lutfen kendini uzme.drlar test sonuclarinin labaratuvar ortamindaki hatalardan etkilendigini soyluyor.ve detayli ultrasonda hic bir sey ciknamasi riski %80 oraninda daha azaltiyormusbenim de mayıs 15'te doğumum olacak inş.ama malesef hiçbirşeye hevesim yok.dörtlü testim bozuk çıktı.ayrıntılı usg de bişey çıkmadı ama hep içimde bi şüphe var.daha hiç bişey almadım bile.bazen iyiyim aklıma gelince de çok üzülüyorum.
Günaydınlar herkes umarım çok güzel sevgililer günü geçirir :) benim eşim unutacak gibi geliyor bana hayırlısı
unutsun o kadar da onemli degil.ya da ben onemsemiyoeum.esim sevgililer gununde bana parfum al dedi ben onu bile almadim.sonra birlikte seceriz
Masallah canim mutlulugunuz daim olsunKızlar az önce güvenlık kargocuyu getirdi.Allah allah netten sipariş vermedim ki dedim. bir baktım eşim kırmızı gül yollamış. Kartta da sakın koklama aşkım oğlanın yuzu güllü olmasın yazıyor:) bir de kutu ıcınde aventınelektrıklı sut sagma makınesı çıktı bır de cd hazırlamış:) annem yanımızda oldugu ıcın böyle yaptım utanırım yoksa yazmış. izledım ağla ağla ıcım cıktı. krononolojık sıralamayla resımlerımız sevgılı oldugumuz gunler nısanlı evlı gunler...tedavı sürecındekı resımler gebelık kan testı sonucu oğlanın ultrason göruntulerı..hastanede yattıgım günler...offfff içim şişti ağlamaktan..ben bugun sevgılıler gunu oldugunu unuttum.. canım kocam ıyı kı mücadele edıp senle evlenmişim herseyımız zor oldu bebegımız bıle...
lutfen kendini uzme.drlar test sonuclarinin labaratuvar ortamindaki hatalardan etkilendigini soyluyor.ve detayli ultrasonda hic bir sey ciknamasi riski %80 oraninda daha azaltiyormus
Günaydınlar herkes umarım çok güzel sevgililer günü geçirir :) benim eşim unutacak gibi geliyor bana hayırlısı
unutsun o kadar da onemli degil.ya da ben onemsemiyoeum.esim sevgililer gununde bana parfum al dedi ben onu bile almadim.sonra birlikte seceriz
Masallah canim mutlulugunuz daim olsun
herkese slmm,,
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN,SEVGİLİLERİMİZ BİZİ HİİİÇÇ ÜZMESİN HEP SEVSİN BİR ÖMÜR BOYU SEVGİLİ KALALIM İNŞALLAHHHH
mıracle maşallah negüzel sürpriz yapmış eşin,bende bir ses yok işteyim herkapı çlışını dinliyorum çiçekçi diye
şaka bitarafa çok açıldık bebiklerin masraflar bir öpücükte yeter bana
İşte bu yüzden keşke harmony test ya da amniyosentez yaptırsaydın zamanında. Gebeliği kendine zehir etmişsin yazık bebeğinide üzüyorsun böyle yapma Allah'a tevekkül et. Bak burda sonuçları kötü olan arkadaşlar hep test yaptırdı îçleri rahat etti en azından. Yaptırmayanlarda bunu unutarak gebeliğine devam ettiler. Gebelik çok güzel bir süreç çünkü bütün rahatsızlıklara rağmen..
Canım öncelerden takip ediyorsan beni hatırlıyorsundur, benim bebeğim tüp bebek 17. haftada kalpte anomali gördüğü için 4lü test istedi doktorumuz ve 4lü testimiz baya bir kötü çıktı. Amniyo yaptırmayı ben ve eşim istemedik çünkü bebeği kaybedebilirdik bebeğin eşi çok aşağıdaydı. Ardından Amerikaya kan gödermeye karar verdik, Allah'a çok şükür test sonucumuz normal değerlerde çıktı. Doktorumuz herkesin ne kadar riski varsa sizin de o kadar riskiniz var dedi, o sonucu duyduktan 2 hafta sonra plasenta yaşlanması olduğunu öğrendik ve bebeğimi vücudumun yeteri kadar besleyemeceğini ve vücudumun bebeğimi erken atacağını öğrendim. O günden beri kendime daha çok dikkat ediyorum ve bebeğimin gelişimi için yiyebileceğim kadar faydalı yiyecekler yemeye özen gösteriyorum ve eşya olarak yine aynı şekilde eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum. Lütfen umudunuzu ve hevesinizi kaybetmeyin, belki bir daha çocuk sahibi bile olamayacağız bu bebek bizim ilk ve son çocuğumuz olacak hayata küserek neden onu mutsuz bir bebek yapayım ki, yazık değil mi ona annesi, şimdi herşeyi sensin onun yediği yemeği sensin, aldığı nefesi sensin, duyduğu sesler sensin, yaşadığı duygular sensin lütfen bebeğinizi her türlü kötü duygudan koruyun çünkü onun sizden başka hiç kimsesi yok. Hadi annesi toparlan ve kendine gel bebeğin daha sana ne gülücükler saçacak bugünlere gülüp geçeceksiniz şimdi kendinize ve ona eziyet etmeyin lütfen...benim de mayıs 15'te doğumum olacak inş.ama malesef hiçbirşeye hevesim yok.dörtlü testim bozuk çıktı.ayrıntılı usg de bişey çıkmadı ama hep içimde bi şüphe var.daha hiç bişey almadım bile.bazen iyiyim aklıma gelince de çok üzülüyorum.
