2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
çok gecmiş olsun kendıne dıkkat et. bır hafta rapor al yat dınlen..sen hemşireydın rahat rapor alırsın..devlet memuru arkadaslar 37 . haftaya gelmeden aıle hekımınızden baska hastalıkları yazdırarak rapor alabılırsınız.benım arkadasım 30 haftaya kadar çalıştı 7 hafta aıle hekımınden bes gun bes gun rapor aldı. sonra 37. haftada dogum ıznıne cıktı. 5 hafta doğum ıznını dogum sonuna aktardı. o yuzden rapor alıp dınlenebılırsınız. ama özel sektöru bılmıyorum

Sağol canım raporluyum zaten bi hafta. Ama doktorumdan utana sıkıla istedim. Acaba aile hekiminden istemek daha mı kolay olurki ? Bi daha gerekirse diye.

95 i rüyanda görürsün canım sabah ufacık bi ekmekle azcık yumurta yedim 129 çıktı nerdeee 95 anca açlık çıkar 95:53:

Northstar canım, benım su an aclıklarım 130 cıkıyor sen yıne ıyısın :(
Haklısınm cok mu ıyımser yazdım yanı ben 95 dıye , yok ben ruyamda ne gordugumu yazdım sabah ;)
Tepsı tepsı baklava vardı elımde guzelım :) ne olacak benım bu halım ...

malesef çoğunun vakti 2 de filan yani o işteyken sadece 2 tanesı 5 te başlıycak onlara gelebilir ama diğerleine kardeşimle gidicem... sen anlamadanda gıdebılırsın az cok ınsan çözüyor nede llsa hele ki gösterilerek yapılıyorsa burda olsan beraber giderdik valla:1:

yaa valla ne iyi olrdu beraber göbusleri carpistirarak giderdik :9: ya dil olmadigi icin iste özguven olmuo gitmek icin bisey dese anlamicam dion o yuzden gidemicem sanirsam-hem öyle olsaydi ebe derdi heralde cunku dil bilmion dedi anlayamican anlatilanlari dedi ben de he tmm o zaman dedim:27: nese ben internette herseyi hatim ettim zatii olmazsa da sikinti yok ögreniom burdan herseyi:34:

evet bizim artık bütün test v.s. bitmiş dokotr 2-3 haftada bir ne zaman istersen gelebilirsin dedi:) normal doğum için Lamaze ya da hypnobirthing tekniklerini araştırıyorum bugünlerde. okuduklarıma göre doğurmak kadar kolay birşey yok:)

:6:
Northstar canım, benım su an aclıklarım 130 cıkıyor sen yıne ıyısın :(
Haklısınm cok mu ıyımser yazdım yanı ben 95 dıye , yok ben ruyamda ne gordugumu yazdım sabah ;)
Tepsı tepsı baklava vardı elımde guzelım :) ne olacak benım bu halım ...

Baklava değilde supangle , kazandibi arkasından kümede, sonra tatlı kurabiye, sonra yaş pasta çilekli, sonra dondurma ve kıymalı patatesli kol böreği ve etli mantı ve ... :35: iyi giderdi :37:

yaa valla ne iyi olrdu beraber göbusleri carpistirarak giderdik :9: ya dil olmadigi icin iste özguven olmuo gitmek icin bisey dese anlamicam dion o yuzden gidemicem sanirsam-hem öyle olsaydi ebe derdi heralde cunku dil bilmion dedi anlayamican anlatilanlari dedi ben de he tmm o zaman dedim:27: nese ben internette herseyi hatim ettim zatii olmazsa da sikinti yok ögreniom burdan herseyi:34:
bende sana anlatirim neler anlatildigini neler dendigini gelmis kadar olursun.. viber kullaniyor musun ordan msjlasiriz arada

