Kızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına
Kızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına
Kızlar Dr gittim keseyi gördük çok şükür 5+2dedi 10 gün önceki kan değerine göre normal ilerliyor dedi sağlıklı birşey bulantın olması dedi ilaç falan vermedi 22 Mayıs gözüküyormuş doğum
Kızlar aranızdan ayrılıyorum hepinize sağlıklı gebelik diliyorum allahım hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...İçi bulananlar halsiz olanlar halinize gerçekten sevinin çünkü bi arkadaşta yazmıştı buraya aynen bende kendimi enerjik hissediyordum ne iç bulantısı ne halsizlik belliymiş yani sağlıksız gebelik olduğu banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş tekrardan hayırlısıyla hamile kalayım...hepinize sevgiler...
Kızlar aranızdan ayrılıyorum hepinize sağlıklı gebelik diliyorum allahım hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...İçi bulananlar halsiz olanlar halinize gerçekten sevinin çünkü bi arkadaşta yazmıştı buraya aynen bende kendimi enerjik hissediyordum ne iç bulantısı ne halsizlik belliymiş yani sağlıksız gebelik olduğu banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş tekrardan hayırlısıyla hamile kalayım...hepinize sevgiler...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
gözün aydın kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda inşguzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.
canım kanama lekelenme olmadıkca korkma normal ben de de oluyorgünaydın güzel anneler
kızlar bu adet ağrısı gibi ağrılar normal mi,bende de sabahları bi yokluyo bazen de akşamları
gözün aydın canım detayları da paylaşKızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına
araştırdım canım yeterliymişkızlar folik asitim bitmişti dr elevit yazdı onun içinde folik de var dedi bana bakıyorum şimdi 0,8 mg folik asit varmış içinde 12. haftaya kadar günde en az 400mg almamız gerekmiyor mu ekstra folik asit kullanmalı mıyım??????[/QUOT
bence gerek olmayabilir. bildiğim kadarıyla folik asit 400 micro gram olmalı 0.8 de 800 microgram yapar.yanlış değilsem.. bence dikkatlice bir daha okursan bizleride bilgilendirmiş olursan memnun oluruz..haberdar et canım..
maşallah gözün aydın yavrumKızlar Dr gittim keseyi gördük çok şükür 5+2dedi 10 gün önceki kan değerine göre normal ilerliyor dedi sağlıklı birşey bulantın olması dedi ilaç falan vermedi 22 Mayıs gözüküyormuş doğum
en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın umarımKızlar aranızdan ayrılıyorum hepinize sağlıklı gebelik diliyorum allahım hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...İçi bulananlar halsiz olanlar halinize gerçekten sevinin çünkü bi arkadaşta yazmıştı buraya aynen bende kendimi enerjik hissediyordum ne iç bulantısı ne halsizlik belliymiş yani sağlıksız gebelik olduğu banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş tekrardan hayırlısıyla hamile kalayım...hepinize sevgiler...
maşallah maşallah gözün aydınguzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.
ayy ne güzel çifte mutluluk ben de çok istiyorum ama şimdilik tek görünüyor
Ay ne güzel ya biz de görsek kalp atışını duysak ..bende 8 hafta 3 günlük hamileyim.. kalp atışlarını duyduk.. 4hafta sonra tekrar doktora gideceğim....
Ben de sadece folik asit içiyorum ama tüm kan testlerim yapıldı testlerini yaptır bencebenim de kontrolüm pazartesi ama bugün dayanamadım, tekrar kan verdim. inşallah değerim yükselmiştir. Dr. bana sadece folik asit verdi. başka ne hap verdi ne de tahlil istedi :26:
Canım darısı pazartesi günü başıma inşallah ve de daha kesesini görememiş olan hamilelerimize :)
Ay ne güzel ya biz de görsek kalp atışını duysak ..
Ben de sadece folik asit içiyorum ama tüm kan testlerim yapıldı testlerini yaptır bence
Pazartesi bizim için de büyük gün :) ayy çok heycanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?