2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bunu ogrendigim cok iyi oldu.kramp soruny yasiyorym.dr verdigi magnezyumu icmiyorum.o zam her gun maden suyu iceyim.sagol canim

ıyı dılegın ıcın çok saol arkadasım..Allahım daha kötusunu kımseye göstermesın. kramplar ıcın bana da dr maden suyu ve muz dedı. ama benımkı gecmeyınce magnorma basladım....magnezyum ılacı bana cok ıyı geldı ...muzu da abartma dedı drum kılo yapıyor cunku..ama maden suyunu şişkınlıkten dolayı bazen gunde uc kez bıle ıctım cok rahatlattı:)

masallah be kuzukulagima benimmmm ..... cok da olumsuz degil bence hayatim hersey bizde bitio takip edicez dikkatlice.....bebis de masallahi warmis baksana...insallah baska sorun yasamazsin....yasasanda korkma bitanem bi cok bebek o haftalarda dogabilio....

hay agzini gidikliyim senin....gelsin artikkk su ay ya....bende 7 aydir hic hamile gibi degildim ama bu hafta yetti canimdan bezmeme...bel ve kasik agrisi dis agrisi gece uyanmalar mide yanmasi allahimmm diorum ben 7 aydir ne ii misim....
kızlar merhaba, bugün bebeğimin hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum, neden acaba? sizde nasıl?
no problem tatlim bazen gogussumun altinda bazen teee kasiklarimdan asada hissediorum bizim gunluk hareketlerimize gore de heralde sekil degistirio onlarda birak kuzun istedigu yerde gezsin

merhaba canım, kendini ve bebeğini üzme, bende senin gibi sıkıntılı günler geçirdim. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz nokta göründü down sendromu olabilir dediler. Nifty testi yaptırdık bide uzun bi bekleyiş, bazen iyi bazen kötü düşünceler içindeydim. Buradaki arkadaşlar saolsunlar pozitif olmam için çok güzel dileklerde bulundular ve sonucumuz temiz çıktı. içini ferah tut hayırlısı ile bebeklerimize sağlıcakla kavuşacağız.

canım ne güzel yazmışın gözlerim doldu hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri hatırlamayacağız bile.

Bunu ogrendigim cok iyi oldu.kramp soruny yasiyorym.dr verdigi magnezyumu icmiyorum.o zam her gun maden suyu iceyim.sagol canim

Kızlar ben her gun 1 maden suyu ıcmeye ozen gosterıyorum içeriğindeki mineral ve tuzlar bebegımıze faydalı, buna ragmen kramp olmaya basladı umarım daha cok olmaz .Butun gun çalışmama ragmen Bacagım hala gecmedı tas kıvamında , benimde eşimin bugun aylardır yapmadıgı teklıfı yapacağı tuttu akşama dışarda yemek yıyıp sonra sınemaya gıdelım mı dıye , hep ben dısarı cıkmak ısterdım o ıstemezdı sonuç möu ? cıkamazdık
Bugunde bacagım bu halde zaten cuma hafta sonu olmus sacım basım berbat eve gıdıp yatmak dısında hıc bır seye hevesım yok .Ama bır yandan da fırsatı kacırmak ıstemedım kendı ıstegı ıle dısarı cıkmak ıstedı , dur bakalım bir akşam olsunda :)
Topallaya topallaya giderim ben :)

Son düzenleme:
selam arkadaslar hergunumuz cok sevgili olsun.......acaba disime sewgile yaklassam gecermi delirtcek beni artiikkk canli canli cektircem en sonunda......bu aksam annemler gelio oturma odamiz degisscek bosalcak muhtemelen gec giderler die bende dun aksam minik bi pasta aldim bide cuzdani eskimisti cuzdan aldim aksam mumlari yakip kutladim...muhtemelen o bu aksam bisi yapamaz zaten ew kalabalik bi de maddi durum cok fazla bisi beklememi engellio....ama dun gece icin bir tesskkur etmesi opmesi yeter yada bir gul koparsa bi yerden o bile gonlumu oksar......ii ki warsiniz hic cikar gozetmeden sizleri okumak paylasmak okadar ii gelio ki anlatamam......dr aradi ameliyattamis sekreter ne wardi dedi bende disim gecmio dedim gunde 4 kez parol icebilirsin dedi....bende hi hi dedim sanki dr ya ..ben 7 aydir 1 hafta gecmeyen migre agrima rahmen icmedim sizce ne yapmayilim...birde sekretere dedim ki sizin erken dogumlarda yada sarilik geciren vb durumlarda kuweziniz vb seyiniz war mi dedim...eger bebek normal saglikli dogup sonra sarilik oldusa cocuk dr u yataga alio dedi erken dogumlarda da baska hastaneye sewk edio dedi ve ben direk beynimden vruldum kizlar siz benim yerimde olsaniz napardiniz degistirirmidiniz hemen....ben suan sadece degistirmeyi dusunuom hastaneyi baska hastanee gidip dr lara yalwarmak istiom kabul etmezlerse bi akil werin ne yapmaliyimmmmmm

canım benim hastanemdede yok burda sadece devlette var onada ben gitmem. aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum inşallah ihtiyacımız olmayacak..

