2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
lutfen kendini uzme.drlar test sonuclarinin labaratuvar ortamindaki hatalardan etkilendigini soyluyor.ve detayli ultrasonda hic bir sey ciknamasi riski %80 oraninda daha azaltiyormus

annişler akşam için acil yardım istiyorum. sinemaya gitmeyi düşünüyoruz acaba hangi filmi tercih etmeliyiz. kısa sürede sinemaya giden varsa en güzel komedi aşk filmi önerirmisiniz

ya harmony testi doktorum önermedi henüz güvenirliliği kanıtlanmamış dedi.amniyozentez önerdi.onuda biz yaptırmadık aldırmayı düşünmüyorsan bir anlamı yok dedi doktor.sadece ankarda bi doktor var eyüp ekici ona gittik o içimizi rahatlattı.ama tabi kesin sonuç amniyosentezde çıkar dedi.velahsılı kelam beklemedeyiz inş sağlıklı doğar bebeğimiz
hep dua ediyoruz

Canım öncelerden takip ediyorsan beni hatırlıyorsundur, benim bebeğim tüp bebek 17. haftada kalpte anomali gördüğü için 4lü test istedi doktorumuz ve 4lü testimiz baya bir kötü çıktı. Amniyo yaptırmayı ben ve eşim istemedik çünkü bebeği kaybedebilirdik bebeğin eşi çok aşağıdaydı. Ardından Amerikaya kan gödermeye karar verdik, Allah'a çok şükür test sonucumuz normal değerlerde çıktı. Doktorumuz herkesin ne kadar riski varsa sizin de o kadar riskiniz var dedi, o sonucu duyduktan 2 hafta sonra plasenta yaşlanması olduğunu öğrendik ve bebeğimi vücudumun yeteri kadar besleyemeceğini ve vücudumun bebeğimi erken atacağını öğrendim. O günden beri kendime daha çok dikkat ediyorum ve bebeğimin gelişimi için yiyebileceğim kadar faydalı yiyecekler yemeye özen gösteriyorum ve eşya olarak yine aynı şekilde eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum. Lütfen umudunuzu ve hevesinizi kaybetmeyin, belki bir daha çocuk sahibi bile olamayacağız bu bebek bizim ilk ve son çocuğumuz olacak hayata küserek neden onu mutsuz bir bebek yapayım ki, yazık değil mi ona annesi, şimdi herşeyi sensin onun yediği yemeği sensin, aldığı nefesi sensin, duyduğu sesler sensin, yaşadığı duygular sensin lütfen bebeğinizi her türlü kötü duygudan koruyun çünkü onun sizden başka hiç kimsesi yok. Hadi annesi toparlan ve kendine gel bebeğin daha sana ne gülücükler saçacak bugünlere gülüp geçeceksiniz şimdi kendinize ve ona eziyet etmeyin lütfen...

Canim sen yanlış anladin sanirim yeni dogan Yoğun Bakım Ünitesi yok hastahanenin.

canim o wakit sen bi de bakim simdi bebisler dogdu keske bi 4 kg dogup bizden bile saglikli olsa ama ya kucuk dogsa kuveze girmesi gerekse sarilik olsa ne bilim bunlar hep o dedigimiz yogun bakim kwezi degil mi

maşallah eşin sevgililer gününde böyleyse doğum gününde falan nasıl süprizler yapıyor acaba benim eşim ufak bi hediyeyi verir elime tamam onun için o gün sevgililer günü faslı biter o hediyeden sonra eşim normal haline döner

Ayyy cok romantık ve cok duygusal harıkasınız mutlulugunuz daım olsun canım...

sağol canım haklısın.inş sağlıkla doğar bebeklerimiz.doktor dedi ikili iyi kafanı karıştırma dörtlü yaptırıpta dedi.neyse bizde yapılsın ya ne olacakki felan die yaptırdık.öylesine yani.neyse sonuçlar çıkınca aradılar hemen gittik ben doktordan önce labaratuvardan aldım baktım zaten görüncede anladım.tabi eşimde bende üzüldük çok.aslında daha ziyade şoke olduk.insanın aklına gelmiyor hiç.
hayırlısı allahtan be hep hayırlısını diliyorum.

