedi 10 gün önceki kan değerine göre normal ilerliyor dedi sağlıklı birşey bulantın olması dedi ilaç falan vermedi 22 Mayıs gözüküyormuş doğum

Gözün aydın canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

merhabalar herkese geçen hafta bizde kesemizi gördük. bu hafta doktor tekrar çağırdı 4mm olan miik 8 mm olmalıymış. herşey yolunda mı diye bakacağız 2 ekimdede kalp atışlarını duyacağız dedi:) çok heyecanlı. bende henüz aşırı uyku hali dışında hiçbir belirti yok mide bulantısı, koku hassasiyeti gibi... umarım herşey herkes için yolunda gider.

hadi gözün aydın çok sevindim:) darısı bizlere inşallah.. kalp atışları peki o ne zamanmış?

geçmiş olsun canım. gönlünü ferah tut Rabbimden hayırlısını dile. hayırlı zamanda bir bebek nasip edecektir sana.
Sağol canım teşekkür ederim inşallah...
Evet cnm okumuştum sizede geçmiş olsun..doktor kontrolü altındayım bu saatten sonra tahlillerim var yaptırıcam bende 10 gün içinde kese de patalojiye gitti o da araştırılıcak bakalım inşallah bi sorun çıkmaz...
cok gecmis olsun cnm. Allah sabir versin. bir daha yasatmasin.

sağol cnm amin inşallah...

Allah sabır versin arkadaşım,tez zamnada inşallah tekrar Rabbim nasip eder

inşallah cnm teşekkür ederim..

Allah sabır versin arkadaşım,benim arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı[/QUOTE]
Teşekkür ederim cnm öyle mi inşallah bende en kısa zamanda sağlıklısıyla hamile kalırım
Allah daha sağlıklı hayırlı bebekler versin canım sana inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim...

Allah sabır versin canım sen içini ferah tut hayırlısıyla birdaha bebişi olur inş.[/QUOTE]
İnşallah cnm teşekkür ederim...
canm çok çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm benmde sabah bel ve kasık ağrım var korkmaya başladım bende geçen yıl düşük yaptım 3 ay beklemen daha sağlıklı olur canm
Öyle mi cnm inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana benim düşük değil karnımda öldü cnm ikiside çok zor...hiç korkma Allahtan herşey kucağına almak nasip olur inşallah...
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin

amin cnm sağol....

çok geçmiş olsun biraz ara vermen senin sağlığın için önemli.doğru zamanda gelecektir meleğin canım.
İnşallah cnm teşekkür ederim doktor kontrolünde ilerliycez bakalım...

öyle mi cnm inşallah bende hemen kalırım hayırlısıyla hayırlı zamanda inşallah...teşekkür ederim...

Kızlar aranızdan ayrılıyorum hepinize sağlıklı gebelik diliyorum allahım hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...İçi bulananlar halsiz olanlar halinize gerçekten sevinin çünkü bi arkadaşta yazmıştı buraya aynen bende kendimi enerjik hissediyordum ne iç bulantısı ne halsizlik belliymiş yani sağlıksız gebelik olduğu banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş tekrardan hayırlısıyla hamile kalayım...hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…