canım hıç kafana takma... uzmeye degmez bu haftana kadar sorun cıkmadı.. ben yenı bır dra baslayınca hep yenıdoğan unıtenız var mı bır de yenıdoğan yogun bakım unıtenız var mı dıye sorarım. gıttıgım tum yerler böyle oldu. yenıdoğan yogun bakım unıtesı cok önemlı..yenıdoğan unıtelerı var ama cogunun yenıdoğan yogun bakımı yok...buna dıkkat et. ayrıca bır arkadasım sırf dogum bır hastanede aşırı pahalı dıye 32. haftasında baska bır hastaneye basladı. bıldıgım kadarıyla çogu hastane 32den sonra takıbını yapmadıgını doğuma almıyor....ben ne olur olmaz dıye burdakı arastırma hastanesıne de ayda bır gıdıyorum. arkadasın akrabası erken dogumda yogun bakım unıtelerı oldugu halde arastırma hastanesı almadı takıbını bız yapmadık dıye. hastane hastane dolaşmışlardı.saolsun bu fıkrı de onlar verdı...benım asıl drum özel kadın doğum hastanesı sadece kadın doğum oldugu ıcın özel ambulansı bıle var. acılı gece acık ve kadındoğumcu süreklı var. hastane secerken bunlara dıkkat et cnm canını da sıkma. öyle asırı pahalıda degıl ben muaneye 45 tl öduyorum

Slm kızlar bugün doktor konturolüm vardı ordan geldim biraz önce kızımı gördüm Oyy onu çok özlemişim zamanı gelincede kucağıma alırım inşallah 1300 gr 37 cm olmuş. Suyu çok güzel dedi bide doğum pozisyonuna giriyormuş ters değil dedi normal doğum görünüyor dedi. Ben de toplam da 5 kilo almışım. Mide yanmamın çok olduğunu gaviscon un işe yaramadığını söyledim pulcet adında bir hap verdi günlük aç karnına bir tane iç dedi. Kanım düşük çıktı kan hapına devam dedi. Krampın var mı diye sordu çok şükür bende yok ben günlük bir tane soda içiyorum dedim tamam mağnezyum yazmıyorum dedi. Bebeğimin gelişimi iyi dedi. Kızım ın en erken doğabileceği zamanı söyledi 23 nisan ve 2 mayıs arası her an gelebilir dedi. Işte bugünlük doktor muanemiz böyle geçti. Mutluyum her şey yolunda olduğu için. Sizlerde iyisinizdir inşallah.

benim bildiğim bursada özel hastaneler içinde sadece acıbademde yenidoğan yoğun bakım var. bu nedenle çok çabuk telaşa kapılmamak gerekiyor, baharda, medikalparkda, pembemavide, rentıpda, jimerde, dorukda da yok. allah korusun ama yenidoğan yoğun bakım çok fazla gerekmiyor demek ki, olumlu düşünelim

Canim yaniliyorsun medikal park, doruk ve jimerde yeni doğan yogun bakım unitesi var.Ozellikle dorukdaki tam sistem 1. siniflar. Yakinlarim erken dogum yaptigi icin otdan biliyorum.
Bestekiz ben senin yerinde olsam durumun iyiyse doruk yada jimeri tercih ederdim. Eger iyi bir doktor bulabilirim dersende Zubeyde veya sevket yilmaz oneririm. Dedigim gobi ben sevket yilmazda dogum yaptim 2007 de cok memnun kaldim.

Son düzenleme:

ben yenidoğan yoğun bakım olarak anladım, yenidoğan ünitesi olan hangi hastaneler var bilmiyorum gerçekten..

ben yenidoğan yoğun bakım olarak anladım, yenidoğan ünitesi olan hangi hastaneler var bilmiyorum gerçekten..
Canim ben yanlis yazmisim zaten duzelttim sumdi medikal park, dorjk ve jimerde yeni dogan yogun bakim unitesi mevcut. Bana esentepedeki doktorda ayni seyi soylemisdi bir sorun cikarsa bunlardan birine sevk ederiz demisdi.

Canim ben yanlis yazmisim zaten duzelttim sumdi medikal park, dorjk ve jimerde yeni dogan yogun bakim unitesi mevcut. Bana esentepedeki doktorda ayni seyi soylemisdi bir sorun cikarsa bunlardan birine sevk ederiz demisdi.

o zaman gerekebiliyor demek ki =( eğer bu kadar yaygınsa riske atmak doğru değil, sonra uğraşmak daha zor Allah korusun..

kızlar merhaba, bugün bebeğimin hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum, neden acaba? sizde nasıl?

Merhaba canım, neden olduğunu bilemiyorum da benimki de daha çok aşağıya vuruyor. sağa sola tam göbeğime hatta yan kaburgamın altına vurduğu da oluyor: Ya karnımda dört dönüyor ya da kafa kol tekme yumruk eline ne geçerse artık :)

vallahi anlamıyorum hastane mimarıyım ben, en az 3 adete yenidoğan yoğunbakım zorunluluğu var hastanelerin, boyut arttıkça sayı da artıyor. medikalparklar için çalışıyordum bir dönem, bakırköy de 22 yatak, göztepede daha fazlası var nasıl olmaz anlayamıyorum. sağlık bakanlığı kapatabilir isterse bu hastaneleri. van a a bile 6 yatak çizdik. bursaya inanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…