Canim sen yanlış anladin sanirim yeni dogan Yoğun Bakım Ünitesi yok hastahanenin.
Kızlar az önce güvenlık kargocuyu getirdi.Allah allah netten sipariş vermedim ki dedim. bir baktım eşim kırmızı gül yollamış. Kartta da sakın koklama aşkım oğlanın yuzu güllü olmasın yazıyor:) bir de kutu ıcınde aventınelektrıklı sut sagma makınesı çıktı bır de cd hazırlamış:) annem yanımızda oldugu ıcın böyle yaptım utanırım yoksa yazmış. izledım ağla ağla ıcım cıktı. krononolojık sıralamayla resımlerımız sevgılı oldugumuz gunler nısanlı evlı gunler...tedavı sürecındekı resımler gebelık kan testı sonucu oğlanın ultrason göruntulerı..hastanede yattıgım günler...offfff içim şişti ağlamaktan..ben bugun sevgılıler gunu oldugunu unuttum.. canım kocam ıyı kı mücadele edıp senle evlenmişim herseyımız zor oldu bebegımız bıle...
lutfen kendini uzme.drlar test sonuclarinin labaratuvar ortamindaki hatalardan etkilendigini soyluyor.ve detayli ultrasonda hic bir sey ciknamasi riski %80 oraninda daha azaltiyormus
herkese slmm,,
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN,SEVGİLİLERİMİZ BİZİ HİİİÇÇ ÜZMESİN HEP SEVSİN BİR ÖMÜR BOYU SEVGİLİ KALALIM İNŞALLAHHHH
mıracle maşallah negüzel sürpriz yapmış eşin,bende bir ses yok işteyim herkapı çlışını dinliyorum çiçekçi diye
Banada bi minik yaş pasta yeterdi aslındayada yemekten hoşlandığım bişey. Zaten bende ona pahalı bi hediye alamadım bi kravat aldım sadece ama düşünmekten yeter işte :)
Kızlar az önce güvenlık kargocuyu getirdi.Allah allah netten sipariş vermedim ki dedim. bir baktım eşim kırmızı gül yollamış. Kartta da sakın koklama aşkım oğlanın yuzu güllü olmasın yazıyor:) bir de kutu ıcınde aventınelektrıklı sut sagma makınesı çıktı bır de cd hazırlamış:) annem yanımızda oldugu ıcın böyle yaptım utanırım yoksa yazmış. izledım ağla ağla ıcım cıktı. krononolojık sıralamayla resımlerımız sevgılı oldugumuz gunler nısanlı evlı gunler...tedavı sürecındekı resımler gebelık kan testı sonucu oğlanın ultrason göruntulerı..hastanede yattıgım günler...offfff içim şişti ağlamaktan..ben bugun sevgılıler gunu oldugunu unuttum.. canım kocam ıyı kı mücadele edıp senle evlenmişim herseyımız zor oldu bebegımız bıle...
benim ultrasonumda 25 bin de 1 görülen ama neye yorumlanacağı daha bilinmeyen bir anamoli çıktı. amino önerdiler direk harmony yaptırdık. ama bu anamolinin kalp yetmezliği riski olduğu için benim de kalbim elimde geziyorum sanki 8 haftadır. ama guveniyorum bebeğime aşıcaz bu sıkıntılı durumları. hiçbir testin kesinliği yok unutma. benim 2li 4lü hatta ultrasondaki herşey normal olmasına rağmen kalp damarlarındaki bir farklılık yuzunden down sendromundan şuphenildi. lütfen kendini toparla. doğurmaya kararlıysan hazırlıklara başla. birsuru seye ihtiyacın olacak özellikle de 1. bebekse... aldıkça bişiler daha iyi hissediyorsun.
