Ay ne güzel yaaa :) maşallahKızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına
kızlar bu arada fena gaz ve mide bulantım ve kabızlığım var bi öneriniz var mı
Çok sevindim maşaAllah diyelimKızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına
[SUP][/SUP]kızlar bu arada fena gaz ve mide bulantım ve kabızlığım var bi öneriniz var mı
Gözün aydın hayırlı oksun canım maşallahKızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına
Benimde gaz problemim başladıkızlar bu arada fena gaz ve mide bulantım ve kabızlığım var bi öneriniz var mı
Canım çok geçmiş olsun. Bende clexan kullanıyorum, kızımda kullanırken benimde her yerim mosmor oluyordu, hatta iğne yapılan yerlerdeki morluk zamanla genişliyordu. Ben hergün hemşire bir arkadaşa yada sağlık ocağına gitmiştim, iğneden çok korkarımda :S
Gebeliğim son aylarında eşim vurmaya başladı uzmanlaştı baya şimdide o vuruyor. İğneyi dik bir şekilde iki parmak arasında sıkıştırılmış yere batırıyor yavaş enjekte edip hızlı bir şekilde çekiyor. Çok şükür 1 haftadır oluyorum henüz morarma olmadı sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama yapma şeklimizi yazmak istedim.
kızlar bu arada fena gaz ve mide bulantım ve kabızlığım var bi öneriniz var mı
Kızlar bebeğimi kaybettimgece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..
kızlar folik asitim bitmişti dr elevit yazdı onun içinde folik de var dedi bana bakıyorum şimdi 0,8 mg folik asit varmış içinde 12. haftaya kadar günde en az 400mg almamız gerekmiyor mu ekstra folik asit kullanmalı mıyım??????[/QUOT
bence gerek olmayabilir. bildiğim kadarıyla folik asit 400 micro gram olmalı 0.8 de 800 microgram yapar.yanlış değilsem.. bence dikkatlice bir daha okursan bizleride bilgilendirmiş olursan memnun oluruz..haberdar et canım..
Kızlar Dr gittim keseyi gördük çok şükür 5+2dedi 10 gün önceki kan değerine göre normal ilerliyor dedi sağlıklı birşey bulantın olması dedi ilaç falan vermedi 22 Mayıs gözüküyormuş doğum
Gözün aydın canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Kızlar Dr gittim keseyi gördük çok şükür 5+2dedi 10 gün önceki kan değerine göre normal ilerliyor dedi sağlıklı birşey bulantın olması dedi ilaç falan vermedi 22 Mayıs gözüküyormuş doğum
maşallah darısı başımıza
canım çok şükür göründü kesemiz bir tane.
Sağol canım teşekkür ederim inşallah...geçmiş olsun canım. gönlünü ferah tut Rabbimden hayırlısını dile. hayırlı zamanda bir bebek nasip edecektir sana.
Evet cnm okumuştum sizede geçmiş olsun..doktor kontrolü altındayım bu saatten sonra tahlillerim var yaptırıcam bende 10 gün içinde kese de patalojiye gitti o da araştırılıcak bakalım inşallah bi sorun çıkmaz...Canım çok geçmiş olsun belki okumuşsundur dün de aynı olay görümcemin başına geldi aldılar bebeğini kürtajdan sonra 15 gün ilişki yasak dedi 3 ay da bebek düşünmeyin dedi vücut kendini anca toparlıyormuş ... Ama o kürtajdan çıkanları genetik laboratuvarına gönderdi ve kendi tahlil oldu kan pıhtılaşmasondan şüpheleniyorlar sen de tahlillerini yaptır artık herşeyin çözümü var Rabbim den dua edelim sağlıklı bebişler nasip etsin ... Meleğin seni hep koruyacak ..
cok gecmis olsun cnm. Allah sabir versin. bir daha yasatmasin.
Amin inşallah teşekkür ederim...Allah daha sağlıklı hayırlı bebekler versin canım sana inşallah
Öyle mi cnm inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana benim düşük değil karnımda öldü cnm ikiside çok zor...hiç korkma Allahtan herşey kucağına almak nasip olur inşallah...canm çok çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm benmde sabah bel ve kasık ağrım var korkmaya başladım bende geçen yıl düşük yaptım 3 ay beklemen daha sağlıklı olur canm
İnşallah cnm teşekkür ederim doktor kontrolünde ilerliycez bakalım...Geçmiş olsun canım Allah sabır versin
amin cnm sağol....
çok geçmiş olsun biraz ara vermen senin sağlığın için önemli.doğru zamanda gelecektir meleğin canım.
Canım çok üzüldüm hakkında demek ki böyle hayırlısıymış, öyle düşünme ben hemen 1 ay sonra hamile kaldım 3 yaşınargirecek oğlum var.. Lütfen kendini fazla yıpratma. Allah'ın izniyle daha kaç tane çocukların olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?