2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kurtuluşun yok, içinden her halukarda çıkacak ne demek ya? Rahatlatmak yerine ürkütücü olmuş sanki?

Son düzenleme:
kızlar ben ilk bebeğimi normal doğum olarak yaptım 3 hazirandı beklenen doğum tarihim ntslerde sancım çıkmıyordu dr normal doğum için ısrar etti herşey normal dedi ama bir sorun vardı eşim yurt dışına gidecekti görevli ve 2 ay gelemiyecekti son 1 hafta gerçekten dr sezeryan yapın eşim yanımda olsun dedim valla istersen suraya yat kalkma yine yapmam ne gerek var cokmu meraklısın dedi değilim ama eşim yanımda olsun diyordum son günler stres oluyor duygusal oluyor insan 3 haziran sabahı gel hastaneye yatırcam dedi gittik yatış yaptık suni sancı verdi ama hiç etki etmedi o gece saat 2bucuk gibi kendi sancılarım gelmeye başladı hiç sesi çıkarmadım bekledim 6 gibi hemşireye dedim benim sancım var biraz diye baktı 2 cm açılma var dr geldi8de hadi bakalım sancın başlamış suni cansıyla sıklaştıralım dedi sancı vermeye başladılar 9 gibi hızlandı sancılarım 10 buçukta artık son noktalardaydım ama hiç bağırmadım ntsye bağlısın zaten yatmak kötü arada gelip baktılar 6 cm açılmış dedi ve son yarım saat gelen olmadı ama cok sıklaşmıştı ebe geldi baktı 8 acm acıkmış ddi ve suyumu patlattı dr geldi hadi bakalım alalım fıstığı dedi ve 2 ıkınmamda kızımı gördüm o duyguyu anlatamam hemen emzirdim sonra aldılar karsıda onu izliyordum giydirdiler benimde dikişlerim oldu 11:45 kızım dünyaya geldi allah hayırlısıyla herkese hayırlı doğumlar nasip etsin şimdi korkular başladı ama Allahın izniyle doğurca inş bol bol dua edin hep okudum kızlar annem dışarda hurma yedim zemzem suyu içirdi annem zaten onu kucağınıza alınca bütün acı gidiyor ben dr hadi alıyoruz dedikten sonra sancıyı bile unutmuştum korkmayın herşey oluyor

dün akşam 7de Wc ye gittim bi baktım kanamam gelmiş beynimden vurulmuşa döndüm. ağlamaktan helak oldum. araba için babamı aradık hemen geldiler acil hastaneye gittik 2 serum verdiler kan aldılar bebeğime birşey oldu diye o kadar korktum ki elim ayağım 2 saat boyunca titredi o şoku atlatamadım. allahıma şükürler olsun serum takıldı yattım benim bebişim hareket etmeye başladı o kadar mutlu oldum ki eşim duyunca koşa koşa geldi yanıma millete karşı müşade odasında öpüp durdu beni. ardından ultrason odasına girdik doktor kalp atışları güzel bebeğin yaşıyor onun keyfi yerinde dedi eğer endişen varsa bu gece burda müşade altında kalabilirsin dedi yanlız benim ne ağrım ne acım nede kanamam olmadığı için yatış yatmak istemedim. huzurla evimize geldik. Allahım bebeklerimizi korusun anne olmak çok zor daha doğum yapmadan oğlumu kaybetme korkusu o kadar acı verici ki allahım bebeğini kaybetmiş tüm kadınlara sabır versin.. artık daha dikkatli olmamız lazım yormayın kendinizi gerçekten bu durumu yaşamanızı hiç ama hiç istemem.. KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAHA EMANET OLUN

Canim ben istanbuldayım kk dan buldum birini başka şehirlere de gidiyordu yanlış hatirlamiyorsam istersen özelden paylaşırim nikini numarasini bir konusursun
canım fotograf konusunu hallettik çok teşekkür ederim.

evimizde güzel bir fotograf makinemiz var onu kullanacagız teşekkür ederim ilginiz için arkadaşım.

arkadaşım eymen ismi çok güzel bir isim ama bera ismi bende de kız ismini andırdı.

canım bence dr. değiştirmelisin. hem de hastaneyi de değiştirmelisin saçmalamışlar iyice.

ay ofertacım ben hiç tatlısız yaşamadım şimdiye kadar hiç bişey bulmazsam ekeğime nutella sürer yerim tatlı niyetine
şimdi napcam hiiiçç bilmiyorum. bugun arkadaşımın doğumgünü var bugunde yeyimde yarın gitcem diyetiçin dr a

Okurken korktum ama sukur sonu iyi olmus hepimiz saglicaklabkucaklayalim insallahhh

bende pulcet önericem canım.ablamda bütün şurupları denedi olmadı en son pulsette tmm dedi.ağır ilaç dr lar çok mecbur kalmadıkca vermiyolar ama sana tavsiyem dr na danışıp pulseti kullanman.

cnm ben de toplamda 4,5 kg aldım.hep bebek aldı kılosu çok ıyı....ben de yıyorum ama altı yedıden sonra şikınlıkten yıyemıyorum. gunduz herseyı yıyorum ama çok su içiyorum..belkı ondan. 60 kıloydum hamıle kalınca 64,600 gr oldum. ben memnunum ama herkes hıc kılo almadın senın bebegın kucuk olcak ama dr kılosuna cok ıyı dedı:)[/QUOTE]

ohooo millete bakarsak kedi yavrusu doğuracaz gibi bakıyolar.ama ben hiç kimseyi takmıyorum.bebeğimmaşallah iyi ve sağlıklı.gelişimi 2 hafta önde.bu hafta tekrar knotrole gidicem.bakalım bizim minikte ne gelişmeler olmuş

adıyla yaşasın.çok beğendim her iki ismide.RABBİM sağlıkla kucağına aldırsın

Ay iki gündür yatak döşek yatıyorum çok hastayım

çok çok geçmiş olsun.ben hasta değilim ama bu son zamanlardaki halsizlik beni mahvetti.ayakta duramıyorum.yemek yemek bile işkence adeta.

