2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba mayıs anneleri,

uzun zamandır yoktum..benı merak eden prolovıj arkadasıma çok tesekkür ederim. yazdıklarınızı nadıren takıp edebıldım. kendısı veya bebegı cocugu rahatsızlanan anne adaylarına acıl şifalar dılıyorum.ben bebegıme daha hıcbırsey almadım nedense korkuyorum aıleler habıre alıyor.gene 10 dkdan fazla yuruyuş yasak..şeker yuklemem de düşük çıktı.aclık 80 ..tokluk 75 yuklemeyle 110 çıktı..Dr iyi dedi.gaz sorunu devam ettiği için çok yiyemiyorum.hamur işi tatlıyı zaten cnm çekmiyor toplamda 5 kilo aldım.bizden şimdilik haberler bu kadar ...

İnşallah canım, kayınvalidemdeydim dün, akşam da bizimle geldi zaten. Yarına Allah kerim:))

Sana da geçmiş olsun canım. Hatırlıyorum da ilk gebeliğimde böyle 5-6 aya kadar biraz olaylı geçmişti. Merdivenlerden filan yuvarlanmıştım. Sonra Ayetel Kürsi kolyesi takmıştım boynuma, sonrasında başıma bişey gelmemişti. Sanrım hamilelikte benm yıldızım çok düşük oluyor.
Sağol canım, okutup dua asacağım boynuma.
Her hafta ayrı vukuat oluyor şekerim bizde. Kayınpederim takvime bakmı ilk 17 Ekim'de hastaneye yatmısım. O zamandan beri her haf bir olay.

Sağol canım Allah razı olsun, çok şükür bugün ateşim yok. Duan iyi geldi bana.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten hiç sorunsuz insan yok. Sadece aylardır her haftasonu farklı bir konuda sorun çıkması beni yordu. O kadar hızlı sorun değişiyor ki, neye üzüleceğimi şaşırdım. Babaanesi taş düşürüyor derken, oğlum kum dökmeye başladı, yardımcım hastalandı diye üzülürken, oğlumun hepatit testi yüksek çıktı, ona üzülürken hata olmuş dediler, derken oğlum orta kulak iltihabı geçirdi, cmt iyileştiği haberini aldım doktordan gecesine ben hastalandım. Tüm bu olaylar arasında mutemadıyen ortaya karısık ateslı hastalıkları da unutmamak gerek. Ne bıleyım guleyım mı aglayayım mı sasırdım:))))) Allah dermansız dert vermesın...

tesekkur ederim supersin hep takipte oldugunu blmiodum ara ara giriosun saniodum .....sanirim son ay icelim diodun dimi....

Bana da çok erken geliyor. Allah korusun şuan doğum olsa, bizi neyin beklediği belli değil. Hiç aklıma sokmuyorum cidden öyle şeyleri. Ben bir ay kala herşeyi bitirip el el üstünde oturup beklenek niyetindeyim. Doktor Mayıs 3 gibi doğum dedi. Nisan basına dek 2.5 ay var hepsi yetısır ınsallah.

Canım takmıyorum işte eşim görüyor elimden geleni yapıyorum ben de meraklısı değilim çalışmanın ben de isterim evde oturayım akşama tüm yemeklerim hazır olsun eşimi karşılayayım ama kırıyolar. Eskisi gibi takmıyorum çok sigara içtikleri için evlerine de çok uğramıyorum artık. Haklısın önemli olan bebişim o mutsuz olmasın kim ne derse desin gülüp geçicem

Streslenme hiç bencede o onun ayıbı. Insan laf sokacsğına bi işin ucundan tutar

Hiç tutar mı üstüne bi de "oraya ne olmuş öyle bak burası batmış buraya şu olmuş" vs vs. eşime de huzurum bozulmasın diye yansıtmıyorum çoğu şeyi. Çünkü o çok iyi. Ama anlatırsam belki annesini haklı bulur ne de olsa onun çocuğu :)) keşke lafımı esirgemeyen biri olsaydım bu kadar pasif olmasaydım. Umarım benim bebeğim büyüyünce bana bu yönden hiç benzemez

geçmiş olsun cnm,haftasonu bende kötü oldum,cumartesi gecesi 3 de mide bulantısıyla uyandım ama tuttum kendimi kusmadım,elimi yüzümü yıkadım falan dolaştım biraz evin içinde rahatladım,salgından dolayı böyle oldu sanırım,kuzenimin kızıda aynı gece mide bulantısı kusma yaşamış,gecede mide yanmasından uyuyamadım,tetanoz aşım vardı bugün sabah gitcektim uykusuzluktan gözümü açamadım,hemşireyi aradım ögleden sonra gelcem dedim,daha yeni kahvaltımı yapıyorum kısa zamanda kendini toparlarsın inş...