yorumlarınız için sağolun kızlar iyice karıştı kafam Allahtan daha zamanım var o zaman kadar belki başka isimlerde bulabilirim ama Eymen Bera çok uyumlu geliyor bana belki Bera yerine Asaf'ı düşünebilirim ya da başka bi şey ya da hiç değiştirmem Bera kalır uff çok kararsız bir tipim :26:
canim naparsan yap Bera kalmasin bence degistir yani :27: cocugun gelecegini dusun ileride ismiyle alakali biri dalga gecerse cok pisman olursun.. cok guzel isimler var insallah oglusuna yakisan cok guzel bir isim bulursun :16:

dün akşam 7de Wc ye gittim bi baktım kanamam gelmiş beynimden vurulmuşa döndüm. ağlamaktan helak oldum. araba için babamı aradık hemen geldiler acil hastaneye gittik 2 serum verdiler kan aldılar bebeğime birşey oldu diye o kadar korktum ki elim ayağım 2 saat boyunca titredi o şoku atlatamadım. allahıma şükürler olsun serum takıldı yattım benim bebişim hareket etmeye başladı o kadar mutlu oldum ki eşim duyunca koşa koşa geldi yanıma millete karşı müşade odasında öpüp durdu beni. :1: ardından ultrason odasına girdik doktor kalp atışları güzel bebeğin yaşıyor onun keyfi yerinde dedi eğer endişen varsa bu gece burda müşade altında kalabilirsin dedi yanlız benim ne ağrım ne acım nede kanamam olmadığı için yatış yatmak istemedim. huzurla evimize geldik. Allahım bebeklerimizi korusun anne olmak çok zor daha doğum yapmadan oğlumu kaybetme korkusu o kadar acı verici ki allahım bebeğini kaybetmiş tüm kadınlara sabır versin.. artık daha dikkatli olmamız lazım yormayın kendinizi gerçekten bu durumu yaşamanızı hiç ama hiç istemem.. KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAHA EMANET OLUN
Bir an senin yerine koydum kendimi öyle bisey görsem bende acayip korkardim kesin en ufak sancida bile moralim bozuluyor acep biseymi oldu diye :25:
Allah bebeklerimizi korusun hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin özellikle su son 2 ayda dinlenmekte dikkat etmekte fayda var:34: varsin evi cöp götursun bebeklerimiz daha önemli :27:
Cok gecmis olsun

Sağol canım raporluyum zaten bi hafta. Ama doktorumdan utana sıkıla istedim. Acaba aile hekiminden istemek daha mı kolay olurki ? Bi daha gerekirse diye.

CNM benım ablamda hemşire. o asla calıştığı hastaneden rapor almaz...drlar iş aksıcak dıye surat yapıyorlar bır kere ben sahıt oldum kız nasıl hasta tır tır tıtrıyor çalıştıgı fakultenın dru ıkı gun rapor yazdı.nasıl uyuz olmuştu.o hep aıle hekımıne gıdıyor ya da o yoksa evın yakınındakı devlet hastanesıne herhangı bır uzmana gıdıyor. drlar hemen rapor verıyor...ablamın hemşire arkadasarıda 30 dan sonra hep aıle hekımınden rapor aldılar 37 dede dogum ıznıne gectıler. dogumöncesınıde aktardılar...benım öğretmen arkadaslarda hep öyle yapıyor..cunku okulda çocuklar habıre çarpıyor

Canlarım biz oglumuzun ismi konusunda eşimle bir uzlaşmaya varamadık bunca zamandır.
Ben başından beridir ATtlas ismini çok sempatik, karakteristik ve hoş buldum hemen kabullendım de ama eşime bunca zamandır bir turlu sevdıremedım. O da hep başka isimler önerdi , enis , batur , göktug, gökay vb onerılerı vardı nedense bende o isimlere yaklaşamadım. Sonunda eşim dedi ki benım babacım rahmetli yaklaşık 13 sene once kaybettık kendisini , babacımın adı mehmet ıdı , bende evin en buyuguyum malum tek evlıyım su an ıcın...
Eşimin önerisi Oğlumuzun isminin Mehmet Göktug olması ? hem babamın ismini almış olacak hem eşimin istediği ismi sankı iki isimde kafiyeli ve uyumlu geldi bana da ne dersınız nasıl? Bu isme yavaş yavaş ısınmaya başladım ...

