2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

valla okurken şaşırdım bu ne inatmış ya.hayırlısını isteyeceğine hayret bişey.

canım inşallah isle ilgili herşey gönlünce olur iyi düşünde iyi olsun benim başıma gelenleri hatırlasana.

ahh canım aramıza hoş geldin.diyet le düşer inşallah bende kaç gündür şekerle etkin mücadeledeyim.

benim doktorumda 75 lik yaptırdı bence sen kadındoğumcunun önerdiği ile devam et.uzakmış yol biraz gerçi ama.

çok güsel yaaa Allahım hepimize böle güzel doğumlar nasip etsin inş

Insallah evi tasiycam bu ay sonrasinda iyice agirlasmadan bir cirpida alirim herseyini.isim icin altarnatifler var ama daha isim bile net degil.

çok güzelmiş gerçekten paylaşımın için sağol Allah hepimize kolay ve hayırlı olanı nasip etsin

bende öyle düşündüm ama dr um aşırı ciddiye aldı bu durumu:44:anlmadımki..
çok teşekkür ederim canım

benim de sınırlarda çıktı ama dr çok önemsemedi, takip et dedi, zamanla aynı seyleri bile yesem yukseldığini gördum. yani dikkat etmek sart. şimdi daha da dikkat etmeye başladım...

Bir baktım konuya ben 1200 lerde kalmışım sayfa 1600gelmiş Pek sık giremediğimden yazamıyorum.Benim şeker yüklemem erken yapıldı şans eseri havuza yazılmak için tam idrar tahlili yaptırmıştım idrarda şeker çıktı.Doktorumla görüşünce oda idrar kültürüyle beraber şeker yüklemesini yaptı.Çok şükür bişe çıkmadı ama ben yinede dikkat ediyorum şerbetli tatlılar çikolata uzak durmaya çalışıyorum, tek zaafım sütlaç onuda az şekerli yiyorum.
Detaylı ultrason sonucumuz iyi çıktı, suyum biraz azmış ama tehlikeli birşey yokmuş şuanda, onu doktorum takibe aldı.Haftaya randevumuz var bakalım.Cuma günüde sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı olup tam kan tahlili yaptırıcam.
Bebekle ilgili olarak odası için mobilyalarını aldık her ay başı bir kaç parça giysi alıyorum,
-hastane çıkışı
-uyku seti,alez,cibinlik,yatak,halı
-iç çamaşırı,patikler,tulum,en çok badi
-alt açma
-battaniye (penye,merserize)
-sling
-derece
-yeni doğan biberon
-emzik
-burun aspiratörü
-küvet
-küvet filesiüzden
-bornoz havlu takımı
-bir kaç şirin önlük
-çamaşır filesi
-şampuan,bebekyağı,sabun,bebek losyonu
-göğüs pedi
-lohusa tacı
Bunun dışında hastane odası süslemesi yapan yerler ve fotoğrafçı çok pahalı bu yüzden süslemeyi kendim yapacağım bunun için eminönüne gittim.bazılarını internette bulduğum süs malzemeleri satan yerden aldım fiyatlar uygun.Fotoğraf işi içinde iyi makinesi olan bir arakdaşımdan rice ettim çekmesini,gelemezse artık kendi makinamla herkese çektiricem

isim konusunda kararsızım daha önceden yazan varsa düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.

bu şeker illeti mahvetti beni resmen aşeriyorum mahvoldum düşünmeden yapamıyorum yememem gerekenleri bu akşam resmen ağladım sırf stresten.daha 3 ay var nasıl geçecek bu şekilde azıcık yesem hemen şeker 250 oluyor yemesemde aklım kalıyor psikolojim çok bozuldu.oğlumda da çıkmıştı şekerim ama hiç bu şekilde olmamıştı.

Ah canım bende öyleyim çok mutsuzum yemekler tatlılar gözümün önünde cirit atıyor. Hastayım diye canım yemek bişey istemiyor diye bugün dürüm söyledim bi tane ayranla içersem bişey olmaz dedim şekerim 1 saat sonra 160 a fırladı hemen. Zaman geçsin hemen. Çok stresliyim ya. Keşke şeker yüklemesi 35. Haftada falan yapılsaydı :)

ben de ilk hafta azıcık kaçamaklarım olsa da pek sekerimin yukselmediğini gördum rahatladım. sonra bir baktım sabah açlık 120 cıvarlarına çıkmış, tabi 1 saat tokluk 180 neredeyse.anında aklım başıma geldi hiç dalga geçilecek durum değil, azıcık salınca hopppp değerler 50-60 artıyor.

Her perşembe memorial doğuma hazırlık kursu var geçen hafta başladı 5 hafta sürcek ve ücretsiz saat 18 ila 20 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…