tesekkur ederim supersin hep takipte oldugunu blmiodum ara ara giriosun saniodum .....sanirim son ay icelim diodun dimi....

bütün hamilelik süresince içilebilir...Bu aylardan sonra daha bir iyi oluyor diye biliyorum...olmazsa olmaz değil elbette...bitki kullanımında çekinceleri olan arkadaşlar var ki anlıyorum...

sana da çok geçmiş olsun canım,benim sıkıntım daha farklı 3-4 gündür 20 lik dişlerim geleneksel problemini yaşatıyo, yutkundukça çok acıyor şişmiş epey,dişeti kanamasına alıştım ama bu iyi olmadı.. umarım bebege bir zararı olmaz

bende hastayım boğazlarım fena başım çok ağrıyor burnum akıyor gözlerim yaşarıyor sabah sabah yataktan çıkmak öyle zor geldiki.neyseki oğlumu bir hafta kreşe yollamıyorum tatil yapıyor anneanne geldide sabah bide onu hazırlama derdi çıkmadı.sürünerek işe geldim akşam olmaz bugün artık.[/QUOTE]

Canım evlatlarımızın nasıl olmasını istiyorsak, önce biz öyle olmalıyız... Çünkü biz onların gözünde birer kahramanız :) Özellikle 0-6 yaş arası kişilik dediğimiz yapının altyapısı oluşuyor... Ve bu oluşurken önemli olan bizleri rol model olarak almaları ve hissettikleri duygular...

Onları çok sevip, onlara istediğimiz gibi birer örnek olursak her şey bir nebze daha iyi olur diye düşünüyorum.

İinşallah iyi bi örnek olabilirim ona bazen umutsuzluğa kapılıyor insan çaresiz kalıyor ama onun doğru yolda ilerlediğini görmek benim doğru bi örnek olduğum anlamına gelecektir. Umarım bunu başarabilirim teşekkür ederimm canım

ben nazara çok inanıyorum. o yuzden hep maşallah azımda, ustumde de nazar boncuğu taşıyorum. örneğin ben bir konuda böburlensem "ay söyle iyi böyle iyi" diye içimden dahi geçirsem ne yazıkki 24 saatte beni yalanlayacak bir gelişme oluyor lafımı yutuyorum. o yuzden iyi seyleri bile pek söylememeye çalışırım.
bence hemen kolyeni bul tak oglusuna da nazar boncuğu. pek kimseye de(özellikle sana özenecek ken gözle bakacak) kendinle ilgili olumlu seyleri söyleme...
bundan sonra da başınıza bişey gelmeden sağsalim tamamlayın inşallah hamileliği

inşallah yetişir.zaman kısalıyo.benimde nisan ortaları gibi görünüyo.bakalım hayırlısı.şu şubat ayıda bitsin sonra herşeyi yoluna koyacam.bu arada çok geçmiş olsun rahatsızlanmışsın.ALLAH acil şifalar versin. bugün hava burda çoooookkkkkk soğuk.gecede rahat uyuyamadım üzerimde öyle büyük bi kırgınlık varki sanırım bende hastalanıcam.

inşallah benzemez.çünkü herşeyi alttan alan ve hep kendini ezdiren bi ablaya sahibim.ççok üzülüyorum onun durumuna.bu zamanda biraz dilli olmak gerek.enazından üslubunca lafını söyleyebilse insanın içine o kadar dert olmuyor

bütün hamilelik süresince içilebilir...Bu aylardan sonra daha bir iyi oluyor diye biliyorum...olmazsa olmaz değil elbette...bitki kullanımında çekinceleri olan arkadaşlar var ki anlıyorum...