kramplarla boğuşan arkadaşlar ben 17 haftalık hamileydim doktorum bana magnezyum içmek koay değil onun yerine sade madensuyu iç günde 1 tane dedi. o zamandan beri kramp sorunu yaşamadım :)

annişler akşam için acil yardım istiyorum. sinemaya gitmeyi düşünüyoruz acaba hangi filmi tercih etmeliyiz. kısa sürede sinemaya giden varsa en güzel komedi aşk filmi önerirmisiniz

Ask filmi bilmiyorum ama benim esimle herkule gidesim var :)

köseden arkadasımın yazdıklarını okuyunca agladım.benzer seyler yasadık. canım bak benımkıde tup bebek zor kavustum. 5 haftadan 22 haftaya kadar şakır sakır kanama yasadım. put gıbı 4,5 ay yattım sadece wcye gıttım. ıkılı testımız ıyı cıktı.3 dra gıdıyordum. bırı ılla4 lu test dedı. sonuç 1:100 cıktı herkes amınosentez dedı. zaten kanamalarım devam edıyordu amıno yaptıramazdım. 4 lu test 3 farklı hastanede ve labaratuarda yenıledık. ve sonucların ucude cok ıyı ve aynı cıktı. meger salak dr olçumu yanlış yapmış..hıc bebegını uzme boyle seylerde tek dra ınanmayın..ben o zamanlar cok kotuydum ama ben moralı bozdukca kanamam artıyordu. hıcbırsey bebegınden önemlı degıl asla uzme onu...ben sabırsız tez canlı ınatcı ve de yerınde duramayan bırıydım. bak hala 10dkdan fazla ayakta kalmam yasak. allahım yavrum ıcın sabrını verdı. kaç aydır bebek gıbı annem kvdem bana bakıyor. ne yemek ne ev ısı yapabılıyorum. bugunler gececek.bebegınle konuş oksa onu muzık dınlet bırlıkte yapacaklarınızı anlat.anne mutluysa bebek daha cok hareket edermıi dr dedi..asla sınırlenmıyorum.bu bebegı gercekten ıstıyorsan bebegıne sarıl ve alışverısın tadını cıkar..o testlerde yuzde 100 dogru degıl..

kramplarla boğuşan arkadaşlar ben 17 haftalık hamileydim doktorum bana magnezyum içmek koay değil onun yerine sade madensuyu iç günde 1 tane dedi. o zamandan beri kramp sorunu yaşamadım :)
Bunu ogrendigim cok iyi oldu.kramp soruny yasiyorym.dr verdigi magnezyumu icmiyorum.o zam her gun maden suyu iceyim.sagol canim

canım ben 2 hafta önce dugun dernege esıme yalvararak ve dra sorarak gıttım. ama gulmekten karnım yırtılcaktı. sesten bebegım hop hop durmuyordu bır de ben çok gulerım dayanamadım cok guldum. eşim bırsey olcak dıye erken cıktık fılmden...o yuzden fazla komedı secme.gulmekten catlayacaktım. bır de bebış sese asırı tepkı verdı güm gümmmm gümmm biz de cıktık.. dün dızılerı kardes payını bıle ızlemedım:)))

Allah baska sikinti vermesin canim.seni ozellikle takip ettim ve her seyin iyi olmasina sevindim

artık biran önce hayırlısıyla mayıs ayı gelsede mucizelerimizi kucaklarımıza alsak sağlıkla,şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim ama bugünlerde bacak krampı,bel ağrısı,mide yanması gibi sorunlar yaşıyorum,üstüne birde doğum korkusu sardı:18:

çok saol canım normalde utangactır baskasının yanında gösteremez sevgısını...hedıye almasını sevıyorum da cıcek olayına karsıyım. ama olsun bu yıl ıkımızde cok yıprandık...hedıye cıcek hersey boş sadece her daım yanımda olsun bana yeter. zaten bır kadın baska ne ister ki

eşim daha gülde mutluluk hormonların bebeğe gitsin diyor patron mutlu son istiyor diye sinemada var bu ikisinin arasında gidip geliyorum ya bi karar verebilsem

doğru söylüyosun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…