Bu arada canım kocacım benim , rahmetli babamla hıc tanışma fırsatları olmasada saygısını sevgısını bu sekılde gostermış oldu allah ondan razı olsun benı hıc ailemle ilgili bir konuda üzmemiş kırmamıştır. Iyı onunla evlenmişim ...
Ne guzel dusunmus esiniz.. gayet hos geliyor kulaga Mehmet Göktug sizinde icinize sindiyse hic degisiklik yapmaniza gerek yok :34:

Ne guzel dusunmus esiniz.. gayet hos geliyor kulaga Mehmet Göktug sizinde icinize sindiyse hic degisiklik yapmaniza gerek yok :34:

Teşekkür ederım saolun canlarım , akşam kulagıma guzel glmıstı ama bugun sızın yorumlarınız benı cok sevındırdı sanırım tamam oldu bu ıs :)İsmi bulduk Ohhhh be
sevındımmmm ...

CNM benım ablamda hemşire. o asla calıştığı hastaneden rapor almaz...drlar iş aksıcak dıye surat yapıyorlar bır kere ben sahıt oldum kız nasıl hasta tır tır tıtrıyor çalıştıgı fakultenın dru ıkı gun rapor yazdı.nasıl uyuz olmuştu.o hep aıle hekımıne gıdıyor ya da o yoksa evın yakınındakı devlet hastanesıne herhangı bır uzmana gıdıyor. drlar hemen rapor verıyor...ablamın hemşire arkadasarıda 30 dan sonra hep aıle hekımınden rapor aldılar 37 dede dogum ıznıne gectıler. dogumöncesınıde aktardılar...benım öğretmen arkadaslarda hep öyle yapıyor..cunku okulda çocuklar habıre çarpıyor

Canım bende bır kersınde ıyıce nıyetı bozdum , önce aile hekımıne gıtmıstım kı aıle hekımızmızden de memnunum ılgılı bır adamdı , agladım sızlandım durumu ızah ettım de 1 gunluk raporu zar zor aldım , tabıkı o bana yetmemıstı , kendı kadın dogumcuma gıttım mecbur muayene parasını da guzelce odedıkten sonra 1 haftalık raporu guzel guzel aldım . hatta doktorum bu yetmez ıse ararsın ılave de yazarım demıstı .
Ama sonra ne oldu raporlu oldugum gunler maasımdan kesıldı bu ay maasım eksık oldu oda odemelerıme yetmedı sımdı pısmanım aslında ocagın 10u ıle 15 arası raporluydum martın ortasına dogru ancak kesılen paramı ssk yatıracakmıs.

:6:
Baklava değilde supangle , kazandibi arkasından kümede, sonra tatlı kurabiye, sonra yaş pasta çilekli, sonra dondurma ve kıymalı patatesli kol böreği ve etli mantı ve ... :35: iyi giderdi :37:

Northstar naptın sen oldurecekmısın beni , destek olalım dıyorum ben işteyım burda oglen yemekte haslanmıs tavuk yemısım hatta su ıle yutmaya calıstım zar zor su an acımdann oluyorum desem yerıdır , neler yazıyorsun sen bu kadar hamıle kadının ıcınde :) Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuu uhuuuuuuuuuuuuu acıktım arkadasım ya ... Zaten hıc doymamıstım ...........

Canlarım bızım bır ara Facebook mayıs anneleri yokmuydu ? ne oldu o gruba ?Eklemem mumkunmu ?
Yada Faceden takip ettiğiniz bizim malum durumuzla ilgili bir grup falan var mı ?

Saygılar sevgıler :)

$20140115_180426_resized_1.webp $20140130_220647_resized.webp

Kızlar bunlar benım akşamları yaptıgım etamın işlmelerim sonunda ne olacak bılemedım . Bebek beşiğimizin uzerıne bırer kırlent mı olur yoksa duvara pano mu bakıcaz :)

Son düzenleme:
Back
X