bende cok takintiliyim dir tatlim ihlamurdan baska bisi icmiorum ama su da var zararli olsa hamile cayi die tawsiye edilmez mersi seker

kizlar dun gece uykum kacti buralardaydim en son yazilan msjlar die bi kose war ya orayi okuodum okadar gerildim ki anlatamam 25 haftada 27 haftada bole herkes yazmis bebeklerini kaybetmisler cogunun ortak sebebi de kordon dolanmis falan hastaneye gitgnde de olmus demisler okadar gerginim ki anlattamam abuk subuk ruyalar gordum hala daha da ayakta kabus gormeye dewam eduorum....bnm kizim cok hareketli biliosunuz masallahi war artik hareket ettiginde yuregim agzima geliorrrr bi daha etcekmi dieee edio bi daha etcekmi die yine bekliorummm falannnnnn allahim bunun bizle bir alakasi varmidir yapmamiz gereken deliricemmmm neye dikkat etcem allahim herkesin yardimcisi olsun......sonra birde sozde kocasi kiz kardesini uykusunda elle taciz etmis die wardi bi konu......adam bebege bakmaya die kalkmisss baldizini uyurken gitmis oksamis .....bebek annesinin kucagindamis anne uyandiginda ne adam ne kadin bilmio kimin koyydugunu.....kadin kocasina inanio kiz kardesinin iftira attigini yada kabus gordugunu idda edio adamda ....falan filan ufff berbat bi gecedi bnm icin

Canim internete cok takilmamak lazim. Insan bunalima giriyor. Benim esim gecen sene basim agriyor bakayim ne iyi gelir diye girdi bakti bakmaz olaydi psikolojisi altust oldu 1 haftada 10 tup kan aldirdigini bilirim degisik hastane ve doktorlardan. Hastalik hastaligina yakalanmisti. En sonunda psikologa goturdumde atlattik o gunleri. Simdi o gunlerden panik atak yadigar kaldi bize. O yuzden tavsiyem guzel seyler okuyun kotuleri okumayin. Sonucta olacagi varsa olur ama dusunerek kotu seylere davetiye cikarmayalim :)))

Benimde bazen uykum kacinca boyle abuk subuk seyler okuyorum sonrada iyice uykum kaciyo zaten endiseli insanlariz aslinda boyle seyler okumasak daha iyi olacak

Canim dikkat ediyorum da surekli kendin ve bebeginle ilgili olumsuz seyler dusunup kendini strese sokuyorsun. Akintin var diye erken dogum yapacagina kesin gozuyle bakiyorsun. Alisveris yapamadin diye butun dunya altust olmus gibi goruyorsun. Ailen seninle ilgilenmiyor zannedip herkesei tek kalemde siliyorsun. Kiloana ve catlaklarina takmis durumdasin. Simdi de kordon bagi cikti :) Allahin dedigi olur canim arkadaaim. Hamilelighinin tadini cikar biraz da netten uzaklas bence. Internet ortamina bi ara ben de cok takildim ortalikta kanserim diye geziniyordum. Bebegin senin endiselerini hissediyordur. Evrene guzel mesajlar yolla ki basina guzel seyler gelsin :)

merhaba kızlar,
hasta olanlara geçmiş olsun. ağrılar sızılar artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. grip salgını ayrı dert.
hazırlıklara da tam gaz devam. haftasonu babymall açıldı ancak beklentimin altında kaldı fiyatlar piyasadan farklı değil, aşırı kalabalıktı. ancak tüm ürünleri bir arada görebilmek güzel. havuzluhandan bebek şekerleri oda süslemeleri de geldi çok güzeller bakmaya kıyamıyorum
ev işleri ile aranız nasıl kızlar, ben hala evi falan süpürüyorum ilk 3 ay yapmadım sadece. artık bırakmak mı lazım ne dersiniz. erken doğum riski oluşturur mu korka korka yapıyorum eşim de kızıyor beni bekle diye. :26: hastane çantası konusu olmuş sanırım hazırlamaya başlasak iyi olacak, iyice ağırlaşmadan ütüleri yapmak için.

Benimde bazen uykum kacinca boyle abuk subuk seyler okuyorum sonrada iyice uykum kaciyo zaten endiseli insanlariz aslinda boyle seyler okumasak daha iyi olacak

kesinlikle haklisiniz sizi de germis olabilirim kusura bakmayin bnm de tek sirdasim dert ortagim sizlersiniz hatta inanmicaksiniz ama kanli canli burnumun dibindeki insanlardan daha yakinsiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…