2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
doktora gittim bebek iyiymiş ama hala oynamıyor deli olacağım neden bugün bööyle yapıyor bana.

canım sabahtan beri minik hareket ancak hissediyorum. sanırım pozisyonu çok garip yuzu içe dönük ve dik duruyor sanıyorum çok hafif dönüşler hissediyorum karnımı sallarsam. endişeli geçti benimde. şimdi şimdi hareketler biraz daha belirgin. bence sende sakinleş gece harekete gecer muhtemel.

olmadi simdi dahiliciye zaten sekeri takip et die yollup dahilici nasil wermez cihaz hergun nasil takip etcen hayatim bunu bir sor bakkkkk

ii guzelde arkadasim biz zaten yetrince pimpirikliyizzz sen bole kestitirp atarsan biz catlariz...ne kadar oynamadi bebegin ne warmista hayati kurtarildi bi acikla su kizanlarina....ben 26 saat falan dinledim baktim tik yokkk gittim hemen acile nst ye bisi yokmus allah sukr simdi diomki 27.saate kadar beklerim uyuyo heralde kuzu ....

32.haftamdaydım o gün iş yerinde çok hareketli ve stresli bir gün geçirdim çocuk hiç oynamadı bende önemsemedim stresliydi vs diye. Eve geldim dinlendim ama tık yok bende doktoru aradım eşime kalsa hiç götürmeyecekti. Oda gel için rahat etsin nöbetci doktor bir görsün dedi. Nstye bağlandı ama doktor gelip gidip bakıyor sonra doktorumu aradı bana gene birşey demiyor. Doktorum istedi telefonu ben şimdi sarıyerde oturuyorum küçükçekmece doğan hastanesyidi oraya gelmem 1 saati bulur seni sezeryana hazırlasınlar dedi. Kaç saat önce yemek yediğimi vs sordu. Ay ben şokkkk bir hastaya öyle dermisin ağla ağla hemen çıktım hastaneden başka bir yere daha detaylı lüks bir hastaneye orasıda aynı şeyi dedi. Çocuk strese girmiş kalp atışları sınıra yaklaşmış o sınırdan sonrasında çocuğu kaybediyormuşuz. O gece 3 kez farklı doktor gezdim ve doplere girdim. Herkes aynı şeyi deyince hemen sezeryan oldum. Çocuk kakasını yapmış sezeyandan sonra çıktı bu. Çocuk strese girince damarlar tıkanıp anneden beslenemiyormuş. O zaman konduramıyorsun kendine herşey güzel giderken 1 saat içinde sana sezeryan olacaksın diyor dangalak doktor pat diye ister istemez korkuyorsun. Benim inadım yüzümden belkide yavrumu kaybedicektik şimdiki aklım olsa hiç o kadar doktor gezmezdim.

Canım ya hatırlıyorum nasıl zorluklar yaşadığını, Allah nasıl biliyorsa o kadını öyle yapsın bari yalan atma hastayım felan diye nasıl da telaşlanmıştın, sen yeni bakıcını bulmuşsun hem de memnunsun boşver gerisini o düşünsün artık Allah'a havale et kendisini

keşke bende bu kadar şanslı olsam bu kayınvalide konusunda :( benim ilk haftalarımda düşük tehlikem vardı eşimin işi dolayısıyla 1 ay falan onlarda kalmak zorunda kaldım iş yapmıyorum yatıyorum diye beni eşime şikayet etmiş :5: çok kırılmış üzülmüştüm o zman şuan uzaqım cok sükür kafam rahat

Düşük riskin varken senden iş beklemek mi? Durumu idrak edememişler sanırım.

