2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
selam kızlar,
hasta olanlara, kanama geçiren arkadaşıma geçmiş olsun. hala gripten kırılıyorum. @direnhamile diyorum:49:

@lilacsofie benim de astım sorunum var, normal doğum için etki edebileceğini bilmiyordum. bir dahaki kontrolde soracağım doktoruma gerçi biliyor ama doğum ile ilgili bir şey konuşmadık hiç. nefes almakta şimdiden zorlanıyorum özellikle geceleri. oğluşum da hala yan yatıyor,ters dönüp aşağıya inmedi göğüs kafesim feci durumda sıkışıyor.

32. haftada kontrole hepimiz çağrılırız diye düşünüyorum kızlar, çalışabilir raporu vermek için o haftaya denk getiriyorlarmış mutlaka kontrolleri.

Son aylarda solunum sıkıntım dayanılmaz hale gelince normal yapamayacağımı anlamıştım. Konuşamazken, ıkınıp bebeği itmek mumkun olamazdı. Benim oğlum da gögüs kafesimi tekmelerdi, ciğerlerimin leblebi gibi kaldığını hissederdim. Doktor seni normal narkoza bile alamam kaldıramayabilirsin, çok riskli demişti. Kızımda sadece bir kere astım atağı geçirdim, çok şükür bariz şekilde daha iyiyim. Zaten astımlı insanlar hamilelikte ya çok kötüleşir ya da tam tersi iyileşirlermiş. Sen de iyileşenlerden olursun inşallah cnm.

kizlar bu dr hic bisiyin ustunde durmadi normal bu cok dedi biraz diet biraz takip duzene sokucaz dedi......liste werdi diyet icin ornek amacli....makinami aldim bu aksan yemeginden 2 saat sonra ilk denememi yapicam....fakat simdi yazarken aklima geldi kizlar o kalem gibi igneyi parmagima dayayip mi basicam tik yerine hani basinca icinden cikio ya direk etime bastircam mi yani uffffff

bu arada baska rutin bir testmiz kalmamis olagan disi bir durum cikmadigi surece...kollarim okadar acio ki beze yapti yaaa hele ustune yatim acidan uyaniom....allahim baska dertler wermesin simdi cekioz dogumda bi anda kurtulalim insallahhh normali sezaryeni farketmez bunca sikibti sonu alalim mukafatimizi kucaklarimiza.......bu arada aliooo ne mantisi boreki baklavasi walla da otrum yerim ustune o tarcinli su dan icsem omaz mi

selam kızlar,
hasta olanlara, kanama geçiren arkadaşıma geçmiş olsun. hala gripten kırılıyorum. @direnhamile diyorum:49:

@lilacsofie benim de astım sorunum var, normal doğum için etki edebileceğini bilmiyordum. bir dahaki kontrolde soracağım doktoruma gerçi biliyor ama doğum ile ilgili bir şey konuşmadık hiç. nefes almakta şimdiden zorlanıyorum özellikle geceleri. oğluşum da hala yan yatıyor,ters dönüp aşağıya inmedi göğüs kafesim feci durumda sıkışıyor.

32. haftada kontrole hepimiz çağrılırız diye düşünüyorum kızlar, çalışabilir raporu vermek için o haftaya denk getiriyorlarmış mutlaka kontrolleri.

Evet ama 30-32 olması gerekmiyor mu neden bi ay sonra çağırıyorlar onu düşünüyoruz :44:

Kızlar,
selamlar herkese.
dişlerim çok ağrıyor.dolgum düşmüştü geçen hafta.
her iki tarafda sorunlu,damaklarım bile ağrımaya başladı.
ne yapmamı tavsiye edersiniz.