annişler akşam için acil yardım istiyorum. sinemaya gitmeyi düşünüyoruz acaba hangi filmi tercih etmeliyiz. kısa sürede sinemaya giden varsa en güzel komedi aşk filmi önerirmisiniz
Evet tatlim en guzeli icten sevgisi opucugu.o kadar cok ozel gun var ki.sadece dogum gunu yeter bence hediye icin.ama esim de ogretmenler gunu anneler gununde cicek getirirlutfen kendini uzme.drlar test sonuclarinin labaratuvar ortamindaki hatalardan etkilendigini soyluyor.ve detayli ultrasonda hic bir sey ciknamasi riski %80 oraninda daha azaltiyormus
herkese slmm,,
ya harmony testi doktorum önermedi henüz güvenirliliği kanıtlanmamış dedi.amniyozentez önerdi.onuda biz yaptırmadık aldırmayı düşünmüyorsan bir anlamı yok dedi doktor.sadece ankarda bi doktor var eyüp ekici ona gittik o içimizi rahatlattı.ama tabi kesin sonuç amniyosentezde çıkar dedi.velahsılı kelam beklemedeyiz inş sağlıklı doğar bebeğimiz
hep dua ediyoruz
Bunu ogrendigim cok iyi oldu.kramp soruny yasiyorym.dr verdigi magnezyumu icmiyorum.o zam her gun maden suyu iceyim.sagol canimkramplarla boğuşan arkadaşlar ben 17 haftalık hamileydim doktorum bana magnezyum içmek koay değil onun yerine sade madensuyu iç günde 1 tane dedi. o zamandan beri kramp sorunu yaşamadım :)
annişler akşam için acil yardım istiyorum. sinemaya gitmeyi düşünüyoruz acaba hangi filmi tercih etmeliyiz. kısa sürede sinemaya giden varsa en güzel komedi aşk filmi önerirmisiniz
Allah baska sikinti vermesin canim.seni ozellikle takip ettim ve her seyin iyi olmasina sevindimköseden arkadasımın yazdıklarını okuyunca agladım.benzer seyler yasadık. canım bak benımkıde tup bebek zor kavustum. 5 haftadan 22 haftaya kadar şakır sakır kanama yasadım. put gıbı 4,5 ay yattım sadece wcye gıttım. ıkılı testımız ıyı cıktı.3 dra gıdıyordum. bırı ılla4 lu test dedı. sonuç 1:100 cıktı herkes amınosentez dedı. zaten kanamalarım devam edıyordu amıno yaptıramazdım. 4 lu test 3 farklı hastanede ve labaratuarda yenıledık. ve sonucların ucude cok ıyı ve aynı cıktı. meger salak dr olçumu yanlış yapmış..hıc bebegını uzme boyle seylerde tek dra ınanmayın..ben o zamanlar cok kotuydum ama ben moralı bozdukca kanamam artıyordu. hıcbırsey bebegınden önemlı degıl asla uzme onu...ben sabırsız tez canlı ınatcı ve de yerınde duramayan bırıydım. bak hala 10dkdan fazla ayakta kalmam yasak. allahım yavrum ıcın sabrını verdı. kaç aydır bebek gıbı annem kvdem bana bakıyor. ne yemek ne ev ısı yapabılıyorum. bugunler gececek.bebegınle konuş oksa onu muzık dınlet bırlıkte yapacaklarınızı anlat.anne mutluysa bebek daha cok hareket edermıi dr dedi..asla sınırlenmıyorum.bu bebegı gercekten ıstıyorsan bebegıne sarıl ve alışverısın tadını cıkar..o testlerde yuzde 100 dogru degıl..
O bacak krampı sık olmamakla beraber bi kaç güne bir bende de oluyo ... uyurken bacağı uzattığım bi anda taş gibi kasılıp kalıom bağırarak uyanıom , az ovalayınca geçio ama müthiş bir ağrı , zannedersem kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo
maşallah eşin sevgililer gününde böyleyse doğum gününde falan nasıl süprizler yapıyor acababenim eşim ufak bi hediyeyi verir elime tamam onun için o gün sevgililer günü faslı biter o hediyeden sonra eşim normal haline döner
canım ben 2 hafta önce dugun dernege esıme yalvararak ve dra sorarak gıttım. ama gulmekten karnım yırtılcaktı. sesten bebegım hop hop durmuyordu bır de ben çok gulerım dayanamadım cok guldum. eşim bırsey olcak dıye erken cıktık fılmden...o yuzden fazla komedı secme.gulmekten catlayacaktım. bır de bebış sese asırı tepkı verdı güm gümmmm gümmm biz de cıktık.. dün dızılerı kardes payını bıle ızlemedım:)))
çok saol canım normalde utangactır baskasının yanında gösteremez sevgısını...hedıye almasını sevıyorum da cıcek olayına karsıyım. ama olsun bu yıl ıkımızde cok yıprandık...hedıye cıcek hersey boş sadece her daım yanımda olsun bana yeter. zaten bır kadın baska ne ister ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?