32.haftamdaydım o gün iş yerinde çok hareketli ve stresli bir gün geçirdim çocuk hiç oynamadı bende önemsemedim stresliydi vs diye. Eve geldim dinlendim ama tık yok bende doktoru aradım eşime kalsa hiç götürmeyecekti. Oda gel için rahat etsin nöbetci doktor bir görsün dedi. Nstye bağlandı ama doktor gelip gidip bakıyor sonra doktorumu aradı bana gene birşey demiyor. Doktorum istedi telefonu ben şimdi sarıyerde oturuyorum küçükçekmece doğan hastanesyidi oraya gelmem 1 saati bulur seni sezeryana hazırlasınlar dedi. Kaç saat önce yemek yediğimi vs sordu. Ay ben şokkkk bir hastaya öyle dermisin ağla ağla hemen çıktım hastaneden başka bir yere daha detaylı lüks bir hastaneye orasıda aynı şeyi dedi. Çocuk strese girmiş kalp atışları sınıra yaklaşmış o sınırdan sonrasında çocuğu kaybediyormuşuz. O gece 3 kez farklı doktor gezdim ve doplere girdim. Herkes aynı şeyi deyince hemen sezeryan oldum. Çocuk kakasını yapmış sezeyandan sonra çıktı bu. Çocuk strese girince damarlar tıkanıp anneden beslenemiyormuş. O zaman konduramıyorsun kendine herşey güzel giderken 1 saat içinde sana sezeryan olacaksın diyor dangalak doktor pat diye ister istemez korkuyorsun. Benim inadım yüzümden belkide yavrumu kaybedicektik şimdiki aklım olsa hiç o kadar doktor gezmezdim.

Geçmiş olsun, pekii neden strese girdiği anlasıldı mı sonradan? Ne bıleyım kordon mu dolanmıs, bır damarda bısey mı olmus?
Allah korusun bır daha yasatmasın sıze ve hıcbırımıze...

Canim yazının yarısına kadar önceki doğumun olduğunu anlamadım aklım çıktı vallahi... allah korumuş kuzunun yiyecek ekmeği varmış allah kimseye yaşamasın böyle şeyler
dün rüyamda doğuma gittiğimi gördüm ben de Dr geliyor açıklığa bakıyor güya diyorum benim sancımı kasilma yok zaten daha var dogumuma diye bir yandan da nasıl heyecan doluyum kalbim güm güm... her gece başka bir rüya kimi güzel kimi kabus...

doktora gittim bebek iyiymiş ama hala oynamıyor deli olacağım neden bugün bööyle yapıyor bana.

Canım üzülmeeeeee bu yaramazlar böyle işte bigünleri bigünlerine uymuyor, geçen günlerde ben de yaşadım aynı şeyi çocuk hareket etmiyor allahım yarabbim yicem kafayı neyse ki birşeyi yokmuş, aradan 2 gün geçti bu seferde durmuyor ben yine kafayı yiyorum acaba içerde bişey mi oluyor diye sonra güldüm kendime hareket etse bi dert etmese bi dert dedim sanırım ufaklıklar doğup gözlerimizle görene kadar rahat edemeyeceğiz :)

Geçmiş olsun, pekii neden strese girdiği anlasıldı mı sonradan? Ne bıleyım kordon mu dolanmıs, bır damarda bısey mı olmus?
Allah korusun bır daha yasatmasın sıze ve hıcbırımıze...

Hiç ama hiç bir sorun yoktu çünkü hafta sonu randevum vardı herşey normaldi. Eşimşe o hafta içi kavga ettik sebebi kayınvalideydi her zamanki gibi beni hiç arayıp sormamışlardı eşimi aradılar ablanın morali bozuk size gönderiyorum onungezdirin gönlünü hoş edin diye. O akşam birbirimize girsik eşimle. Ertesi gün zaten yoğun bir gün geçirdim şirkette. Müşterileri dolaş sorunlar vssvsvsv.. Hepsi üst üste gelince bebek strese giriyormuş kalp atışları yükseliyormuş. Ama bizimki tam sınırdaydı tam hatırlamıyorum değeri ama bir tıkı ölüm demişti doktor. O gibi durumlarda da bebek kakasını yapıyormuş işte anneden beslenemiyormuş. O yüzden anne strese girmesin deniliyorya. Eşim farklımı valla hala değil o durumu bildiği halde hala alttan almaz. Kayınvalidem abum subuk konuşur. Koca dev gibi kadın çocuk doğuramıyor diyor bana. Kızım prematüreydi 2 düşük oldu. Kendi kızının 4 senedir çocuğu olmuyor ona gelince damat kusurlu diyor. Artık takmıyorum. Allah yaşatıyor yaptıklarını çıkartıyor