çok geçmiş olsun canım.kanamanın sebebi ne ki? dikkatli olmaya çalış.bol bol dinlen

günaydin....................arkadaslarr 2.tetenoz ignenizi kaçıncıı haftada yaptırdınızz

Gunaydın herkese , dün akşam ıs cıkısı gıttım malum magazaya , sut sagma makınası olarak aventınkını aldım , bıberon ısıstıcı aventın yoktu ama dedıgın gıbı ilacsofie urunlerı ınceledıgımde pahalı bır sey olmasına hıc gerek olmadıgına karar verdım bende en ucuz 49 TL ye Arzum vardı sonra onu almaya karar verdım . Avent yenı dogan bıberon serısını almak ıcın bakınıyorduk esımle konusuyorduk kı ;nazık bır beyfendı geldı ve dedıkı , telasınıza tanık oldum bende bahsettıgınız markanın serısını almıstım ama bebegımızde cok gaz yaptı ne zamaan dr. brown a gectık bebegımızın gaz problemı kalmadı . Sıze de tavsıye ederım bunu bır deneyın derım ,ben aventın serısı oylece kenara koydum dıyınce bende almaktan vaz gectım. Soylemıs oldugu marka bıberonun ıcınde bır pıpet seklınde boru var o sıstem sayesınde bebek bıberondan beslnırken hava yutmuyormus ve gaz yapmıyormus.

Bızde o bıberondan aldık sımdılık 1 tane deneyelım bakalım sonra alırım memnun kalırsam .

Benden bu kadar :)

günaydın canım bende sabah yumurta peynir zeytin ekmek veeee deyanamadım portakal elma sıktım kendime:)) bugünkü şekerihtiyacımı daha sabahtan tükettim yani. yoğurt çok iyiymiş şeker için ara öğünlerde sürekli tüketin diyolar. yalnız değilsin korkma bi şekilde atlatcaz az kaldı zaten dayanalım bakalım. bi dr a gidim geliyim bende diyete başlarım ozman burda yediklerimizi yiyeceklerimi yazarız birbirimize destek oluruz. böööyle geçer gider. ama eşin iyi yapmış dakka başı şekermi ölçülürmüş be almadım bile makina

Bende çok korkuyorum. Hatta normalden korkuyorum diye spinal sezeryan düşünüyordum şimdi ondanda korkuyorum genel anestezi olsun diyorum. Doktoruma dedim biz doğum konusunu konuşmadık daha. Oda dediki 36. Haftada alttan muayene yapacağım çatın uygunsa normal olur. Şuan bebeğin pozisyonu normale uygun o muayeneden sonra konuşuruz. Ben dedim korkuyorum. Tabiki sen normal yapamam diyorsan zorlayamam seni dedi. Bende neyse konuşuruz dedim.

işteyken oyalanıyorumda evde gözüm hep buzdolabında mutfakta ya.yaramaz kediler gibiyim bu ara.

canım genel anestezide bayıltıyorlar narkoz alıyorsun.epiduralde belden iğne vuruluyor sadece ameliyat bölgesi uyuşuyor sen uyanık oluyorsun ve bebeğini hemen görebiliyorsun.

okurken kalbim duracaktı neyseki bişey yokmuş çok geçmiş olsun.

daha üç ay var bide offf.

Ya epidural sezeryanda bazıları hissediyormuş acıyı ben bi kaç kişiden duydum ondan korkuyorum

Bayağı almışsın canım bundan sonra dahada hızlanacak kilo alımın ama zayıfdan boşver sorun değil bence. Ben 85 ile hamile kaldığım için benim için kilo sorun örneğin bende 28 haftada 9 kilo aldım.

günaydin....................arkadaslarr 2.tetenoz ignenizi kaçıncıı haftada yaptırdınızz

İlkinden 1 ay sonra oldum ben,9 aralıkta ilk,9 ocakta 2.ydi.. Aşı kartına yazmadı mı canım hemşire?

Ah yapmam mı canım neler yapıyorum ama bu gripi zor atlatacağım sanırım. Bebeğimde hastayım diye mi bilmem durmadan hareket halinde uyurken bile. :)

Haha iyi yapmışsınız bi daha yiyemeyeceğini düşünüyorsan ne bulursan yiyeceksin :) ben yüklemeye hazırlıksız gitmiştim bilsem bi gün önce neler yerdim

deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler kızlar, çok rahatlatıcı oldu en azından benim için...ben normal doğum için çok hevesliyim...acısı da umrumda değil açıkçası, dayanıklıyımdır:) ama şekerden ötürü sezeryan ihtimalim de var, o zaman da Lilacsofie'nin gibi epiduralli isterim...bebişim gelirken ayık olmayı herşeyden çok istiyorum:))

umarım ikinci bebeklerinizi de böyle güzel anılarla, sağlıkla doğurursunuz inşallah:)))

çok çok geçmiş olsun, tekrarlanmasın inşallah

ilki 21+6da, ikincisi 26+3te oldu, ben aşağı yukarı bir ay geçmesini beklemiştim...asm'den öyle yönlendirmişlerdi

Geri sayim baslasin artik :) bugun itibariyle 10 hafta kaldi :)) insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…