Canım iş için hepimizin gönlündekini versin Allah, isterim ki devlet memuru olayım kendimi çok zorlamayayım ve doğuma 2 ay kala bir heyet raporu alayım ama bazen istediğimiz gibi olmuyor. Tatlı için de çok üzüldüm canım, dediğin gibi iş yerinde pek bir sorun olmuyor kendini işe kaptırmaktan ama maalesef eve gidince ben de çıldırıyorum. Sürekli o fırın çalışsın ben de fırında pişen malum şeylerden sürekli sıcacık yiyeyim. Ne yapalım artık biraz kendimizi tutacağız canım, ben doğumdan sonrasını çok merak ediyorum bu şekilde yemek yememeye kendimi nasıl ikna edeceğim acaba. DOğum için de Allah hepimize güzel ve özel doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım çok geçmiş olsun, gripsen bol bol kivi ye mandalina portakal yemeyi ihmal etme lütfen.
İşte tecrübeli anne diye ben buna derim herşeyi nasıl da bilmiş, nasıl da yazmış valla ben dün almaya karşıydım ama benim bile alasım geldi biberon ısıtıcısını sen anlattıktan sonra
Estağfullah canım. Aslında biberon ile beslenme yapılmayacaksa gerekli değil inan. Ben belli bir zamanda lazım olunca, ablamdan oğlu için kullandığını istemiştim. Sonra o gelene dek buyuk kahve kupasında benmarı usulu yapmaya o kadar alıstım kı, geleni kullanmamıstım.
Çok iyi canım yaaaa, Allah bize de böylesini nasip eder inşallah...