önce dişçiye muayne olmayı düşünyorum.kendi doktoruma danışarak.
iader edemiycem ben 3 ay daha :(

Geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü. Karanfil çiğnemek iyi geliyormuş. Kulak pamuğu ile kekik yağı sürmekte çok iyi geliyor.

kızlar ben doğumumu devlet hastanesinde düşünüyorum ama doğumum için doktorla konuşup dr yaptırsın istiyorum genelde devlette ebeler yaptırdığı için dr girermi doğuma bilmiyorum,paramı teklif etmek lazım neyapmalı bilmiyorum bi fikir verseniz doğum yaklaştıkça kafamı iyice meşgul etmeye başladı bu arada 25 haftalığım

kızlar ben doğumumu devlet hastanesinde düşünüyorum ama doğumum için doktorla konuşup dr yaptırsın istiyorum genelde devlette ebeler yaptırdığı için dr girermi doğuma bilmiyorum,paramı teklif etmek lazım neyapmalı bilmiyorum bi fikir verseniz doğum yaklaştıkça kafamı iyice meşgul etmeye başladı bu arada 25 haftalığım

canim ben anlayamadim hic duymadim eskiden oyle die biluorum...ama sen simdi ozel dr a gidip dogumu mu dewlettw yapcan....git dewletteki bi kadin dogumcuya randewu al muayne olur gibi ben dogumada sizin girmenizi istiom ne yapmaliyiz bunun icin die sor istersen hastanede de dogyn katinda bi kac kisiden onceden tuyo bilgi alabillirsin....

pekala epidural sezaryende bacaklarimiz yine o dogum koltugun da mi oluyor ....sey normal sezaryende nasil oluo peki :9:

canim ben anlayamadim hic duymadim eskiden oyle die biluorum...ama sen simdi ozel dr a gidip dogumu mu dewlettw yapcan....git dewletteki bi kadin dogumcuya randewu al muayne olur gibi ben dogumada sizin girmenizi istiom ne yapmaliyiz bunun icin die sor istersen hastanede de dogyn katinda bi kac kisiden onceden tuyo bilgi alabillirsin....

yok devlete gidiyorum zaten, bide son cümleni anlayamadım

Oferta senim seker yuklemesi sonucun kac cikmisti..bende dun yaptirdim aclik 92 tokluk 153 cikti doktor sekeri kesmek gerekiyo dedi ama ben zaten cayi bile sekersiz icerim hamileligimin basindan bu yana tatli pek yemedim canim istemedi yani...ben neyi kesicem simdi anlamadim:44:

Canım açlık 70-110 arası , 1. Saat 180 den küçük olması lazım 2. Saat de 140 dan küçük olması lazım yazıyor benim tahlil kağıdımda 75 lik yükleme için ... Senin de böyleyse şeker yüklemen normal gözüküyor ama ???

merhaba arkadaşlar, bugün 25+5 olduk, kontrolden geldim,

bebek ters duruyormuş, bebeği çevirmek için iğne verdi doktor, erken gibi geldi bana daha

sizin bebekleriniz döndümü? yoksa erken mi bunu söylemek için?

merhaba arkadaşlar, bugün 25+5 olduk, kontrolden geldim,

bebek ters duruyormuş, bebeği çevirmek için iğne verdi doktor, erken gibi geldi bana daha

sizin bebekleriniz döndümü? yoksa erken mi bunu söylemek için?

Aa oyle bi ignemi varmis cok sasirdim ilk defa duyuyorum. Benim ilk bebegim makat gelisliydi ilk gunden beri hic donmemisti enson dogumda sanciyla doner denildi yine donmedi sezaryen olmak zorunda kaldim. Niye bana o zaman o igneden yapmamislarki

Aa oyle bi ignemi varmis cok sasirdim ilk defa duyuyorum. Benim ilk bebegim makat gelisliydi ilk gunden beri hic donmemisti enson dogumda sanciyla doner denildi yine donmedi sezaryen olmak zorunda kaldim. Niye bana o zaman o igneden yapmamislarki

varmış canım,bende bilmiyordum, yanlış hatırlamıyorsam aynı iğneyi ilk haftalarımda
düşüğü engellemek için kullanmıştım, şimdide bebeğin çevrilmesi için verdi:26: adı proluton

Canım açlık 70-110 arası , 1. Saat 180 den küçük olması lazım 2. Saat de 140 dan küçük olması lazım yazıyor benim tahlil kağıdımda 75 lik yükleme için ... Senin de böyleyse şeker yüklemen normal gözüküyor ama ???
Ben 50 lik yuklendi minecim...aslinda doktorla telde konustuk net bi bilgi alamadim neler yapmam hususunda ...ama ben referans araliginin 140 oldugunu biiyorum

Back
X