2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hanımlar 6buçuk haftalık hamileyim bulantıdan kusmadan duramıyorum ölü gibi oldum yatak vc arası mekik dokuyorum sizde geçtiniz bu zamanlardan bulantıya bi çözüm bulabildiniz mi ölüyorum sankii

öncelikle hayırlı olsun.sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inş. benimde bulantılarım oldu ama hiç çıkarmadım çok üzülmediğim sürece.k.pederim vefat etti çok üzüldüm kusmalarım durmuyordu.öncesinde sabah kalktığım gibi bi tane ekşimsi elma yiyip 1 saat filan bekliyordum.sonra kahvaltıya oturuyordum.çay filan hiç içemiyordum yağlı yemek tatlı şeyler iğrençti.çoğunluk meyve sebze ve yağsız salçasız yiyicekler tükettim.evimi ve eşimin kokusunu karartmıştım 1 ay evi terk ettim döndüğümde hepsi geçmişti.yemek yapamıyordum annem sağolsun yaptı yedim öyle geçti.zaten çok uzun sürmedi.rahatsız olduğum kokulardan uzak durdum.sende çubuk kraker elma filan ye kendini aç bırakmamaya çalış.çünkü insan aç olduğunda daha kötü oluyo.bulantılar hiç kesilmiyo

hanımlar 6buçuk haftalık hamileyim bulantıdan kusmadan duramıyorum ölü gibi oldum yatak vc arası mekik dokuyorum sizde geçtiniz bu zamanlardan bulantıya bi çözüm bulabildiniz mi ölüyorum sankii
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz annesi :) Ben yatağımın başına bir kutu çubuk kraker ve leblebi koyuyordum kalkar kalkmaz da hemen ağzıma atıyordum. Ben de bulantı ile ilk başlarda kilo vermiştim ama bu yöntemlerle az da olsa yediklerimi içimde tutabiliyordum, sık sık ve az az yemeyi deneyin zaten tansiyonunuz çok şiddetli düştüğü için muhakkak birşeyler yeme isteğiniz olacaktır. Umarım sağlıklı bir bebişiniz olur :)

o zamana kadar nasıl dayandınız her şeyden tiksindim hiçbirşey yiyemiyorum sağlığımdan olucam diye korkuyorum

dayanıyosun be canım allah sabrını veriyo, dayanmayıp napçan :18:
benim ilk gebeliğimde 9 ay kusmuştum hemde öyle böyle değil kan kusuyordum, surekli serum yiyordum hastanede.
ama noldu bak kızım 2 yaşında ve birdaha asla hamile kalmam diyen ben yine hamileyim 3 ay kaldı dogumuma ama allahtan bu önceki gibi değil, 12.13. haftamda bulantılarım tamamen kesildi. ben sabah kalktıgımda kızarmış ekmek yerdim peynirle iyi gelirdi ama akşamları daha fazla olurdu bulantım ozamanda surekli mandalina portakal limon gibi şeyler yedim. sana neyin iyi geleceğine senin miden karar vericek, deneme yanılma yöntemiyle midene iyi gelen şeyleri mutlaka bulursun. ha bide mideni hiç boş bırakma, aç kaldıgın her an daha fazla asit salgılar miden buda daha fazla bulantı demek. off ne çok yazdım yaa inşallah tez zamanda biter bulantıların olumlu düşün

evet benimde ağrım çok oluyo bacaklarım kasıklarım.. oturup kalkarken falan zorlanıyorum. umarım dönerler. ben normalde değilde sezeryandan çok korkuyorum. gerçi ameliyet konusunda tecrübeliyim çocukken apandist ameliyatı olmuştum ama ozman uyandığımda minik bi bebek beni beklemiyodu doyur beni diye dediğini ypayım bu hafta biraz dikkat edeyim yediklerime umarım geçer. çok teşekkürler canım..

allah kolayını veriyor canım benimde ilk bebeğim sezeryandı.bir iki gün zorlandım ama sonra herşey yoluna girmişti.şimiden düşünüpte üzme kendini.