kızlar ya isim konusunda hala kararsızım.ben serra, rana isimleri arasında kaldm.ama eşim hiç oralı değil.o mihrimah ismini düşünüyo.evlenmeden önce de hep kızım olursa adını mihrimah koycam derdi.sizce hangisi güzel ya:18:

kızlar ya isim konusunda hala kararsızım.ben serra, rana isimleri arasında kaldm.ama eşim hiç oralı değil.o mihrimah ismini düşünüyo.evlenmeden önce de hep kızım olursa adını mihrimah koycam derdi.sizce hangisi güzel ya:18:

bende kızımın ismini mihrimah koydum sendende duyunca içim bi hoş oldu çünkü daha önce kimsede duymamıştım :)
bende bekarken kızım olursa mihrimah koyucam diyodum eşimle tanıştığımdan beri söylediğim için cinsiyetin kız olduğunu öğrenince herkes direk mihrimah demeye başlamıştı kimseden isim fikri bile gelmedi :) benim prensesimin babasının adıda Süleyman .. ismini tam hakkıyla taşımış olucak güzel kızım.. :16:

bende kızımın ismini mihrimah koydum sendende duyunca içim bi hoş oldu çünkü daha önce kimsede duymamıştım :)
bende bekarken kızım olursa mihrimah koyucam diyodum eşimle tanıştığımdan beri söylediğim için cinsiyetin kız olduğunu öğrenince herkes direk mihrimah demeye başlamıştı kimseden isim fikri bile gelmedi :) benim prensesimin babasının adıda Süleyman .. ismini tam hakkıyla taşımış olucak güzel kızım.. :16:

çok güzel birisim ama işte herkes tam telaffuz eder mi diye düşünüyorum.
eşime tamam mihrimah olsun desem havalara uçar.çok istiyo bu ismi ama ben yanaşmıyorum die üstelemiyor garibim.
gerçekten böyle yorumlar aldıkça ısınıyorum sanki bu isme:1::1::1:

Bence serra yerine Sare yi düşün arkadaşım, o da çok güzel bir isim saf duru demek ve söylenmesi de kolay

Mihrimah güzel isim Allah hayırlı uğurlu etsin.

Bayanlar size bir sorum olacak. Sling kullanan var mı? Ben wrap sling almayı düşünüyorum. Ama yazın acaba çocuk bunalır mı diye de düşünmeden edemedim. Ayrıca bu wrap sling anladığım kadarıyla sadece bir kumaş biz onu bağlıyoruz o zaman kendimiz kumaş alsak daha mantıklı değil mi? Yoksa yine aynı hesaba mı denk gelir karar veremedim:44:

Iyi geceler kizlar. Herkes kramptan bahsetmis. Bacaklari uyusan var mi aranizda? Benim cok uyusuyor. Yogurt peyniri cok tuketiyorum sut icemiyorum. Dr bi ilac verdi midem rahatsiz oluyor diye arada iciyorum ama gecmiyor. Baska onerisi olan var mi?

