selam kızlar,
hasta olanlara, kanama geçiren arkadaşıma geçmiş olsun. hala gripten kırılıyorum. @direnhamile diyorum
@lilacsofie benim de astım sorunum var, normal doğum için etki edebileceğini bilmiyordum. bir dahaki kontrolde soracağım doktoruma gerçi biliyor ama doğum ile ilgili bir şey konuşmadık hiç. nefes almakta şimdiden zorlanıyorum özellikle geceleri. oğluşum da hala yan yatıyor,ters dönüp aşağıya inmedi göğüs kafesim feci durumda sıkışıyor.
32. haftada kontrole hepimiz çağrılırız diye düşünüyorum kızlar, çalışabilir raporu vermek için o haftaya denk getiriyorlarmış mutlaka kontrolleri.
Son aylarda solunum sıkıntım dayanılmaz hale gelince normal yapamayacağımı anlamıştım. Konuşamazken, ıkınıp bebeği itmek mumkun olamazdı. Benim oğlum da gögüs kafesimi tekmelerdi, ciğerlerimin leblebi gibi kaldığını hissederdim. Doktor seni normal narkoza bile alamam kaldıramayabilirsin, çok riskli demişti. Kızımda sadece bir kere astım atağı geçirdim, çok şükür bariz şekilde daha iyiyim. Zaten astımlı insanlar hamilelikte ya çok kötüleşir ya da tam tersi iyileşirlermiş. Sen de iyileşenlerden olursun inşallah cnm.