slm kızlar,az önce 2. doz tetanoz aşımı oldum,ilkinde agrımamıştı ama bu sefer agrıyor,başka hemşire yaptı aşıyı,sanırım ilk aşıyı yapan hemşirenin eli hafifti

bende bugün 2.dozu oldum.benimde seninkinin tam tersi ilkinde vururken de ağrıdı.sonrasında 2 gün maf oldum.bugün gittim başka ebe vardı eli çok hafifdi 1 e göre daha iyiyim.inş çabuk geçer ağrılar

Canım çok yüksek çıkmamış belki 100 grlıkta iyi çıkar üzme kendini benim50 gr da 207 çıkmıştı Dr 100 lüğe gerek bile duymadı direk şekerin var dedi

allah kolayını veriyor canım benimde ilk bebeğim sezeryandı.bir iki gün zorlandım ama sonra herşey yoluna girmişti.şimiden düşünüpte üzme kendini.

arkadaşlar normal doğumda da dikiş olmuyor mu? o da zor geliyor bana aylarca oturmakta zorlananlar oluyormuş. her türlü doğum zor bence allah hayırlısını versin tabi.

[

Canım benimde yaklaşık 4 ay sürdü bulanttı ve kusmalarım. hiç geçmeyecek zannediyordum yediklerimi 20 dk sonra çıkarıyordm.
en iyi dostum patates ve ayva olmuştu. sadece onları yiyince çıkarmıyordum (gerçi bazan onları da çıkarıyordum) ama sonra geçti.
hatta yemeğe bir başladım şuan 8 kilo aldım. sende emin ol geçecek.

kızlar bakın ne buldum. ama biraz pahallı.

20 adeti 24 TL. Pelit badem şekeri.

Merhaba arkadaşlar ben de inşallah 2014 Mayıs annesi olacağım. Tetanoz aşısını henüz yaptırmadım. Siz hangi haftanızda yaptırmıştınız? Ben geç mi kaldım acaba :18:

arkadaşlar normal doğumda da dikiş olmuyor mu? o da zor geliyor bana aylarca oturmakta zorlananlar oluyormuş. her türlü doğum zor bence allah hayırlısını versin tabi.

bebek çıkarken zorlanıyorsa azıcık kesiyolar bende kesmedi ama bebek çıkarken yırtmış 4 dikiş attı ama beni hiç zorlamadı o dikişler, sanki yokmuş gibi ne ağrı ne sızı. 1 ayı bulmuyo tamamen iyileşmesi.

kesinlikle haklisiniz sizi de germis olabilirim kusura bakmayin bnm de tek sirdasim dert ortagim sizlersiniz hatta inanmicaksiniz ama kanli canli burnumun dibindeki insanlardan daha yakinsiniz bana
Canim benim icinde sizler oylesiniz hatta bazi insanlarla disarda sohbet edecegime sizleri acip okuyorum daha cok mutlu oluyorum

o kadar ii anlamissin ki demek istedigimi ve panigimi ayakta alkislamak istiorum seni cok haklisin hayatim yazdiklarin cok dogru

Üff biter mi bu hazırlıklar iflasın eşiğindeyim yaa

Son düzenleme:
cok eminim ki bnm de nur topu gibi sekerimm olucak bu cumartesi gidicem sabah 7 de yola cikcaz zaten otomatik yukselcek ve seker irsi oluomus babamda var .... tatlim arkadasina cok uzuldum ama 17 Haftalikken nasil aliolar ne olucak o bebege enfeksiyon derken bnm ki gibi kokukulu akintimiymis biraz anlatirmisin rica etsem......su gibi ve normal kokulu akintim warda bnmde.....doguma takiliosun ama en azindan sezaryen normal dogum kadar korkutucu degil ikisini de sen rahatlikla atlaticak gibisin.....bn en azindan sadece sezaryen die yirtiniom da ....
ah bu kuzular cok cadi...benim kizda ayni babasi kopyasi ikizi olmaz bu kadar der insan...heralde kizlar ilk babasina benzio bende benziom babama

cokk guzellll nerden bunlar hangi site bide yemek icin demi sus degil

ben de de 3 dikiş oldu çok kızmıştım kesik ataydı diye ama aslında yırtılma daha iyiymiş. en iyisi masaj da bazı dr lar hiç zarar görmeden doğurtuyormuş onu bilemiyom ama. benimde çok çabuk geçti. sezeryanla kıyaslanamaz kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…