Hiç ama hiç bir sorun yoktu çünkü hafta sonu randevum vardı herşey normaldi. Eşimşe o hafta içi kavga ettik sebebi kayınvalideydi her zamanki gibi beni hiç arayıp sormamışlardı eşimi aradılar ablanın morali bozuk size gönderiyorum onungezdirin gönlünü hoş edin diye. O akşam birbirimize girsik eşimle. Ertesi gün zaten yoğun bir gün geçirdim şirkette. Müşterileri dolaş sorunlar vssvsvsv.. Hepsi üst üste gelince bebek strese giriyormuş kalp atışları yükseliyormuş. Ama bizimki tam sınırdaydı tam hatırlamıyorum değeri ama bir tıkı ölüm demişti doktor. O gibi durumlarda da bebek kakasını yapıyormuş işte anneden beslenemiyormuş. O yüzden anne strese girmesin deniliyorya. Eşim farklımı valla hala değil o durumu bildiği halde hala alttan almaz. Kayınvalidem abum subuk konuşur. Koca dev gibi kadın çocuk doğuramıyor diyor bana. Kızım prematüreydi 2 düşük oldu. Kendi kızının 4 senedir çocuğu olmuyor ona gelince damat kusurlu diyor. Artık takmıyorum. Allah yaşatıyor yaptıklarını çıkartıyor
Hep öyle olur zaten kızları kiymetlidir ahh ahh suan neler neler soylemek geliyor icimden de terbiyem müsade etmiyor sen hic sıkma canını agliyanin ahi gulene kalmaz canim bende hepsini allaha havale ettim

Sorma canım aynı işte bi de benim gözlemlediğim kız anneleri babaları yavrumun yuvası yıkılmasın diye hep alttan alıyor ama milletin oğlu çok kıymetli sanırsın her biri bulunmaz hint kumaşı burda biraz da eşin iyi olması önemli eşin makul olduktan sonra hiç birşey olmaz ama ben benimkinden korkuyorum en ufak kavgada boşanabiliriz

Benim ailem herseyi bilse özellikle de babam kiyamet kopar ben söylemiyorum 10 cocuklu olsam birakmaz beni alttanda almaz ama ben yuvami yikmak istemiyorum severek evlendim guya bilseydim boyle olacak evlenmezDim benim esimde makul degil ailesi hakkinda ufak bi yorumda bulunimm kiyamet kopartir madem bu kadarcok seviyorlardi evlatlarini niye evlendiriyorlar offf offf bunaltiyorlar insani korkuyorum bu kadar sinir stres erken doğum yaparim die :(((

çok güzel birisim ama işte herkes tam telaffuz eder mi diye düşünüyorum.
eşime tamam mihrimah olsun desem havalara uçar.çok istiyo bu ismi ama ben yanaşmıyorum die üstelemiyor garibim.
gerçekten böyle yorumlar aldıkça ısınıyorum sanki bu isme:1::1::1:

benim kayınpederimde başlarda mihriban filan dedi ama sonradan oda alıştı kullandıkça ağız alışıyo bence çok güzel bi isim anlamıda çok güzel.. ayrıca eşini çok iyi anlıyorum zira kocam bana mihrimah koymayalım başka bi isim koyalım dese kıyametleri koparırdım :) seninki yine fazla tepki vermiyo :) ayrıca senin düşündüğün Rana isminide çok seviyorum çok naif bi söyleme tarzı var..

iyi geceler herkese :39:
canım neden bu kadar ısrar ediyosun ki ...ilaç kullanmama konusunda:20:
eminim doktorun senin için en iyisini istiyordur. kaldıki diş sızısı kabir azabı derler ki (bende çok iyi bilirim)
bence yarın ilk işin dişçiye gidip rahatlamak olsun,kurtul gitsin daa:23:
birde parol hakkında şöyle birşey yaşadım... halamın geliniyle aynı dönemlerde hamileydik (o 3 ay öndeydi)doktoru ayda 2-3 sefer parol al, hiç birşeyin olmasa da demiş. bebeği rahatlatırmış. banada söylemişti ben içiyorum sende iç diyede ben içmedim bi şikayetim olmadıkça(zaten öyle her dakka ilaç içmeyi sevenlerden değilimdir çok şükür):36:
diyeceğim o ki parol olabilecek en zararsız ilaç demekki dr lar ısrarla önerdiklerine göre :27::27::27:

Back
X